Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
daniskate1 avatar
nokiacsabika írta:
Sziasztok! Megéri-e feltenni a win8-at avagy sem, nem az érdekel hogy mennyit fogyaszt hanem hogy tényleg megéri-e váltani, aktiválással hogy állunk, ez eddigi aktivátorokra azt írják hogy fake egytől eggyig akkor most mi van és meik pro verziót szedjem le? (azt tudom hogy honnan de meik feltöltőét)
előre is köszönöm 😕

Egyenlőre nem éri meg feltenni😀
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
Sziasztok! Megéri-e feltenni a win8-at avagy sem, nem az érdekel hogy mennyit fogyaszt hanem hogy tényleg megéri-e váltani, aktiválással hogy állunk, ez eddigi aktivátorokra azt írják hogy fake egytől eggyig akkor most mi van és meik pro verziót szedjem le? (azt tudom hogy honnan de meik feltöltőét)
előre is köszönöm 😕
0
0
0
0
kaizinger avatar
hát aki azt mondja hogy játékok miatt megy vissza az hazudik! itt nem csak a boot idő a foradalmi sokkal több minden😀 gyorsabban másol meg telepiti programokat játékokat gta 4 9 perc volt win 7 en ez a duplája😉
fpsbe semmi különbséget nem vettem észre még jobban is mennek
0
0
0
0
no avatar
hat nekem a frissitesek kivannak kapcsolva.nem mertem bekapcsolni.ja,meg amikor raktam fel a rendszert,es kellett megadni adatokat magmrol,e-mail,nev,...nem a valodiakat adtam meg.nem mertem,mert aktivaltam a windowsot,es tartok,nemh,veletlenul kilovik😀vagy ettol nem kellene felnem.nyugodtan a frissiteseket is bekapcsolhatom?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nekem eddig még az összes játék működött Windows 8 alatt is.
0
0
0
0
deadly_cross avatar
hat teszteket elnezve lehet,h a windows 8 nak jobb a boot time meg ezek de gamekra a windows 7 jobb szoval maradoka win7nel😀
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nem. Ezt kell leszedni: Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nekem még egyszer sem fagyott le. Frissítések és minden más dolog is be van kapcsolva. Próbáld meg bekapcsolni őket, ha ki vannak.
0
0
0
0
no avatar
nekem is gyorsabb a win 8,csak az a lefagyas idegesit.ha netezek,akkor is le szokott,de volt olyan pelda is,h.elinditottam a jatekot,es akkor fagy le.mindegy,ha sokszor fogja csinalni,akkor leheth.visszarakom a win 7-est,es varok ebbol jobb verziot
0
0
0
0
kaizinger avatar
Nálam még nem fordult ilyen elő htcevo3d:S
Nálam tökéletesen müködik a win8 jobb mint win7 gyorsabb kezelhetőbb lett😀
Iowa95 azt nem tudom de sztem belevan piszkálva!
Regizz bigtorrentre töltsd le a win8 at onnan aktivátort meg adok hozzá amivel tökéletes😀
0
0
0
0
iowa95 avatar
Kérdezni akarom h VL mit jelent?
0
0
0
0
no avatar
valaki mar talalkozott olyan problemaval,h.egy nap tobbszor is lefagy a gepe?nekem ma mar 3szor lefagyott ugy,h.nem reagalt semmire,es csak manualisan a kapcsoloval tudtam kikapcsolni.mitol lehet az?win 7-el ilyen problema soha nem volt
0
0
0
0
Fr0D avatar
Aki teheti és tudja rakja fel a win8 at nekem is az van fent: Gyors,nem lassú mint a windows7 , jobban ki hajtja a vasat nem mint a win7 próbáljátok ki nekem nagyon bevált játékoknál,programoknál(sony vegas,Cinema4D stb.) próbáljátok ki 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Vki feltette notira ?
Esetleg akksi időben javulást hoz ?
0
0
0
0
no avatar
Értem köszi, mondjuk én legjobban a 2000 előtti játékokra vagyok kiváncsi, néha jól esik nosztalgiázni. Még nem most tervezem a váltást de kezd lassulni a windows, és lehet majd bepróbálkozom a 8al
0
0
0
0
kaizinger avatar
eddig amiket probáltam!
Need for Speed Most Wanted a régi és a 2012 es,killing floor,Left4 dead 2,Rome total war az régi azért😀 jah meg mw3 ezek eddig mentek gond nélkül
0
0
0
0
no avatar
Hali, a windows 8 hogy barátkozik a régi játékokkal? Gondolok itt ilyenekre hogy starcraft 1, age of wonders, cod2 stb. Meg úgy egyébként vannak gondok a játékokkal vagy megbirkózik mindegyikkel? Választ előre is köszi😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Windows 8 activator (Verzió: 1.2.0.715 x86 & x64)Rendszergazda módban kell futtatni.
A program indításakor parancssort ad ki ellenőrzi a windows-t.
Space billentyűt megnyomása után automatikusan aktivál és újraindít.
Újraindítás után kiírja hogy a Windows véglesen aktiválva van!😆
0
0
0
0
kaizinger avatar
hogyan kell aktiválni a win8 at ? pro verzióm van 64 bites
0
0
0
0
R3mZy avatar
Szerintem nincs a win8-al semmi gond! Nekem tetszik csak szoaktlan és ezért a win7 jön be joban de jelenleg is win8-at használok kezdek megbarátkozni vele...Nekem tulságosan zsufolt... és a metro felület elég hülyeség én nem sok hasznát veszem! :\
0
0
0
0
Sanchez avatar
A telepítő sem indulna el.
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek, 512MB RAM-mal működne normálisan?
0
0
0
0
no avatar
lenne megegy kerdesem.feltelepitem a jatekokat,es dll hibakat ir ki.pedig a directx-eket feltelepitettem.azt a .net keretrendszert akarnam feltelepiteni,es kiirja,h.a szamitogepen talalhato egyik alkalmazasnak a kov.windows szolgaltatasra van szuksege:.net keretrendzser 3.5.dehat azt akarnam telepiteni,es ekkor ezt irja ki.teendo ilyenkor?
0
0
0
0
no avatar
na talan ez is meg lesz,ha mindent jol csinaltam.majd kiprobalom,h.be-e fog kapcsolni a gep.megegyszer koszi szepen a segitseget.nagyon sokat segitettel.megyek letesztelni,h a jatekok fognak-e futni rendesen
0
0
0
0
no avatar
koszi szepen.a jelszavas dolog talan rednben lesz.msot utanna nezek a hibernalasnak
0
0
0
0
no avatar
hat a bejelentkezesemhez a nevem kell,meg a jelszo.rendszergazdakent
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nem, a Helyi fiókot kell lecserélned. Vagy most mivel jelentkezel be?
0
0
0
0
no avatar
es ott valtas helyi fiokra?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Felhasználói fiókok > Saját fiók módosítása a Gépházban.

Hibernálás:

[LINK]

Illetve kapcsold ki az energiatakarékossági módokat is.
0
0
0
0
no avatar
es mi lenne az a hibernacios fajl?nem nagyon ertek hozza.most eloszor raktam fel ezt a rendszert.

ja,es akkor most kell csinalnom masik felhasznalot?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nem kapcsol be magától csak valami miatt feléledhetett. Töröld ki a hibernációs fájlt és jó lesz. A legegyszerűbb megoldás a jelszó megadásához az ha nem lokális felhasználóval jelentkezel be hanem hotmail-el.
0
0
0
0
no avatar
hali.nekem lenne egy kerdesem.msot raktam fel a windows 8-ast,es az lenne a problemam,h.nem tudom azt a funkciot kikapcsolni,h.kerjen jelszot,ah.bekapcsolom.lehetseges azt valah.kikapcsolni?na meg az normalis,h.magatol bekapcsol a gep?mar 2szer is bekapcsolt,pedig senki nem ult a gep elott.a valaszokat elore is ksozonom
0
0
0
0
mark webber avatar
Feki1991 írta:
mark webber írta:
Én arra lennék kíváncsi hogy eggyeltalán mennek rajta játékok? és a "démon tulsz" megy rajta? o.o
Köszöntem előre is 😀

egyedül a GTA IV-t nem tudtam elindítani rajta (az installer kiírja hogy incompatible system version) azon kívül fut minden...nem kell Daemon Tools, van beépített virtuális lemez kezelő...

Köszönöm a gyors választ...még annyi hogy ugye a win8-is úgy van mint a 7? Mármint hogy automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközöket?
Kszönöm 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
mark webber írta:
Én arra lennék kíváncsi hogy eggyeltalán mennek rajta játékok? és a "démon tulsz" megy rajta? o.o
Köszöntem előre is 😀

egyedül a GTA IV-t nem tudtam elindítani rajta (az installer kiírja hogy incompatible system version) azon kívül fut minden...nem kell Daemon Tools, van beépített virtuális lemez kezelő...
0
0
0
0
mark webber avatar
Köszöntem előre is 😀
0
0
0
0
MagyarFerenc1994 avatar
Amúgy aki már kipróbálta , azoktól azt szeretném kérdezni hogy jól futnak rajta játékok ? Pl: assassin's creed 2 , Lineage II, counter-strike 1.6 - nekem monyuk ezek a játékok a fő szempontjaim . Mert ha ezek jól futnak rajta akkor én átállnék , de ha játékra alkalmatlan a win8 akkor inkább maradok a win7-nél .
0
0
0
0
cseszka avatar
Nemhiszem h tudod vele aktiválni.De garant hogy ehhez is nemsokára lesz egy loader,de az is lehet hogy már van,mert én nem követem.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Na megvettem a Windows 8 Pro-t. Ingyenesen lehet most igényelni Media Center licenszet is, csak nagyon sok idő múlva küldik. Tegnap óta nem jött meg...Valaki igényelt már és meg is kapta?
0
0
0
0
kolbiszk avatar
Én még 1ser sem kaptam kékhalált, bár volt már, hogy bejelentkezés után nem jött be ép, és újra kellett indítanom... 😞
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ha lenne egy érintőképrenyős monitorom akkor még használható is lenne ez a metros felület
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
Szerintem úgy szar ahogy van az egész, win7 1000x jobb ennél a rakás trágyánál, optimalizálatlan, túl csicsás, sok minden hiányzik belőle. Instabil is 1óra alatt 2x kapott kékhalált a gép.
Ki lehet próbálni de nem ajánlom senkinek
0
0
0
0
asdasd998 avatar
tök ***a csak driver kéne hozzá :S
0
0
0
0
no avatar
Sanchez írta:
Nálam van: Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox

Köszönöm Szépen. Remélem sikerrel fogok járni. Ha nem úgy is jönni fogok. 😆
0
0
0
0
Sanchez avatar
Nálam van: Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ilyet rakj fel: Microsoft Windows 8 Pro X64 MSDN HUN

Aktiváláshoz indítsd el a CMD-t rendszergazdaként és ezt írd be:

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr /skms 147.134.1.42
slmgr.vbs -ato
0
0
0
0
no avatar
Felszeretném rakni a gépre,de nem tudom,hogy lehet-e aktiválni vagy,hogy hogyan.
Néztem,hogy valami KMS szerver stb,de nem igen értem ezt.
Microsoft Windows 8 Enterprise x64 HUN MSDN
Ez a verzió jó?
Köszönöm a válaszokat előre is.
0
0
0
0
Sanchez avatar
1) Bal sarokba mész, visszadob az asztalra
2) Megint bal sarokba.
3) Megkeresed a baloldali listában a media playert
4) Jobb klikk rá és bezárás.