Jó.Akkor tudnátok adni egy árat,hogy ez mennyi lenne?
Gondolom új hűtő kellene a procihoz,hiszen még most is túlmelegedik a procim.
Akkor kellene ugye 4GB RAM,ebből tudnátok egy linket adni,legoclcsóbbat lehetőleg. 😆
VGA-t meg majd megnézem,ha kijön.
Én így csinálnám: -Vennék egy HD7870-et vagy 7850-et.
-4 magosítani a procit+emelni kicsit a szorzót
-Összesen 4 giga ramot venni.
Ha véletlen nem működne a négymagosítás akkor venni egy 960T-t.😀 De ha már ilyen erős a géped akkor venni egy fullhd,vagy legalább hd felbontású monitort és mehetne "FULLHIPERMAXON" a BF3 kiakasztása.😆
Erre a felbontásra tök felesleges egy 7870-es. 😀 Egyébként jobban néznek ki a játékok nagyobb felbontáson, mint 1366-on, minden értelmetlen beállítást rátolva. 😉
Tehát:
Vegyek egy HD 7850-et vagy HD 7870-et ha kijön.
Négymagosítsam a procim+húzzam kicsit fel a MHz-kat.
Egy kis RAM.+2GB vagy +4GB.
Ezekkel a tuningokkal,mindent vinne 1366x768-ban FULLHIPERMAXON a gépem? 😆
Kb. olyan egy,másfél évig gondolom.Bár a másfél szerintem már kicsit sok idő.
Bár addig minden lehet. 😆
Ha van pénzed, akkor persze, hogy kellhet. 😀 Én csak a sorrendet mondom. A procit csinálnám meg legelőször.
Még nem próbáltam ki a Bf3-at, így nem tudom, hogy mehet 4gb rammal. De 1366-ra kizárt, hogy kevés lenne ez a mennyiség.
adam990304:
4gb rammal és 4890-essel nem szabadna akadni a játékoknak 1366x768-on. A 4 mag pont a min fps-eknek fog jót tenni, húzni meg simán tudsz rajta, mivel csak a szorzót kell feljebb tenni. Nagyobb felbontáson úgyis a vga számít inkább.
djwarp::
Én mondjam meg neked, hogy mekkora HDD elég? 😃 A 4gb ram pedig okés (általában).
Osynho írta: adam990304:
Nem megy bele intel, ezért mondom, hogy nem sok értelme van drágább procit venni. Tudsz 6 magosítani, de nem leszel előrébb, mert felesleges játékokra. Inkább a most meglévő +2 mag kellene, meg némi + mhz.
djwarp:
Válts AM3-ra és Phenom II X4-re (vagy 4 magosítható X2-re). Aztán a vga-t is lehetne cserélni vmi erősebbre, pénz kérdése a dolog. Bár 1366X768-ra talán elég is a 4860, te tudod.
Értem,és akkor megoldódnának a gondjaim?
Mert pl. a Skyrimban nyitott területeken szaggat be kicsit.
Syndicateben is kiléptem a második pályán az épületből,és beszaggatott.
Saint's Row 3-ban is a zárt helyeken simán megy.Kimegyek az utcára,elkezdek futni és beszaggat.
És még stb. ilyen dolgok.
Szerk:Ja és lehet,hogy veszek majd egy jobb monitort is,de nem mostanába.Kb. 22 colos lesz.Ott sem lesz semmi gond,ha most olyat veszek,emg úgy tuningolod,amit mondtál?
adam990304:
Nem megy bele intel, ezért mondom, hogy nem sok értelme van drágább procit venni. Tudsz 6 magosítani, de nem leszel előrébb, mert felesleges játékokra. Inkább a most meglévő +2 mag kellene, meg némi + mhz.
djwarp:
Válts AM3-ra és Phenom II X4-re (vagy 4 magosítható X2-re). Aztán a vga-t is lehetne cserélni vmi erősebbre, pénz kérdése a dolog. Bár 1366X768-ra talán elég is a 4860, te tudod.
AMD vonalon sokkal erősebbet nem kapsz. Ezt kellene 4 magosítani és tuningolni. Vagy vehetsz egy 960T-t, de a mostanid is tudná azt játékok alatt, tehát pénzkidobásnak tartom.
Hát,az elején működött,és valami Value százalékokat Per Core szerint állítottam be.
Mindegyiket 0-ra raktam.
Aztán egyik nap hazajöttem suliból,és autómatára állítottam,és ilyenkor döglött be.
Anyám elvitte az ismerősünkhöz,mert én nem tudtam megoldani a dolgot.(Azért egy felnőtt eber,aki ezzel foglalkozik,csak jobban ért hozzá,mint egy 12 éves kezdő 😆😉
Kicseréltük az alaplapot,és azóta nem nyúlok hozzá.Majd felhívjuk és megkérem,hogy tuningolja fel.
Ja és még valami:A VGA-m meddig lesz elég?Egy erős DX11-es kártyából milyet ajánlotok?
adam990304:
Nem tudom mit csináltál, de még direkt is nehéz megölni egy alaplapot. 😀 Elvileg Black Editionos a procid, tehát csak a szorzót kell állítanod a tuninghoz. Így viszont kizárt, hogy meghal az alaplap. Persze, ha közben kalapáccsal vered, az nem tesz neki jót. 😀
Van egy csomó leírás a neten a 4 magosításhoz, még videó is. 4 mag nem ártana a mai játékokhoz, ráadásul mivel kicsi a felbontás, pici húzás se árthat. Sőt, még a vga-n is tudsz húzni, a 4890-esek 1ghz felett is simán mennek.
Igen,de maxon szeretném...60 FPS körül...Frostbite 2 is már sok a gépnek...meg a Skyrimban a nyitott területek is szaggatnak néha.Csak nagyon kicsit,kb.22-23 FPS lehet,annyira kicsit,de olyan idegtépő...😆
adam990304 írta:
Sziasztok!Nálam mit kellene fejleszteni a gépemben,ahhoz,hogy a gamekkal ne legyenek gobdok maxon 1 évig?1360x768-ban tolom a gameket.Nagyon kezdő vagyok még és úgy tudom,hogy számít a felbontás a játékoknál.Mivel az enyém nem Full HD(Sőt! 😞),szerintem nem kellene olyan nagy újítás,de nem tudom,ezért is kércdezlek titeket!És ha lehet,valami jó árat tudtok mondani?
Szerintem semmit nem kell fejlesztened. Az eddigi játékok szépen elmennek azon a gépen, ami most van neked 1360x768-ban.
Sziasztok!Nálam mit kellene fejleszteni a gépemben,ahhoz,hogy a gamekkal ne legyenek gobdok maxon 1 évig?1360x768-ban tolom a gameket.Nagyon kezdő vagyok még és úgy tudom,hogy számít a felbontás a játékoknál.Mivel az enyém nem Full HD(Sőt! 😞),szerintem nem kellene olyan nagy újítás,de nem tudom,ezért is kércdezlek titeket!És ha lehet,valami jó árat tudtok mondani?
akkor 6990, tök jól kihasználja....
egyébként
vga: 6850, 6870, ez a kettő most elég jó vétel
ram: ocz, kingmax, kingston, geil, ezek elég jó márkák, vezsel egy 4gb-os modult berakod és örülsz
táp: vga függő, de ha 6870-et veszel vagy a 6850-et akkor simán elég egy márkás 400W-os, alsó tápos házba chieftec, felső táposba meg fsp
hátt ha akarsz vele játszani: ram,cpu,vga csere de a cpu csere miatt alaplap csere is lehet h kell de nem biztos nem értek annyira az AMD-khez
ramból legalább legyen 2gb azt a többit meg majd nézed a játék gépigénye alapján
ja és írj ki többet a gépedről tápot is!
Az biztos, hogy Full HD-hez minimum egy 4850-4870 kellene, hogy el tudjál játszogatni normálisabban, vagy ezek NV megfelelője.
DDR3-ra szerintem feleslegs lenne váltanod, meg az már lapcserével járna.
Az SSD-ből meg elég lehet 64GB, ha nem használsz túl sok progit.
Az én konfigomban mit cserélnétek le ? (táp 1 hét múlva jön egy szar(állitólag)Corsair GS-600)
Érdemes lenne-e váltanom ddr3-ra ?
Használt videókariban gondolkozok,ami közepes grafikán elviszi a játékokat a monitoromon.
Win 7 64-et használok...esetleg ssd ? 64 Gb -elég ?
The Elder Scrolls V Skyrim szaggat mint szemét.mit rendeljek a gépbe?
Akkor ott nemhiszem h hardver gond van, mert az a játék medium-high beállításon, 1920*1080-on nekem is futott mint a film,pedig a te géped erősebb a phenom ll x4-el és az oc-s hd6850-el...😕
Memória:Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-1600 HyperX Kit (KHX1600C9AD3B1K2/4G)///6K
Processzor:AMD Phenom II X4 960T Black Edition Boxed///30K
Processzor nem kell ha tudod 4 magosítani a mostanit😉
Gondolom új hűtő kellene a procihoz,hiszen még most is túlmelegedik a procim.
Akkor kellene ugye 4GB RAM,ebből tudnátok egy linket adni,legoclcsóbbat lehetőleg. 😆
VGA-t meg majd megnézem,ha kijön.
-4 magosítani a procit+emelni kicsit a szorzót
-Összesen 4 giga ramot venni.
Ha véletlen nem működne a négymagosítás akkor venni egy 960T-t.😀 De ha már ilyen erős a géped akkor venni egy fullhd,vagy legalább hd felbontású monitort és mehetne "FULLHIPERMAXON" a BF3 kiakasztása.😆
Vegyek egy HD 7850-et vagy HD 7870-et ha kijön.
Négymagosítsam a procim+húzzam kicsit fel a MHz-kat.
Egy kis RAM.+2GB vagy +4GB.
Ezekkel a tuningokkal,mindent vinne 1366x768-ban FULLHIPERMAXON a gépem? 😆
Kb. olyan egy,másfél évig gondolom.Bár a másfél szerintem már kicsit sok idő.
Bár addig minden lehet. 😆
Még nem próbáltam ki a Bf3-at, így nem tudom, hogy mehet 4gb rammal. De 1366-ra kizárt, hogy kevés lenne ez a mennyiség.
Ja és még 4GB Ram nem kellene szerinted?Mert BF3 Ultrán már azt mondják több kell.
nekem is tök jól megy ultrán 4 giga rammal.
4gb rammal és 4890-essel nem szabadna akadni a játékoknak 1366x768-on. A 4 mag pont a min fps-eknek fog jót tenni, húzni meg simán tudsz rajta, mivel csak a szorzót kell feljebb tenni. Nagyobb felbontáson úgyis a vga számít inkább.
djwarp::
Én mondjam meg neked, hogy mekkora HDD elég? 😃 A 4gb ram pedig okés (általában).
adam990304:
djwarp:
RAM,HDD elég?😊
Mert pl. a Skyrimban nyitott területeken szaggat be kicsit.
Syndicateben is kiléptem a második pályán az épületből,és beszaggatott.
Saint's Row 3-ban is a zárt helyeken simán megy.Kimegyek az utcára,elkezdek futni és beszaggat.
És még stb. ilyen dolgok.
Szerk:Ja és lehet,hogy veszek majd egy jobb monitort is,de nem mostanába.Kb. 22 colos lesz.Ott sem lesz semmi gond,ha most olyat veszek,emg úgy tuningolod,amit mondtál?
djwarp:
És akkor még egy új proci is kell nem?
Mindegyiket 0-ra raktam.
Aztán egyik nap hazajöttem suliból,és autómatára állítottam,és ilyenkor döglött be.
Anyám elvitte az ismerősünkhöz,mert én nem tudtam megoldani a dolgot.(Azért egy felnőtt eber,aki ezzel foglalkozik,csak jobban ért hozzá,mint egy 12 éves kezdő 😆😉
Kicseréltük az alaplapot,és azóta nem nyúlok hozzá.Majd felhívjuk és megkérem,hogy tuningolja fel.
Ja és még valami:A VGA-m meddig lesz elég?Egy erős DX11-es kártyából milyet ajánlotok?
Nem tudom mit csináltál, de még direkt is nehéz megölni egy alaplapot. 😀 Elvileg Black Editionos a procid, tehát csak a szorzót kell állítanod a tuninghoz. Így viszont kizárt, hogy meghal az alaplap. Persze, ha közben kalapáccsal vered, az nem tesz neki jót. 😀
Van egy csomó leírás a neten a 4 magosításhoz, még videó is. 4 mag nem ártana a mai játékokhoz, ráadásul mivel kicsi a felbontás, pici húzás se árthat. Sőt, még a vga-n is tudsz húzni, a 4890-esek 1ghz felett is simán mennek.
Szerintem semmit nem kell fejlesztened. Az eddigi játékok szépen elmennek azon a gépen, ami most van neked 1360x768-ban.
egyébként
vga: 6850, 6870, ez a kettő most elég jó vétel
ram: ocz, kingmax, kingston, geil, ezek elég jó márkák, vezsel egy 4gb-os modult berakod és örülsz
táp: vga függő, de ha 6870-et veszel vagy a 6850-et akkor simán elég egy márkás 400W-os, alsó tápos házba chieftec, felső táposba meg fsp
Mit fejlesszek a gepemen?
Mert nem indul az Assasins Creed game 😞
Sajnos azt kell mondjam, hogy neked egy új konfigra lesz szükséged.
ramból legalább legyen 2gb azt a többit meg majd nézed a játék gépigénye alapján
ja és írj ki többet a gépedről tápot is!
Mert nem indul az Assasins Creed game 😞
Phenom II X4 955 BE
Kingston HyperX khx 8GB 1600MHz DDR3 CL9
Asus GTX550 TI DC TOP
csak AMD érdekel
DDR3-ra szerintem feleslegs lenne váltanod, meg az már lapcserével járna.
Az SSD-ből meg elég lehet 64GB, ha nem használsz túl sok progit.
Az én konfigomban mit cserélnétek le ? (táp 1 hét múlva jön egy szar(állitólag)Corsair GS-600)
Érdemes lenne-e váltanom ddr3-ra ?
Használt videókariban gondolkozok,ami közepes grafikán elviszi a játékokat a monitoromon.
Win 7 64-et használok...esetleg ssd ? 64 Gb -elég ?
win 7 64-bites op-nak menyi ram kell minima?
4 GB Ram nem árt alá.
Mit fejlesszek a gepemen?
Akkor ott nemhiszem h hardver gond van, mert az a játék medium-high beállításon, 1920*1080-on nekem is futott mint a film,pedig a te géped erősebb a phenom ll x4-el és az oc-s hd6850-el...😕
Mert nem indul az Assasins Creed game 😆