MaximumGame írta:
GokuTM: Memoriát nem tudnak driverel nyomatni 😃
3 monitorba veri ... és ahogy látom GTX680 at alig lehet 200MHz et húzni max... 7970 et meg 300Mhz et is megy fel... és CF és SLi tesztbe 7970 nyert 😀
Szerkesztett kép...
Az nVidia ha jól tudom nem csinálta meg a 28 nm-es architektúrát.
Tuningra leszek kíváncsi. Ha beérné tuningal legalább az alap órajeles 480 SLI-t akkor már vennék egyet de erősen kétlem hogy léghűtéssel elérné ezt a sebességet.
GokuTM írta:
137.000Ft-ért van HD7970.
De amúgy teljesen felesleges még ezen bármit is vitatkozni.
Idő kell, hogy beálljanak az árak.
Idő kell, hogy legyenek normális Driverek...
...és idő kell, hogy ne csak a lefizetett oldalak tesztjein kelljen csüngeni, hanem valós felhasználói eredményeket lehessen látni.
Érdekes. Pedig elvileg 550$ a 7970, ami csak az áfával - tehát kiskeri árrés nélkül - közel 160eFt. Akkor nyilván a GTX680 még olcsóbb lesz.
GokuTM: [LINK] Pedig 1 7970-el is gyakran limites szegényke.
Ezért is várom akkor már meg az Ivykat. 😀 Addig legalább össze is szedem rá a lóvét... 😃
Cooley írta:
Én megvárom az MSI Lightningot, mert valami vicc, hogy 2 6-pines csatit tesznek egy ilyen kártyára... Szívesen csinálok majd mérést, bár eleinte az 1055T-vel fogom használni, ami kemény cpu limit lesz.
niteforce: Szerintem meg nincs igazad, mert ez egy extra szolgáltatás, ami erőforrás igényes.
Nem biztos. Az én FX8120-am elbírt egy túlhajtott HD5870Cf-et. Így valszeg megbírkózik egy HD7970-el is. Szóval szerintem nem lesz ilyen gondod.
-Jelen pillanatban. Nem vagyok Mr. AMD, hogy megmondjam, hogy lesz-e árcsökkentés, de logikus, hogy lesz.
A GTX460SLI-vel(1GHz) sem bírt lépést tartani 4,2GHz-en... 😃
Kornel77: Én úgy számoltam, hogy a kiskeri ár ~150eFt lesz. A Lightning meg gondolom 170 körül alakul majd.
Cooley írta:
Én megvárom az MSI Lightningot, mert valami vicc, hogy 2 6-pines csatit tesznek egy ilyen kártyára... Szívesen csinálok majd mérést, bár eleinte az 1055T-vel fogom használni, ami kemény cpu limit lesz.
niteforce: Szerintem meg nincs igazad, mert ez egy extra szolgáltatás, ami erőforrás igényes.
GokuTM: Jelen esetben viszont a GTX680 olcsóbb, mint a 7970... 😀
490 Euró körül lesz,Ami 50 000 dinár körül van ami 130-135 000 forint 😃
niteforce: Szerintem meg nincs igazad, mert ez egy extra szolgáltatás, ami eléggé erőforrás igényes. Ráadásul ha mérünk, akkor azonos minőségen mérünk. Ennyi erővel a 7970-re meg kapcsolják be az MLAA-t...
GokuTM: Jelen esetben viszont a GTX680 olcsóbb, mint a 7970. 😀
De amúgy miért ne tesztelhetnék physx-el? 😀
Elvégre az nvidia meg a fanjai is olyan nagyra tartják a physx-et. De mit ér akkor, ha kikapcsolva kell lenni ahhoz, hogy szinten legyen a HD szériával? 😀
MaximumGame írta:
3 monitorba veri ... és ahogy látom GTX680 at alig lehet 200MHz et húzni max... 7970 et meg 300Mhz et is megy fel... és CF és SLi tesztbe 7970 nyert 😀
GokuTM írta:
Ahány teszt oldal, annyi féle eredmény. vagy balf.szok, vagy le vannak fizetve. Én igazából így egyiknek sem hiszek. Majd ha megjönnek ide is a karik, és Én magam letesztelem őket, akkor meglesz melyiknek hiszek, és hogy mennyi az annyi, mert 15 és 3% az nem ugyan az. Idő kérdése 😀
Igazad van én se hiszem, de nem értem ha GTX680 olyan jó 3 minitorba, miért nincs még olyan teszt ? 😀 miért nem villognak vele ?
ennyi hónap késés után 😃
Akkor nincs miről beszélni 😉 De gondolom 1024-768-ba 😃
lapartman997: van benne valami 9600Gt is meghalt Crysis alatt 😃
Árnyékokat benyomva 😃 baromi nagy az fps ingadozása ennek az új Nvidiának... így látva hiába olyan jó
Miért nem a GTX 280-285-öt mondod? 😃 9600 GT nem egy erős kari... 😕 Nem nagy csoda ha az alatt kifullad a Crysis..De emígy kétlem..Minimumon elmegy vele.
9600GT-m volt. High-on megy vele 4xAA-val, tökéletesen.
Zárójel bezár 😃
Akkor nincs miről beszélni 😃 De gondolom 1024*768-ba 😃
GokuTM írta:
Ahány teszt oldal, annyi féle eredmény. vagy balf.szok, vagy le vannak fizetve. Én igazából így egyiknek sem hiszek. Majd ha megjönnek ide is a karik, és Én magam letesztelem őket, akkor meglesz melyiknek hiszek, és hogy mennyi az annyi, mert 15 és 3% az nem ugyan az. Idő kérdése 😀
Igazad van én se hiszem, de nem értem ha GTX680 olyan jó 3 minitorba, miért nincs még olyan teszt ? 😀 miért nem villognak vele ?
ennyi hónap késés után 😃
Árnyékokat benyomva 😃 baromi nagy az fps ingadozása ennek az új Nvidiának... így látva hiába olyan jó
Miért nem a GTX 280-285-öt mondod? 😃 9600 GT nem egy erős kari... 😕 Nem nagy csoda ha az alatt kifullad a Crysis..De emígy kétlem..Minimumon elmegy vele.
GokuTM írta:
ennyi hónap késés után 😃
GokuTM írta:
Az-az 😉 Meg még jönnek Driverek a GTX-hez..Még egy pár % gyorsulás szerintem lesz 😀
cseszka írta:
hát nekem 1,425v megy gond nélkül,mig rá nem engedek egy stab tesztet,igaz játékoknál nempróbáltam,viszont ha csak az overdrive-bol megy egy teszt max 40C a proci,gondolom a mert mindnél ezt irja.
Adj neki 1.465v-ot.Ha azon stabil,akkor jöhetsz a fesszel lefelé.1.525-1.6v-on sziktam menni 3900-4200MHz-t.
A hőmérő megint csak rosszul mér.Ha levegővel hűtessz ,akkor a proci nem lehet 24.5 fokos szobahőmérsékleten
Ha
hát nekem 1,425v megy gond nélkül,mig rá nem engedek egy stab tesztet,igaz játékoknál nempróbáltam,viszont ha csak az overdrive-bol megy egy teszt max 40C a proci,gondolom a mert mindnél ezt irja.
Azt csak te tudod kitapasztalni.Ez mindíg proci,táp,alaplap kérdése.Én a 1055T-t 3700-4200 között járattam igen magas feszen.(1.62v persze Vízzel)
A HT-t állítsd 2000-re,az NB-t szintén itt kezd.Azt nézd meg,hogy mennyit esik vissza a fesz terhelés alatt.A különbséget én speciel hozzá szoktam adni.Szerintem az Overdrive mér rosszul.
cseszka írta:
Még egy kérdés.
A képenn látszik,h két porgi eltérö Cpu core feszt ir.Meik a valós?
AMD overdrive-ban a core feszt feltettem 1.425V-ra,a Mhz-t megy 4000Mhz-re.Amikor linditok egy cpu tesztet akk megy gond nélkül,de ha többet,akkor kékhalál,prime 95-el is kék halál lett a vége.Mennyi lenne az optimális cpu fesz,amivel birná a 4-4,5Ghz-t?Agyon feszelni se szeretném.
Az Overdrive sztem a valós, mert a cpu-z mindig változó feszeket mutat😃
Még egy kérdés.
AMD overdrive-ban a core feszt feltettem 1.425V-ra,a Mhz-t megy 4000Mhz-re.Amikor linditok egy cpu tesztet akk megy gond nélkül,de ha többet,akkor kékhalál,prime 95-el is kék halál lett a vége.Mennyi lenne az optimális cpu fesz,amivel birná a 4-4,5Ghz-t?Agyon feszelni se szeretném.
cseszka írta:
A 6870-em van,de itt ahol lakok van egy fószer,akinek ez az 560-assa van,és cserélné ráfizetéssel gyengébbre.A kérdés mennyit érné meg ráfizetnem.?
cseszka írta:
Meik kártyának van jobb esélyei a játékokkal szemben,gondolva a közeljövöre is,HD Gigabyte 6870 OC vagy ASUS Gtx 560Ti DC2.
Tudom közel egy teljesitményenn van a 2,de meik vérzik majd el hamarabb?
560Ti erősebb a 6870 a legtöbb helyen a HD5850 sebességét hozza.
Meik kártyának van jobb esélyei a játékokkal szemben,gondolva a közeljövöre is,HD Gigabyte 6870 OC vagy ASUS Gtx 560Ti DC2.
Amúgy "háromtrémárk" alapján kár lenne lehúzni a VGA-t, hiszen a valós felhasználás közben úgy is más eredmények fognak születni(többi VGA-hoz képest). A másik emg hogy benchmarkokban nem lehet teljesen megbízni se, elvileg 22-én meglátjuk mit is tud. Én inkább arra lennék kíváncsi hogy a Kepler mennyire skálázódik lefele, mint tudjuk a Fermi ilyen téren nagyon elvérzett.
sziasztok kérhetek 1 kis segítséget, szerintetek meik kari lenne jó JÁTÉKRA (7970)
1. ASUS 142.775k
2. Gigabyte 142.775k
3. MSI 142.216k
4. PowerColor 151.897k
mind referencia hűtős , a profilomhoz írhattok ott láthatjátok az eddigi állást előre is köszönöm mindenkinek plussz aki már segített :
Gaboo7,lapartman997,toopa,niteforce,Keksz03,bluefire
Keksz03 írta:
igen szerintem is nagyon jó, ráadásul több tesztben is látható h nagyon jól profitál már egy kis OC-ból is a kártya!
egyelőre nincs játék amiben rászorulnék a feszemeléses tuningra, úgyh így marad! 😀 proci is alapon futkározik így is unatkozik a játékok alatt akkor hova feszeljem? 😀
igen szerintem is nagyon jó, ráadásul több tesztben is látható h nagyon jól profitál már egy kis OC-ból is a kártya!
egyelőre nincs játék amiben rászorulnék a feszemeléses tuningra, úgyh így marad! 😀 proci is alapon futkározik így is unatkozik a játékok alatt akkor hova feszeljem? 😀
GokuTM írta:
HD7970 kap alapon ~8100 pontot. Nah most szintén OC val, ez a 9200pont...bőven meg van. Ha az én megboldogult HD5870-emmel +2000pontot lehetett dobni rá, akkor ezzel, amivel több teljesítménybéli növekedés érthető el az OC következtében, megeszi a GTX680-at?...😃
😆
nekem ennyi sikerült persze ez alapfeszes OC, a procit is futva lőttem be 4.7-re, ráadásul "csak" egy 2500k-val hajtva!
Szerkesztett kép...
Az nVidia ha jól tudom nem csinálta meg a 28 nm-es architektúrát.
Tuningra leszek kíváncsi. Ha beérné tuningal legalább az alap órajeles 480 SLI-t akkor már vennék egyet de erősen kétlem hogy léghűtéssel elérné ezt a sebességet.
137.000Ft-ért van HD7970.
De amúgy teljesen felesleges még ezen bármit is vitatkozni.
Idő kell, hogy beálljanak az árak.
Idő kell, hogy legyenek normális Driverek...
...és idő kell, hogy ne csak a lefizetett oldalak tesztjein kelljen csüngeni, hanem valós felhasználói eredményeket lehessen látni.
Érdekes. Pedig elvileg 550$ a 7970, ami csak az áfával - tehát kiskeri árrés nélkül - közel 160eFt. Akkor nyilván a GTX680 még olcsóbb lesz.
GokuTM: [LINK] Pedig 1 7970-el is gyakran limites szegényke.
Ezért is várom akkor már meg az Ivykat. 😀 Addig legalább össze is szedem rá a lóvét... 😃
Nem biztos. Az én FX8120-am elbírt egy túlhajtott HD5870Cf-et. Így valszeg megbírkózik egy HD7970-el is. Szóval szerintem nem lesz ilyen gondod.
-Jelen pillanatban. Nem vagyok Mr. AMD, hogy megmondjam, hogy lesz-e árcsökkentés, de logikus, hogy lesz.
A GTX460SLI-vel(1GHz) sem bírt lépést tartani 4,2GHz-en... 😃
Kornel77: Én úgy számoltam, hogy a kiskeri ár ~150eFt lesz. A Lightning meg gondolom 170 körül alakul majd.
GokuTM: Jelen esetben viszont a GTX680 olcsóbb, mint a 7970... 😀
490 Euró körül lesz,Ami 50 000 dinár körül van ami 130-135 000 forint 😃
niteforce: Szerintem meg nincs igazad, mert ez egy extra szolgáltatás, ami eléggé erőforrás igényes. Ráadásul ha mérünk, akkor azonos minőségen mérünk. Ennyi erővel a 7970-re meg kapcsolják be az MLAA-t...
GokuTM: Jelen esetben viszont a GTX680 olcsóbb, mint a 7970. 😀
Elvégre az nvidia meg a fanjai is olyan nagyra tartják a physx-et. De mit ér akkor, ha kikapcsolva kell lenni ahhoz, hogy szinten legyen a HD szériával? 😀
LOL VAN 😃
Physx belőve..Alapból belerondít az FPS-be.. De várjunk még 1 hónapot,aztán legyen GTX 680 vs HD 7970 😀
PhysX-et nem tartom indokoltnak, mert azt amit az a fícsör "nyújt", simán meg lehetne oldani, a nélkül is, mind1😃
Igen, 1 hónap biztos, hogy kell 😉
Maxi ezt meik fogyatékos oldalról szedted???? nincs még egy ien nyomorék tesztelő aki a Physx-es eredményt méri az amd-vel szemben 😃
http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_gtx680/12.htm ezt lesd okoska!
LOL VAN 😃
Physx belőve..Alapból belerondít az FPS-be.. De várjunk még 1 hónapot,aztán legyen GTX 680 vs HD 7970 😀
LOL VAN 😃
Kornel77: 9600Gt vel közeli szintű HD4850 en en simán ment amit nem bírt a 9600GT 😃
9600 Gt és a HD 4850 még véletlenül sincs egy lapon 😆
HD 4850 a 8800GTS-t-9800 GT-t még az Ultrát is odavágja..
Amik ugye jóval jobbak a 9600GT-nél.
[LINK]
lapartman997: Márka függő mit mennyiért kapsz egy Gigát vagy egy Power lazán megkapsz... de a jobbak drágábbak 😃
Én azt mondom mindig az a jó , amilye van az embernek !
és tény nem kell a mai játékoknak ilyen kari 😀
+ gép árban vannak , arról nem is beszélve Nvidia alig csökkenti az árakat.. és mingi 30% drágább marad mint az ATI
ennyi hónap késés után 😃
Akkor nincs miről beszélni 😉 De gondolom 1024-768-ba 😃
9600GT-m volt. High-on megy vele 4xAA-val, tökéletesen.
Zárójel bezár 😃
Akkor nincs miről beszélni 😃 De gondolom 1024*768-ba 😃
ennyi hónap késés után 😃
ennyi hónap késés után 😃
Az-az 😉 Meg még jönnek Driverek a GTX-hez..Még egy pár % gyorsulás szerintem lesz 😀
Na megjött a az új kátya. GTX 680 NVIDIA FOREVER
[LINK]
Érdekes a pohardveres teszt a küföldi oldalon 15 % lehet olvsani.
de az valmi állati jó😀
Metro 2033 ba nagyon csúnyán kikap az Nvidia pedig NVidia támogatású game 😃 azért ez a szégyen durva...
ott kikap,de gyorsabb mind a HD 7970 😀
Na megjött a az új kátya. GTX 680 NVIDIA FOREVER
[LINK]
de az valmi állati jó😀
Metro 2033 ba nagyon csúnyán kikap az Nvidia pedig NVidia támogatású game 😃 azért ez a szégyen durva...
[LINK]
de az valmi állati jó😀
Ez már reális mérés, így mi a véleményetek ?
[LINK]
Az hogy az Nvidia most nagyon jól csinálja a dolgát 😉
[LINK]
Adj neki 1.465v-ot.Ha azon stabil,akkor jöhetsz a fesszel lefelé.1.525-1.6v-on sziktam menni 3900-4200MHz-t.
A hőmérő megint csak rosszul mér.Ha levegővel hűtessz ,akkor a proci nem lehet 24.5 fokos szobahőmérsékleten
Ha
A HT-t állítsd 2000-re,az NB-t szintén itt kezd.Azt nézd meg,hogy mennyit esik vissza a fesz terhelés alatt.A különbséget én speciel hozzá szoktam adni.Szerintem az Overdrive mér rosszul.
Még egy kérdés.
Az Overdrive sztem a valós, mert a cpu-z mindig változó feszeket mutat😃
A 6870-em van,de itt ahol lakok van egy fószer,akinek ez az 560-assa van,és cserélné ráfizetéssel gyengébbre.A kérdés mennyit érné meg ráfizetnem.?
Hát sokat nem.
560Ti erősebb a 6870 a legtöbb helyen a HD5850 sebességét hozza.
lehet lesni srácok!
Csak a matricázás más az összeset egy helyen készítik ami a reffeket illeti😊
Ez nem feltétlen igaz is 😃
1. ASUS 142.775k
2. Gigabyte 142.775k
3. MSI 142.216k
4. PowerColor 151.897k
mind referencia hűtős , a profilomhoz írhattok ott láthatjátok az eddigi állást előre is köszönöm mindenkinek plussz aki már segített :
Gaboo7,lapartman997,toopa,niteforce,Keksz03,bluefire
Pár évig kár lenne bántani 😀
HD7970 kap alapon ~8100 pontot. Nah most szintén OC val, ez a 9200pont...bőven meg van. Ha az én megboldogult HD5870-emmel +2000pontot lehetett dobni rá, akkor ezzel, amivel több teljesítménybéli növekedés érthető el az OC következtében, megeszi a GTX680-at?...😃
😆
nekem ennyi sikerült persze ez alapfeszes OC, a procit is futva lőttem be 4.7-re, ráadásul "csak" egy 2500k-val hajtva!
Ez igazán nem rossz alapfeszen 😀