A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MacHiMal avatar
PLS egy kérdést szeretnék feltenni 1GB rammal érdemes feltenni egy 32 bites win7-t pls gyors választ kérnék 😃 köszi előre is 😀
0
0
0
0
no avatar
Hát amennyiben RAM-od legalább 4GB RAM, akkor szerintem ajánlott a 64 bites, processzorral úgy hallottam nem nagyon foglalkozik a 64bit vagy 32 bit. Ha tévednék javítsatok ki. Nekem is lenne egy kérdésem: ha bootolt telepítés nem működik, de WinXP alól a telepítő rendesen működik és DualBoot-ra szeretnék telepíteni úgy működne?😲
0
0
0
0
sagem411v avatar
Valaki segítsen van nekem egy Amd Athlon (64) x2 4400+-os procim 64 bites windows 7 jobban kihasználná és több lenne a teljesítményem a játékokban ?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Ha felrakom WinXP mellé a Win7-et(pl Starter-t), de később a WinXP-t újra szeretném telepíteni, akkor rendesen fog menni az újratelepítés, vagy ekkor már előhozza azt, hogy régebbi rendszert akar felrakni és nem engedi?:S
0
0
0
0
Erik94 avatar
tudom 😆 annyira nem erős de elég jó, 6.8...😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Mondom viszonylag erős vga-ra. A tiéd nem nem erős vga, belépőszintű kártya.
0
0
0
0
Erik94 avatar
nekem amd HD 6570 1 gb és 6.8 a értékelés
0
0
0
0
apetit1989 avatar
7.9-től 1-ig mér. Megjelenésekor még ért valamit, de azóta sokat fejlődött a technika és már nem mér reálisan. Pl a HD4870-től már majdnem minden viszonylag erősebb grafikus kártyára 7.8-at ad.
0
0
0
0
Erik94 avatar
élmémy indexel megtudod nézni pl 6-ból vagy nemtom mennyiböl van pl 4...az szerintem jó de egy 5 jobb...ez olyan mint a vga-dnak a szavazatja 6*bol 4...
nekem 5.4 a elmenyindexen összesen összevéve a vga-t procit mindent... 😆
https://kephost.hu/image-E92E_4F5C82E6.jpg
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Leginkább semmit. A Windows élményindex annyit ér, mint halottnak a csók. Ez egy újabb feljthető dolog, amit a Microsoft beépített az op.rendszerbe.
0
0
0
0
torma20 avatar
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy most láttam elsőnek hogy van olyan hogy windows élmény index az nekem a vg-nál 3,5-olt és frissítettem és most 4.5 ez számít valamit?
0
0
0
0
no avatar
bobekrisz: Frissítettem a videókártyát tökéletesen megy minden játék!köszönöm!Márcsak neten kéne varázsolom..:/
0
0
0
0
bobekrisz avatar
tebe97: biztos, szerintem rakd fell a directx10-et, vagy frissíts le a videókaridat, hátha az már támogatja a diretx 11-et.
0
0
0
0
no avatar
Megnéztem DirectX 11 van fent a gépen mivel a Windows 7 alapból tartalmazza...viszont a videó kártyám csak DirectX 10-et támogat azzal lehet baj?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az az. És a driver fent van, vagy felkiáltó jel van ott?
0
0
0
0
no avatar
XP-n simán ment....viszont azt néztem hogy az eszközkezelőbe nemírja a hálózati kártyát....Találtam valami ilyesmit, hogy Ethernet vezérlő :|
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Elvileg mennie kéne. Fent a LAN driver?
0
0
0
0
no avatar
Felraktam A DirectX-et nemsi egyszer mégsem megy....:/ Hanyas verzót kéne felraknom? 2008-as Visual C-t is felraktam...:/ azthiszem T-Home korlátlan 5 megás......vagy valami ilyesmi...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ami a játékokat illeti, kell neki DirectX telepítő. Ajánlanám még azon kívül feltenni a legújabb Visual C-t, és ha szükséges .net frameworkot is.
Ami a netet illeti: így nehéz megmondani. Milyen interneted van?
Friss installkor az ipv4 automatikusra van állítva, az a default.
0
0
0
0
no avatar
Szisztok! lenne egy problémám...a tegnap felraktam egy Windows 7-et 64 bit-es...kiírtam felraktam.Az első probléma az volt, hogy nincs internet kapcsolatom, pedig rádugtam a netet mégsincs....:/ vagy talán én vagyok a hülye hozzá?:/ a másik probléma pedig az, hogy 1 játékot se tudok futtatni...mikor elindítanám ezt írja ki: "DirectX encountered an unrecoverable error." PLS Valaki HELP!!:/ Előre is köszönöm!!
0
0
0
0
DCMAN avatar
vagy beirod a keresőmezőbe ezt:gpedit.msc utána enter,utána felhasználó konfigurációja/majd felügyeleti minták ..utána kattincs a rendszer elemre majd a Crtl+Alt+Del beállításai elemre.onnan meg adja magát.ha itt se tudod beállítani akor tényleg vírus..
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Vírus szaga van a dolognak
0
0
0
0
niteforce avatar
leírásában benne van, a kódját hirtelen nem tudom.
0
0
0
0
getcarter avatar
niteforce írta:
sykes írta:
minden Win7 frissítést érdemes telepíteni?

hát ami lebuktatja azt nem, többit azért érdemes, hogy ne legyen annyi biztonsági rés a rendszerben.

és azt honnan tudom mi buktatja le?
0
0
0
0
niteforce avatar
sykes írta:

hát ami lebuktatja azt nem, többit azért érdemes, hogy ne legyen annyi biztonsági rés a rendszerben.
0
0
0
0
getcarter avatar
0
0
0
0
tasika1012 avatar
valaki segítene komolyan nem tudom hova menti a win7 a játékból mentett képeket(nevezettek nyugodtan)de egyszerűen nem találom meg😞
0
0
0
0
no avatar
helló! Lenne egy kis gondom!
Internetről tőltöttem le képet pl BF3 COD8 és ezt a windows 7 be hogy lehet megcsinálni témaként hogy igy egyszerre mutassa az összes képet hogy pl rámeeke arra hogy következő háttér mutatása és ne csak 1 legyen hanem mind?? kösz előre a segítséget.
Ja és a profilomhoz irjátok már le lécci köszi!! 😆
0
0
0
0
no avatar
hát én nemtom hogy jöttek ezek a számok de ahol megnézem rendszer mem 3 gb és külön írja a videó kari egy gigát
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Attól függ, hogy mekkora a videkártyád memóriájának a mérete. Neked 1 GB-os van tehát max 3-at lát a 4-ből. A 32-bites összesen lát 4 gigát, tehát ebben benne van a videkártya memóriája és a rendszermemóriája.
0
0
0
0
no avatar
3,5??? azt meg hogy csináltad?? nekem 2,98 gb kezelt a 32bites
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sajnos a 64bit-es Windowson kívül más megoldás nincs
0
0
0
0
DCMAN avatar
nincs sajnos...32 bit 3.5 gb ram többet nem tud...de ha valaki tud olyan oprendszert mondani ami kezeli mind a 4 gb ramot 32 bit alatt akor megtapsolom
0
0
0
0
no avatar
Olyan kérdésem lenn hogy nincs valami olyan win7 ami kezel 4 gb ramot mert van egy gépem 4gb rammal de a procinak sok a 64bites verzió meg belassul pöppet nem nagyon de észrevehető a 32 bites meg nem kezeli a 4gb ramot! várom a válaszokat.
0
0
0
0
sisko avatar
sykes írta:
üdv, ha letöltésnél nem kér célkönyvtárat, hol tudom megváltoztatni hogy ne a "letöltések" mappába töltse le?
+
ha egy eredeti játéknál sem kér célkönyvtárat, hol tudom megváltoztatni a telepítés helyét?
thx

Ezekre nehéz konkrét választ adni 😎Ugyanis tudni kéne,mivel töltesz le,ha böngészővel,akkor azt kell úgy beállítani,hogy mindig kérdezze,hogy hova töltse le(pl a mozillánál:eszközök>beállítások>általános>és a letöltéseknél bejelölni,hogy mindig kérdezzen rá)
A játékoknál is változó,általában van lehetőség a telepítés helyének megváltoztatására,legfeljebb nem az automatikust kell választani,hanem az egyéni (vagy haladó) lehetőséget.
0
0
0
0
getcarter avatar
üdv, ha letöltésnél nem kér célkönyvtárat, hol tudom megváltoztatni hogy ne a "letöltések" mappába töltse le?
+
ha egy eredeti játéknál sem kér célkönyvtárat, hol tudom megváltoztatni a telepítés helyét?
thx
0
0
0
0
niteforce avatar
windows_old nevű mappa a C-n.
0
0
0
0
gytomi avatar
Hali!!

A WIndows újratelepítése után hova kerülnek a fájlok, mert nekem a meghajtóm nem jelzi, hogy több lenne a hely.
0
0
0
0
niteforce avatar
de az a legjobb amiben a legtöbb szolgáltatás van, abban pedig az Ultimate a nyerő 😀Az már egy más kérdés hogy egy átlag felhasználó talán a felét használja a szolgáltatásoknak. De aki pl egy BMW M5-öt vesz, ő sem használja ki mindig az összes lóerőt.
0
0
0
0
getcarter avatar
melyik a legjobb win7? home premium, professional, ultimate?
0
0
0
0
akos328 avatar
nem tudom mi történt. tegnap még jó volt az Esc, de ma meg már nem reagál bármikor nyomom is, bármilyen játéknál, proginál. És igen csak az Esc nem reagál. megpróbálom szétszedni és megnézem mi lehet baj.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hát erre uj bill a megoldás.Pogirol még nem hallottam.H romlott el?Csak az ESC-re nem reagál?Lehet piszkos,szedd szét és takaritsd ki.Nálam ez már müködött.
0
0
0
0
akos328 avatar
Van Win7re olyan program amivel a billentyűgombokat fellehet cserrélni ugynis elromlott az ESC billem. és nem akarok most új billentyűzetet venni.
Olyan program kéne amivel betudom állítani hogy mondjuk a - legyen az ESC bill.
ha van ilyen progi mi a neve? jah és ne csak programok, hanem a játékok alatt is állítsa át.
Előre is köszönöm.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció