Milyen laptopot vegyek játékra!

2009. January 06., téma
Fórum » Laptop
A rá szánt összeget és hogy pl:melyik/milyen játékot szeretnétek futtatni rajta is írjátok le!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
TOSHIBA Qosmio X70-A-12X 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Milyen lapikat lehet venni jó áron,amin elmennek a mostani játékok? 😀
0
0
0
0
no avatar
na végre meghozták a gépet, talán holnap estére beérek a céghez és át tudom venni..majd hétvégén tesztelem...😂
0
0
0
0
no avatar
RedRabbit és Orodreath! Köszönöm a tanácsaitokat! Végül a Lenovo Y510P mellett döntöttem.
Éppen most bíbelődöm a driverek telepítésével. Egyébként a következő paraméterekkel vettem meg a gépet: i7-4702MQ, 15.6FULL HD, 1000 GB+8 GB SSHD, 16GB, Dual Geforce GT 755M SLI 4GB
Orodreath! A 3ds Max-ot tényleg csak hobbi szintem használom. Hamarosan kiderül, hogy mit bír a gép. Még egyszer köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Modellezésre asztalit vegyél, laposok nem arra valók főleg nem ebben az árkategóriában, amit összeírtam tökéletes, mint munkára mint játékra, hasonló tudású lapos 1 milla felett kezdődik.😉

MSI 970A-G46_20k
AMD FX 8320+Scythe Kotetsu_47k
Kingston HyperX Kit 1600Mhz 2x8Gb_38k
Asus GTX780-DC2OC-3GD5 3GB_138k moddelezésre is tökéletes.
2x Kingston SSDNow V300 60GB Raid0_27k
Western Digital Caviar Blue 1Tb*7.200rpm*cache 64Mb*_14k
FSP Raider 650W_18k
Sharkoon Rex8 Economy_11k

Összesen: 313k
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Laptopot szeretnék venni 3D modellezésre (3Ds max) és játékra. Az elköltendő keret 300e. Szerintetek az alábbi 3 gép közül melyiket vegyem meg? Esetleg tudnátok ajánlani még olyan gépet amin érdemes elgondolkozni?

Lenovo IdeaPad Y510:
[url]http://www.***/images/Imperium_2013_12_Billboard.jpg[/url]

ASUS N750JV:
[LINK]

acer Aspire V3-772G-747a161T:
[LINK]

A segítségeteket előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
ssajnos teljesen MMOfok , igaz a WOW-ot már abbahagytam, SWTOR-t tolom már tőbb mint 2 éve ,ami egy DX9-es 32-bit-es qva szar motorral rendelkező game, remélem az Elder Scrolls Online jobb lesz, valszeg azzal fogom tolni áprilisban...😃 igen más játékok aránylag jól futnak, de engem már csak a PVP tud lekötni, ez a noti 170K-ba fájt , ezt pedig [LINK] 230-ból szerzem...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Most mi jah? Ott topikban azt írtad, hogy jól futnak rajta a játékok. Csak ez nem, nem? Most ezért szar? Arról nem is besélve, hogy nem tudom mennyibe fájt de tuti nem annyiba mint amit most veszel.
0
0
0
0
no avatar
jah... mostmár mind1 , végre megszabadulok tőle..😀 az már egyszer bizonyos, hogy többet AMD, de még csak ATI VGA sem lesz ebben az életben.... bármennyire is lesznek ők az első helyen, ammyit szívtam a laggolás miatt, hogy már az utóbbi időben nem is játszottam, hiába ez nem egy gamer noti... de majd jó lesz az asszonynak a flash gamekhez...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
CPU limites helyzetet teremtesz még jó hogy csak kannyin megy mivel sajnos az gynge bár vga sem bika. De láttam ph-n, hogy más játékokat simán tudtál futtatni szóval úgy olvastam elégedett voltál. Rakd feljebb a grafikát és azt kéne látnod, hogy az fps alig csökken vagy nem is csökken. Ez gondolom tipikus intel favorizált játék ahol a 4 mag kihasználása még távolról sem teljesül.
0
0
0
0
no avatar
A-6 3400 van benne 2.3 GHZ-n futtatva K10 Stat-al , de így is qva karcsú az SWTOR-hoz , 30-50%-ban tudja kihajtani a vkarit...minden minimumra állítva...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De csak egyedül a 6650met ugye? Dualban még rosszabb mint egyedül elvileg😃 Más játékoknál sem teljesít jól? Egyébként ez a SWTOR sok szereplős MMORPG féle ugye? Itt főleg proci számít szerintem és ilyen szempontból nagyon herélt a laptopod, főleg ha nem A6 van benn hanem A4.
0
0
0
0
no avatar
a 6650m-et , de ez a catasztrofa center egy vicc 2 éve nincs ami rendesen működne dual graphics módban...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
És az APU igpjét használod vagy a 6650M-et?
0
0
0
0
no avatar
most egy K53TA SX115V-vel , de pvp-ben és a fleet-en alig 20 fps-em van
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Miért most mivel futtatod? Egyébként ja jól kell majd futnia. Itt szürve SWTOR-ra látod van olyan eredmény ami a 760m kari környkén lévő kártyához tartozik. Valami hasonló várható gondolom nálad is majd. [LINK]
0
0
0
0
no avatar
akkor gondolom SWTOR -al is szépen fog futni.. remélem elég lesz az Elder Scrolls Online-hoz is...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
2 mag+HT elvan ott elvileg szóval elvileg nem lesz probléma.
0
0
0
0
no avatar
persze majd multi lenne...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De ez valszeg single és nem multi. Igaz azt sem írtad, hogy multi-e. Felesleges azt hinni, hogy telepatikus képességeim vannak.
0
0
0
0
no avatar
Hmm... ahogy nézem mediumon egész jó lesz az... végülis a jövő héten kiderül... már meg van rendelve...😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Attól függ neked mit jelent a futtatás. Erősebb procival szerelt gépekkel így megy. [LINK] De tuti, hogy elég e a proci is mellé szal valahogy mindenképp fog futni. Az biztos.
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Szerintetek ez a [LINK] noti elég lesz , SWTOR, BF-4 , futtatásához ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha nem is jobb de olykor egyszintű vele.
0
0
0
0
szabyy avatar
Valahol azt olvastam, hogy az Intel HD 4600 jobb, mint a gt710...
0
0
0
0
szabyy avatar
Hát a mi családunkba is van 2 Toshiba laptop, egy a tesómé, az is egy L850-es meg egy 7 éves L30-as, amit én szoktam néha használni, igen-igen lassúcska szegény, de az aksin kívül semmi baja, nyáron lehet veszek bele egy erősebb procit meg +1 giga ramot, és netezésre még el lehet használni. 😃

Szerk.: Ezt láttam meg, erről mi a véleményed: Toshiba C55-A-1P2. Pont belefér a 150-es keretbe. A mai játékokat elvinné min grafon az integrált vga?
0
0
0
0
szabyy avatar
Volt egyik haveromnak ASUS-a de állandóan a baj volt vele, többet volt szinte szervízbe, mint nála. A Sony szerintem túlárazott, úgyhogy a Toshiba Lenovo Dell trióból lesz valamelyik. Egyik haveromnak van Egy L850-es Toshibája, ami elég jó kis laptop, kár hogy már nem árulják, elég jó ára volt annak a laptopnak...
0
0
0
0
szabyy avatar
Mert melyikek a "megbízható" márkák? Én lenovot nézegettem...
0
0
0
0
szabyy avatar
És erről vélemény: HP ProBook 455 G1 H0W30EA ?
0
0
0
0
szabyy avatar
150-ig tud valaki ajánlani laptopot alkalmi játékra?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
FULL HD mániás vagy? Ha igen akkor vagy ne akarj highon játszani vagy még több pénz kell ide vagy ne akarj nagy felbontáson játszani. Laptop nem komoly játékra való. Ami igen az 400tól kezdődik.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, laptopot szeretnék venni. Jó lenne, ha a mai játékok egy High grafikán elfutnának rajta. Amivel már egy ideje nagyon-nagyon szeretnék játszani az a Tomb Raider, de egyéb multis vagy cpu igényesebb játék se akadjon ki, lehet U-s is a proci, ha szerintetek nem fog felsülni játékok alatt.
Rászánt pénzösszeg: 220E.
Már régóta keresgélek, de mindig olvasok fórumokon rosszakat az aktuálisan kinézettről. Szóval most már tényleg elkel a segítség.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
DoN_BeNCe22 : Nekem is ilyenem van csak 620m-l és 4gb rammal.Több mint egy éve van meg,eddig még semmi baja nem volt.Ha játszani is akarsz rajta akkor megéri alá venni egy hűtőpadot.Nekem egy cooler master notepal u2 van alatta.De hűtőpad nélkül is kibírt egy lanpartyt szóval 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok T-homnál van ez a laptop: Acer Aspire E1-472. Szerintetek ezen elfutna a wow meg a diablo3?
0
0
0
0
RedRabbit avatar
orodreath: 8870 a legerősebb, gt 750 30% lassabb.
0
0
0
0
kung avatar
mustang20: ha játékra kel a noti, akkor a hangsúlyt a videokártyára helyezd, meg a garanciára. A processzor i5 4200u vagy fölötte, játékok alatt már nem mérvadó.
0
0
0
0
no avatar
Üdv.Laptop vásárlás előtt állok,ki néztem magamnak 4-et amiből választani kéne.Fontos lenne,hogy a legújabb játékok is fussanak rajta,nem kell hogy ultrán,de egy highon fusson.(pl forma 1-ek,Battlefield,Cod os szériák)
Hd,full hd filmeket is néznék rajta,s nem szeretném ha be-be akadna közben.
1.
Dell inspiron 5737
Intel corei 5 4200u 2.6 ghz turbo
8 gb 1600mhz ram
radeon hd 8870 2 gb ddr5 vga

2.
Dell inspiron 5537
intel corei 7 4500 u 3 ghz turbo
8 gb 1600mhz ram
radeon hd 8850 2 gb ddr5 vga

3.
lenovo ideapad z510
intel corei7 4702 MQ 3.2 ghz turbo
8 gb ram
gt 740m 2 gb

4.
lenovo ideapad y 510
intel corei7 4700MQ 3,4 ghz turbo
8 gb Ram
geforce gt 750m 2 gb

elég nagy az árrés a négy gép között.személy szerint a 2 lenovo felé hajlok,mert nem vagyok benne biztos,hogy a két dellnek az ultra-s processzorának jól teljesítene.Szerintetek?
0
0
0
0
PoPet avatar
Haveromnak kellene ajánlani lapost 3D-re használná.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Sziasztok! http://www.e digital.hu/Notebook/Acer_E1-531G-B966G75MNKS_LIN_N14MGL2G_notebook-p364428.html a minap őt néztem ki, mi a véleményetek róla? Videó teszteken jól viszi a játékokat (amin meglepődtem őszintén szólva) Sajnos az anyagi keret az ezen a határon áll meg pont.. Előre is köszönöm a véleményeket 😀

Hallottam rossz véleményeket, a hűtéséről, hogy huzamosabb ideig használva, olvad a benne lévő mindenség. Ez mivel orvosolható?
0
0
0
0
Roger87 avatar
Minden márkának megvannak a gyenge/hibás szériái.Valahogy még nem találkoztam olyannal,amit ne szidott volna valaki.Ezért nekem már nincsenek előítéleteim.
A Toshibát ritkán szidják.Nálunk volt 2 példány a családban.Alaplap csere mind a kettőben az első évben.Volt egy no-name Medion is.Nem volt vele semmi baj.
Amúgy meg a notebook gyártók nyilván tudnak a saját hibás szériáikról.Ami anno hibás volt,nem biztos hogy most is az.A notebook vásárlás zsákba macska.Meg azt se felejtsük el,hogy az elégedetlenkedők fele biztos elfelejti megemlíteni,hogy a tönkremenetel előzménye az volt,hogy háromszor leejtette.😂Puding próbája az evés.(:
0
0
0
0
Roger87 avatar
HP_Pavilion_17-e051sh E6A89EA 139.900,-

AMD kétmagos A4-5150M / 2,7GHz CPU
8GB RAM, 1TB HDD
AMD Radeon HD 8350G/8670M kettős VGA 1 GB
0
0
0
0
Slier avatar
milyen laptopot tudnátok ajánlani max 140e FT-ért? 😀
0
0
0
0
tmbrbr avatar
A laptop az nem játékra van. Én is azt akartam de mindenki lebeszélt, és nem is éri meg. A mai játékokhoz kőkemény gép kell. Ha mindenképp laptop akkor alienware, de az drága.
0
0
0
0
PoPet avatar
Szerintem ASUS. 4Gb RAM bőven elég szerintem, meg az 500-as HDD, de az i5 meg sokkal jobb, mint az i3.
0
0
0
0
btamas27 avatar
Sziasztok!
Szeretnek venni egy laptopot. Ki is neztem 2-ot, de nm igazan tudom eldonteni h melyiket vegyem meg.

Lenovo IdeaPad G500s
Proci: Intel Core i3-3110M 2.4 Ghz
HDD: 1TB
RAM: 8GB
Videokari: nVidia GeForce GT 720M

vagy

Asus x550cc-xx066d
Proci: Intel Core i5-3337U
HDD: 500GB
RAM: 4GB
Videokari: nVidia GeForce GT 720M
0
0
0
0
garada avatar
Igazából a legjobb az ha nem veszel laptopot nem igazán játékra vannak kitalálva.
0
0
0
0
barnav avatar
Hello!
Nővéremnek szeretnék laptopot/notebookot karácsonyra csak nem nagyon értek hozzá nem tudnátok valami jót ajánlani? Igazából csak a főiskolára kéne neki tehát nem játékra 😀 , olyan 100.000 körüli árat gondoltam ha 1-2 ezerrel több az nem baj, de azért ne 150 legyen!
Segítségeteket előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ismerősöm laptop-t szeretne-
-win8ast
-és tabletté alakíthatót, (igény szerint néha le emelni a képernyőt)
-max 200k

ezen belül kerestem neki azonban bennem is fölmerült egy kérdés amire nem tudtam a választ, mégpedig ezek windows 8 RT -sek vagy rendes win8-as laptopok ?

esetleg ilyen hybrid-be nincs is csak Rt-s verziós?
0
0
0
0
ximo avatar
Elfelejtettem mondani: használt is érdekel, és nem baj, ha nem pont 100 000 huf lehet olcsóbb is 😀 Neme csúcs gépet akarok arra ott az asztali, hanem egy viszonylag jó üzem idejű könnyű hordozható gépet, (Lenovo tudom, hogy nagyon jó márka, de design-ra egyszerűen fertelmes, szóval azonkívül bármi érdekel)
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Hello! Gondolkodtam olyan cuccon amit lehet cipelni meg lehet rajt játszani is.
nem a drága kategóriára gondoltam hanem az amolyan legyen jó mindenre kategóriára, játékoknak meg AutoCADnek és Inventornak.

Szóval szerintetek mennyire lenne jó játékra meg Autodesk InventorFusion-hoz ?
Lenovo Y500P
Intel Core i7 4700QM
16Gb DDR3 1600Mhz RAM
FullHD

És a másik dilemma számomra a VGA... az AMD-t részesítem előnyben és nem tudom, melyikkel lenne a jobb: SLI GeForce GTX 750M 2X 2GB vagy CF Radeon HD 8850 2X 2GB ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció