Eredeti játék

2009. October 20., téma
Fórum » Apróhirdetések
Eredeti játék adok-veszek-cserélek téma

Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség

A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
etneveL avatar
Egy Red Alert 3 Uprising Origin kulcsot cserélnék bármire (CS:GO ajánlatok előnyben).
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Norby98 amúgy se éri meg bétakulcsot cserélni teljes játékra mert egy béta véges, míg a cserejátékkal addig játszol míg akarsz. Úgyhogy ígyis-úgyus mindegy, nem éri meg sehogy.
0
0
0
0
no avatar
Ezt például én sem tudtam... 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Norby98 nem az a baj hogy van rengeteg ingyenes játék, hanem egy 3 napra szóló kulcsot akarsz elcserélni/eladni egy örökre megmaradó játékért. Szerintem nem találsz olyan hülyét aki ebbe belemenne. merthogy The Crew bétatesztjeire mindig külön kulcs kell, úgyhogy holnapután ezzel már semmit nem fog ezdeni senki!
0
0
0
0
etneveL avatar
Egy Red Alert 3 Uprising Origin kulcsot cserélnék bármire (CS:GO ajánlatok előnyben).
0
0
0
0
no avatar
Rengeteg ingyen játékot lehet szerezni steamre, originre stb., én azt írtam, hogy bármilyen ajánlatot meghallgatok, vagyis jöhetnek ingyenesen beszerzettek is. (persze ami nincs meg...)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
M3ChanicX ne aggódj vannak ilyen pénzsóher nyomorékok tömegével.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Norby98: Most komolyan... egy ingyen szerzett béta kulcsot akarsz elcserélni? -.-"
0
0
0
0
no avatar
The Crew béta kulcsot cserélek! Jöhet bármilyen ajánlat aztán majd eldöntöm. PM
0
0
0
0
no avatar
Assassin's creed 4, 3, Far cry 3 érdekelne amit tudnék adni (természetesen nem egybe kell jó 1-2 is csak ezek érdekelnek leginkább)
Pay day2, sniper elite v2, gta 4 (kiegészítővel) cs-go (steam accountba beléphetsz és megnézheted magad is. írj üzenetet természetesen más játékokra is nyitott vagyok
0
0
0
0
no avatar
Üdv. Cabal accountot keresek.
Tudok adni érte Origin accot BF3-mal vagy BFp4f accountott a legjobb megvett cuccokkal benne.Írj pm-t ha esetleg van eladó cabal accountod
0
0
0
0
no avatar
Assassin's creed 4-et vennék írjatok (jó játékokat tudok adni nem ilyen ingyenes vackokat)
Pl gta 4, pay day2, sniper elite v2
0
0
0
0
alikape1 avatar
Assasin's Creed Freedom Cry Giftet cserélnék CS:GO giftre ha kell még Murder Miners és Dead Island Epidemic giftjeim is vannak. PM-ben kérnék steam nevet és a többit ott megbeszéljük.
0
0
0
0
no avatar
Guild Wars 2 Accomat cserélném Simcity-re.
Írj itt, vagy Steamen: http://steamcommunity.com/profiles/76561198040788356
0
0
0
0
reload avatar
Érdeklne Payday 2 gift, Cserébe Counter Strike Anhology + Csgo -val rendelkező Steam Accot adnék.

Pm me
0
0
0
0
higi08 avatar
http://www.mysteamgauge.com/account?username=higi075
eladó vagy cserélhetö diablo 3-ra
0
0
0
0
Blackon avatar
Counter Strike: Global Offensive steam accountomat adnám el, a raktáramban 100€+ skinek vannak, ajánlatot kérlek privátban írjatok és persze adok steam nevet és ott megbeszéljük, vagy facebook-on,skypeon vagy esetleg ha valakinek ez lenne az első steam accountja , akkor itt privátban.
0
0
0
0
nesteaa avatar
Eladó Steam Account, cserélem Payday 2 giftre.

Tartalma: Csgo, Cs Anthology
0
0
0
0
higi08 avatar
http://www.mysteamgauge.com/account?username=higi075
írj privátban
0
0
0
0
kabdzsi avatar
[H]Uplay account
[W]PayDay 2 GIFT

Előre nem adok!

https://puu.sh/aS4rL.png
0
0
0
0
720 P avatar
Hy! Eladó egy CS Go acc, jó pár fegyverrel!!! ÁR:2.000. ft
Előre utalással adom csak el! (Meg jön a lové, és kapod is a felhasználó nevet, jelszóval.)
(SOHA SENKIT NEM CSAPTAM BE, SZÓVAL CSAK NYUGODTAN ÍRJ HA KELL!)

(Fegyverek: AK-47, M4A1, Sniper, AUG, GAIL, stb... csak késem nincs, mert elég drága! 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok megvalnak steam accountom tol
[LINK]
az ar 16.000Ft lenne kb.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
martin2124 hát ha egy rakat ingyenes játékért kapsz MW3-at szólj nekem is.
0
0
0
0
no avatar
Még mindig cserélném Origin accountom(BF3,BF4 1 hetes próbaidő,el se lett índitva,FIFA World,NFS World[néhány fizetős cucc,és Speedboostom is van],PvZ Garden Warfare próbaidős,Sims 2[full,minden kieg.],PvZ.Ezt cserélném Call of Duty Modern Warfare 3-ra.
0
0
0
0
no avatar
Hali.Megválnék steam ill. origin accomtól és mellette 5db játéktól: C&C Red Alert 3 és Uprising,AVP 2010,Half-Life 2 Episode Pack,Colin Dirt 1.
Ár: 4000Huf
Helye: Debrecen.
0
0
0
0
KERKO avatar
FIFA 14 még mindig gazdára vár
0
0
0
0
no avatar
http://www.mysteamgauge.com/account?username=telac4
az ar 20.000Ft lenne kb.
0
0
0
0
Petee99 avatar
GTA IV, GTA IV - Episodes From Liberty City steames account. Eladó / Hasonló értékben cserélendő origines/steames accountra.
0
0
0
0
KERKO avatar
FIFA 14-et cserélnék bármire (leginkább mégis cs go-nak örülnék)
0
0
0
0
no avatar
Helo! Bf3 premium + Bf4 premiumot cserélnék xbox one játékra. Irj pmet.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Cserélném Origin accountom Left 4 Dead 2-es Steam accountra. Originen az alábbi játékok találhatók: Battlefield 3(Alig volt vele játszva), Sims 2 Collectors Edition(Benne van az összes kiegészítő), Peggle, Wing Commander 3: Heart of the Tiger
Írhattok más játék ajánlatokat, de leginkább a Left 4 Dead 2 érdekel.
0
0
0
0
Petee99 avatar
GTA IV, GTA IV - Episodes From Liberty City steames account. Eladó / Hasonló értékben cserélendő origines/steames accountra.
0
0
0
0
Mizushio avatar
[LINK]

cserélem origines játékra
0
0
0
0
no avatar
Minecraftot vennék adok helyette sok mást is érdeklődni püben
0
0
0
0
KERKO avatar
Minecraftot vennék akinek van írjon.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok

Eladó lenne egy BF Pack amik regelve vannak.
Battlefield 3 + Prémium
Battlefield 4 + Prémium
Privit írj nyugodtan.
4 db DVD-t adok hozzá!!
Sűrgős!!!!

Nem drága, szinte ingyen van!!!!!!!!!!!!!
10000 ft az összes, nagyon fontos!!
0
0
0
0
no avatar
http://www.mysteamgauge.com/account?username=telac4
az ar 20.000Ft lenne kb.
0
0
0
0
no avatar
Battlefield 3-mal ellátott accomat(meg még néhány játék) cserélném Call Of Duty Modern Warfare 3-ra!Stat nem érdekel,a BF3-nak szinte zéró a statja ha valaki újat kezdene
0
0
0
0
gisti avatar
sallcsa:az érték "majdnem" egyezik 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Diablo 3 -mat keresek!
Amit adnék érte: egy pénztárcás cs:go vagy egy Guild Wars 2 acc
a dia 3 kiegészítős legyen !
0
0
0
0
Mizushio avatar
[LINK]
érdekel valakit?
0
0
0
0
gigazte avatar
Assassin's Creed 3-as Uplay account valakit nem érdekel? Ami kéne érte, az steames játék, vagy CS:GO-s fegyverek!
0
0
0
0
no avatar
Origin accunt és steam accunt csere.
origon : Battlefield 3
Titanfall (orosz)
Peggle
Plants vs Zombies
The Sims 2 Komplett Gyűjtemény
Wing Commander 3

steam: FROZEN HEARTH
euro truck simulator 2 going east
Woodle Tree Adventures
Afterfall Insanity
0
0
0
0
Zeroxx avatar
Origin Account eladó.

Játék:
Battlefield 3
0
0
0
0
nesteaa avatar
Eladó Origin(1db) és Steam (4db) Accountok !

1. Account Tartalma : Counter Strike Anthlogy, Counter Strike Global Offensive
2. Account Tartalma : Call of Duty Modern Warfare 2
3. Account Tartalma : Call of Duty Black Ops
4. Account Tartalma : Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Black Ops 2, Counter Strike Global Offensive, Dota 2, Metro 2033 , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Medal of Honor , Mirror's Edge , Burnout Paradise : The Ultimate Box

Ugyan itt eladó Origin Account is, Tartalma : Battlefiled 3, Medal of Honor , Burnout Paradise : The Ultimate Box , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Mirror's Edge, SimCity 2013 , Sims 2 Gyűjtemény(összes kiegészítő megvan )

Külön - Külön is Eladóak !!

Egyik Account sem Bannolt ( fényképet is küldök,ha kell )

Ár : megbeszélés alapján !

Érdeklődni : swaxzmovies@gmail.com vagy az oldalon privát üzenetben !
0
0
0
0
Arnybiro avatar
acsricsi hiába kérdezel rá milliószor nincs akkora hülye ember a földön aki ebbe belemenne!
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok!! Tudom hatalmas hülyeség lesz de na 😞 World of Warcraft-ra kéne nekem game card. world of warcraft your quest begins here már régebben megvettem egy ilyet de letelt pár hónapja. És most szeretnék újra eredetizni. És ha kapnék ilyen kódokat minden hónapban fizetnék érte goldért. Csak először valaki aki jófej az nem segítene nekem adna egy cardot? Farmolok pénzt és adom a goldot? Valaki nem tenne meg ilyet? Valaki segítene nekem ebben. Légyszíves
0
0
0
0
Blackon avatar
Counter Strike: Global Offensive steam accountomat adnám el, a raktáramban 100€+ skinek vannak, ajánlatot kérlek privátban írjatok és persze adok steam nevet és ott megbeszéljük, vagy facebook-on,skypeon vagy esetleg ha valakinek ez lenne az első steam accountja , akkor itt privátban.
0
0
0
0
KERKO avatar
fifa 14, battlefield 3, sims 2 ( minden kiegészítővel ) team fortress 2..eladó / csere

ami érdekel: gta 4, assassin's creed 3-4 ( lehet más is )

Levelet írj

Szerk: fifa, battlefield 3, sims 2 origin accounton van
team fortress 2 steam
0
0
0
0
no avatar
Steam accountom cserélem:
http://kepfeltoltes.hu/140731/asd2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Origin is érdekel.
0