Roybertson: Igen. Miért is akarunk embereket becsapni? Maradva a kolléga példájánál: ő is elhitte azt a fórumokon terjedő dolgot, "miszerint az i5 mindenre elég". Saját kárán tanulta meg, hogy sajnos a fórumok tele vannak ilyenekkel, de ugye nem mindent kell elhinni.
Bronson: Igen. Ha kizárunk mindent, ahol nem elég, akkor tényleg mindenre elég...
Hunork: 1. Ez így van, már látszanak az "előjelek"
2. Nem mindig, csak az esetek egy részében. Ez az álíltás inkább bizonyos VGA-kra igaz. Főleg, hogy egy komoly VGA mellett, ha a CPU kezd kevés lenni, akkor csak meg kell emelni a felbontást és voila, máris jobb a helyzet. Ha gond, akkor 1080p-nél is ott a virtuális szuperfelbontás lehetősége és még élsimítás sem kell. 😀
ahol nem elég az i5, az meg már a túlsó oldal, tw attila, cities skyline, de ez megint csak pár játék... hol tesztelnék még procikat 1280-as felbontáson...? az már a múlt, ki játszik még olyan gépekkel akkora felbontáson...?
1. A DX12 és a Vulkan majd azért átrendez mindent, ha széles körben terjed.
2. 1080p felbontásig igenis elég az i5!
3. Roybertson - teljesen igazad van!
Bronson: Az a baj, hogy erre a kérdésre nincsenek tesztek, hiszen ha CPU tesztet nézel, ott mindig CPU limites helyzetben tesztelnek, VGA-nál meg ugye bivaly CPU mellett, hogy biztos ne az legyen a szűk keresztmetszet.
Én abból indulok ki, amit tapasztalok, illetve néhány olyan esetből, amibe bele lehet futni, akár itt is. (pl.: bojtargenyo a TW Attilánál, ahol az i5-i7 váltás +22fps-t hozott neki. Ott van most is a bejegyzése a játék gépigénye alatt.)
Én azt nem értem, hogy miért akarjuk egymást becsapni olyan dolgokkal ami nem igaz.. Konkrétan ilyeneket állítani, hogy egy i5 és abból is mondjuk egy skylake nem elég nettó baromság.. Gtx1060 mellé tökéletesen elég 1080p-n ! Gtx 1070 mellé én szívem szerint már inkább i7-et raknék, de akkor se dől össze a világ, ha csak egy i5 van mellette. 4-5 évig még biztosan jók lesznek ezek az i5 skylake procik !
És lehet azon is vitázni, hogy cpu limit lesz a 4mag/ 4 szál miatt, csak mivel bitang erősek egy szálon ezek a procik ez szinte semmilyen teljesítmény csökkenést fps számban nem fog okozni. (Ez az én véleményem)
De itt a kérdés nem pont az volt hogy a CPU kitudja-e szolgálni a GPU-t? ergó ha GPUra támaszkodik a játék akkor elég-e a CPU hogy tudjon rendes ütemben dolgozni a GPU?
pont a tomb raider-t hozod fel, ahol kb tök mindegy a cpu...? nagyon sok oldalon kivették már a cpu tesztből, mert nincs értelme, szinte csak a vga-ra támaszkodik az a játék, azért is futott sokaknál olyan jól. amint láthatod, a két fx-en kívül kb ugyanaz az eredmény (fullhd mellett persze)...
Szerintem a lelkes vita ezzel zárható, ha ebben egyetértünk: i3 / i5 a megfelelő VGA-val 1080p-ig elég, i5 esetében bőven. Efelett meg az ajánlott az i7 +1080 például. Én anno simán vittem Crysis 2 és hasonló játékokat I3 procival élvezhető élménnyel. A mostani i3 procik sem gyengék, mert azért volt architektúra fejlődés rendesen. Meg még nyilván számol a RAM méret. 2x8GB egyelőre teljesen elég. 8GB-hoz i3 és pl GTX960 jó választás. (AMD procikhoz nem konyítok, ezért nem írtam őket, nem azért, mert ellenség lenne 😀 )
Bronson: Még egyszer: Ez egy jó alap, amit később könnyedén lehet fejleszteni és időtálló, ahogy Zoli73 is mondja...
(A másik kérdésben én kevésbé hajlok az összeesküvés-elméletekre, ellenben jobban adok a technológiából adódó logikára. De ezt felesleges itt újra kezdeni. A fejlesztők által kiírt gépigény amúgy nem Istentől elrugaszkodott és ha megnézed, az adott célra egyező teljesítményű processzorokat írnak ki, de ezt az AMD vs Intelben érdemes megvitetni, nem itt offolni feleslegesen.)
Nem fejlesztők találják ki a gépigényt, hanem a marketingesek, te értsd már meg... állandóan a gépigényt hozod fel, mikor a gépigényekre kb a 12 évesek támaszkodnak akik először járnak az oldalon... lehet itt szálakkal meg dx12vel dobálózni, de még a 4. generációs i5-ök is elegek egy 1060/1070 szintű kártyához, nemhogy a skylake... nyilván több fps lesz ha minden fullos, de még mindig az izmosabb vga viszi el a játékélményt és abba érdemesebb befektetni.
Bronson: Mert a 980 és a 980 Ti mellé is kellett, márpedig a 1070 simán hozza a 980Ti szintjét. Ráadásul én azt mondtam, hogy egy jó alap, ami könnyen fejleszthető és nem kell hozzányúlni, csak a szinte kötelező VGA csere idején. Viszont nem kell a többi komponenssel foglalkozni.
MC MaRcI: Értem én, hogy nem érted, de nem kell mindenhova beírni... (Nézd meg a játékoknál kiírt gépigényt: a fejlesztők szerint kevés. Bár sokak szerint nem értenek hozzá...)
Bornson: Ha valaki időtállóbb configot szeretne magának, amiben 1-2 évente max VGA-t meg esetleg ramot szeretne bővíteni a többihez meg nem igazán szeretne hozzá nyúlni 3-4 évig, akkor igen is I7 a választás. Persze megfelel az I5 is játékra "MÉG".
Azt láttam hogy te azt írtad elég lesz, ezt csak úgy általánosan jegyeztem meg, mivel az utóbbi időben úgy fest sokaknál az i7-től kezdődnek a procik amik érnek valamit játékra...
Bronson: Én pontosan ezt írtam: "és mondjuk később cserélni a procit, akkor most egy erősebb alaplap és i5 CPU. Ennyi lenne az észrevételem. Hidd el, menni fognak i5-el is a játékok" 😂
Nekem is i5 + R9 390 + 16GB RAM van, és minden flottul megy.
Csak sajnos vannak, akik mindenáron költeni akarnak, és nézik a különböző teszteket vízhűtéssel, 50-90k alaplapokkal...
Bronson még is mit vársz mikor itt egyesek szerint egx fx 8... lenyomja az i5-öt és az i5 ma már kevés?
viccnek is rossz amit itt néhány "szakértő" leművel
Most komolyan már 1060/1070 mellé i7-et ajánlgat mindenki...?! mégis mi a francra nem elég pl egy i5 6600 fullhd mellett egy olyan kártyával...? csak az i7, csak az i7, mást sem látni a topikban.
xCube: Tudom, hogy benne van, csak már párszor volt olyan, hogy annak nem volt egyértelmű, aki segítséget kért. Így prevenciós céllal rászoktam erre az írásmódra.
ppista: Jó lesz a B is. Ha nem húzod a procit, nem akarsz SLI/CF-t, nem akarsz RAID-elni vinyókat, akkor tökéletesen megfelelő. És szerintem inkább i7, mint i5, mert az már sokszor kevés, főleg 1060/1070 mellett. Így kapsz egy jó alapot, ami kitart a mostani konzolgeneráció végéig. Processzort úgy sem sűrűn cserél az ember VGA-t viszont amúgy is rendszeresen kell újítani. Ez egy olyan alap az i7-el, amibe később bármilyen VGA mehet és ki is fogja tudni használni.
ppista:
Igaza van Piero-nak. El is írtam, mert i7 mellé H-s lap jár, ha non-K, és Z, ha K. De semmi baja a B150-el sem, a Mortar jó választás, nekem is az van. 😀 Táp: nem is figyeltem, elég egy 550, de 500W is.
Például: FSP 500W HEXA+ vagy OCZ ZS 550W (mindkettő 18k alatt van)
non K proci alá teljesen jó lesz a B150-es lap, de én inkább az MSI Mortar-t venném. Házból mindenképp a Z3 Plus-t, ha nincsenek elfekvőben + ventik otthon. Tápból meg bőven elég a Raider550, a 650 az zajosabb azt mondják!
Ne érts félre, jól fog menni a B150-es lapban is!
Én MSI pártoló vagyok, ezért MSI Z170A GAMING M3, de ez drága, 39-40k.
Vagy ASUS Z170-P D3, ez már "csak" 32-33k.
De nem elrettenteni akartalak!
ppista:
Teljesen jó. Bár ha i7, akkor ahhoz nem "illik" B150 lapot alá rakni... Vagy ha spórolni akarsz, és mondjuk később cserélni a procit, akkor most egy erősebb alaplap és i5 CPU. Ennyi lenne az észrevételem. Hidd el, menni fognak i5-el is a játékok. 😀
Egyébként a többi elem rendben van, némelyikhez volt szerencsém nekem is!
Mediziner:
Szerintem elnézted, a Deepcool az CPU hűtő, és az kivételesen nem rossz, bár én AC Freezer 13 -at vennék helyette. Tápegység a Corsair, és az ide elegendő. Viszont nem a legjobb.
Pakura24
Tényleg inkább magad rakd össze, jobban jársz, és te határozod meg a gyártókat.
Én Asus alaplapot ebben a sávban nem vennék, inkább MSI, esetleg Asrock. Pl. MSI B150M Mortar.
Tápegységből meg ezt a kettőt ajánlanám, ha már PCX lesz esetleg: XFX 450W P1-450S-X2B9
Corsair 550W VS550 CP-9020050-EU
CPU hűtő meg nem rossz, de inkább 1000 Ft-al drágábban az AC Freezer 13.
Pakura24:
Én is néztem már nem egyszer az előre összerakottakat, és soha egyszer sem jött ki az, hogy pont ugyanannyi, mintha én raknám össze. 8-17e Ft eltéréssel de mindig olcsóbbra jött ki, mind a radiumos, mind az Imperiumos gépek.
Valószínűleg nem 2x4 GB RAM, hanem egy db 8 GB stick van benne.
Azt a deepcool tápot az ellenségemnek sem ajánlanám.
Nekem csak ennyi a véleményem. Ugyanennyiért összerakod ezt a gépet PCX-en szerintem, csak minőségi táppal.
Szerk.:
Bocs, siettem, Corsair táp van benne, a deepcool az hűtő, és opcionális plus pénzért.
Sziasztok még egy kérdés felmerül, illetve mindig is fent állt. Emberem azzal indított hogy egy ilyet nézett ki magának: http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_Premium_HD_PC.jpg
és tudom hogy szinte mindenki mondja hogy előre összerakottat ne meg bennem is van egy ellenszenves érzés de megkérdezte hogy milyen alkatrészek vannak benne, összeválogattam iponon és ugyan ennyire jöttek ki ha külön vennénk meg a darabok.
A ram benne: G.SKILL RipjawsV 8GB (2x4GB) DDR4 2400Mhz
a videókártyára azt mondták hogy wfoc, barátom erre asszociált: GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB GDDR5 192bit
Az az érve, hogy nem olcsóbb külön összerakni és ez látszólag így van. Mi a véleményetek?
Gyikoc: Ha az integrált IGP-t használod, akkor inkább 2133-as memóriát vegyél alacsony késleltetéssel (CL), természetesen párban. Nézd meg az alaplap támogatási listáját és abból válogass, meghálálja.
MSI B150M Bazooka
I5 6500
Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black
Gigabyte GTX 1060 3GB DDR5
Kingston 120GB HyperX Fury SSD
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
FSP 550W Raider S
Zalman Z3 Plus fekete
(pcx összesen: 221.570 Ft)
Ha sok az a +10.000 Ft, akkor videókártyát később is lehet bele rakni, mert a skylake procikban erős a beépített videókártya. Szóval addig tuti el lesz vele míg szerez egy új kártyát.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni egy komplett gép összeállításában egy barátom számára.
Az elképzelése annyi, hogy intel és nvidia irányba menne háztól kezdve ssd,merevlemez minden kellene neki és ennek a megvalósításához 210 áll rendelkezésére.
Olvastam itt is az oldalon a cikket is amit linkeltetek meg máshol is de azért biztosabbnak éreztem megkérdezni. Elképzelése szerint olyan 2 évre tervezi addigra pedig akár egy teljes csere vagy frissítést is beütemez tehát nem kifejezetten hosszú távra készül.
Továbbá nekem lenne olyan kérdésem, hogy házakhoz ma, hogy adnak ventillátort vagy adnak e hozzá egyltalán.
Köszönöm.
ppista:
300W-nál többet az életben nem vesz fel ez a gép még full terhelés alatt sem, 550-es raider tökéletesen elég neki. Ha újonnan akarod összerakni akkor se a haswellnek, se a GTX 970-nek nincs értelme, mert ennyi pénzért GTX 1060-at kapsz (ami GTX 980 szint, és nem 3,5+0,5 GB VRAM), és a skylake-el is kb. ennyiből jössz ki. Úgy meg, ha megfogadod és tényleg az 550W-os - és egyben olcsóbb- tápot veszed meg, pláne...
Ha használt, akkor lehet hogy megéri, bár kérdés hogy mennyi - mert árat nem írtál ez esetben.
Az integráltat addig, amíg nincs videókártya. A mostani (1024x768) monitorommal bírná azokat a játékokat, amit a mostani gépem. (CS:GO, LOL, stb.)
Játékra. De ha egy oldalt "visszapörgetsz" láthatod a többi infót is. 😀
Gyikoc: VGA-nak az integráltat akarod használni? Amúgy milyen felhasználási területre szeretnéd ezt a configot? Játékra, vagy melóra, vagy multimédiára?
Bronson: Igen. Ha kizárunk mindent, ahol nem elég, akkor tényleg mindenre elég...
Hunork: 1. Ez így van, már látszanak az "előjelek"
2. Nem mindig, csak az esetek egy részében. Ez az álíltás inkább bizonyos VGA-kra igaz. Főleg, hogy egy komoly VGA mellett, ha a CPU kezd kevés lenni, akkor csak meg kell emelni a felbontást és voila, máris jobb a helyzet. Ha gond, akkor 1080p-nél is ott a virtuális szuperfelbontás lehetősége és még élsimítás sem kell. 😀
2. 1080p felbontásig igenis elég az i5!
3. Roybertson - teljesen igazad van!
Én abból indulok ki, amit tapasztalok, illetve néhány olyan esetből, amibe bele lehet futni, akár itt is. (pl.: bojtargenyo a TW Attilánál, ahol az i5-i7 váltás +22fps-t hozott neki. Ott van most is a bejegyzése a játék gépigénye alatt.)
És lehet azon is vitázni, hogy cpu limit lesz a 4mag/ 4 szál miatt, csak mivel bitang erősek egy szálon ezek a procik ez szinte semmilyen teljesítmény csökkenést fps számban nem fog okozni. (Ez az én véleményem)
(A másik kérdésben én kevésbé hajlok az összeesküvés-elméletekre, ellenben jobban adok a technológiából adódó logikára. De ezt felesleges itt újra kezdeni. A fejlesztők által kiírt gépigény amúgy nem Istentől elrugaszkodott és ha megnézed, az adott célra egyező teljesítményű processzorokat írnak ki, de ezt az AMD vs Intelben érdemes megvitetni, nem itt offolni feleslegesen.)
MC MaRcI: Értem én, hogy nem érted, de nem kell mindenhova beírni... (Nézd meg a játékoknál kiírt gépigényt: a fejlesztők szerint kevés. Bár sokak szerint nem értenek hozzá...)
Bronson: Én pontosan ezt írtam: "és mondjuk később cserélni a procit, akkor most egy erősebb alaplap és i5 CPU. Ennyi lenne az észrevételem. Hidd el, menni fognak i5-el is a játékok" 😂
Nekem is i5 + R9 390 + 16GB RAM van, és minden flottul megy.
Csak sajnos vannak, akik mindenáron költeni akarnak, és nézik a különböző teszteket vízhűtéssel, 50-90k alaplapokkal...
viccnek is rossz amit itt néhány "szakértő" leművel
ppista: Jó lesz a B is. Ha nem húzod a procit, nem akarsz SLI/CF-t, nem akarsz RAID-elni vinyókat, akkor tökéletesen megfelelő. És szerintem inkább i7, mint i5, mert az már sokszor kevés, főleg 1060/1070 mellett. Így kapsz egy jó alapot, ami kitart a mostani konzolgeneráció végéig. Processzort úgy sem sűrűn cserél az ember VGA-t viszont amúgy is rendszeresen kell újítani. Ez egy olyan alap az i7-el, amibe később bármilyen VGA mehet és ki is fogja tudni használni.
Igaza van Piero-nak. El is írtam, mert i7 mellé H-s lap jár, ha non-K, és Z, ha K. De semmi baja a B150-el sem, a Mortar jó választás, nekem is az van. 😀 Táp: nem is figyeltem, elég egy 550, de 500W is.
Például: FSP 500W HEXA+ vagy OCZ ZS 550W (mindkettő 18k alatt van)
Én MSI pártoló vagyok, ezért MSI Z170A GAMING M3, de ez drága, 39-40k.
Vagy ASUS Z170-P D3, ez már "csak" 32-33k.
De nem elrettenteni akartalak!
Akkor milyen alaplapot ajánlasz i7 procihoz?
Teljesen jó. Bár ha i7, akkor ahhoz nem "illik" B150 lapot alá rakni... Vagy ha spórolni akarsz, és mondjuk később cserélni a procit, akkor most egy erősebb alaplap és i5 CPU. Ennyi lenne az észrevételem. Hidd el, menni fognak i5-el is a játékok. 😀
Egyébként a többi elem rendben van, némelyikhez volt szerencsém nekem is!
Én ilyet raknék össze:
Intel Core i7-6700 BX80662I76700
Gigabyte GTX1060 6GB GDDR5 GV-N1060WF2OC-6GD
MSI B150M BAZOOKA
Zalman Z3
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2K2/16 HyperX Fury Black
FSP 650W Raider S 650 80+
DeepCool GAMMAXX S40
Samsung 250GB 750 EVO MZ-750250BW
Seagate 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001
XFX 450W P1-450S-X2B9 tápegység vagy talán még ez ami olcsó.
EVGA 600W 100-W1-0600-K2 tápegység
😀
Intel Core i5-6500 BX80662I56500
Gigabyte GTX1060 3GB GDDR5
Zalman Z3 Plus fekete számítógép ház
Arctic Freezer 13 processzor hûtõ
Ezt néztem most össze pcx-en 209042ért vélemények?
Igen, után a javítottam is.
Szerintem elnézted, a Deepcool az CPU hűtő, és az kivételesen nem rossz, bár én AC Freezer 13 -at vennék helyette. Tápegység a Corsair, és az ide elegendő. Viszont nem a legjobb.
Pakura24
Tényleg inkább magad rakd össze, jobban jársz, és te határozod meg a gyártókat.
Én Asus alaplapot ebben a sávban nem vennék, inkább MSI, esetleg Asrock. Pl. MSI B150M Mortar.
Tápegységből meg ezt a kettőt ajánlanám, ha már PCX lesz esetleg:
XFX 450W P1-450S-X2B9
CPU hűtő meg nem rossz, de inkább 1000 Ft-al drágábban az AC Freezer 13.
Én is néztem már nem egyszer az előre összerakottakat, és soha egyszer sem jött ki az, hogy pont ugyanannyi, mintha én raknám össze. 8-17e Ft eltéréssel de mindig olcsóbbra jött ki, mind a radiumos, mind az Imperiumos gépek.
Valószínűleg nem 2x4 GB RAM, hanem egy db 8 GB stick van benne.
Azt a deepcool tápot az ellenségemnek sem ajánlanám.
Nekem csak ennyi a véleményem. Ugyanennyiért összerakod ezt a gépet PCX-en szerintem, csak minőségi táppal.
Szerk.:
Bocs, siettem, Corsair táp van benne, a deepcool az hűtő, és opcionális plus pénzért.
és tudom hogy szinte mindenki mondja hogy előre összerakottat ne meg bennem is van egy ellenszenves érzés de megkérdezte hogy milyen alkatrészek vannak benne, összeválogattam iponon és ugyan ennyire jöttek ki ha külön vennénk meg a darabok.
A ram benne: G.SKILL RipjawsV 8GB (2x4GB) DDR4 2400Mhz
a videókártyára azt mondták hogy wfoc, barátom erre asszociált: GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB GDDR5 192bit
Az az érve, hogy nem olcsóbb külön összerakni és ez látszólag így van. Mi a véleményetek?
Egy kis olvasnivaló a gépfejlesztéshez, ha valakit érdekel, ma jelent meg: https://logout.hu…zetes.html
@Hunork: Elég jó teszt lett, tetszik az összegzés és az objektivitás. Csak így tovább.
@csuz-li: Az IGP -ben benne van, hogy integrált (Integrated Graphics Processor).
Hunork: Jó kis cikk lett! Alaposan körüljártad!
Én ezt tudnám neked ajánlani.
MSI B150M Bazooka
I5 6500
Gigabyte GTX 1060 3GB DDR5
Kingston 120GB HyperX Fury SSD
FSP 550W Raider S
Zalman Z3 Plus fekete
(pcx összesen: 221.570 Ft)
Ha sok az a +10.000 Ft, akkor videókártyát később is lehet bele rakni, mert a skylake procikban erős a beépített videókártya. Szóval addig tuti el lesz vele míg szerez egy új kártyát.
😀
Az elképzelése annyi, hogy intel és nvidia irányba menne háztól kezdve ssd,merevlemez minden kellene neki és ennek a megvalósításához 210 áll rendelkezésére.
Olvastam itt is az oldalon a cikket is amit linkeltetek meg máshol is de azért biztosabbnak éreztem megkérdezni. Elképzelése szerint olyan 2 évre tervezi addigra pedig akár egy teljes csere vagy frissítést is beütemez tehát nem kifejezetten hosszú távra készül.
Továbbá nekem lenne olyan kérdésem, hogy házakhoz ma, hogy adnak ventillátort vagy adnak e hozzá egyltalán.
Köszönöm.
MSI B150M BAZOOKA PLUS
Intel Core i7-6700
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2K2/16 HyperX Fury Black
MSI GTX1060 ARMOR 6G OCV1
Kingston 240GB SV300S37A/240G SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
Zalman Z3 Plus fekete számítógép ház
Összesen: 301.498 Ft (pcx) és van egy jó géped.
😀
Egy kis olvasnivaló a gépfejlesztéshez, ha valakit érdekel, ma jelent meg: [LINK]
300W-nál többet az életben nem vesz fel ez a gép még full terhelés alatt sem, 550-es raider tökéletesen elég neki. Ha újonnan akarod összerakni akkor se a haswellnek, se a GTX 970-nek nincs értelme, mert ennyi pénzért GTX 1060-at kapsz (ami GTX 980 szint, és nem 3,5+0,5 GB VRAM), és a skylake-el is kb. ennyiből jössz ki. Úgy meg, ha megfogadod és tényleg az 550W-os - és egyben olcsóbb- tápot veszed meg, pláne...
Ha használt, akkor lehet hogy megéri, bár kérdés hogy mennyi - mert árat nem írtál ez esetben.
Ha nem K-s proci, akkor elég egy h97-es lap. 650w raider szerintem elég. HDD-ből inkább legyen Western Digital márka. 😀
CPU:Intel Core I7 4790
GPU: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV-N970IXOC-4GD
Alaplap:Gigabyte GA-Z97-HD3 alaplap
gépház:Sharkoon VG4-S 4044951016167
Ram:Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz
Tápegység:FSP 750W Raider S 750 VAGY FSP 650W Raider S 650 80+
processzor hűtő😃eepCool GAMMAXX S40
SSD:Samsung 250GB 750 EVO MZ-750250BW
HDD:Seagate 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001
De ha ilyen van, inkább máson érdemesebb spórolni. 😜
Játékra. De ha egy oldalt "visszapörgetsz" láthatod a többi infót is. 😀
Szóval.
Processzor: AMD A8 7600 (Vagy A10 7850K)
Ram: G-Skill TridentX 2x4GB DDR3 2400MHz
Alaplap: Asus A58M-E
Táp: Corsair 430W CX430
Szerintetek ez mennyire lenne megérős/jó?
UPDATE: