Hogy jön ide a facebook? Googlen találtam, és Berserk idézeteket kerestem, amikor ezt a képet találtam tesó. (de ha le akarsz ellenőrizni hogy nem-e lájkolgatok ***bukon ***ságokat akkor írd be a google képekhez ezt: berserk guts quotes és tekerd lejjebb.) 😜
Azért mert érdekes módon mindig sao sat találsz, pedig utálod. facen nem szoktam semmi olyat látni pl ami általam utált animéből van. (nincs belike olva olyan oldal stb )
Miért is? Találtam egy képet amit megosztottam és kiröhögtem. Ti ugyan úgy szoktatok full értelmetlen képeket(vagy videókat) kirakni amit ki lehet röhögni.
dispPaP nope, az a szánalom hogy még mindig ezzel foglalkozol
btw animet mangához hasonlitani hmmm érdekes
norbli01: nos igen rohadt jó most a manga... Spoiler!
natsu vs zeref
ma kezdem leszedni az animét, nem jó lemaradni több 100 részes animékkel 😃 mert elveszik a "varázsa" khm one piece khm, nincs ihletem nézni mert mindig eszembe jut mennyi rész is van már azóta. Ft esetében még csak kb 60 😃
Amúgy figyeltem, hogy van egy csomó Evangelion film. Azok tesznek hozzá valamit a történethez, vagy ugyan az mint a sorozat csak több részt foglalnak egybe? dispPaP várom a válaszod, mivel te láttad, és mivel ez az első anime amit felhoztam és te pozitívan álltál hozzá.😃 megéri megnézni a filmeket?
Grisaia no Kajitsu befejezve. Egész jó kis anime volt és nagyon le tudott kötni. Éjszaka gondom volt rá, hogy kivégezzem, de még van más évada is, amit későbbre hagyok. Értékelésem egy erős 7/10. Az egyik oka, hogy nem adtam több pontot az, hogy nagyon élveztem az animét, de ez nem egy olyan típusú anime, aminek többet is lehet adni, legalább is én igy gondolom. Másodszor pedig lenne itt valami ami nekem speciel tetszett, de később kezdtem érezni a negativ hatását, még pedig az, hogy sokszor úgy éreztem túl gyorsan haladnak a dolgok.
Elkezdtem a Grisaia no Kajitsu-t és csodálom, hogy mennyire le tud kötni. Eléggé bejön a stilusa és mivel a VN-t nem olvastam ezért nem volt nagy elvárásom hozzá, mint néhány más embernek, akiknek olvastam a véleményét.
Úgy kezdődik, hogy egy fiú átiratkozik egy suliba, ahol rajta kivűl csak 5 lány van. Ami már a legelején megfogott, hogy szinte kiszúrták vele az ember szemét, hogy itt mindenkinek van valami traumája meg hasonlók. Még nem fejeztem be, de úgy vettem észre, hogy minden lánynak lesz pár része, amiben megtudjuk az illető háttérsztoriját és főhősünk pedig segit megoldást találni problémájára.
Saki/Saki Achiga-hen: Episode of Side-A/Saki Zenkoku-hen
Tehát 3 évad. Tegnap befejeztem de kellett egy nap hogy feldolgozzam a csalódást, hogy nincs befejezve...... 😃
Nem olyan rég irtam az első évadról, meg igazából nincs is ihletem most nagyon részletezni szóval, egybe egy kis rövid vélemény következik, csak hogy legyen már aktivitás 😃
Szóval, az anime témája a mahjong. Az iskolai mahjong klubbok versenyekre mennek, és ezen versenyek köré épül a fő történet. Nos ez a történet annyi hogy főszereplőnk Saki egy nagyon jó játékos, épp ezért nem szerettek hosszútávon játszani ellene családtagjai és mások se. Mivel ugyebár mindig ő nyert. Veszteni nem akart, aztán már nyerni se, inkább mindig pont 0 pontot hozott össze (ha negativba megy egy játékos kiesik, és automatikusan meg van a nyertes is.) Van egy testvére aki külön él (elvált szülők ha minden igaz) aki szintén nagyon jól játszik. A bajnokság megnyerése mellett szeretne a testvére ellen játszani. Kis múltbetekintést ad az utolsó évad ami felidegesitett mivel az elődöntők előtt befejeződik az anime. (eddigiek megjelenése alapján várhatok 4 évet hogy jöjjön a következő, niiiice........)
Hogy mi is a mahjong: google a barátod 😃
Tehát ennyi lenne az anime alapja.
Az első és 3. évad a fő történet. A 2. évad egy külön történet egyik főszereplőnk másik városban élő barátairól akik szintén indulnak ezen a bajnokságon.
Az első évad volt a legjobb szvsz. De igazából mindegyik oké, tartotta azt amit elvártam. Kivéve ugye a befejezést...
Szóval nekem tetszett, jó kis relax az anime. Ami nem jött be az a különböző speciális képesség (jelenlét nélküli láthatatlan lány, szentély papnő) valamint az hogy főszereplőnket és még sok mást is "monster" játékosnak tartanak, de pont ők azok akiknek nem adtak semmilyen képességet/vagy bármi hasonlót. Ráadásul ha nyernek akkor se olyan kimagaslóan, csak egyszerűen nyernek sokat...
Nos mindegy ráuntam irni 😃
Szóval nem volt rossz jó kis anime, tökéletes kikapcsolódásra. 8/10
xoki: Egy ideje nem néztem és nem is olvastam a Fairy Tail-t, várok vele és utána gyben, persze gondolom nagyon jó a manga 😃
A Shippuuden-ben meg most vannak még a legérdekesebb részek Spoiler!
Mármint at után a legérdekesebb részek, hogy madara felébredt és elgyepált mindenkit, mondjuk ott egy kis nyugtatóra volt szükségem
és szerintem nem nagyon lesz ettől jobb már az anime..
Ja és:
ki tudja mi az a crossplay? Vázolom: Valaki be öltözik valakinek az ellenkezőnemből. Igen, itt most egy csávó crossplay-ezik, Minami Kotori-t, Spoiler!
az offensive szövegeket légyszi hanyagoljuk, ha nem vagy rá kíváncsi ne nézd,
csak érdekesség, szerintem rohadt jó lett, ahhoz képest...
[LINK]
Hagyjatok már az ilyen alsóbb kategóriás címekkel légyszi! Évbe volt két értelmes anime, kb ennyi a felhozatal, Ha az Ajin meg a Boku Dake nem alkot esküszöm ráküldök valakit a Polgyonra meg az A-1re. (édes istenem a Boku Dake-t az A-1 csinálja.. -.-"😉
Nekem is, pedig number 1 volt.
A mangát droppoltam. Animét viszont várom az előbb emlitett ok miatt.
Btw ott ahol az anime befejeződött kb a mangának is be kellett volna, (vagy még egy történetrésszel előbb is) csak hát pénz ugye...
Bár jó van azért szerencsére választ ad mindenre amire eddig nem, még ha néha elég öm "érdekesen" teszi azt...
Erre tippelek én is.
A Bleach visszatérését viszont amennyire várom annyira félek is tőle, tuti elcseszik valamivel.
ja és nálam a shippuuden 380 résznél on hold listára került és szerintem drop lesz belőle....
esetleg ha végig ér, minden fillert kihagyva kap egy esélyt még.
btw a one piece és a fairy tail hol tart? valakiköveti?
on holdon vannak azok is régóta...
Figyeljétek meg, az lesz hogy Nyár végére lezárják a Naruto-t, és a TokyoTV a Naruto után rittig a Bleachet fogja nyomatni, azért fillereznek ennyit már hogy kitöltse az időt nyárig a Bleach manga és végetérjen. Amúgymegy a Naruto a Pein Saga óta minősíthetetlen.
Be értem a Naruto-t de ez más röhejes... még mindig tele van fillerekkel, és lehet hogy némelyik érdekes, de a nagy részük olyan fárasztó, hogy inkább csak át pörgetem az egész rész... Ráadásul teszik mindezt úgy, hogy az egyik legizgalmasabb rész van.. ennyi erővel megcsinálhatnák azt, hogy minden 25 perces résznek az első 5 perce a rendes cselekmény és a többi meg filler 😆
rjueikichi: nah, csak vicc volt, meg nem Magyarországon élek, szóval... (egyébként nem is tudom milyen munka 😃 )
Ja és igazad van ne legyen off:
nemsokára végzek a Sakival, aztán jön egy kis összefoglaló. 25+12+12+4+2 rész az amit megnézek, szóval azért halad lassan 😃 De legalább nem 12 rész oszt' annyi...
Kinek melyik volt azaz anime amit megnézett és onnantól kezdve tudta hogy nincs megállás?
Attól függ, mivel oldschool nig.ga vagyok ezért tudnék párat sorolni, szóval.
1: Blood+ Nagy animés pályafutásom ezzel kezdtem, anno még kispöcsösként csak a véresség miatt kezdtem el nézni, de többször újra néztem, főleg miután készült hozzá szinkron, és meglepett mert 16 majd 19 évesen is élvezni tudtam, nem tudom ma tudnám-e, viszont szerintem egy kihagyhatatlan alkotás. Persze előtte voltak kitérőim gyerekként az animék világába, lévén az RTL hosszasan ismételgette a Dragon Ball-t és a Sailor Moon-t már a 90' évek végén, később pedig az Inuyashát is. De ezen anime volt ha jól emlékszem az első anime amit online néztem, sőt a vége felé már hétről hétre vártam.
2: Naruto Shippuuden Fáj beismerni, de én (akkor 15 évesen) mocsok jól szórakoztam a Naruton, egy olyan kalandos világot tárt elém amit addig semmi más, milyen kár hogy számomra ez kiveszett belőle mára, és nem tudom élvezni. De itt néztem a legtöbb animét és ezután lévő pár év (talán 2009-2010ig) volt az utóbbi 10 év legjobb szakasza animék terén.
3: Hagane no Renkinjutsushi (2009) Én az eredeti nevét szeretem használni, nem az angolt. Ezzel az animével ért véget szerintem az a szakasz amit az előbb említettem, és ezután kezdtek divattá válni, az aggresszívan hirdetett animék. (Értds: Hypeolt.) De akárhogy aggresszívan hirdetik, attól még mert valamit hirdetnek, nem biztos hogy jó.
4: Mirai Nikki Ez a szakasz sokáig tartott, bár nem voltak itt annyira lenyűgöző animék később, itt néztem a legtöbb animét, kb 400-450et (máig) 4 év alatt. (Bár tudjátok hogy egy ideje fellfüggesztettem őket) Ez volt az utolsó aggresszívan hirdetett anime amit ÉN élveztem. Tény hogy hülyeség az egész, és nem feltétlen jó anime, de ha valamit élvezek, akkor azt élvezem. Ekkor tájt kezdtem el írogatni, és jobban belemélyedni a mélységükbe a dolgoknak, talán pont ezért sikerült az összes Hypeolt divatcuccban (Guilty Crown,Sao,Shingeki,Akame,TokyoGhoul, etc..) óriásit csalódnom.
5: Egyenlőre itt tartok, így ötös számú korszakos jelöltem nincs. De mivel egyenlőre szüneteltetek és bár tudom hogy visszatérek akkor három lehetséges alternatíva van ami újra meghozza a kedvem az animékhez. (Ha meghozza.) Ez vagy egy OldSchool (vagy Oldschool hangulatú) Shounen lesz, (ami NEM Az Ushio to Tora) vagy az egyik a Monster/Mushishi párosból, vagy egy olyan régi anime amit régóta meg akartam nézni. Fogok most pár animébe belekezdeni januártól, de kétlem hogy bármelyik is megüt legalább egy 5 pontos szintet.
- Kicsit másképp értelmeztem a feladatot. De ezekkel az animékkel indultak nekem el korszakjaim, az "animetársadalomban".
rjueikichi: ööm fir ugye? 😃
Megakartam már nézni én is azt, vártam hogy vége legyen, viszont valahogy elmaradt... szóval jó hogy emlitetted. Igazából a grafika kicsit taszít de azt megszokom majd ha az anime jó...
flyaway2: ezt szintén meg akartam nézni de valamiért ez is elmaradt, asszem' az itteni vegyes vélemény miatt.... 😃
Befejeztem a Guilty Crown-t. Hát mit is mondjak...Érdekes volt. Hallottam már sokszor a címet de nem tudtam róla semmit. Majd írok egy szösszenetet róla, had jöjjön meg hozzá másnak is a kedve. Mozgalmas anime annyi biztos.😃
IGGGEEEEENNNN!!!!!!! Tavasszal érekezik a 4. JoJo manga adaptáció is, a Diamond wa Kudakenai. 😜 Oh Yeah Igen igen... Elnézve, tudom hogy mindig ezt mondom és hogy ezután katasztrófa szokott következni, de egész jól néz ki a Téli szezon Januártól. 😃 Boku Dake ga Inai Machi, Ajin, Dimension W, Ojisan to Marshmallow, Prince of Stride: Alternative, Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu nálam instant nézősök. Főleg a Boku Daketól meg az Ajintól várok el sokat. (Pont ezért fognak ezek csalódást okozni...)
Amúgy az is szinte biztos hogy tavaszal jön a Sword GAI is!
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - comedy/romance
Chihayafuru - romance/game/ jó kis izgalmas
Hanasaku Iroha - apró de jó kis történet, egyébként slice of life
Shirobako - anime készitésről szóló slice of life, szerintem pont kikapcsolódásra tökéletes
Golden Time - hmm romance, igazából nem rossz, csak a történet 0
Hyakko - 10/10 comedy
k-on! - 10/10 comedy + music/slice of life
Kotoura-san - érdekes apró kis történet, elég sok mondanivalóval szvsz
Saki - kb mint a chihayafuru csak itt jelen van a fanservice meg az ilyen szokásos dolgok
Soredemo Sekai wa Utsukushii - shoujou, viszont nagyon jó kis történet/történetvezetés
Toaru Majutsu no Index/kagaku no railgun - index történet központú a railgun pedig comedybb
Working!! - amennyire kevés történettel indit annyira lesz jobb és jobb, kb az első évad egy sima comedy, aztán pedig egyre jobban kibontakozik több irányba
Xoki : Igazad van az egyik fő kolompos vagyok 😃
Ha már anime kiégés hát igen ...Konkrétan nem tudok megnézni egyet se ...
És mivel 3 anime-t kezdtem el ..De mindegyik fail volt számomra ezért már nem is kerestem mást 😃
Őszintén szólva mostanában nincs sok mondanivalóm. Egyre jobban úgy érzem, hogy kiégek. Inkább mangát olvasok, de azt is csak néhányat, ami hetente új résszel jön vagy ha találok egy érdekes animét, ami nincs befejezve, akkor elolvasom a mangáját. Ezzel telik mostanában az időm, amit eddig általában anime nézéssel töltöttem.
btw animet mangához hasonlitani hmmm érdekes
norbli01: nos igen rohadt jó most a manga... Spoiler!
Na erre mondom azt hogy takarogy! 😆 Ez azért már szánalom. 😆
Úgy kezdődik, hogy egy fiú átiratkozik egy suliba, ahol rajta kivűl csak 5 lány van. Ami már a legelején megfogott, hogy szinte kiszúrták vele az ember szemét, hogy itt mindenkinek van valami traumája meg hasonlók. Még nem fejeztem be, de úgy vettem észre, hogy minden lánynak lesz pár része, amiben megtudjuk az illető háttérsztoriját és főhősünk pedig segit megoldást találni problémájára.
Tehát 3 évad. Tegnap befejeztem de kellett egy nap hogy feldolgozzam a csalódást, hogy nincs befejezve...... 😃
Nem olyan rég irtam az első évadról, meg igazából nincs is ihletem most nagyon részletezni szóval, egybe egy kis rövid vélemény következik, csak hogy legyen már aktivitás 😃
Szóval, az anime témája a mahjong. Az iskolai mahjong klubbok versenyekre mennek, és ezen versenyek köré épül a fő történet. Nos ez a történet annyi hogy főszereplőnk Saki egy nagyon jó játékos, épp ezért nem szerettek hosszútávon játszani ellene családtagjai és mások se. Mivel ugyebár mindig ő nyert. Veszteni nem akart, aztán már nyerni se, inkább mindig pont 0 pontot hozott össze (ha negativba megy egy játékos kiesik, és automatikusan meg van a nyertes is.) Van egy testvére aki külön él (elvált szülők ha minden igaz) aki szintén nagyon jól játszik. A bajnokság megnyerése mellett szeretne a testvére ellen játszani. Kis múltbetekintést ad az utolsó évad ami felidegesitett mivel az elődöntők előtt befejeződik az anime. (eddigiek megjelenése alapján várhatok 4 évet hogy jöjjön a következő, niiiice........)
Hogy mi is a mahjong: google a barátod 😃
Tehát ennyi lenne az anime alapja.
Az első és 3. évad a fő történet. A 2. évad egy külön történet egyik főszereplőnk másik városban élő barátairól akik szintén indulnak ezen a bajnokságon.
Az első évad volt a legjobb szvsz. De igazából mindegyik oké, tartotta azt amit elvártam. Kivéve ugye a befejezést...
Szóval nekem tetszett, jó kis relax az anime. Ami nem jött be az a különböző speciális képesség (jelenlét nélküli láthatatlan lány, szentély papnő) valamint az hogy főszereplőnket és még sok mást is "monster" játékosnak tartanak, de pont ők azok akiknek nem adtak semmilyen képességet/vagy bármi hasonlót. Ráadásul ha nyernek akkor se olyan kimagaslóan, csak egyszerűen nyernek sokat...
Nos mindegy ráuntam irni 😃
Szóval nem volt rossz jó kis anime, tökéletes kikapcsolódásra. 8/10
A Shippuuden-ben meg most vannak még a legérdekesebb részek Spoiler!
Ja és:
ki tudja mi az a crossplay? Vázolom: Valaki be öltözik valakinek az ellenkezőnemből. Igen, itt most egy csávó crossplay-ezik, Minami Kotori-t, Spoiler!
[LINK]
A mangát droppoltam. Animét viszont várom az előbb emlitett ok miatt.
Btw ott ahol az anime befejeződött kb a mangának is be kellett volna, (vagy még egy történetrésszel előbb is) csak hát pénz ugye...
Bár jó van azért szerencsére választ ad mindenre amire eddig nem, még ha néha elég öm "érdekesen" teszi azt...
A Bleach visszatérését viszont amennyire várom annyira félek is tőle, tuti elcseszik valamivel.
ja és nálam a shippuuden 380 résznél on hold listára került és szerintem drop lesz belőle....
esetleg ha végig ér, minden fillert kihagyva kap egy esélyt még.
btw a one piece és a fairy tail hol tart? valakiköveti?
on holdon vannak azok is régóta...
Ja és igazad van ne legyen off:
nemsokára végzek a Sakival, aztán jön egy kis összefoglaló. 25+12+12+4+2 rész az amit megnézek, szóval azért halad lassan 😃 De legalább nem 12 rész oszt' annyi...
De ha ezután benyögöd hogy Shingeki vagy ilyen szarságok esküszöm kötöm a csomót a kötélre. 😆
Na meg Yu Yu Hakuso 😆
Szerintem mindenki tudja 😊
Attól függ, mivel oldschool nig.ga vagyok ezért tudnék párat sorolni, szóval.
1: Blood+ Nagy animés pályafutásom ezzel kezdtem, anno még kispöcsösként csak a véresség miatt kezdtem el nézni, de többször újra néztem, főleg miután készült hozzá szinkron, és meglepett mert 16 majd 19 évesen is élvezni tudtam, nem tudom ma tudnám-e, viszont szerintem egy kihagyhatatlan alkotás. Persze előtte voltak kitérőim gyerekként az animék világába, lévén az RTL hosszasan ismételgette a Dragon Ball-t és a Sailor Moon-t már a 90' évek végén, később pedig az Inuyashát is. De ezen anime volt ha jól emlékszem az első anime amit online néztem, sőt a vége felé már hétről hétre vártam.
2: Naruto Shippuuden Fáj beismerni, de én (akkor 15 évesen) mocsok jól szórakoztam a Naruton, egy olyan kalandos világot tárt elém amit addig semmi más, milyen kár hogy számomra ez kiveszett belőle mára, és nem tudom élvezni. De itt néztem a legtöbb animét és ezután lévő pár év (talán 2009-2010ig) volt az utóbbi 10 év legjobb szakasza animék terén.
3: Hagane no Renkinjutsushi (2009) Én az eredeti nevét szeretem használni, nem az angolt. Ezzel az animével ért véget szerintem az a szakasz amit az előbb említettem, és ezután kezdtek divattá válni, az aggresszívan hirdetett animék. (Értds: Hypeolt.) De akárhogy aggresszívan hirdetik, attól még mert valamit hirdetnek, nem biztos hogy jó.
4: Mirai Nikki Ez a szakasz sokáig tartott, bár nem voltak itt annyira lenyűgöző animék később, itt néztem a legtöbb animét, kb 400-450et (máig) 4 év alatt. (Bár tudjátok hogy egy ideje fellfüggesztettem őket) Ez volt az utolsó aggresszívan hirdetett anime amit ÉN élveztem. Tény hogy hülyeség az egész, és nem feltétlen jó anime, de ha valamit élvezek, akkor azt élvezem. Ekkor tájt kezdtem el írogatni, és jobban belemélyedni a mélységükbe a dolgoknak, talán pont ezért sikerült az összes Hypeolt divatcuccban (Guilty Crown,Sao,Shingeki,Akame,TokyoGhoul, etc..) óriásit csalódnom.
5: Egyenlőre itt tartok, így ötös számú korszakos jelöltem nincs. De mivel egyenlőre szüneteltetek és bár tudom hogy visszatérek akkor három lehetséges alternatíva van ami újra meghozza a kedvem az animékhez. (Ha meghozza.) Ez vagy egy OldSchool (vagy Oldschool hangulatú) Shounen lesz, (ami NEM Az Ushio to Tora) vagy az egyik a Monster/Mushishi párosból, vagy egy olyan régi anime amit régóta meg akartam nézni. Fogok most pár animébe belekezdeni januártól, de kétlem hogy bármelyik is megüt legalább egy 5 pontos szintet.
- Kicsit másképp értelmeztem a feladatot. De ezekkel az animékkel indultak nekem el korszakjaim, az "animetársadalomban".
Yu yu hakusho
Megakartam már nézni én is azt, vártam hogy vége legyen, viszont valahogy elmaradt... szóval jó hogy emlitetted. Igazából a grafika kicsit taszít de azt megszokom majd ha az anime jó...
flyaway2: ezt szintén meg akartam nézni de valamiért ez is elmaradt, asszem' az itteni vegyes vélemény miatt.... 😃
Amúgy az is szinte biztos hogy tavaszal jön a Sword GAI is!
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - comedy/romance
Chihayafuru - romance/game/ jó kis izgalmas
Hanasaku Iroha - apró de jó kis történet, egyébként slice of life
Shirobako - anime készitésről szóló slice of life, szerintem pont kikapcsolódásra tökéletes
Golden Time - hmm romance, igazából nem rossz, csak a történet 0
Hyakko - 10/10 comedy
k-on! - 10/10 comedy + music/slice of life
Kotoura-san - érdekes apró kis történet, elég sok mondanivalóval szvsz
Saki - kb mint a chihayafuru csak itt jelen van a fanservice meg az ilyen szokásos dolgok
Soredemo Sekai wa Utsukushii - shoujou, viszont nagyon jó kis történet/történetvezetés
Toaru Majutsu no Index/kagaku no railgun - index történet központú a railgun pedig comedybb
Working!! - amennyire kevés történettel indit annyira lesz jobb és jobb, kb az első évad egy sima comedy, aztán pedig egyre jobban kibontakozik több irányba
Ha lesz egy jó közötte én már boldog vagyok 😆
Rövid, 12 részes dráma, befejezett anime. Nekem nagyon bejött.😃
Szoktak képet kitenni mindenféle sorozat/film tokos verziójáról fényképet kirakni.
Csináltam a magyar verzióról is....
Spoiler!
Egy nagyon picit Call Of Duty főmenű beütése van...tényleg nagyon picit
(Csak hogy én is írjak valamit)
fir3: Valami jó egész estét családira gondolsz, vagy inkább sorozat?
Valaki látta a Monogatari kat?
Hogy van a sorrend? én teljesen belezavarodtam, már azt se tudom melyik az első évad 😃
Ha már anime kiégés hát igen ...Konkrétan nem tudok megnézni egyet se ...
És mivel 3 anime-t kezdtem el ..De mindegyik fail volt számomra ezért már nem is kerestem mást 😃
Inkább az Euro Truck miatt 😆
Bár igaz ki kell pihenni a monster musumet 😆
norbli01: FT manga 😃 Spoiler!