Synda Rebirth írta:
Teljesen mindegy mi volt a szempont...normális oldalakon 3x ennyi Fps van, elég érdekes dolgok ezek, meg már írtam milyen értékeket mértem, jobban hiszek saját magamnak mint ilyen "tesztoldalaknak".😆
Ez volt az első találat amit kidobott a gugle. De mindegyik ennyit mutatott kb.
De érdekes, mert nálam meg fele annyi van, mint kéne a tesztoldalak szerint. PL: Crysisban egy E2180-as tudna 40fps-t erre meg jó ha van 15.
Teljesen mindegy mi volt a szempont...normális oldalakon 3x ennyi Fps van, elég érdekes dolgok ezek, meg már írtam milyen értékeket mértem, jobban hiszek saját magamnak mint ilyen "tesztoldalaknak".😆
Synda Rebirth írta: gyenesmartin: az a lista FAKE...5770-el 25-30 fps volt fullHd minden maxon, 7850 stabil 60Fps-t produkál, a már említett beállításokkal.😉
Nem csak az mutat ennyit. A single-t nézted amúgy a bf3-nál, hogy ennyi fps-t mértél? Egyébként is itt a 7870 vs 7950 volt a szempont. Kb mindegyik teszt ennyi különbséget mutat.
Davezorrr írta:
Sztem tök mind1.....ha van rá pénze akkor vegye a jobbat,erősebbet...am. vki elmagyarázná h mi az h a proci nem hajtja ki a vidkártyát?
Nem hajt semmit sehová, vagy Vga limit van vagy Proci.
Magyarán: Cpu számol, Gpu képet ad, nagy felbontáson inkább Vga fontos, és itt jön a procilimit, mondjuk proci 100%-os terhelése mellett a Gpu csak 70% megy.😀
Bershka írta:
Akkor maradjon inkább az i5 2500k meg a 7850? Melyik konfiggal futnának jobban/szebben a játékok?
Ha később fejlesztesz vga-t esetleg még egy olyat mellé akkor igen. De amúgy az AMD-s sem rossz. Csak ezt ha cseréled (mert gyenge lesz) kell processzor meg alaplap is. Csak vga nem lenne elég.
Melyiken mennének jobban? Játékfüggő, de,:
Ha multizol akkor I5, ha single-ben játszol akkor AMD. Én intelteset venném, mert a vga bőven elég, és később is elég lenne csak azt cserélni, nem kell processzor meg alaplap is.
Főleg mert a 7850-est fel lehet húzni a 7870-es szintjére. A 7870 meg a 7950 között meg "nem sok" különbség van főleg, hogy a phenom már kevés is lenne.
És tényleg nem sok különbség van a 7870 és a 7950 között. Így még inkább az I5-ös plusz 7850.
Davezorrr írta:
Sztem tök mind1.....ha van rá pénze akkor vegye a jobbat,erősebbet...am. vki elmagyarázná h mi az h a proci nem hajtja ki a vidkártyát?
Magyarán: Cpu számol, Gpu képet ad, nagy felbontáson inkább Vga fontos, és itt jön a procilimit, mondjuk proci 100%-os terhelése mellett a Gpu csak 70% megy.😀
Davezorrr írta:
Azt jelenti hogy ez bizonyos fps mértékig a VGA múlik minden... utána ha nem bírja a proci a VGA számítását lekezelni.... akkor fps csökkenés lesz !
szóval pl egy egy FPS játékba egyik részen nagyobb craft kell a VGA nak... akkor ott ha X4 965 van akkor csökken az fps... ha pl 2500k akkor nő az fps
Ez 60fps nél lefelé 35-40fps.... Felfelé meg 80-90fps is lehet
Szoszo írta:
Gigabyte GA-970A-UD3 lapban van magfeloldás? Miben tud kevesebbet, mint a GA-990XA-UD3?
Illetve a GA-970A-UD3 és DS3 között van valami lényeges különbség?
Ds3 jobban felszerelt, masszívabb jobban bírja a tuningot, ha teheted 990-et vedd másért nem is a jobb chip miatt.😉
Tehetem 😀 és ha az ezressel drágább Gigabyte GA-990FXA-D3-t venném? Lenne valami előnye? 😀
Lényeges különbség nincs, ez megint jobban felszerelt, jobbak a chipset hűtői, ugyanaz a válaszom mint az előbb...ha teheted.😃
Szoszo írta:
Gigabyte GA-970A-UD3 lapban van magfeloldás? Miben tud kevesebbet, mint a GA-990XA-UD3?
Ds3 jobban felszerelt, masszívabb jobban bírja a tuningot, ha teheted 990-et vedd másért nem is a jobb chip miatt.😉
Tehetem 😀 és ha az ezressel drágább Gigabyte GA-990FXA-D3-t venném? Lenne valami előnye? 😀
Szoszo írta:
Heló. Megint elkezdtem vacilálni h mi lenne ha😃 most azon gondolkodtam hogy i5 2500k, hd7850 meg egy z68-77 lap helyett vennék egy olcsóbb amd procit és lapot de viszont a vga egy hd7950 lenne. Szerintetek melyik lenne a jobb konfig játékra?
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de én is szeretnék gépet venni, nem asztalit, hanem Laptopot, elsősorban filmezésre, internetezésre és olyan 120-130 ezer ft-ig 😀 Esetleg ha van valakinek valami javaslata azt megköszönném 😀
Master Killer írta:
Üdv! Állítsatok már nekem össze egy Intel és egy AMD félkonfigot, netezésre, filmnézésre kéne, alaplap, proci, ram, meg táp. Minél olcsóbb legyen, de az ár ne menjen a minőség rovására (pl. táp)! Előre is köszönöm! 😀
Master Killer írta:
Üdv! Állítsatok már nekem össze egy Intel és egy AMD félkonfigot, netezésre, filmnézésre kéne, alaplap, proci, ram, meg táp. Minél olcsóbb legyen, de az ár ne menjen a minőség rovására (pl. táp)! Előre is köszönöm! 😀
De érdekes, mert nálam meg fele annyi van, mint kéne a tesztoldalak szerint. PL: Crysisban egy E2180-as tudna 40fps-t erre meg jó ha van 15.
gyenesmartin: az a lista FAKE...5770-el 25-30 fps volt fullHd minden maxon, 7850 stabil 60Fps-t produkál, a már említett beállításokkal.😉
Arra a szintre csak ssd-vel lehet felhúzni?
Akkor marad a 2500k, az úgyis elég lesz még 175 évig 😆
Már csak az a kérdés h 7850 vagy 7870 legyen?
Nem, inkább 7850 plusz SSD. Fel lehet húzni a 7870-es szintjére.
Már csak az a kérdés h 7850 vagy 7870 legyen?
Köszi
Akkor maradjon inkább az i5 2500k meg a 7850? Melyik konfiggal futnának jobban/szebben a játékok?
Melyiken mennének jobban? Játékfüggő, de,:
Ha multizol akkor I5, ha single-ben játszol akkor AMD. Én intelteset venném, mert a vga bőven elég, és később is elég lenne csak azt cserélni, nem kell processzor meg alaplap is.
Főleg mert a 7850-est fel lehet húzni a 7870-es szintjére. A 7870 meg a 7950 között meg "nem sok" különbség van főleg, hogy a phenom már kevés is lenne.
És tényleg nem sok különbség van a 7870 és a 7950 között. Így még inkább az I5-ös plusz 7850.
Megmaradó összeget költsd SSD-re, jobban jársz, ha 7870-et megcibálod, körberöhögi 7950-et.😆
Akkor a 965 be nem lenne elég egy hd7950-hez ha fullhd-ban játszanék?
Azt jelenti hogy ez bizonyos fps mértékig a VGA múlik minden... utána ha nem bírja a proci a VGA számítását lekezelni.... akkor fps csökkenés lesz !
szóval pl egy egy FPS játékba egyik részen nagyobb craft kell a VGA nak... akkor ott ha X4 965 van akkor csökken az fps... ha pl 2500k akkor nő az fps
Ez 60fps nél lefelé 35-40fps.... Felfelé meg 80-90fps is lehet
MSI NGTX670 2GB GDDR5
De ha mondjuk 120 ezret rá tudsz szánni akkor HD7970
van az 130-135ezer is 😃
X4 965 meg a HD7870 et már ki se hajtaná...
nem még a GTX670 et vagy a 7950 et 😃
100-110 ezer
Akkor vegyél GTX670-et! 110K-ért ez a legjobb vétel!
De ha mondjuk 120 ezret rá tudsz szánni akkor HD7970
És mondjuk egy phenom 965 be bírni fogja?
Full HD-ban igen
Egy haverom azt mondta h azt a procit húzni is lehet, ez igaz?😃
igen lehet!😀
Köszi a választ, am elég lesz ez mindenhez ugye?
persze ez egy nagyon erős kombó lesz 😀
Full HD-ban igen
igen lehet!😀
Köszi a választ, am elég lesz ez mindenhez ugye?
Lényeges különbség nincs, ez megint jobban felszerelt, jobbak a chipset hűtői, ugyanaz a válaszom mint az előbb...ha teheted.😃
Full HD-ban igen
igen lehet!😀
Full HD-ban igen
Full HD-ban igen
ha Full HD-n használod akkor az utóbbi.
HD7950 helyett inkább a GTX670-et ajánlom
Gtx 670 helyett Hd 7970 árban azonos ! 😀
HD7950 helyett inkább a GTX670-et ajánlom
115k-ért milyen csodát alkottok? Lehetőleg pc.x-ről 😀
procihűtővel
Azért légyszíves privátban írj vmit pc x ről,mert én is onnan akarok majd vásárolni.
procihűtővel
Cooley: 45-50. 😉
Illetve ram nem kell!
Asrock B75m GL 16K
Intel G840 18K
4gb ddr3 1333MHz 6K
Chieftec CTG 500 12K
Összesen:52K
AMD:
ASUS F1A55 18K
AMD 631 17K
4gb ddr3 1600MHz 6K
FSP 400-60APN 10K
Összesen:51K
Cooley: 45-50. 😉
Ez olcsóbb igaz a legalja, de netezésre bőven megfelel.
Asus P8H61 Plus /// 11k
Intel Celeron G530 Boxed /// 10k
Kingston DDR3-RAM 2GB PC3-10667 HyperX /// 4k
Chincoy Hipro 400w /// 5k
Össz: 30k
50k-ért gémör lap+proci is belefér.😆
Illetve ram nem kell!
Innen rendelt már valaki, megbízható a fickó? 😀
http://hardver apro.hu/apro/gianni_bazarja_2/hsz_1-50.html
Te rendeltél tőle? 😀
Én valószínűleg tőle fogom venni a videokártyámat 😀
Azért legalább az árkategóriát add meg! 😀