Hey segítsetek már fiuk most raktam fel a 8 ast és nem találok drivert a kártyámra,linkeljetek már egyet kérlek szépen titeket (ATI mobility radeon HD 5650)
LEFÚJVA,MÁR MEG VAN
most az a probléma hogy nem engedi aktiválni 😞 de ezt majd holnap
BRUgamer írta:
na és még egy hülye kérdés: ha fel teszem a Windows 8-at egy külön particióra (pl F most csak írtam egy betüt) akkor a Windows7-et telepítés után le tudom törölni a C particióról ?
Persze, le tudod. Utána már csak Win8-ról formázod C-t és kész:D Volt, nincs:D
Valaki nem tudna segíteni ISO fileok kiírásában,úgy,hogy aztán tudjal arról bootolni ?
na és még egy hülye kérdés: ha fel teszem a Windows 8-at egy külön particióra (pl F most csak írtam egy betüt) akkor a Windows7-et telepítés után le tudom törölni a C particióról ?
sacpatrik írta:
Semmi gondom nincs vele. Amilyen lassúsági problémáim voltak Win 7-en olyan most nincs Win 8-n. Egyszóval: Tökéletes. 😀
Pl milyen lassúsági probléma?
Pl mikor bakartam menni valami mappába csak töltötte és töltötte,de be nem hozta a tartalmát.
Beillesztéses dolgoknál vagy 6-8mp volt mire betöltötte..
Szerintem mikor pár hetes volt a Win 7 az sem volt lassú. Win 8 is biztos fog majd lassulni gondolom ez is szemetel. Egyébként nem teljesen értem a beillesztéses dolgokat? 6-8 mp volt míg beillesztette vagy 6-8 mp-ig csak előkészítette a beillesztést? Megjegyzem nekem ilyen még sosem volt, hogy ennyi ideig ne reagált volna. S már több mint 1 éve van fenn a Windows 7.
sacpatrik írta:
Semmi gondom nincs vele. Amilyen lassúsági problémáim voltak Win 7-en olyan most nincs Win 8-n. Egyszóval: Tökéletes. 😀
Pl mikor bakartam menni valami mappába csak töltötte és töltötte,de be nem hozta a tartalmát.
ööööhm nem tudom hogy működik ez...a 7 esnél amikor feltelepítettem szükség volt egy WIFI driver-re most ez a win8-nál is így lesz ? láttam már videókban,hogy még telepitéskor felismerte a wifi kapcsolatokat (az elérhetőeket)
Szerintem elég jó:D Pár napja használom, mint másodlagos OS bőven jó:D Van pár jó funkciója, és a Metro is tetszik:D Szóval elég jó, persze elsődleges-nek még mindig 7-et használom, de bőven elfér mellette ez is:D
Szerintem még senkise használja fő operációs rendszernek, mivel még jópár hiba van benne, ahogyan közölünk páran tapasztalták már. Jónak jó, nekem is tetszik, de még a driver-ek szerintem mindig kevesek. A játékok is ugyanúgy mennek rajta, kicsit gyorsabb mint a 7-es, de hát ha nagyon akarod akkor már használhatod elsődlegesnek. 😀
ATI és DW WLAN wifi kártya drivereket honnan tudok letölteni ?
és amúgy érdemes az egészet élesben telepíteni ? tehát úgy,hogy ezt használom és csak ezt nem másik particióra meg mittudom én még mi tehát fő operációs rendszernek,valaki használja így?
Nagyon jó operációs rendszer. Tetszik, gyors is , driverek is vannak már hozzá. Szóval megéri felrakni 😀 Akinek Ati Radeon HD 4000 alatti videókártyája van annak eltudom küldeni a WIN8 driverját 😀
Master Killer nem tudom, mi a francért kell ezt írni, megírtam, hogy nem értek hozzá, akkor segíteni kéne, vagy ha nem tudsz, ne írj semmit...de ezzel az "OMFG! -.-"-vel semmit nem értél el
én is ki akarom próbálni a windows 8-at, de ha most felteszem, akkor minden letörlődik a gépemről? külön van c, és d meghajtóm, ezekhez a dolgokhoz nem nagyon értek 😞
htcevo3d írta:
hat nekem a frissitesek kivannak kapcsolva.nem mertem bekapcsolni.ja,meg amikor raktam fel a rendszert,es kellett megadni adatokat magmrol,e-mail,nev,...nem a valodiakat adtam meg.nem mertem,mert aktivaltam a windowsot,es tartok,nemh,veletlenul kilovik😀vagy ettol nem kellene felnem.nyugodtan a frissiteseket is bekapcsolhatom?
Sajnos fogalmam sincs, lehet ellenőrzi a szériált is. Nekem eredeti van.
az alt enterel nekem mindig full screenbe teszi😀
activator nem fake nálam müködik érdekes😀 szóval elég ***a
daniskate1 te nem mersz váltani lemerném fogadni xpről is nehezen szoktál le!
a win8 egyre jobban lehet kezelni😀 jobb mint a win7😀
Én felraktam a Windows 8-at és nemtudom, hogy kell Full screen-re rakni a játékokat. Például Need for Speed Most Wanted 2-nél nemlehet Full screen-re rakni mert csak kis ablakba dobja be és a játék beállitásoknál sincs Full screen ahogy elnéztem 😞
LEFÚJVA,MÁR MEG VAN
most az a probléma hogy nem engedi aktiválni 😞 de ezt majd holnap
Persze, le tudod. Utána már csak Win8-ról formázod C-t és kész:D Volt, nincs:D
mit baszthattam el? 😃
Miután kijelöltem a beilleszteni kívánt fájlt és mire oda beillesztette volt 6-8mp
Értem. Ez eléggé függ a fájl méretétől is. A vincsesztertől is. De ha te úgy látod, hogy gyorsabb akkor rendben van😀
Szerintem mikor pár hetes volt a Win 7 az sem volt lassú. Win 8 is biztos fog majd lassulni gondolom ez is szemetel. Egyébként nem teljesen értem a beillesztéses dolgokat? 6-8 mp volt míg beillesztette vagy 6-8 mp-ig csak előkészítette a beillesztést? Megjegyzem nekem ilyen még sosem volt, hogy ennyi ideig ne reagált volna. S már több mint 1 éve van fenn a Windows 7.
Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox - Végleges Windows 8 Pro
Szal ezzel semmi gond
és amúgy érdemes az egészet élesben telepíteni ? tehát úgy,hogy ezt használom és csak ezt nem másik particióra meg mittudom én még mi tehát fő operációs rendszernek,valaki használja így?
Hát nekem nemakarja még úgyse, legalábbis NFS Most Wanted 2-ben nem 😞
hat nekem a frissitesek kivannak kapcsolva.nem mertem bekapcsolni.ja,meg amikor raktam fel a rendszert,es kellett megadni adatokat magmrol,e-mail,nev,...nem a valodiakat adtam meg.nem mertem,mert aktivaltam a windowsot,es tartok,nemh,veletlenul kilovik😀vagy ettol nem kellene felnem.nyugodtan a frissiteseket is bekapcsolhatom?
Sajnos fogalmam sincs, lehet ellenőrzi a szériált is. Nekem eredeti van.
activator nem fake nálam müködik érdekes😀 szóval elég ***a
daniskate1 te nem mersz váltani lemerném fogadni xpről is nehezen szoktál le!
a win8 egyre jobban lehet kezelni😀 jobb mint a win7😀