A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DCMAN avatar
4gb alat 32 bit
4gb felett 64 bit
ámmen
0
0
0
0
Sicu33 avatar
WackoSheep írta:
64 vagy 32 bittel járnék jobban?

Ha 4GB RAM-od van akkor a 64-est ajánlom😉
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Na bakker.
Erre nem gondoltam.
Pü-ben át tudod küldeni a linket pls?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Gamer125 írta:
Igen,de ehhez le kell tölteni egy progit,és az meg pénzért keres neked egyet.
Ezt köszi,nem.

Van hozzá crack..Átnézi a géped,melyik szoftverhez van frissítés,és frissíti..Én Beloadról szedtem 😀
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Igen,de ehhez le kell tölteni egy progit,és az meg pénzért keres neked egyet.
Ezt köszi,nem.
0
0
0
0
cseszka avatar
Gamer125 írta:
Az lenne a kérdésem,h ha felrakom a 32 bitest,akkor a drivereket ő telepíti fel,vagy keresgélni kell mint Xp-nél?
Mert HD audio drivert keresek,de egyik sem jó.
Azt hallottam,h itt ezeket ő felrakja magától.

Itt nézted öket?
[LINK]
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Az lenne a kérdésem,h ha felrakom a 32 bitest,akkor a drivereket ő telepíti fel,vagy keresgélni kell mint Xp-nél?
Mert HD audio drivert keresek,de egyik sem jó.
Azt hallottam,h itt ezeket ő felrakja magától.
0
0
0
0
DCMAN avatar
remélem agusztusig helyreállnak a hdd gyártok és lejebbkuszik az áruk mert most hogy volt ez a tré külföldön nem valami olcco itthon
0
0
0
0
kalaoi avatar
Köszi.
Igen erre csak az op. rendszer gondoltam van egy külső hddém arra meg a játékok meg egyéb de talán ha újra lemennek a hdd árak akkor majd veszek egy 640gb sata2set😀
0
0
0
0
cseszka avatar
böven elég neki a 30gb.Nekem a nno az 500Gb HDD-n 30Gb volt a C-particio,ahova telepitettem az oprendszert,csak arra kell figyelni,h nerakd tele minden katymazzal,pl ne C-re telepitsd a játékokat,ne a "Download" mappába tölts...csak ami legszükségesebb,Win+ a progik.
0
0
0
0
kalaoi avatar
Vistát vagy 7-et 30gb ide merevlemezre fellehet rakni mert az olvastam valahol hogy hiába 15gb kell neki akkor is 40gb vinyót kér?.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem baj, mert a vista és a win7 driver ugyanaz. Csak az a lényeg, hogyha 32-bites a rendszered, akkor ne 64-bites drivert szedj le, és fordítva se legyen!
0
0
0
0
TopCat avatar
Nem tudom, hogy kérdezték e már. Szóval előre bocsánatot kérek, hogyha a válasz "igen". : D
Azt szeretném kérdezni, hogy az probléma e, hogyha a Windows 7 alatt Windows Vista Videókari Driver van?
0
0
0
0
cseszka avatar
Az az érdekes,feltettem frapsot,F9 a video,F10 a képeknek,v forditva,a lényeg akár meiket nyomom meg se vidit,se képet nem csinál.Már beállitottam ugy is h a D-re tegye,de ott sincs.😆
Ezek nemszeretik a gépem.😃
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Print screen játékokkal nem 100%-ban kompatibilis. Nekem is ezt csinálja csomó játéknál. Ez nem hiba, ez így van. Fraps-al csináld tényleg inkább a képeket.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát lehet h ez lesz,csak nemakartam külön progit feltenni.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali all.Az miért van,h ha PrintScreen-el csinálok képet játék közben,utánna paint-be beillesztem,akk ott csak tiszta fekete minden.Ez 98%-ban megy néha bedobja normálisann.Win nemlehet a ludas (ugyértem ujratelepités nemoldja meg),mert mindig ezt játsza.Ha haszált a win,ha frissen telepitett akk is ezt játsza.Help?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem fog jobban menni Win7-tel.
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Jah,vagy úgy!
Nem hiszem,h kell nekem full HD amúgy sincs olyan monitorom...
Tehát nálam még érdemes felrakni.
Javítana valamennyit a játékokon?
Úgyértem,h ha picit szaggat,akkor win7en jobb lenne?
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Gamer125 írta:
Hmm... érdekes.
Gondolkodtam felrakjam-e az ultimate 32biteset,lehet,h majd megcsinálom,ha nem leszek lusta hozzá 😆

Érdemes ...
És 2 GB RAM társaságában is vígan lehet játszani ...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lehet 2 GB-bal is játszani 32-bites alatt. Csak nem full hd-ban kell tolni. 1280X1024-hez elég még a 2 giga.
0
0
0
0
Devis avatar
meeeerrrrtt min 3 gb h tudj is vmit játszani értelmesen?
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hmm... érdekes.
Gondolkodtam felrakjam-e az ultimate 32biteset,lehet,h majd megcsinálom,ha nem leszek lusta hozzá 😆
0
0
0
0
tibor560sec avatar
Gamer125 írta:
csak egy kérdés: a win7 mitől jobb,mint pl.az xp?
Gyorsabb?Többet tud? Vagy csak új a skin?

Ez a marketing része : [LINK]
De elhiheted , hogy jobb minden téren ...
0
0
0
0
FaLchioN avatar
csak egy kérdés: a win7 mitől jobb,mint pl.az xp?
Gyorsabb?Többet tud? Vagy csak új a skin?
0
0
0
0
DCMAN avatar
ok akor nem kell anyi ram...betöltés meg ~8
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Ramtól fog legkevésbbé gyorsulni egy adott game. A VGA befolyásolja a legjobban játékélményt, majd a proci.
0
0
0
0
niteforce avatar
max a betöltési idő lesz rövidebb, de több FPS ed nem nagyon lesz.
0
0
0
0
DCMAN avatar
de ha pl adott egy 64-bites op akor mondjuk rakok bele 12 gigát akor azért csak megérzödik a játékon nem??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az új gépedre mindenképpen mehet a Win7, abból is a 64-bites. A játékok nem mennének jobban, de a 4 GB Ram miatt érdemes feltenni, meg a videókártyád miatt is.
0
0
0
0
kalaoi avatar
Szerintetek nekem hogy menne a windows 7 jobban mennének a játékok és a randszer?
0
0
0
0
DCMAN avatar
nem tudom nemrég találtam csak kiváncs vagyok haszálja-e valaki am nem tudom hogy modolt-e

enyit tudok rola-:Windows 7 Ultimate. 64 bites verziója.

Ez a Windows 7 változat tartalmazza a Service Pack 1 RTM.(Build.7601.17514.) Internet Explorer 9 RTM. (Build.9.08112.16421) változatát.(magyar nyelvű)
10 DB frissítés Integrálva.

+Finomhangolás:

-Menüben: másolás mappába,áthelyezés mappába,legmagasabb jogosultság megadása,visszavonása.
-Automatán bezárja a nem válaszoló programokat.
-Gyorsabb leállítás.
-Gyorsabb menük.
-Gyorsabb tálca.
-Új ikonok
-Új bejelentkezési képernyő.
-Nem vesződik a hibás parancsikonokkal.
-Nem szöszöl az ismeretlen fájltípusokkal.
-Ping/Latency Fix játékosoknak nagyon hasznos.
-Kerel módú drivereket nem lapozza a merevlemezre*.
*Egyes gépeken komoly teljesítmény növekedést érhetünk el vele, ennyivel több memóriát használ a gép.

Kategória: Windows

Nyelv: Magyar

Integráció tartalma 64 bitben:

Windows 7 Ultimate; a legbővebb kiadás, az összes funkcióval.

A Windows 7 gépigénye:
1GHz processzor (32- vagy 64-bit)
1GB memória
16GB üres hely a merevlemezen
DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
DVD-R/W meghajtó
0
0
0
0
DCMAN avatar
DCMAN írta:
valaki használ Windows 7 Fatality GX op rendszert??

na senki???????
0
0
0
0
TopCat avatar
Sziasztok!

Én nem rég tértem át Windows Vista-ról - Windows 7 Ultimate-re.
Na szóval azért is váltottam, mert rengeteg ember mondta nekem hogy sokkal stabilabb, gyorsabban Boot-ol (amit tényleg érzékelek), de most hogy áttértem a bootoláson kívül nem vettem észre semmilyen különbséget, sőt még rosszabbnak tűnik számomra. Lehet, hogy a gépem, de én sokkal stabilabnak találtam a Windows Vistat. Lehet hogy csak én nem akarom belátni, hogy jobb, de nem bírok rájönni, hogy milehet a dolog nyitja. Nagyon nagyra értékelném a segítségeteket, mert nem nagyon sőt egyáltalán nem értek hozzá. Előre is köszönöm, Létszíves PM-be a válaszokat hogyha rávetemedtek.
0
0
0
0
DCMAN avatar
valaki használ Windows 7 Fatality GX op rendszert??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azokat is újra kell tenni. Ha olyan lapja van az embernek, ami a Win7 megjelenése előtt már kapható volt, akkor valószínűelg lesz háló-, ill. hangkártya driver rajta. Ha később jött ki az alaplap, akkor pedig nem lesz rajta driver.

Az adatok megmaradnak, viszont a játékokat így is újra kell tenni nagy valószínűséggel.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha csak a "C" meghajtót formázod,vagyis azt ameikenn a az oprendszer van,akkor a másokonn nemvesznek el az adatok,de ha mindkettöt akk teljesenn üres lesz a vinyó.A vga driver meg igen.Ujra kell tenni azt is.Söt lehet h a háló és hang kártyát is.
0
0
0
0
Z3rO avatar
Akkor a kérdések ugyan ezek, csak 32 bit-es Win 7-tel. 😃
0
0
0
0
Z3rO avatar
Most valszeg hülyeséget fogok kérdezni, mivel nem értek hozzá.
Szóval nekem van egy adott konfigurációm. Erre érdemes felrakni egy 64 bit-es Windows 7-et? 2 GB ramom van, az elég neki?

A másik, hogy 2 részre van osztva a HDD-m. Egyiken a rendszer, másikon a "minden más". Szóval, ha formázom a vinyót, akkor csak a rendszeren lévő dolgok tűnnek el, a másik megmarad, ugye? És ilyenkor újra fel kell tenni pl a videókártya driver-ét, ugye?

Előre köszönöm a válaszokat és a türelmet. 😃
0
0
0
0
adta avatar
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy le töltöttem egy windows 7-et és azt hogy tudom USB-ről telepíteni? ISO file-ban van.
0
0
0
0
niteforce avatar
okés, ezek nekem is kellettek amikor újratelepítettem 😀
0
0
0
0
cspeter avatar
Kircsi!
Bár a második linkkel nem sokra mentem mert amit letöltött az nem instal-os. inkább kerestem mást. De azért köszi!
Ezek megvoltak utána meg xlive.dll kellett a rohadéknak. Kaptam egy kis agyvérzést, de az előzőekhez hasonlóan kerestem és találtam.😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Töltsd le a direct x -et.
innen meg tudod tenni: [LINK]

és az OpenAL-t.
[LINK]
0
0
0
0
cspeter avatar
üdv!
Most váltottam win7 64bit-re xp-ről. De a több játék is van ami nem indul mert pl: d3dx10_35.dll, vagy az openal32.dll hiányzik.
Ezmiez? hogyan tudom beszerezni ezeket a dll-eket? Vagy mit kell tennem hogy jó legyen?
0
0
0
0
Szykla avatar
niteforce írta:
erre már rámehet a win7, mindegy melyik verziót teszed, professional-t vagy ultimate-t ajánlok, az így sokat tud. ha később ramot bővítesz akkor 64 bitest tegyél fel.

értem nagyon szépen köszönöm.😃
0
0
0
0
Flash avatar
Vagy ott az IMG Burn, nagyon egyszerű progi, vagy a Nero. Mindegyiknél a képfájl kiírás opciót kell használni hogy bootolható legyen a Win.
0
0
0
0
niteforce avatar
ott van még az alcohol 120% azt is ajánlom, elég jó progi, van ingyenes próbaverzió is, én sok telepítőt írtam már vele, az összes működött.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Magic Iso-val pl.

Csak ehhez kell szerezni serialt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció