Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
flyaway2 avatar
Kezd nagyon off téma lenni, meg inaktív topic szóval rákérdeznék, hogy ki mit néz mostanság?
Én a Neon Genesis Evangeliont szüneteltetem most egy kicsit. Fura, hogy 2015ben játszódik és téglaphoneokkal telefonálnak de óriás humanoid robotokat már tudnak építeni.
Ameddig azt szuneteltetem a Sakurasou no Pet Kanojot elkezdtem, de azt is on-holdba rakom most egy picit, viszont a Shingeki no Bahamut-ot befejeztem, szép és jó de miért nem 24 részes?:'( Most pedig a Nanatsu no Taizat kezdtem el és egész hangulatos animének néz ki eddig.😃
0
0
0
0
visor261 avatar
Első ajtó? ki se mentél a fogadóbol de már abbahagytad??? O.o szegény tiffani...kifosztották a rablók... 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Nem kijátszást kell érteni az alatt hogy játszottam őket 😃
Amnesia stilust nem szeretem, az első ajtó után ráhagytam 😃
Az tudtommal nincs pc re, meg túl régi
Na ezzel még nem játszottam, de nem is hiszem hogy fogok mmot társaság nélkül....
0
0
0
0
visor261 avatar
Az amnéziában neked mi volt a végén? O.o
Meg a rumble rosesből melyik volt a kedvenc karaktered? 😜
És milyen karaktered volt a kingdom under fire II ben? 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Mind megvolt 😆
Nem hiszem hogy bárki tudna bármi játékot mondani amit nem játszottam, de azért thx hogy próbálkoztál 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
Amiket még ajánlani tudom az a tes sorozat, az ff sorozat ,The Last Remnant,Agarest...
Spoiler!
ez egy kicsit eltér a feltételektől de szerintem a Hunted: the demons forge-se rossz

meg amúgy a witcher 1nek a legrosszabb a harcrendszere de szerintem az volt a legjobb a 3 közül...
ha ezek se akkor nem tudok segíteni mert hirtelen többet nem tudok mondani meg én is már a family guy-t keztem el nézni elölről...
meg hogy ne legyen off dec 25 de messze van még... :3
0
0
0
0
xoki avatar
Hát most hadd ne soroljam fel az összeset már 😃 Kicsit sok lenne 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
de nem említetted meg lent csak a "AC, Gotic, Risen"-t >_<
0
0
0
0
xoki avatar
visor261: már a megjelenésekor kijátszottam 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
xoki [LINK]-t lesd meg 😜
ha még tart a promo innen le is tudod kapni --> [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar
Inkább valami értelmes MMOFPS/TPS-t találhatnának ki, amivel érdemes is játszani. Például nagyon adnám ha jönne egy Destiny vagy Borderlands féle game PC-re, ami nyíltvilágú és vannak benne teszem azt raidek. Borderlands rendszere példál még adná is nagyon..
0
0
0
0
norbli01 avatar
A Life is Strange-et én is imádom, néztem pewdiepie-tól gameplay-t, 8. perc után megvettem az összes epizódot egyből :'D És nem bántam meg 😀 Ezen kívül szívesen játszok battlefield-et, CoD-ot (na jó, nem mindegyiket, sőt..), pl LoL-ozok is és ha van pár haver, akkor CS:GO-zok is néha 😃 Sok minden érdekel de a végén csak pár dolog tud lekötni.. ha lesz új gépem, akkor az új AC-t is végig viszem, érdekesnek néz ki 😜
0
0
0
0
xoki avatar
rjueikichi: nem én tehetek róla hogy igy van elnevezve 😃 Egyébként az az oka hogy sokat kell olvasni és/vagy hallgatni szöveget (csak ugyebár olyan angolom még nincs hogy hallás után értsek minden... 😃 ) viszont én játszani akarok. Ha pedig olvasni akarnék akkor ott van sok visual novel vagy jrpg (amit szintén megunok gyorsan... 😃😉 Ezért is nézek sok animét, már játék nem köt le...
Szóval nekem ilyen AC, Gotic, Risen stilusú rpg kéne, jó történettel, csak hát ugyebár az mostanába nincs, a mostani AC minőségéről meg ne is beszéljünk
(cod meg bf sose lesz a gépemen az újak közül, csak hogy ne legyek kikiálva itt valami cod playernek 😃 Alapból a fps nem jön be egyébként )
0
0
0
0
dispPaP avatar
Life is Stranget adom, viszont a Witchert annyira nem. Witcher könyv zseniális, viszont a játék.... elég gyenge ahhoz képest.
0
0
0
0
xoki avatar
Ááh kalandjáték nekem boring, a witcher 3 meg sz*rul megy a gépemen 😆
0
0
0
0
xoki avatar
rjueikichi: na jó, akkor felsorolnál párat mert én nem találtam egyet se ami leköt történetileg 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
rjueikichi: Azért mert a viszkető tökü tiniknek nem erre áll a zászlórúd. 😃 Ilyen rohadt egyszerű. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hát őszintén szólva eddig tartott rájönnöm hogy nem igazán érdekel a Fairy tailel kivül egy se... 😃
A nagyon talán listára felkerült a:
Koukaku no Pandora
Ao no Kanata no Four Rhythm
Mindkettő azért mert bejön a grafikája, és mivel nem ismerem őket ezért egyenlőre csak az alapján tudok dönteni 😃

Az a baj hogy túl sok lesz a mecha ami nagyon nem jön be, meg sok lesz a fantasy/supernatural/action is ami még jó is lenne ha nem ebbe "fanservice/modern stilusba" lenne csinálva.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Téli szezonból én ezeket nézem: Ajin, Boku dake ga inai machi, Durarara x2!! Ketsu ,de a listámon még vannak mások is, de azok elég bizonytalanok.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Van pár érdekes cím, de tekintve hogy az előző szezont sem kezdtem még el, ezért inkább várok vele... De azért a Fairy Tail Zero-t mondanám biztosra, hogy még megnézem.
0
0
0
0
xoki avatar
Téli szezon: [LINK]
Valaki vár valamit?
Még nem néztem át, szóval a válaszom később jön 😃
0
0
0
0
Nexuska avatar
Végigolvastam ismét az FMA-t, anime következik majd 😃 (Mindkettő széria)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Van amit a túlzás tesz gusztustalanná.
Szeressük' ugyebár ha van(nak) Boobs, viszont akkor az minőségi legyen már, ne csak térfogatra, mint a alsó-középosztályú Renault
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: nemnemnem, nem is a hellsingre értettem az egészet, hanem hogy mé' rossz az ha "tele van" csöcsökkel 😆 + hogy ebbe a to aru amv be egy olyan jelenet van.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki félreértés ne essék, nekem nincs bajom a csöcsökkel, de a Hellsing az egyik kedvencem, csak megvédem.😃 Amúgy elkezdtem a Shingeki no Bahamutot és eddig elég fullnak tűnik.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01 ezt akartam én is irni de nem tettem mert nem akartam a "rossz izlésű" lenni... Na szóval ez azt jelenti hogy egyetértek 😃

De ha már megint itt tartunk akkor mondjátok meg már nekem hogy mit akartok látni akkor, ha elegetek van a csöcsökből? (kivétel az eltúlzások: high school of the dead, prison school stb pl még amibe nem illik bele ugyebér egyáltalán) Nézzetek yaoit akkor vagy nem tudom, olyanba biztos nem lesz gondolom. 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Pedig a Hellsing stabil 10/10es anime, már csak a badass karakterek miatt is, gondolok itt Alucardra és Seras kisasszonyra.😃 Top 1 vámpíros anime, ahol a vámpír nem egy szépszemú k*csög hanem egy halhatatlan brutális állat. (az Ultimate-re gondolok)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Csöcsvihar, csöcskabát
0
0
0
0
norbli01 avatar
Azért mondtad hogy "csöcsök alatt" mert lányok vannak benne vagy mert 1 képkockában tényleg voltak csöcsök? 😆
Mellesleg nekem sosem tetszett igazán a Hellsing, talán azért is, mert túlságosan is "trancsír" 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ugyan ez a zene a Hellsing Alatt jobban üt mint a csöcsök alatt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy tételnek nem kell lista
0
0
0
0
xoki avatar
rjueikichi: szintén, de azért mert már a legtöbbet angol felirattal nézem, szoktam magyarral is, de csak ha naruto-kun.hu minőség, és ha olyan akkor előnybe is részesitem. Regisztráltam mert van valami pontgyűjtögetés, kb amilyen itt kiváncsi leszek mit lehet majd venni rajta, valami online cuccokat irtak..

Ki hol és milyen módon vezeti a listáját?
[LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
A design elég szexy, de amúgy nagyon nem tudok rajta eligazodni 😆 a manga olvasó legalább a régi, szóval tudom hol tartottam Fairy Tail-ben 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nem tudom hányan ismerik, de szépen megújult a naruto-kun.hu, épp ma indult.
[LINK]

(csak hogy legyen valami irva megint 😃 )
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Visszaállították a VermillionAMV csatornát.😃 Közérdekű közlemény, nemhiszem, hogy sokmindenkit érdekel de én örülök neki.😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
😆DD EZ HATALMAS VOL:😆TT😆
0
0
0
0
xoki avatar
Birom az ilyen kreativ embereket 😆
Spoiler!
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-opUS0QwOHEg/VfuPpGq7KNI/AAAAAAAAPbY/URz1J42fsDs/w426-h373/15+-+1.gif[/img]

Kyou no Go no Ni
Hát nem igazán tudok róla mit irni. Pár napja fejeztem be csak tartogattam, hogy majd akkor irok róla egy picit ha megint "nagy lesz az aktivitás" 😃
Szóval irom ilyen pontokba szedve a jellemzőit:
- iskola, 5. osztály, gyerekkori házasság fogadalom klisé.
- lényegében ez egy ilyen hát nem is tudom, comedy + ez az általános iskolai romance (lol)
- akkor maga az anime slice of life comedy, főként ilyen lightos perverz klisé poénokkal (benyit egy fiú mikor épp öltöznek a lányok stb)
- a fentieket félretéve azért mondhatom hogy nem volt rossz. Igazából elég szórakoztató. Meg van az a hangulata amire először nem is számitottam, ethát hogy nézeti magát. A hülyeség, értelmetlen dolgok, meg maga a rendes gyerekkor elemei is megvannak benne nem csak az "anime gyerekkoré". (első pár pontot felretéve ugye)
Egy 7/10 megérdemel, vagyis átlagos
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én megértem, ahogy felnőttünk egyre kevesebb az idő folyamatosan. Ezzel meg volt munka, ráadásul így is rengeteg szinkronhang változott. 😃 Mondjuk az erdeti FWA jobb, de ennek nagyon beteg humora van.
0
0
0
0
xoki avatar
Ez is azon kivételes esetek egyike amikor egyetértünk valamiben 😆
Kár hogy abbahagyta :/
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: ebben teljesen igazad van 😃 asszem megint újra nézem 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Azok hát. 😃 Erről írni fogok, újra végignéztem de még mindig hatalmas. "Teljesen pontosan éppenhogy..." 😃 "Gyere ki a légyre, megmutatom mitől döglik a hó" 😃 De a legjobbak a Kisame Rappek. :

0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ismerem. Elég elmebeteg részei vannak
0
0
0
0
dispPaP avatar

Amúgy kajakra jobb mint az eredeti naruto. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Szerintem Urszula mindegyiket kipofozta volna a gatyájából 😊
Spoiler!
https://m.cdn.blog.hu/ba/bakancslista/image/ma7k70im.jpg
0
0
0
0
visor261 avatar
Szerintem berzerker mindkettőt alázná 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nem az a baj hogy alázza, hanem az hogy az a **** alázza. 😆 Flamewar mehet? 😆 Unatkozok úgy is. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Nem akarok egyik oldalra sem állni, de rákerestem a Berserkes képre úgy ahogy dispPaP mondta és tényleg megtaláltam egy-kettőre. És ha tök más dolgot keresek és megtalálok egy ilyen jellegű képet, ami még alázza is, hát én is kiakadnék.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Állandóan ilyenek jönnek ki, multkor simán kerestem Haseo tetkóját (majd meg akartatom csinálni) erre kijön hogy death Battle: Kirito vs Shiroe vs Haseo -.-"
0
0
0
0
xoki avatar
Jaaaa hát mert faces kép.
Hát ha meg nem onnan van akkor tényleg ééérrrdekes hogy ilyeneket találsz 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció