Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adam996 avatar
És sokat játszok nem tudom nekem a market nagyon nem tetszett 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Miert kene fizetni? A marketen a programok 70%-a ingyenes, ami meg nem az kevesebb mint egy perc alatt beszerezheto mashonnan. Tehat mindent meg lehet szerezni. En mellesleg siman elvagyok infyen appekkel, mondjuk jatszsni nem jatszok es nincs is minden szar fent. De egy csomo rendkivul hasznos app ingyenes
0
0
0
0
Adam996 avatar
Kmisi99 írta:
Androidra még jailbreak se kell és lehet moddolni. Azaz olyan kinézetet varázsolsz rá amilyet akarsz. Ikonoktól kezdve mindent személyre szabhatsz.

Igen nem kell rá és fizethetsz mindenért kivéve a kis sz*ros 1megás programokért aminek semmi értelme 😃 én használtam mind kettőt mondjuk engem a testreszabás annyira nem érdekel 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Androidra még jailbreak se kell és lehet moddolni. Azaz olyan kinézetet varázsolsz rá amilyet akarsz. Ikonoktól kezdve mindent személyre szabhatsz.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ezt hogy érted hogy modolni?😃 Amúgy szerintem így is jobb mint az Android mert JailBreak-al mindent le lehet rá tölteni ingyen 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
hector maio írta:
iPhone 3G 8GB pár hete 😃

https://raoulpop.files.wordpress.com/2008/06/iphone3g_pair1.jpg

A 3gs-re sookal több progi van és csak 10 ezerrel drágább 😀

Tudom csak nem találtam jó 3gs-t vagy elvitték vagy hibás volt meg ilyenek amúgy nem sokkal több program van rá inkább a hardvere erősebb mert 3g-n csak azok nem mennek amik ios 5-öt igényelnek 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
hector maio írta:
iPhone 3G 8GB pár hete 😃

A 3gs-re sookal több progi van és csak 10 ezerrel drágább 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
iPhone 3G 8GB pár hete 😃

0
0
0
0
molfer98 avatar
Xperia x8 amíg el nem tudom adni. Utána xperia ray vagy lg optimus balck 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Most már ideiglenesen újra nokia n82 őm van mert a Galaxy S2 őt kinyírtam 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Kmisi99 írta:
Nem a ram a baj. Hisz van olyan teló ahol hiába van sok ram lassú mint a szar. Azért akad mert 1. kevés a cpu persze a ram elfogyás is okozhat gondot. De a fő probléma hogy sok gyártó *** az optimalizálásra csak összedobnak egy szart hogy nesze használjátok. Na meg ha a ram kevés az anrdoid rendszer magától kapcsolja ki a fölösleges alkalmazásokat.

hát az optimalizálás se utolsó tényező bár szerintem a nagyobbak pl lg,sony,samu azért valamelyest adnak erre bár az lg néha eléggé félre nyul 1-2 dologgal 😃
0
0
0
0
oroszka avatar
Nekem Huawei Asceng g300-asom van, szerintem egész jó telefon, nincs vele gondom.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem a ram a baj. Hisz van olyan teló ahol hiába van sok ram lassú mint a szar. Azért akad mert 1. kevés a cpu persze a ram elfogyás is okozhat gondot. De a fő probléma hogy sok gyártó *** az optimalizálásra csak összedobnak egy szart hogy nesze használjátok. Na meg ha a ram kevés az anrdoid rendszer magától kapcsolja ki a fölösleges alkalmazásokat.
0
0
0
0
19ati93 avatar
FreddyD írta:
persze... ha alkalmazásokat kinyitva hagyod akkor nekem is akad

ha az alkalmazások nyitva maradnak attól még a proci nem dolgozik rajta, magyarul nem a proci hibája a lagg,akadás,stb hanem a ram-ja a telefonnak elfogy ! (legalábbis a ray-en ezt tapasztaltam kb 10 app után amik mentek háttérben hogy elfogyott szinte minden ram maradt össz-visz 20! és akadt rendesen) De ha a proci-t csesztette volna akkor kétlem hogy lejátszotta volna a hd-videokat!) EZ AZ Én verzióm, messze nem biztos hogy igy van! 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
almos írta:
Elég jó, bár még csak az alap cuccok vannak rajta, majd töltök le frissebbeket, azokon mégjobban látható, bár videót vettem fel 3D-ben és egész pöpec, meg amúgy a teló összességében is nagyon jó, mobilarenan az SII-vel hozták egy szintre,talán még picit előrébb is, plusz itt van 3D is 😃

na az jó! grt hozzá! 😀
0
0
0
0
FreddyD avatar
persze... ha alkalmazásokat kinyitva hagyod akkor nekem is akad
0
0
0
0
niteforce avatar
FreddyD írta:
Elég sok fikázást hallottam a Samsung Galaxy Ace telóról.
Én nekem kb 3 hónapja van meg és TÖKÉLETESEN működik. Annyi hogy a proci lehetne jobb is mert néha pár másodpercre beszaggat de ezen kívül semmi más "baja" nincs.
Én imádom 😀😉

Én is elégedett vagyok vele. Megtaláltam a megfelelő romot, és ha nem hagyok nyitva egyszerre 5 alkalmazást nem is akad.

Következő is Samsung lesz, max HTC.
0
0
0
0
FreddyD avatar
Elég sok fikázást hallottam a Samsung Galaxy Ace telóról.
Én nekem kb 3 hónapja van meg és TÖKÉLETESEN működik. Annyi hogy a proci lehetne jobb is mert néha pár másodpercre beszaggat de ezen kívül semmi más "baja" nincs.
Én imádom 😀😉
0
0
0
0
almos avatar
Elég jó, bár még csak az alap cuccok vannak rajta, majd töltök le frissebbeket, azokon mégjobban látható, bár videót vettem fel 3D-ben és egész pöpec, meg amúgy a teló összességében is nagyon jó, mobilarenan az SII-vel hozták egy szintre,talán még picit előrébb is, plusz itt van 3D is 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
almos írta:
Megvan az LG Optimus 3D P920, nagyon ott van, fél éve ez az álmom, sőt még régebb óta 😀

milyen a 3D-je? élethű? 😀
0
0
0
0
almos avatar
Megvan az LG Optimus 3D P920, nagyon ott van, fél éve ez az álmom, sőt még régebb óta 😀
0
0
0
0
no avatar
Nokia X2-00 https://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-04/59716/nokia-x2-1.jpg

5 Megapixel kamera 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Nem lenne semmi baja, a gorilla glass megvédi a kijelzőt. A műanyag meg egy leeséstől nem törik el.
Nekem egy samsung galaxy ace-em van és egyszer kiabáltam és a kezemben volt a telefon és meglendítettem a kezemet, kirepült a telefon belőle, és kb 2 métert repült, leesett a földre, és nem lett semmi baja, pedig szarabb mint az S2
0
0
0
0
ilosz avatar
alex1997 írta:
greenmelon írta:
Csaba77 írta:
Sziasztok. Új mobil vásárlás előtt állok a HTC Sensation és a Samsung Galaxy S2 között gondolkodom. Szerintetek melyik a jobb ?

Ha a minöségérzetre vágysz akkor a HTC, ha kiemelkedö teljesítményre akkor samu.

Igen HTC minőség Samsung Gyorsaság de a samsung se vacak hidd el van tapasztalatom ismerősöm a gio at 5 méter ről le ejtette járó lapra es semi baja nincs

De a műanyag Galaxy S2 ripityára törne ha leejtenéd onnan😜
0
0
0
0
Davezorrr avatar
19ati93 írta:
Davezorrr írta:
Vkinek van xperia ray-e ? Írhatna róla egy kis tapasztalatot

röviden,tömören kurva jó telefon 😆DD eddig egyszersem fagyott le! és napi egy ki-be kapcs utána már majdnem kibir 2 teljes napot az akssija! kamerája nagyon szép vidiket és képeket készít! játékok amiket eddig próbáltam mind mentek egy akadás nélkül! és már van rá ICS! 😃 sztem jó választás! a képernyő ugyancsak 3,3 coll de én elférek rajta 😃

Köszi szépen h leírtad.3,3 nekem elég lesz (kezeim úgy is kissebek mint az átlag 😃😉2 nap elfogadható aksi szempontjából,a pillanatokat is meglehet vele örökíteni szal sztem ezt a telót fogom megvenni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
19ati93 írta:
Davezorrr írta:

röviden,tömören kurva jó telefon 😆DD eddig egyszersem fagyott le! és napi egy ki-be kapcs utána már majdnem kibir 2 teljes napot az akssija! kamerája nagyon szép vidiket és képeket készít! játékok amiket eddig próbáltam mind mentek egy akadás nélkül! és már van rá ICS! 😃 sztem jó választás! a képernyő ugyancsak 3,3 coll de én elférek rajta 😃

Aha tenleg az ertelmes sony erikszon nem ugy mint az x 10 mino pro meg az x8 ami 1 rakat fos csak romolni jó. Amugy jo telrfon ics is van ra Kar gogy a samsung galaxy S Plus om ra nem lesz cak 2.3.3.nal nagyobb mert most az megy rajta ja csak a kijelző kicsi nekem is mert ennel a 4 inc es nél ami nekem van kissebbet el nem birnék kepzelni ( erör irok egyepkent) hat meg fel huzod a procit is vagy 1.2 1.3 giga herci gés sokkal gyorsabb lessz sőt arra van Cyanogen tán 7.2 ami rohadt jol optimalizalt főzött rom.
0
0
0
0
online1998 avatar
http://images.apple.com/euro/cemea/iphone-one-page/images/hero.jpg Imádom!!!
0
0
0
0
19ati93 avatar
Davezorrr írta:

0
0
0
0
The Emptiness avatar
greenmelon írta:
Csaba77 írta:
Sziasztok. Új mobil vásárlás előtt állok a HTC Sensation és a Samsung Galaxy S2 között gondolkodom. Szerintetek melyik a jobb ?

Ha a minöségérzetre vágysz akkor a HTC, ha kiemelkedö teljesítményre akkor samu.

Igen HTC minőség Samsung Gyorsaság de a samsung se vacak hidd el van tapasztalatom ismerősöm a gio at 5 méter ről le ejtette járó lapra es semi baja nincs
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Nekem Samsung galaxy S Plus om van ( ezt is erröl irom ) 1.4 gigaherces proci. Android2.3.3 Stb nem részletezem aki akarja nézzen utana. Aki telefonnal kapcsolatos.kérdésekre kivancsi az nyugottan irjon az profilomra szeretettel várom a kérdéseiteket az android teljes tmájában otthin vagyok. Roomolás rootolás rom telepites. TEHÁT SZERETETTEL VÁROM A KÉRDÉSEITEKET. MEG ÖRÜLNÉK IS NEKI :-)
0
0
0
0
The Emptiness avatar
[quote][b]niteforce írta:[/b]
[quote][b]Csaba77 írta:[/b]
Sziasztok. Új mobil vásárlás előtt állok a HTC Sensation és a Samsung Galaxy S2 között gondolkodom. Szerintetek melyik a jobb ?[/quote]

Ma figyelj én nagyon samsung és lg meg htc párti vagyok inkább a asamsung mert arra ugye ma mrgjött ez ics és annak a hardvere nincs anyira lekorlátozva mint a hcltc é szerintrm higy
nekem mert nagyon ot vagyok az android világába roomot is tudok telepíteni de NEM AKAROK VELE FELVÁGNI. Az eb Samsung Gapaxy S Plussom is ki van rootolva de arra nem akarok romot rakni mert senki sem tökéletes ezen a téren. Ja meg a samsung eleve gyorsabb meg azon lehet az orajelet 1.6 giga hercig huzni.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
kobortomi2 írta:
Samsung Galaxy 3
https://kepfeltoltes.hu/120128/Galaxy-3-Gallery-292x300_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előző telóm nekem is ilyen volt.😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Blue-Fox írta:
Imádom.😀 Galaxy W

https://www.prlog.org/11744287-samsung-galaxy.jpg

jó kis telefon, nekem is nagyon tetszik, de valószínűleg nem veszek 😃
0
0
0
0
no avatar
Van valakinek Samsung Galaxy Ace 2-ese? Jól teljesít? Csak mert ilyet tervezek venni és nagyon jó árban van, mindíg is Ace bolond voltam 😃

gyurmi: Amelyik telefon nincs jó állapotban azt nem éri meg megvenni, és ezalól az iPhone sem kivétel.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Joker020 írta:
Valaki tud 65-75 között iPhone 4 (sima 4!) telefont? színe mind1, legalább 16GB-os, jah és ne sz*rrá tört legyen 😃

Annyi pénzért kizárt h kapjál 4-es Iphone-t, 16Gb-osat ami még ráadásul jó állapotban van...hm...😀
Sztem ezt te sem gondolhattad komolyan...
Tipp: nézz szét vaterán 😉
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Valaki tud 65-75 között iPhone 4 (sima 4!) telefont? színe mind1, legalább 16GB-os, jah és ne sz*rrá tört legyen 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
Kmisi99 írta:
Lazán tudnia kell kezelni. Próbáld formázni fat32 re a kártyát és akkor majd talán jó lesz.

Próbáltam formatálni az sem segített, beleraktam a Sensationból a 16GB-s kártyát az működött benne, ez a kártya viszont nem működött a Sensation-ben sem, sztem csak vmi anti htc baja lehet 😆
0
0
0
0
superkiller avatar
Mikor megvettem a HTC One X-et, még a SIM kártyát is testre kellett szabni. (levágni)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Lazán tudnia kell kezelni. Próbáld formázni fat32 re a kártyát és akkor majd talán jó lesz.
0
0
0
0
Ferrari avatar
Nem teljesen a témához kapcsolódik, de lenne 1 kérdésem. Tesóm most kapott HTC Desire C-t és a teló nem akarja bevenni a 4GB-s micro sd hc kártyát, de a régi nokiám beveszi, tehát a kártya tuti nem rossz. Egy sima 2GB-s micro sd-t viszont bevesz. Kérdésem az lenne h a teló esetleg nem tudná kezelni a HC kártyákat? Mert a gyártó oldalán az van h max 32GB-ig bővíthető és tudtommal minden 2GB-nál nagyobb kártya HC, szóval elvileg tudnia kéne kezelni 😆
0
0
0
0
mtrelax avatar
https://www.parallelimported.co.nz/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/x/p/xperia_play_02_2.jpg
még mindig ez 😀

ui.: csak már nemigazán néz ki ilyen szépen!! 😆 de hát nem munkástelónak készült, nem bírja a strapát 😃
0
0
0
0
almos avatar
Holnaptól egy LG Optimus 3D P920 😀
0
0
0
0
superkiller avatar
HTC One X és egy Nokia 5228 munkástelefon 😜
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
én 6300-as Nokiával nyomulok, nekem untig megfelel! tudjak rajta hívni meg sms-t küldeni oszt csá!😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Attila007 írta:
hector maio írta:
Nokia 5800 😃 régi tönkre ment :S

az nagyon jó teló nekem is olyan volt!😀

Nekem is régen az volt most megint az van amúgy tényleg jó csak kicsit lassú de legalább ha ezt leejtem nem törik be a kijelző nagyon bírja a strapát 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció