Na mivel elég kihalt a topic ezért íme egy kis véleményezés, attól függetlenül hogy csak az első évadot néztem meg. (aztán majd egy rövid összefoglalót még irok ha mindennel végigértem, ami jó sokára lesz, mert felét jó nehéz beszerezni is 😃 ) Igazából nem is nagyon mondható évadnak egyik se mivel csak kettő kapcsolódik össze. Lényegében van két fő évad, egy mellékszál más karakterekkel a központban és egy csomó special... Na mindegy túl hosszú bevezető lesz, szóval a lényeg hogy véleményezés következik hátha valaki kedvet kap hozzá, mert szerintem nagyon is élvezhető kis anime...
Saki
Röviden és tömören ez egy mahjong anime. Gondolom mindenki tudja hogy kb mi is az a játék (google a barátod ha nem 😃 ) nos én igen, játszottam is gépen nagyon régen, viszont a szabályok 95% ról fogalmam sincs, és max ez lecsökkent 90% ra anime után, pedig a felirat szépen elmagyarázta őket, de úgy látszik noob vagyok az ilyesmihez 😃 Ellenben nem is kell tudni semmit a játékkal kapcsolatban, mivel nem fog minden meccset elejétől a végééig mutatni (szerencsére)
Tehát mahjong klub, majd a klub versenyeken vesz részt... ennyi lenne a történet. E mellett még egy pici kis story részt kapunk a főszereplőnk múltjához kötődően hogy ő igazából egy "monster" játékos, tehát qurva jó magyarul, viszont nem akar nyerni és veszteni se ezért mindig 0 pontot hoz össze eleibe. Ez mind a családi körülményekhez lesz kötve majd. Ez lenne az anime alapja, miután csatlakozik a klubhoz, onnantól ismerjük meg jobban a karakterét, valamint ugyebár a többieket is. Maga a játék nekem tiszta Chihayafuru szint, élvezetes, néha jó kis effectekkel pedig izgalmassá teszik hogy ne legyen egyhangú. Viszont az egyetlen nagy dolog ami nem tetszett benne az ilyen "super nemtommegmagyarázni de rakjuk bele képesség" pl a lány akinek nincs jelenléte ezért láthatatlan tud lenni ezért a többiek nem veszik észre hogy épp mit rakott le az asztalra...
Rengeteg jó karakter van benne, kapunk pici múlt betekintést is soknál, ami igazából elég fölösleges. Az animében megtalálható a szokásos fürdős klisé fanservice néhány esetben de elviselhető. valamint a szokásos moe/lolik, mondjuk nálam ez egy + 😃
Szóval a lényeg hogy szerintem nagyon nézeti magát, egy két rész kivételével észre se vettem az idő múlását, nekem pedig pont ez kell, hogy ne nézzem folyamatosan, vagyis egyszer se nézzem meg hogy mennyi van még a részből.
Comedy elem van benne elég sok de nem az az anime alapja.
Na kicsit bla bla lett... lényeg hogy ezt most azért irtam igy hogy rámutassak arra hogy ez egy kikapcsolódásra tökéletes anime. nem arra kell figyelni hogy milyen a történet/karakterek, se arra hogy na ez megint egy klisé itt, az is megint az amott.... hanem egyszerűen nekiülni hogy na nézzük egy kis animét úgy sincs jobb dolgom...
(igen ez most azoknak szól akik itt panaszkodtak nem rég 😃 )
Szóval ja szerintem érdemes adni neki egy esélyt, ráadásul ez az első évad 25 rész! Végre nem 12 résszel szúrják ki a szemem...
egyenlőre egy erős 8/10
Mellesleg per pillanat a szezonból számomra az egyik legjobb anime a One Pounch Man . Mondok pár dolgot róla és akit esetleg érdekelne az nézze meg. Szóval az alap setting az az, hogy van egy Saitama nevű emberke akinek az álma mindig is az volt, hogy hős legyen és ezért pár évig (kb 2 évig már nem emlékszem) egyfolytában edzett és olyan erős lett, hogy bárkit/bármit legyőz 1 ütéssel. Először azt hittem, hogy ez igy rohadt unalmas lesz és kellemeset csalódtam. Tényleg mindent egy ütéssel ki tud ütni, de pont ez benne az érdekes, hogy egy ilyen Ultimate Over Power karakternek vajon milyen lehet. Szeretem benne, hogy eddig egyszer sem bánta meg, hogy túl erős lett, hanem csak harcol tovább, persze szinte mindig csalódik az ellenfeleiben de ez van.
Khmm khmm. Meghúzom magam mert most én is pont azt kezdtem el. Nekem eddig bejön l, szükségem volt már egy ilyen 0 storys agyzsibbasztásra. Bááááár egy dolog annyira DEannyira f***, hogy legszívesebben kinyomnám amikor az megtörténik.(vagyis 2 dolog) 1. A még epviselhetőbb dolog, a sok puszilkodos verszivas, egyre többször tört3nik meg 2. Az a k*rva hang ami minden átváltozásnál elug*tja, hogy mi történik ha megszakad a rózsafüzér. Mert tényleg annyira gyökér vagyok, hogy részenként elfelejtem.
Azt valaki magyarázza már el hogy mi a franc ez a nagy Rosario Vampire mánia? Nincs elég tucathárem manapság, már nem jó csak a 10 évvel ezelőtti tucathárem?
Naaaa, végre valami jó hír 😃 Én az eredetiben valahol a 253. résznél tartok, ott egész jó, de mostanában még mindig nem nézek animéket sajna, és a FT mangát is szüneteltetem :$
Monster musume-t én is droppoltam a 3. Résznél. Számomra az már dettó a TOO MUCH kategória. A hárem,ecchi engem csak akkor köt le ha legalább baromi vicces. Kiéget ha nincs valami lezárva úgy ahogy írtad. Azt az érzést kelti h elpazaroltam az időmet ha sehova se halad a történet.
Monster Musume számomra egy rémálom. Én nagyon szeretem az ecchit, csak manapság mindent túlzásba visznek. Meg nem tudom miért lett ilyen nagy divat az animeiparban a harem és ecchi keverése, mert nem jók igy semmire. Ha nincs egy lezárás, ahol a főhős választ valakit és ennyi, akkor az egésznek semmi értelme nincs. Meg erre az utolsó problémára láttam már olyan megoldást, hogy kiválaszt magának valakit a főszereplő és hivatalosan is járnak, de a többi csaj még mindig ugyan úgy körülötte legyeskedik és a baj, hogy ezt igy is hagyják. Ezt ki nem állhatom.
jozsefgyorfi: nálam mindig is így volt, amit egy huzamba végignézek, vagy csak simán folyamatosan naponta pár részt, szóval nézeti magát arra már minimum 8 pontot adok...szóval igen lehet jobb hogy nincs is, sokkal élvezetesebb amikor sok rossz, vagy átlagos után végre rábukkanok egy nagyon jóra.
dispPaP: ofc, főleg hogy már kezd átmenni fanservicebe igy az 4. rész után.......
de egyenlőre még jó, persze közelébe nincs a chihayafuru pontjához nálam (ami ugye 10/10 )
Én most Saki -t nézek. Ugyanolyan beütése van mint a Chihayafurunak. Kb hasonlit is sok mindenben, csak itt nincs romance szál (eddig legalábbis) valamint itt mahjong van. Nem tudom miért de ez is izgalmas, jól meg van csinálva, pedig pont az ilyen animékről gondolnám hogy unalmasak, pedig nem.
Kéne még találni pár hasonlót 😃
Hasonló véleményen vagyok én is 😃
Eljön az idő mikor kiég az ember agya a sok anime láttán .
Jelenleg én se tudok mit nézni vagy lehet tudnák de nem teljesen akarok 😃
Hát gyerekek én az utóbbi időben nagyon elkezdtem kiégni. Már semmit sem tudok úgy megnézni, hogy nekiülök és addig csak azt az egyet nézem, mindig belekezdek közbe egy másikba és az előzőt meg csak halogatom. Olyan ez mint egy végtelen lánc. A szezonális animéket is csak azért nézem, mert van, ami érdekel eléggé ahhoz, hogy megnézzem azt a heti egy részt, de különben azokat sem nézném. Többet közt nézem még a 2015-ös Gintama-t , ami nagyon tetszik és sokszor hangosan felnevetek rajta, de nem tud lekötni, hogy egyfolytában nézni akarjam. A Monster-t is már hónapok óta halogatom pedig iszonyat jó, de egyszerűen nem akaródzik nézni.
Jut eszembe a minap megnéztem a Dragon ball movie-t már mint nem a filmet hanem amikor dermesztő újjáéled de mivel a macska istenes harcot se láttam így azt is megnéztem .
Lényeg a lényeg hogy Dragon ball japán szinkronja nagyon rossz .
Legalább is nekem nem tetszett az angol szinkron már jobb 😃
Kids on the Slope érzem, hogy erről az animéről írnom kell. Csak az a gond, hogy túl gyorsan vége lett. :'( Szóval... Hamarosan írok róla. De addig is valaki, olyan animét szeretnék amiben zenélnek, komolyabb zenét nem kislányos kis csilivili cuccost és dráma legyen. Olyan aminek a végén mondhatom hogy so much feel in one anime. Ha létezik ilyen akkor legyetek szívesek tudassátok velem!
Az Overwatch 30 eu ha előrendeled(legalábbis a legalapabb verzió), szóval kétlem hogy a fölé menne...
Amúgy meg amik nekem tetszettek: Battlefield 3, Battlefield 4, Far Cry 4, Fallout 4 és ez csak pár fps játék ami még nincs 5 éves és szerintem nagyon jól sikerültek 😜
Nekem fps-be nincs hiányom nekem tetszett.
A crysis 2 majd most a 3 akarom játszani azátn sniper elit v2 ..és még sok más ami nincs 5 éves . 😃
Amúgy jah igen az Overwatch annyit hogy 60 eu ha jól tudom 😃 Szóval itt bukta a dolog 😃
Overwatch dettó nagyon érdekel.
Cod széria no komment.
Fallout széria nekem mindig is tetszett. Tény h eléggé egy olyan játék h vagy baromira bejön vagy drop.
Na mivel elég kihalt a topic ezért íme egy kis véleményezés, attól függetlenül hogy csak az első évadot néztem meg. (aztán majd egy rövid összefoglalót még irok ha mindennel végigértem, ami jó sokára lesz, mert felét jó nehéz beszerezni is 😃 ) Igazából nem is nagyon mondható évadnak egyik se mivel csak kettő kapcsolódik össze. Lényegében van két fő évad, egy mellékszál más karakterekkel a központban és egy csomó special... Na mindegy túl hosszú bevezető lesz, szóval a lényeg hogy véleményezés következik hátha valaki kedvet kap hozzá, mert szerintem nagyon is élvezhető kis anime...
Saki
Röviden és tömören ez egy mahjong anime. Gondolom mindenki tudja hogy kb mi is az a játék (google a barátod ha nem 😃 ) nos én igen, játszottam is gépen nagyon régen, viszont a szabályok 95% ról fogalmam sincs, és max ez lecsökkent 90% ra anime után, pedig a felirat szépen elmagyarázta őket, de úgy látszik noob vagyok az ilyesmihez 😃 Ellenben nem is kell tudni semmit a játékkal kapcsolatban, mivel nem fog minden meccset elejétől a végééig mutatni (szerencsére)
Tehát mahjong klub, majd a klub versenyeken vesz részt... ennyi lenne a történet. E mellett még egy pici kis story részt kapunk a főszereplőnk múltjához kötődően hogy ő igazából egy "monster" játékos, tehát qurva jó magyarul, viszont nem akar nyerni és veszteni se ezért mindig 0 pontot hoz össze eleibe. Ez mind a családi körülményekhez lesz kötve majd. Ez lenne az anime alapja, miután csatlakozik a klubhoz, onnantól ismerjük meg jobban a karakterét, valamint ugyebár a többieket is. Maga a játék nekem tiszta Chihayafuru szint, élvezetes, néha jó kis effectekkel pedig izgalmassá teszik hogy ne legyen egyhangú. Viszont az egyetlen nagy dolog ami nem tetszett benne az ilyen "super nemtommegmagyarázni de rakjuk bele képesség" pl a lány akinek nincs jelenléte ezért láthatatlan tud lenni ezért a többiek nem veszik észre hogy épp mit rakott le az asztalra...
Rengeteg jó karakter van benne, kapunk pici múlt betekintést is soknál, ami igazából elég fölösleges. Az animében megtalálható a szokásos fürdős klisé fanservice néhány esetben de elviselhető. valamint a szokásos moe/lolik, mondjuk nálam ez egy + 😃
Szóval a lényeg hogy szerintem nagyon nézeti magát, egy két rész kivételével észre se vettem az idő múlását, nekem pedig pont ez kell, hogy ne nézzem folyamatosan, vagyis egyszer se nézzem meg hogy mennyi van még a részből.
Comedy elem van benne elég sok de nem az az anime alapja.
Na kicsit bla bla lett... lényeg hogy ezt most azért irtam igy hogy rámutassak arra hogy ez egy kikapcsolódásra tökéletes anime. nem arra kell figyelni hogy milyen a történet/karakterek, se arra hogy na ez megint egy klisé itt, az is megint az amott.... hanem egyszerűen nekiülni hogy na nézzük egy kis animét úgy sincs jobb dolgom...
(igen ez most azoknak szól akik itt panaszkodtak nem rég 😃 )
Szóval ja szerintem érdemes adni neki egy esélyt, ráadásul ez az első évad 25 rész! Végre nem 12 résszel szúrják ki a szemem...
egyenlőre egy erős 8/10
ime a legujabb otaku lyrics videó:
Azt valaki magyarázza már el hogy mi a franc ez a nagy Rosario Vampire mánia? Nincs elég tucathárem manapság, már nem jó csak a 10 évvel ezelőtti tucathárem?
ft zero anime 2016 január
[LINK]
Ideje lesz elkezdeni folytatni az újat, még valahol a 10. résznél szüneteltettem
[LINK]
Itt talán találsz tetsző címeket. Én nagyon nem tudok benne tippet adni.
Yugioh is van. Abból több verzió is tudtommal.
Emulátorral meg van Pokémon
ja és ha a fűrész bejön akkor a [LINK] is megnézhető...
(csak aki látta mert spoileres!)
dispPaP: ofc, főleg hogy már kezd átmenni fanservicebe igy az 4. rész után.......
de egyenlőre még jó, persze közelébe nincs a chihayafuru pontjához nálam (ami ugye 10/10 )
Xoki: a Saki meg a Chihayafuru max stílusban hasonló, amúgy ég és föld.
fir3: Mivel valószínű hogy a Sword Gai-t és az Ajin-t is elkúrják ezért nem mostanában lesz. 😃
Kéne még találni pár hasonlót 😃
Eljön az idő mikor kiég az ember agya a sok anime láttán .
Jelenleg én se tudok mit nézni vagy lehet tudnák de nem teljesen akarok 😃
Lényeg a lényeg hogy Dragon ball japán szinkronja nagyon rossz .
Legalább is nekem nem tetszett az angol szinkron már jobb 😃
Bocsánat ha ide rakom de nagy animefanként..annyira bejön ez 😃DDD
Blender meg csak nem térhet el annyira a Solid Edge-től 😆
Az Overwatch 30 eu ha előrendeled(legalábbis a legalapabb verzió), szóval kétlem hogy a fölé menne...
Amúgy meg amik nekem tetszettek: Battlefield 3, Battlefield 4, Far Cry 4, Fallout 4 és ez csak pár fps játék ami még nincs 5 éves és szerintem nagyon jól sikerültek 😜
Spoiler!
A crysis 2 majd most a 3 akarom játszani azátn sniper elit v2 ..és még sok más ami nincs 5 éves . 😃
Amúgy jah igen az Overwatch annyit hogy 60 eu ha jól tudom 😃 Szóval itt bukta a dolog 😃
Engem nem érdekel az overwatch mert b2p lesz 😃
Cod széria no komment.
Fallout széria nekem mindig is tetszett. Tény h eléggé egy olyan játék h vagy baromira bejön vagy drop.