Sziasztok!
Most vettem egy Asus M5A97 EVO 2.0.ás alaplapot egy FX8320-al, 8 giga rammal, és van egy Sound Blaster X-Fi Extrememusic hangkártyám (PCI), és nem működik. Eszközkezelőben azt írja, hogy "az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (kód 12)"
Minden látja, Aida64 is, de nem jó.
Mi lehet a gond? Illesztőt újra raktam, változatlan a helyzet.
"Xp alatt meg semmi gond nem volt vele a gyári szoftverrel is ezt csinálja"
Szedd le a WIN 10-et. Nekem meg oldotta a problémámat. Külön jó dolog, hogy minden drivert telepít magától. Semmit az ég világon nem kellet telepítenem, alaplapot, vgat, még az xbox 360 game padomat is feltelepítette. 😀
Hát a win 10 se oldotta meg a gondot!
A táp ami van az Chieftec GPS-400AA-101A Lehet cserélni kellene egy nagyobra?!
Sziasztok
Olyan problémám lenne,hogy amikor elindítok egy játékot kikapcsol a gépem és újraindul magától délelőtt még jó volt minden és hirtelen elkezdte ezt csinálni, terheltem minden alkatrész 100% ban és nem kapcsol ki a hőmérsékletekkel nincs probléma ! Mi lehet a gond? 😞 segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Lenne gy olyan gondom, hogy játék közben egyszerűen kifagy a gép nem reagál semmire beakad a hang és csak a reset a megoldás rá!Erre valakinek valami épkézláb ötlete lenne?!
Config: Processzor: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz LGA775
Memória: 2X DIMM1: Kingston 99U5429-003.A00LF 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Videókártya: ATI Radeon HD 6670 Series (1024) 40nm GPU Hyper Memory Support Shader Model 5.0 AMD Catalyst Control Center Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio Support Enhanced Unifie
Op. rendszer: windows 7 Ultimate 64 bit
Alaplap: Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Merevlemez: Westend Digital 1T
Tápegység: Chieftec GPS-400AA-101A
Attól függ, mennyi a kereted rá. De igazából nézz szét és dönts te, én nem nagyon szeretnék ajánlani, nehogy én legyek a hibás 😀 Az se biztos, hogy amit ez előtt írtam, helytálló.
Koxx: Semmi baja a gépednek ez egy elég régi gép, és hogy HD 7770-nel ultrán BF4-ez, az lehetetlen 😜
E-soprt játékokat még simán tudsz vele nagy grafikán jó fps-el játszani de mást már nem nagyon 😀
Sziasztok! Kiszeretném kérni a véleményeteket hogy egy ilyen gépnek még is mekkora a teljesítménye szertintetek? Mert szerintem nem nyujt annyit mint amennyit tudna..
Cpu: AMD FX 4100 4 magos 3,6 GHz
Ram: 8G ddr3
Gpu: Amd radeon HD 7700
Win 10 fut a gépen
Egy ilyen gépnek mégis mennyit kéne nyujtania ?
Egy bf4-et simán vinni-e kéne ultrán ennek a gépnek ? (csak biszonyítás képpen)
Vagy valami gond lehet hogy nem vagyok vele megekégedve ?
Sziasztok egy érdekes hibával állók elő.. az előbb windowson belül ment a winamp stb.. elején is már feltünt néha beragadó hang stb.. azt hirtelen monitor "not imput" sötétség és teljes hangberagadás.. csak reset segitett.. ötlet?? 2 éves lesz vga augusztusban.. de remélem nem az miatt van.. semmi kék halál nem volt...
Ui gép ujrainditva, 1 idő után folytatodik a torz hang, youtbe és winampnál is, de game közben meg nem... hang beragadás...
csuz-li:El felejtettem megköszönni. Le szedtem a DDU-t és azóta semmi probléma. A hőfok 62-70 fok körül megy viszont használom a v-sync-et akkor 62-65 körül. Amúgy nagyon meleg van itt a panelban + meghalt egy ventillátor a gépben ami szívta ki a meleget és megállt a házban de azóta vettem párat. Most 2db fújja be elöl, 2db szívja ki felül meg egy hátul. Így már tökéletes. Még egyszer köszi. 😀
unknown: Próbáld meg újra rakni a drivert. Elvileg, amíg a driver be nem tölt, addig a win kezeli a ventilátort és alapjáraton üzemelteti. Nekem félig silent van, de bekapcsoláskor megy a venti, csak akkor áll le, ha már a driver is betöltött. Ha csökkentett módban indítom, akkor végig pörög a ventim.
Olyan problémám lenne a gépemmel, hogy ahogy bekapcsolom, iszonyat elkezd pörögni a VGA ventillátorai... a Windows még fel sem állt de máris 100%-on pörög! WTF???
RESET után minden normálisan megy...
bassus16: Kicsit sokallom azt a hőfokot. Tedd fel az MSI afterburnert és állíts be kézzel ventilátorsebességeket, hogy ne melegedjen ennyire. (Ettől még a DDU-t érdemes lenne használni egyszer)
Felmegy a kártya 74-80 fok közé és egy idő után lefagy az egész gép.
Haveromnak is van ilyen problémája és volt egy gtx 550-e és mindig kifagyott most vett egy gtx 750 ti-t hűvösebb még is kifagy egy idő után. :/
Én 660-ról váltottam 770-re. Eddig nem volt ilyen gondom. Most Fifa 16,NFS15,BF3-nál is ugyan ez. Viszont AC Syndicate,BF4,Wolfenstein-nál pedig nem. :/ Hihetetlen...
gontier123: Elképzelhető, hogy a HDD vezérlése döglődik, vagy maga a HDD. Mennyi idős? Tedd fel a HD sentinelt és nézd meg, mit mond.
bassus16: Miről váltottál újra? Bár ha házon belül váltasz (Nvidia újabb nvidiára, vagy AMD újabb AMD-re), akkor nem szokott gond lenni, de érdemes VGA csere után DDU-val leszedni a drivert és újra feltelepíteni.
Üdv.
Olyan gondom lett az elmúlt napokban, hogy vettem egy új videókártyát és ma játszottam a Battlefield 3-al multiba és lefagyott a gép. Egyszerűen fehér lett a kép a hang is megállt és újra kellett indítanom. A processzor 58 fokos a videókártya meg 74 fokos volt. Nem tudom mi okozhatja.
Most letoltam bf4-en fél órát körülbelül és ott meg semmi...Érdekes.
Sziasztok. Van egy olyan bajom a géppel, hogy néha nem ismeri fel a merevlemezt, még a bootolás előtt, amiről bootolnám (WD 500GB), de ha párszor teljesen kikapcsolom a gépet és be (ha reset gombbal indítom újra nem jó), akkor felismeri kb. másodjára általában. Van hogy fagyogatnak is a játékok. Próbáltam a sata kábelt cserélni, de ugyan az. Ez mitől lehet? :S
Valahol az Advanced-en belül, az "onboard devices"-nél kikapcsoltam valami Audio-t.
Ehhez a bioshoz még nagyon kezdő vagyok..
Most vettem egy Asus M5A97 EVO 2.0.ás alaplapot egy FX8320-al, 8 giga rammal, és van egy Sound Blaster X-Fi Extrememusic hangkártyám (PCI), és nem működik. Eszközkezelőben azt írja, hogy "az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (kód 12)"
Minden látja, Aida64 is, de nem jó.
Mi lehet a gond? Illesztőt újra raktam, változatlan a helyzet.
Szedd le a WIN 10-et. Nekem meg oldotta a problémámat. Külön jó dolog, hogy minden drivert telepít magától. Semmit az ég világon nem kellet telepítenem, alaplapot, vgat, még az xbox 360 game padomat is feltelepítette. 😀
Hát a win 10 se oldotta meg a gondot!
A táp ami van az Chieftec GPS-400AA-101A Lehet cserélni kellene egy nagyobra?!
Olyan problémám lenne,hogy amikor elindítok egy játékot kikapcsol a gépem és újraindul magától délelőtt még jó volt minden és hirtelen elkezdte ezt csinálni, terheltem minden alkatrész 100% ban és nem kapcsol ki a hőmérsékletekkel nincs probléma ! Mi lehet a gond? 😞 segítségeteket előre is köszönöm!
Lenne gy olyan gondom, hogy játék közben egyszerűen kifagy a gép nem reagál semmire beakad a hang és csak a reset a megoldás rá!Erre valakinek valami épkézláb ötlete lenne?!
Config: Processzor: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz LGA775
Memória: 2X DIMM1: Kingston 99U5429-003.A00LF 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Videókártya: ATI Radeon HD 6670 Series (1024) 40nm GPU Hyper Memory Support Shader Model 5.0 AMD Catalyst Control Center Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio Support Enhanced Unifie
Op. rendszer: windows 7 Ultimate 64 bit
Alaplap: Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Merevlemez: Westend Digital 1T
Tápegység: Chieftec GPS-400AA-101A
E-soprt játékokat még simán tudsz vele nagy grafikán jó fps-el játszani de mást már nem nagyon 😀
Cpu: AMD FX 4100 4 magos 3,6 GHz
Ram: 8G ddr3
Gpu: Amd radeon HD 7700
Win 10 fut a gépen
Egy ilyen gépnek mégis mennyit kéne nyujtania ?
Egy bf4-et simán vinni-e kéne ultrán ennek a gépnek ? (csak biszonyítás képpen)
Vagy valami gond lehet hogy nem vagyok vele megekégedve ?
Ui gép ujrainditva, 1 idő után folytatodik a torz hang, youtbe és winampnál is, de game közben meg nem... hang beragadás...
valaki megoldást tudna erre? nagyba játszok, egyszer csak kékhalál
[LINK]
Olyan problémám lenne a gépemmel, hogy ahogy bekapcsolom, iszonyat elkezd pörögni a VGA ventillátorai... a Windows még fel sem állt de máris 100%-on pörög! WTF???
RESET után minden normálisan megy...
Op. rendszer: Windows 10 Enterprise x64 Hun (1511) updated feb. 2016
VGA: GIGABYTE R9 380X G1 GAMING (GV-R938XG1 GAMING-4GD)
VGA Driver: Crimson Edition 16.5.3 Hotfix
Mi lehet a gond?..
Nem állandóan csinálja hanem néha-néha...
Ötlet?.. 😕
Haveromnak is van ilyen problémája és volt egy gtx 550-e és mindig kifagyott most vett egy gtx 750 ti-t hűvösebb még is kifagy egy idő után. :/
Én 660-ról váltottam 770-re. Eddig nem volt ilyen gondom. Most Fifa 16,NFS15,BF3-nál is ugyan ez. Viszont AC Syndicate,BF4,Wolfenstein-nál pedig nem. :/ Hihetetlen...
bassus16: Miről váltottál újra? Bár ha házon belül váltasz (Nvidia újabb nvidiára, vagy AMD újabb AMD-re), akkor nem szokott gond lenni, de érdemes VGA csere után DDU-val leszedni a drivert és újra feltelepíteni.
Olyan gondom lett az elmúlt napokban, hogy vettem egy új videókártyát és ma játszottam a Battlefield 3-al multiba és lefagyott a gép. Egyszerűen fehér lett a kép a hang is megállt és újra kellett indítanom. A processzor 58 fokos a videókártya meg 74 fokos volt. Nem tudom mi okozhatja.
Most letoltam bf4-en fél órát körülbelül és ott meg semmi...Érdekes.