Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszönöm ! /Johni5/
Ha van kedve valakinek,és ideje,akkor kérem csatoljatok képeket ehhez az oldalhoz. [LINK]
ATX alaplap rögzítési méreteit valaki tudja? Egyedi házhoz kéne. Köszönöm.
Én FX-8150-et cseréltem 3570K-ra és nem bántam meg. Esetenként sokkal gyorsabb volt az i5. Bár tudom FX-9000, de sokat zabál és nem tud annyival többet...
ui: a 700W elég kell hogy legyen az FX 9000 hez is.
Az az egy kérdésem lenne hogy ezekről mi a véleményetek:
-1TB Seagate 3.5" 7200rpm 64MB SATAIII winchester (ST1000DM003)
-FSP 500W HEXA+ 500 tápegység
-Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 PCIExpress /11222-06-20G/ videókártya
-AMD Athlon x2 250 processzor
-Kingmax 1333 MHz DDR3 4gb ram
-ASUS M4A78LT-M LE alaplap
Köszi Crowe
Az hogy a ramod mennyi MHz fut a WOT-nak szinte teljesen mindegy.Nem attól lesz élvezhetőbb a játék,grafika!!!!
1 lehetőség. A következő a helyzet.Hiába van neked elviekben 2400MHz- ramod,ha az alaplapod "csak" 2100MHz-ig tud kezelni OC val.A procid meg 1866MHz-t.
[LINK]
2.lehetőség.Engem is kidobál néha asztalra./Volt úgy hogy teljesen kidobott...de ez a vga miatt volt.Túlmelegedett./
Ha a ramok nem birják a játékot,összeomlik a rendszer,és kék halál a következménye.Nem kidobál.
kicsit zavaro hogy ha WOT al akarok jatszani visszakel venni 1866 ba
a kerdesem az hogy hogy tudnam a ramomat max mhz en hasznalni hogy a WOT ne lepkedjek ki allandoan ha 2400mhz en van akkor kilep allandoan jatek kozben ha visszaveszem 1866mhz be akkor mar nem
hogy huzzam a cpu ut hogy mehesen max mhz zen
fx 8350 es cpu a lap asrock 970 extreme3 a ram 1x4gb 2400mhz
Előre is köszönöm a válaszokat!
És itt tudod álligatni az órajelet.
Ma nekiestem a processzorom tuningolásának. Mivel a BIOS-ba nincs benne az az opció amivel az órajeleket tudom állítani, ezért az AMD Overdrive nevű programmal húztam, amit az alaplapomhoz adtak még anno. Alap feszültség mellett ( 1.325 Volt ), amit sajnos nem lehet emelni, 3.2 Ghz lett a végeredmény. Ez 10%-os túlhajtás, ami a max szinte ennél sajnos.
SCoreblack:Nem,ujan fémes szine van,vagyis nincs rajta festés.Teszteltem már,és nem befolyásol semmitse a festés,megvan igyis a hütési hatásfoka.
SCoreblack akkor gondolom igen 😀
Jó lett meg minden,nem értek hozzá,de felvittél plusz egy réteget a processzor hűtődre, ez nem fogja befolyásolni a hűtési teljesítményt?
"BenjaminHun"
[url]https://www.google.hu/search?q=Thermaltake+Contac+39+cooler&num=100&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nhT1U4mRD4fuyQOB-oCAAw&ved=0CAgQ_AUoAQ[/url]