Hali, autorun.inf vírus került a gépemre, leírtani nem tudtam sehogy, win7-et újratettem, formázás stb.. És most reggel ma 2 nap után olyan volt hogy reggel indítom a gépet, és elindul, ledek bekapcsolnak a hűtőnél, de a monitoron se kép se hang, fekete. Offoltam, tápot le, fel, aztán bentebb nyomtam a kábeleket is, és jó lett.. Olyat olvastam hogy akkor szokott lenni hogyha túl hideg a gép, és be kell melegedjen, ASROCK lapoknál olvastam azt is, majd elindult a gép, és kiírt valamit hogy fail boot several times vagy mi, meg 1 millió szöveget, és azóta jó, eddig 5 év alatt hiba nem volt ilyesmi.
apu96: Továbbra is azt mondom, hogy VGA döglött, ha fizikailag rendesen be van rakva. És igen, előfordul, hogy egy hónap alatt meghal egy-egy példány. Erre van a garancia. Nem kivitelezhető, hogy minden egyes darab tökéletesen legyen legyártva.
apu96: Ha mozgatásra változtak dolgok, akkor nézd át alaposan, hogy minden a helyén van-e. VGA rendesen benyomva, tápcsatlakozók mindenhol a helyükön. Ha ez nem segít, akkor nagy valószínűséggel a VGA hibás. Ha új, akkor garancia.
Sziasztok!
Most vettem egy Asus M5A97 EVO 2.0.ás alaplapot egy FX8320-al, 8 giga rammal, és van egy Sound Blaster X-Fi Extrememusic hangkártyám (PCI), és nem működik. Eszközkezelőben azt írja, hogy "az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (kód 12)"
Minden látja, Aida64 is, de nem jó.
Mi lehet a gond? Illesztőt újra raktam, változatlan a helyzet.
"Xp alatt meg semmi gond nem volt vele a gyári szoftverrel is ezt csinálja"
Szedd le a WIN 10-et. Nekem meg oldotta a problémámat. Külön jó dolog, hogy minden drivert telepít magától. Semmit az ég világon nem kellet telepítenem, alaplapot, vgat, még az xbox 360 game padomat is feltelepítette. 😀
Hát a win 10 se oldotta meg a gondot!
A táp ami van az Chieftec GPS-400AA-101A Lehet cserélni kellene egy nagyobra?!
Sziasztok
Olyan problémám lenne,hogy amikor elindítok egy játékot kikapcsol a gépem és újraindul magától délelőtt még jó volt minden és hirtelen elkezdte ezt csinálni, terheltem minden alkatrész 100% ban és nem kapcsol ki a hőmérsékletekkel nincs probléma ! Mi lehet a gond? 😞 segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Lenne gy olyan gondom, hogy játék közben egyszerűen kifagy a gép nem reagál semmire beakad a hang és csak a reset a megoldás rá!Erre valakinek valami épkézláb ötlete lenne?!
Config: Processzor: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz LGA775
Memória: 2X DIMM1: Kingston 99U5429-003.A00LF 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Videókártya: ATI Radeon HD 6670 Series (1024) 40nm GPU Hyper Memory Support Shader Model 5.0 AMD Catalyst Control Center Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio Support Enhanced Unifie
Op. rendszer: windows 7 Ultimate 64 bit
Alaplap: Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Merevlemez: Westend Digital 1T
Tápegység: Chieftec GPS-400AA-101A
Attól függ, mennyi a kereted rá. De igazából nézz szét és dönts te, én nem nagyon szeretnék ajánlani, nehogy én legyek a hibás 😀 Az se biztos, hogy amit ez előtt írtam, helytálló.
Koxx: Semmi baja a gépednek ez egy elég régi gép, és hogy HD 7770-nel ultrán BF4-ez, az lehetetlen 😜
E-soprt játékokat még simán tudsz vele nagy grafikán jó fps-el játszani de mást már nem nagyon 😀
Sziasztok! Kiszeretném kérni a véleményeteket hogy egy ilyen gépnek még is mekkora a teljesítménye szertintetek? Mert szerintem nem nyujt annyit mint amennyit tudna..
Cpu: AMD FX 4100 4 magos 3,6 GHz
Ram: 8G ddr3
Gpu: Amd radeon HD 7700
Win 10 fut a gépen
Egy ilyen gépnek mégis mennyit kéne nyujtania ?
Egy bf4-et simán vinni-e kéne ultrán ennek a gépnek ? (csak biszonyítás képpen)
Vagy valami gond lehet hogy nem vagyok vele megekégedve ?
Sziasztok egy érdekes hibával állók elő.. az előbb windowson belül ment a winamp stb.. elején is már feltünt néha beragadó hang stb.. azt hirtelen monitor "not imput" sötétség és teljes hangberagadás.. csak reset segitett.. ötlet?? 2 éves lesz vga augusztusban.. de remélem nem az miatt van.. semmi kék halál nem volt...
Ui gép ujrainditva, 1 idő után folytatodik a torz hang, youtbe és winampnál is, de game közben meg nem... hang beragadás...
csuz-li:El felejtettem megköszönni. Le szedtem a DDU-t és azóta semmi probléma. A hőfok 62-70 fok körül megy viszont használom a v-sync-et akkor 62-65 körül. Amúgy nagyon meleg van itt a panelban + meghalt egy ventillátor a gépben ami szívta ki a meleget és megállt a házban de azóta vettem párat. Most 2db fújja be elöl, 2db szívja ki felül meg egy hátul. Így már tökéletes. Még egyszer köszi. 😀
unknown: Próbáld meg újra rakni a drivert. Elvileg, amíg a driver be nem tölt, addig a win kezeli a ventilátort és alapjáraton üzemelteti. Nekem félig silent van, de bekapcsoláskor megy a venti, csak akkor áll le, ha már a driver is betöltött. Ha csökkentett módban indítom, akkor végig pörög a ventim.
Valahol az Advanced-en belül, az "onboard devices"-nél kikapcsoltam valami Audio-t.
Ehhez a bioshoz még nagyon kezdő vagyok..
Most vettem egy Asus M5A97 EVO 2.0.ás alaplapot egy FX8320-al, 8 giga rammal, és van egy Sound Blaster X-Fi Extrememusic hangkártyám (PCI), és nem működik. Eszközkezelőben azt írja, hogy "az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (kód 12)"
Minden látja, Aida64 is, de nem jó.
Mi lehet a gond? Illesztőt újra raktam, változatlan a helyzet.
Szedd le a WIN 10-et. Nekem meg oldotta a problémámat. Külön jó dolog, hogy minden drivert telepít magától. Semmit az ég világon nem kellet telepítenem, alaplapot, vgat, még az xbox 360 game padomat is feltelepítette. 😀
Hát a win 10 se oldotta meg a gondot!
A táp ami van az Chieftec GPS-400AA-101A Lehet cserélni kellene egy nagyobra?!
Olyan problémám lenne,hogy amikor elindítok egy játékot kikapcsol a gépem és újraindul magától délelőtt még jó volt minden és hirtelen elkezdte ezt csinálni, terheltem minden alkatrész 100% ban és nem kapcsol ki a hőmérsékletekkel nincs probléma ! Mi lehet a gond? 😞 segítségeteket előre is köszönöm!
Lenne gy olyan gondom, hogy játék közben egyszerűen kifagy a gép nem reagál semmire beakad a hang és csak a reset a megoldás rá!Erre valakinek valami épkézláb ötlete lenne?!
Config: Processzor: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz LGA775
Memória: 2X DIMM1: Kingston 99U5429-003.A00LF 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Videókártya: ATI Radeon HD 6670 Series (1024) 40nm GPU Hyper Memory Support Shader Model 5.0 AMD Catalyst Control Center Dolby TrueHD and DTSHD Master Audio Support Enhanced Unifie
Op. rendszer: windows 7 Ultimate 64 bit
Alaplap: Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Merevlemez: Westend Digital 1T
Tápegység: Chieftec GPS-400AA-101A
E-soprt játékokat még simán tudsz vele nagy grafikán jó fps-el játszani de mást már nem nagyon 😀
Cpu: AMD FX 4100 4 magos 3,6 GHz
Ram: 8G ddr3
Gpu: Amd radeon HD 7700
Win 10 fut a gépen
Egy ilyen gépnek mégis mennyit kéne nyujtania ?
Egy bf4-et simán vinni-e kéne ultrán ennek a gépnek ? (csak biszonyítás képpen)
Vagy valami gond lehet hogy nem vagyok vele megekégedve ?
Ui gép ujrainditva, 1 idő után folytatodik a torz hang, youtbe és winampnál is, de game közben meg nem... hang beragadás...
valaki megoldást tudna erre? nagyba játszok, egyszer csak kékhalál
[LINK]