Gamer125 írta:
Az lenne a kérdésem,h ha felrakom a 32 bitest,akkor a drivereket ő telepíti fel,vagy keresgélni kell mint Xp-nél?
Mert HD audio drivert keresek,de egyik sem jó.
Azt hallottam,h itt ezeket ő felrakja magától.
Az lenne a kérdésem,h ha felrakom a 32 bitest,akkor a drivereket ő telepíti fel,vagy keresgélni kell mint Xp-nél?
Köszi.
Igen erre csak az op. rendszer gondoltam van egy külső hddém arra meg a játékok meg egyéb de talán ha újra lemennek a hdd árak akkor majd veszek egy 640gb sata2set😀
böven elég neki a 30gb.Nekem a nno az 500Gb HDD-n 30Gb volt a C-particio,ahova telepitettem az oprendszert,csak arra kell figyelni,h nerakd tele minden katymazzal,pl ne C-re telepitsd a játékokat,ne a "Download" mappába tölts...csak ami legszükségesebb,Win+ a progik.
Nem baj, mert a vista és a win7 driver ugyanaz. Csak az a lényeg, hogyha 32-bites a rendszered, akkor ne 64-bites drivert szedj le, és fordítva se legyen!
Nem tudom, hogy kérdezték e már. Szóval előre bocsánatot kérek, hogyha a válasz "igen". : D
Azt szeretném kérdezni, hogy az probléma e, hogyha a Windows 7 alatt Windows Vista Videókari Driver van?
Az az érdekes,feltettem frapsot,F9 a video,F10 a képeknek,v forditva,a lényeg akár meiket nyomom meg se vidit,se képet nem csinál.Már beállitottam ugy is h a D-re tegye,de ott sincs.😆
Ezek nemszeretik a gépem.😃
Print screen játékokkal nem 100%-ban kompatibilis. Nekem is ezt csinálja csomó játéknál. Ez nem hiba, ez így van. Fraps-al csináld tényleg inkább a képeket.
Hali all.Az miért van,h ha PrintScreen-el csinálok képet játék közben,utánna paint-be beillesztem,akk ott csak tiszta fekete minden.Ez 98%-ban megy néha bedobja normálisann.Win nemlehet a ludas (ugyértem ujratelepités nemoldja meg),mert mindig ezt játsza.Ha haszált a win,ha frissen telepitett akk is ezt játsza.Help?
Jah,vagy úgy!
Nem hiszem,h kell nekem full HD amúgy sincs olyan monitorom...
Tehát nálam még érdemes felrakni.
Javítana valamennyit a játékokon?
Úgyértem,h ha picit szaggat,akkor win7en jobb lenne?
Az új gépedre mindenképpen mehet a Win7, abból is a 64-bites. A játékok nem mennének jobban, de a 4 GB Ram miatt érdemes feltenni, meg a videókártyád miatt is.
Ez a Windows 7 változat tartalmazza a Service Pack 1 RTM.(Build.7601.17514.) Internet Explorer 9 RTM. (Build.9.08112.16421) változatát.(magyar nyelvű)
10 DB frissítés Integrálva.
+Finomhangolás:
-Menüben: másolás mappába,áthelyezés mappába,legmagasabb jogosultság megadása,visszavonása.
-Automatán bezárja a nem válaszoló programokat.
-Gyorsabb leállítás.
-Gyorsabb menük.
-Gyorsabb tálca.
-Új ikonok
-Új bejelentkezési képernyő.
-Nem vesződik a hibás parancsikonokkal.
-Nem szöszöl az ismeretlen fájltípusokkal.
-Ping/Latency Fix játékosoknak nagyon hasznos.
-Kerel módú drivereket nem lapozza a merevlemezre*.
*Egyes gépeken komoly teljesítmény növekedést érhetünk el vele, ennyivel több memóriát használ a gép.
Kategória: Windows
Nyelv: Magyar
Integráció tartalma 64 bitben:
Windows 7 Ultimate; a legbővebb kiadás, az összes funkcióval.
A Windows 7 gépigénye:
1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
1GB memória
16GB üres hely a merevlemezen
DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
DVD-R/W meghajtó
Én nem rég tértem át Windows Vista-ról - Windows 7 Ultimate-re.
Na szóval azért is váltottam, mert rengeteg ember mondta nekem hogy sokkal stabilabb, gyorsabban Boot-ol (amit tényleg érzékelek), de most hogy áttértem a bootoláson kívül nem vettem észre semmilyen különbséget, sőt még rosszabbnak tűnik számomra. Lehet, hogy a gépem, de én sokkal stabilabnak találtam a Windows Vistat. Lehet hogy csak én nem akarom belátni, hogy jobb, de nem bírok rájönni, hogy milehet a dolog nyitja. Nagyon nagyra értékelném a segítségeteket, mert nem nagyon sőt egyáltalán nem értek hozzá. Előre is köszönöm, Létszíves PM-be a válaszokat hogyha rávetemedtek.
Azokat is újra kell tenni. Ha olyan lapja van az embernek, ami a Win7 megjelenése előtt már kapható volt, akkor valószínűelg lesz háló-, ill. hangkártya driver rajta. Ha később jött ki az alaplap, akkor pedig nem lesz rajta driver.
Az adatok megmaradnak, viszont a játékokat így is újra kell tenni nagy valószínűséggel.
Ha csak a "C" meghajtót formázod,vagyis azt ameikenn a az oprendszer van,akkor a másokonn nemvesznek el az adatok,de ha mindkettöt akk teljesenn üres lesz a vinyó.A vga driver meg igen.Ujra kell tenni azt is.Söt lehet h a háló és hang kártyát is.
Most valszeg hülyeséget fogok kérdezni, mivel nem értek hozzá.
Szóval nekem van egy adott konfigurációm. Erre érdemes felrakni egy 64 bit-es Windows 7-et? 2 GB ramom van, az elég neki?
A másik, hogy 2 részre van osztva a HDD-m. Egyiken a rendszer, másikon a "minden más". Szóval, ha formázom a vinyót, akkor csak a rendszeren lévő dolgok tűnnek el, a másik megmarad, ugye? És ilyenkor újra fel kell tenni pl a videókártya driver-ét, ugye?
Kircsi!
Bár a második linkkel nem sokra mentem mert amit letöltött az nem instal-os. inkább kerestem mást. De azért köszi!
Ezek megvoltak utána meg xlive.dll kellett a rohadéknak. Kaptam egy kis agyvérzést, de az előzőekhez hasonlóan kerestem és találtam.😀
üdv!
Most váltottam win7 64bit-re xp-ről. De a több játék is van ami nem indul mert pl: d3dx10_35.dll, vagy az openal32.dll hiányzik.
Ezmiez? hogyan tudom beszerezni ezeket a dll-eket? Vagy mit kell tennem hogy jó legyen?
niteforce írta:
erre már rámehet a win7, mindegy melyik verziót teszed, professional-t vagy ultimate-t ajánlok, az így sokat tud. ha később ramot bővítesz akkor 64 bitest tegyél fel.
4gb felett 64 bit
ámmen
64 vagy 32 bittel járnék jobban?
Ha 4GB RAM-od van akkor a 64-est ajánlom😉
Erre nem gondoltam.
Pü-ben át tudod küldeni a linket pls?
Igen,de ehhez le kell tölteni egy progit,és az meg pénzért keres neked egyet.
Ezt köszi,nem.
Van hozzá crack..Átnézi a géped,melyik szoftverhez van frissítés,és frissíti..Én Beloadról szedtem 😀
Ezt köszi,nem.
Itt nézted öket?
[LINK]
Igen erre csak az op. rendszer gondoltam van egy külső hddém arra meg a játékok meg egyéb de talán ha újra lemennek a hdd árak akkor majd veszek egy 640gb sata2set😀
Azt szeretném kérdezni, hogy az probléma e, hogyha a Windows 7 alatt Windows Vista Videókari Driver van?
Ezek nemszeretik a gépem.😃
Nem hiszem,h kell nekem full HD amúgy sincs olyan monitorom...
Tehát nálam még érdemes felrakni.
Javítana valamennyit a játékokon?
Úgyértem,h ha picit szaggat,akkor win7en jobb lenne?
Hmm... érdekes.
Gondolkodtam felrakjam-e az ultimate 32biteset,lehet,h majd megcsinálom,ha nem leszek lusta hozzá 😆
Érdemes ...
És 2 GB RAM társaságában is vígan lehet játszani ...
Gondolkodtam felrakjam-e az ultimate 32biteset,lehet,h majd megcsinálom,ha nem leszek lusta hozzá 😆
csak egy kérdés: a win7 mitől jobb,mint pl.az xp?
Gyorsabb?Többet tud? Vagy csak új a skin?
Ez a marketing része : [LINK]
De elhiheted , hogy jobb minden téren ...
Gyorsabb?Többet tud? Vagy csak új a skin?
enyit tudok rola-:Windows 7 Ultimate. 64 bites verziója.
Ez a Windows 7 változat tartalmazza a Service Pack 1 RTM.(Build.7601.17514.) Internet Explorer 9 RTM. (Build.9.08112.16421) változatát.(magyar nyelvű)
10 DB frissítés Integrálva.
+Finomhangolás:
-Menüben: másolás mappába,áthelyezés mappába,legmagasabb jogosultság megadása,visszavonása.
-Automatán bezárja a nem válaszoló programokat.
-Gyorsabb leállítás.
-Gyorsabb menük.
-Gyorsabb tálca.
-Új ikonok
-Új bejelentkezési képernyő.
-Nem vesződik a hibás parancsikonokkal.
-Nem szöszöl az ismeretlen fájltípusokkal.
-Ping/Latency Fix játékosoknak nagyon hasznos.
-Kerel módú drivereket nem lapozza a merevlemezre*.
*Egyes gépeken komoly teljesítmény növekedést érhetünk el vele, ennyivel több memóriát használ a gép.
Kategória: Windows
Nyelv: Magyar
Integráció tartalma 64 bitben:
Windows 7 Ultimate; a legbővebb kiadás, az összes funkcióval.
A Windows 7 gépigénye:
1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
1GB memória
16GB üres hely a merevlemezen
DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
DVD-R/W meghajtó
valaki használ Windows 7 Fatality GX op rendszert??
na senki???????
Én nem rég tértem át Windows Vista-ról - Windows 7 Ultimate-re.
Na szóval azért is váltottam, mert rengeteg ember mondta nekem hogy sokkal stabilabb, gyorsabban Boot-ol (amit tényleg érzékelek), de most hogy áttértem a bootoláson kívül nem vettem észre semmilyen különbséget, sőt még rosszabbnak tűnik számomra. Lehet, hogy a gépem, de én sokkal stabilabnak találtam a Windows Vistat. Lehet hogy csak én nem akarom belátni, hogy jobb, de nem bírok rájönni, hogy milehet a dolog nyitja. Nagyon nagyra értékelném a segítségeteket, mert nem nagyon sőt egyáltalán nem értek hozzá. Előre is köszönöm, Létszíves PM-be a válaszokat hogyha rávetemedtek.
Az adatok megmaradnak, viszont a játékokat így is újra kell tenni nagy valószínűséggel.
Szóval nekem van egy adott konfigurációm. Erre érdemes felrakni egy 64 bit-es Windows 7-et? 2 GB ramom van, az elég neki?
A másik, hogy 2 részre van osztva a HDD-m. Egyiken a rendszer, másikon a "minden más". Szóval, ha formázom a vinyót, akkor csak a rendszeren lévő dolgok tűnnek el, a másik megmarad, ugye? És ilyenkor újra fel kell tenni pl a videókártya driver-ét, ugye?
Előre köszönöm a válaszokat és a türelmet. 😃
Az lenne a kérdésem hogy le töltöttem egy windows 7-et és azt hogy tudom USB-ről telepíteni? ISO file-ban van.
Bár a második linkkel nem sokra mentem mert amit letöltött az nem instal-os. inkább kerestem mást. De azért köszi!
Ezek megvoltak utána meg xlive.dll kellett a rohadéknak. Kaptam egy kis agyvérzést, de az előzőekhez hasonlóan kerestem és találtam.😀
innen meg tudod tenni: [LINK]
és az OpenAL-t.
[LINK]
Most váltottam win7 64bit-re xp-ről. De a több játék is van ami nem indul mert pl: d3dx10_35.dll, vagy az openal32.dll hiányzik.
Ezmiez? hogyan tudom beszerezni ezeket a dll-eket? Vagy mit kell tennem hogy jó legyen?
erre már rámehet a win7, mindegy melyik verziót teszed, professional-t vagy ultimate-t ajánlok, az így sokat tud. ha később ramot bővítesz akkor 64 bitest tegyél fel.
értem nagyon szépen köszönöm.😃
Csak ehhez kell szerezni serialt.