Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
jozsefgyorfi pontosan. Jó van értem én hogy kell idő hogy beinduljon, és rátaláljanak a blogra stb... de értelmetlen leirni, mert ha magamnak akarnám irni csak az elég egy exelbe ahogy eddig is tettem, főként kulcsszavas véleményekkel.
Ezért keresek már régóta egy AA hoz hasonló oldalt (ezzel az a baj hogy a dizájn egyszerűen taszit, annyira nem jön be, minden egy nagy összevisszaság nekem) csak főként ilyen blogreklám és/vagy hasonló blog oldal amire direkt rátalálnak könnyen tag alapján, vagy valami...

Erről jut eszembe, egyszer majd ha utolérem magam lehet feltöltöm valahova ezt az exelt, hátha valakit érdekel. Hogy mi is ez pontosan? Nos kb 1000 animet tartalmaz (megnézett/megnézetlen/drop szóval minden) Ezeken belül kulcsszavakkal szétosztva csoportokra (pl hogy neten milyen véleményt találok róla: must watch, best drama stb) Valamint saját vélemény a legtöbb mellett, és ugyebár a műfaj.
Csak az a baj hogy egyszer régen kitörtöltem véletlen a legújabb verziót szóval muszáj volt a külön mentettet folytatni... ezért hiányos lett nagyon.... 😞
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
xoki: Jó hát azért én is szeretném ha páran elolvasnák, de nem akarok túl nagy felhajtást belőle. Ha az itteni tagok közül páran elolvassák az már nekem elég. Mellesleg nyugi én nem fogom neked azt mondani, hogy akkor nem is szereted a blogozást 😜. Ha látom, hogy tényleg senki sem olvassa el, akkor én is megállok vele, mert hát akkor elvesztette az értelmét.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Minél többen olvasnak annál többen fogják a véred szívni. True Story!
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi: gondolom a szóközt is beleszámolja és akkor már jó gyorsan megvan az az 5k 😃

Nem tudom miért de mindig felhagyok a bloggal. Ha jól emlékszem nem rég töröltem az 4. vagy 5. et. Az a baj hogy nálam nagyon számít az hogy meg legyen egy bizonyos mennyiségű olvasottság(vagy csak sima view), pedig igazából szívesen irnám (ahogy az látszik itt is ugyebár, holnap estefelé lehet is majd számítani rá 😃 )... Mindenki azt irja erre hogy: akkor nem is szereted csinálni ha az a lényeg hogy mennyien olvassák....
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
xoki:Azért azt nem hinném, hogy 5000 karaktert irtam volna na de mindegy. Maradok a blogos megoldásnál 😜 , csak ne kövezzetek meg ha nem lesz valami nagy szám 😆. Amúgy sem hajtok az ismertségre, de asszem hobbi szinten fogok blogozni mostantól.
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi nem vágja le tudtommal, vagyis de, de amikor rárakod az egeret a hsz re akkor lenyitja végig a szöveget. Szerintem nincs max betű vagy szó meghatározva...

szerk: ja de mégis megvan a max karakterszám... "A 12 óránál régebbi hozzászólásokat nem lehet szerkeszteni, csak törölni. A hozzászólás hossza maximum 5000 karakter."
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hát nem mondasz hülyeséget 😜.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Vezess blogot és nem vág le semmit. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Egy gyors kérdésem lenne. Kb mennyit enged irni egy hsz-ben?, mert megirtam a kis véleményezésemet az őszi szezonról és mikor posztolni akartam kb a negyedét levágta.
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Berserk rohadtul nem shounen, még csak nem is hasonlít rá. 😆 Nem jó, de szórakoztató: Hokuto no Ken, JoJo, Eyeshield, Toriko. De például sztem egy klisés gagyi cucc is szórakoztathat ilyen agykikapcsolós cucnak megteszi pl a: Mar-Heaven, The Law of Ueki, Konjiki no Zatch Bell, Kiba. Gagyi klisés aréna szarság mind még is van benne valami különleges.

Én a Saiyukit akarom nagyon régóta megnézni.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki amúgy mondjon már egy jó shounent, történettel meg jó sok vérrel.😃 a Berserk-et akartam most elkezdeni csak nagyrészt telóról animézek és nincs fent rendesen magyarul, csak az első rész.😠 a többit csak flashplayerrel nyitja meg. Lehet megnézem angolul.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Engem leginkább a felszínessége zavart, ha már nem szór semmiről legyen már pofátlan, like an Gintama. De nem volt semmi, próbált nem mainstream shounennek tűnni, pedig előbb az volt, csak aztán egy gyenge paródia. szvsz.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Matt99 Neeeeeeee ezt nem mondod komolyan?! 😲 Viccesnek vicces, meg nézeti magát, meg szeretem a kopaszokat de azért ez a történet nélküli sz*r nem olyan jó, hogy 6-nál több pontot adjak rá. Az elején nem tűnik fel, hogy szar amúgy, de a felénél már unod, hogy mindig ugyan az történik. Meg a grafikát eltalálták, Genos nagyon adja.😃 De semmi több, van egy csomó megmagyarázatlan dolog benne. Amúgy dispPaP nemrég rakta ki kicsivel lejjebb a véleményét róla, ott elég jól le van írva.😃. Egy hypetenger ez az anime.
0
0
0
0
xoki avatar
Matt99: jó volt de semmi különös. Mondjuk úgy hogy a mostani felhozatalba elég jónak számit... Szerintem érdemes megnézni.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Helló, ismeri innen valaki a One-Punch Man-t? Tudnátok mesélni róla? Csak mert gondolt egyet és beelőzte az összes sorozatot IMDb-n 😃 Még a végén elkezdem 😃
0
0
0
0
xoki avatar
GodSie: jó game, csak az a kár hogy az 1v1 nem valami balanced de a történetmód nagyon jó. Kár hogy a 4. nem az anime/manga folytatása volt...

flyaway2: kard? Már töltöm is le 😃

Btw, szombaton jön az őszi szezon véleményem 😃 Igazából nem sok lesz, 2 anime lesz amiről kicsit többet irok majd, hátha valaki más is kedvet kap hozzá, vagy nagyon nem 😃 A többi meg főként folytatás.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szar. 15x adták el ugyan azt minimális változással teljes játék áráért... sok esze nem volt annak aki megvette.
0
0
0
0
GodSie avatar
Imádom ,szerintetek milyen játék?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Boldog karácsonyt mindenkinek 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar

Boldog karácsonyt! 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Claymore: Olvass mangát, a manga jobb, sokkal. Engem az *** fel hogy az anime vége konkrétan full más...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Claymore befejezve. Hát nemtudom, nem valami erős mű, kicsit monoton, a claymore-ok nagyonfelb@sztak ezzel a majdnem egyforma kinézettel, mindig összekevertem őket. Rengeteg kérdés maradt a végén. Meg a csavarok benne amiket már 2 résszel előtte kitalálsz... Kardozós, szörnyes fantasy anime amúgy. Úgy kb 6,5/10. (de lényegében nem olyan rossz, ha szereted a kardozós animéket akkor 1 próbát megér.)
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Nanatsu no Taizai kivégezve. Láttam már jobbat is, de mivel érdekes volt és nagyon lekötött, ezért várok majd egy másik évadot is belőle. 8/10
0
0
0
0
dispPaP avatar
Mán' miért nem értesz? Örülök a D.Gray-Man-nek, csak annak a fényében hogy lesz új Berserk semmien más anime nem érdekel. Berserk hatás.

Józsikám ha meg nézed mindenképp a régi sorozatot és ne az új filmtrilógiát!
0
0
0
0
norbli01 avatar
dispPaP: Nagyon nem értelek, de most már komolyan O.o Mindegy, inkább rád hagyom és nézem tovább 😆
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Én még a régi Berserket sem láttam, de akkor azt hiszem most már kötelező lesz, ha már jön belőle új széria is.
0
0
0
0
dispPaP avatar
End of Evangelion az Evangelion vége egyébként.

Új D.Gray Man??? A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI, JÖN AZ ÚJ BERSERK!!!! *** ÚJ BERSERK!!! ERRE CSAPTA KI SHINJI NEM ASUKÁRA!!!!!!!
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Megnéztem az Ansatsu Kyoushitsu első évadát és nagyon kellemeset csalódtam, mert nagyon lekötött elejétől a végéig. Manapság egy 12 részes animét is egy hét alatt ha ki tudok pörgetni, de ez annyira megfogott, hogy két nap alatt megnéztem mind a 22 részét. Nagyon érdekes az egész történet és kiváncsi vagyok, hogy hogyan fogják kezelni azt, amikor eljön az iskolaév vége és Spoiler!
Koro Sensei elpusztitja a világot, ami persze biztos nem fog megtörténni.
. A mostani repertoárhoz képest nekem megér egy 8/10-et.

Szerk: Mellesleg a téli szezonnal jön a második évada is azt hiszem.
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem még a régi D.Gray Man hez sincs kedvem valahogy nem hogy az újhoz, nem t'om mé'... 😃

Apropó naruto:
anime: itachi shinden
manga- boruto története

hát nem tudom... Az anime elásta magát nálam, de a manga hátha jó lesz... Anime is jó lenne kb, ha nem lenne filler, de ez az új alapból filler...

flyaway2: a related anime alcimnél megtalálod az összeset , hány movie stb van [LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
Szó sincs róla, tényleg elég új, de szerintem nagyon jól néz ki és mégsem teljesen olyan, csak hasonlít rá 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Az új D.Gray Man-nek nagyon örülök, de mikor megláttam a trailer-ben azt, hogy hogyan fog kinézni, bevallom, hogy kicsit elment tőle a kedvem, mert tulságosan hasonlit a mostani animékre, amelyeket pedig mind jól ismerünk.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nanatsu no Taiza Eddigi egyik legjobb shounen amit láttam. Ajánlom mindenkinek.😃 most nincs kedvem többet írni róla.
The End of Evangelion Az elején... Shinji kiverte? 😂 És hány részes? (mármint a film) mert én videomegosztó oldalakon csak az elsőt találtam meg, és a legjobb résznél van vége.😞
0
0
0
0
norbli01 avatar
Új D.Gray Man anime! 😃

[LINK]

Nagyon jónak tűnik a trailer alapján 😃
0
0
0
0
GodSie avatar
Én most nézem a narutót 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Irnek egy recap-et a Fairy Tail-rol most hogy folytattam a manga-t de az a baj hogy a billentyuzetem at allt angolra es nem lehet vissza allitani, ezert a sok helyesirasi hiba, sry, majd ha megjavul le irom mit gondolok 😆

dispPaP: Kezdem megerteni mi a bajod a mostani animekkel, de nekem egyenlore nem problema, lehet csak mert meg le vagyok maradva veluk 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Már lassan olyan lesz, mint a barátok közt...6423. rész
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ha olyan lesz mint az "eredeti" akkor én megnézem 😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Bangkok Love Story érdekesnek hangzik, magyar/angol felirat van rá?

A Naruto meg szerintem már a kutyát nem érdekli. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
jajj nekem, lesz még új naruto anime meg manga is....
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát ez a felhozatal ma. 😃 Mint láttad a végére az én agyam is leégett tőle. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
jozsefgyorfi: pont ezt akartam irni. 😃 Ráadásul elég sok van ami bejön, meglepő módon.
0
0
0
0
dispPaP avatar
A "szegény ember Gintamáján" kívül van egyáltalán bármi amit érdemes volt végignézni.

[LINK]
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Lassan vége az őszi szezonnak is. Majd ha minden animét megnéztem, amit kiszemeltem még a szezon elején, akkor hozok egy jó nagy beszámolót hátha valaki másnak is lesz kedve megnézni párat közülük.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Már rég jártam erre, gondoltam írok ide hátha valaki még nem látta és érdekli a szerelmi/dráma műfajú anime. Ezen alany a White Album 2. Végre láttam valamit ami a szokásos mainstream szerelmi háromszög kezdés ellenére eltér az értelmetlen semmitmondó befejezésektől, így egy cudar,szomorú oldalát mutatja be,hogyan végződhet egy szimpla középiskolás románc. Olyan ending-et kaptam amire tuti nem számítottam amikor elkezdtem,persze ezt pozitívan értem. Noha érzelmi szinten sokszor egy kősziklával azonosítanak, még én is átéreztem a #feelsbadman hatást ennél az animénél.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ahhoz az 5-6 részhez vedd hozzá hogy a mozifilm a vége, az End of Evangelion. És azt garantálom hogy vagy az állad fogod hallani hogy koppan vagy a fejed fogod fogni. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Mármint nem azért szüneteltetem mert nem tetszik hanem azért mert már egyben akarom befejezni az utolsó 5-6részt és nem nagyon van időm rá, de most úgyis szünet lesz szóval befejezem.😃 még mindig ki vagyunk halva.
0
0
0
0
dispPaP avatar
NGE-t pedig ajánlom, elég mély cucc. Semmit amúgy. DW? 9. évad, és SP 19. évad is végetért, TWD-t elkerülöm, meg van jobb dolgom. Nem soká összeszedem az új szezon trailereit. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ha már igy rákérdeztek akkor:
Befejeztem a Moetant
Szerintem a cimből rá lehet jönni hogy milyen is 😃 szóval annyit irnék hogy:
Ez az anime lolicont akar csinálni belőled 😆
Mindenesetre nem rossz, csak "üres". Az különösen tetszett benne hogy leanimálták a készítőket viccként, hogy: "hogyan növeljük az anime népszerűségét" Erre a válasz: "következő részben vetkőztessünk le mindenkit" 😃 Akármilyen unalmas/rossz is legyen egy anime a szokásos fanservice/ecchi cuccba ültetve, nekem akkor nagyon bejön ha ezt nem komolynak szánják, pl itt elpoénkodják hogy milyen is az anime, még ha nem is sok ilyen jelenet van ezzel kapcsolatban 😃
6/10

Ja és most elkezdtem a fairy tailt, vagyis folytatom, aztán nekiülök a one piecenek is, aztán meg a gintamanak is, majd az új gintamanak is... tyűűűűű
Közbe most még nézek pár loli/moe comedyket ahogy eddig, de most főleg face postolás céljából 😃 Ja és szezonálisakat.
Ja és belekezdtem a Watamote mangába. mivel kétlem hogy bármikor is lenne majd 2. évad...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció