Dani234 írta:
Sztem külalakra gyengébb a Win 8 azt h mit tud annyira nem vágom de kivi voltam milyen ezért raktam fel. De nekem nem tetszik. :S
Ja meg igen egy csomó mindent nem támogat. 😃 😆
Ok,eddig en sem hallotam sok jòt rolla ,csak kiv. Vagyok h. Milyen lehet.....
Lehet feldobom egy kulön particiora 😀
Köszi.
Sztem külalakra gyengébb a Win 8 azt h mit tud annyira nem vágom de kivi voltam milyen ezért raktam fel. De nekem nem tetszik. :S
Monster igen,nállad van probléma nállad és veled,mindent egyszerüen megtuttam ralálni már első bootoláskor,én chrome-ot haszálok rajta mióta fenn van. -.-
Sziasztok lenne egy pár kérdésem.
Hogy tudnám a felbontást állítani? És azt hogy tudnám megcsinálni hogy bootolásnál ki lehessen választani hogy a 7-re vagy a 8-ra menjen?
Ez hülye kérdés h érdemes e annyi technikai változás nincs benne gyorsabban indul és kb ennyi is! Ha valakinek nem jön be ez a kezdőképernyős alkalmazásos történet az sztem maradjon 7 en meg am is csak 3 hete jött meg a rendszer nem kell egyből 'szaladni' és W8 at tenni fel mondom én akinek már augusztus óta fenn van! 😆
Forje írta:
Pár kérdésem lenne a win8-al kapcsolatban. Érdemes-e lecserélni win7-ről? Lennének-e kompatibilitási problémák?(ezalatt játék és driver problémát értek.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem érdemes!
Ami ment win7-en az win8-on is,és már 1hónapja win8-at használok,azt semmi gondom nincs vele!😉
Ja és azt vettem észre,hogy nagyon gyorsan betölt,3x gyorsabban mint win7 kb!
Pár kérdésem lenne a win8-al kapcsolatban. Érdemes-e lecserélni win7-ről? Lennének-e kompatibilitási problémák?(ezalatt játék és driver problémát értek.)
WackooSheep írta:
NAzért ezt nem tudom hogy gondolja az Asus 😆 300 ezer forint egy tabletért 😆 akkor már inkább ipad bár nem preferálom almáékat de akkor inkább atyaég 300 ezer forint egy szaros tabletért na ez szívenütött háát ha ilyen árak lesznek azthiszem kezdhetnek kitalálni valamit Ballmerék bár majd amerikában biztos veszik ugyannnyiért csak az a baj h ott 4x nagyonn fizetés van! ennyi pénzért olyan gépet veszek ami vígan eljátszadozok még 5 évig ! Akkor mennyi lesz a TAICHI meg a trasformer book 10millió basszus! Idióták!
NAzért ezt nem tudom hogy gondolja az Asus 😆 300 ezer forint egy tabletért 😆 akkor már inkább ipad bár nem preferálom almáékat de akkor inkább atyaég 300 ezer forint egy szaros tabletért na ez szívenütött háát ha ilyen árak lesznek azthiszem kezdhetnek kitalálni valamit Ballmerék bár majd amerikában biztos veszik ugyannnyiért csak az a baj h ott 4x nagyonn fizetés van! ennyi pénzért olyan gépet veszek ami vígan eljátszadozok még 5 évig ! Akkor mennyi lesz a TAICHI meg a trasformer book 10millió basszus! Idióták!
gyerekek ne legyetek hülyék nem az op rendszer a hibás azért mert valami hardveres hiba van a gépetekkel nekem és sok mindenki másnak tökéletesen működik!
Ismét meghibásodott valami. Alap hibáim vannak amik Win 7-n is voltak.
Windows Media Player lefagy. Zene szól,de nem tudom ki X-elni semmit,mert be van fagyva.
Ha betallózok valamit akkor 8mp amig be is illeszti.
Kimásolok egy Ikont pl asztal és csak akkor jelenik meg ha F5-t nyomok. Kezd elegem lenni.
azt kell mondjam, hogy nem valami jó, felraktam, de mikor újra indítottam a gépet, bekapcsolásnál a monitor el kezdett villogni, hiába vártam 5-10 perceket, ugyan azt csinálta, és hiába indítottam megint újra, ugyancsak ezt csinálta. vissza kellett rakjam a win 7-et. 😃
Nem tudjátok, hogy a nem lejátszott meccseknél mit jelentenek az eredmények? Pl. itt ezen a képen a mai le nem játszott Aston Villa meccsnél (2-5) van. Meg a többinél is. Itt egy kép:
WackooSheep írta:
kösz de ezt már probáltam és nem jó
Mind a 4 metódust? Akkor még olyat olvastam, hogy vírusirtó lehet a baja, hogy azzal akad össze. Próbáld meg, hogy letörlöd a vírusirtót és utána próbálod. Manuális frissítést is próbáltad már?😀
WackooSheep írta:
valami hibát ír amikor akarja tölteni a frissítéseket valami 8asok vannak benne meg 0 a hibakódban nem tudom mi lehet ez! lehet ujra kell huznom bar nem sok kedvem van! egész pontosan ez
WindowsUpdate_800F081F
Én rákerestem a google-n a problémára. Ez nem új hiba ami windows 8-nál jött elő. Megoldás az talán van. [LINK]
Ha nem jó egyik mód sem akor nem tudom😃 Egyébként nem értem miért nem tudtál te rákeresni a Google-n😃 Amerikaiként az angol nem jelent gondot nem?😃 Ha meg nem vagy amerikai akkor minek van az az ország bejelölve?😃
valami hibát ír amikor akarja tölteni a frissítéseket valami 8asok vannak benne meg 0 a hibakódban nem tudom mi lehet ez! lehet ujra kell huznom bar nem sok kedvem van! egész pontosan ez
WindowsUpdate_800F081F
WackooSheep írta:
akkor ezt a frissítési hibát nem tapasztalta senki? segítsetek pls
Nem nagyon értem, hogy mi a problémád de...vidd fel az egeret a jobb felső sarokba, azután húzd lefele, és az ott megjelenő menüben nyomj a beállításokra, utána pedig legalul a gépházra. Ott menny legalul arra, hogy Windows Update és ott ír mindent:D
.ugy ettem hogy...kulön particiora a Win.7- mellé 😀
ettem? Már az értettemnek is van rövidítése? ilyet még nem is láttam😃
...igy elsöre teccik gyorssabb es erdekes, meg Jatekkalnem probaltam.
.ugy ettem hogy...kulön particiora a Win.7- mellé 😀
Ok,eddig en sem hallotam sok jòt rolla ,csak kiv. Vagyok h. Milyen lehet.....
Lehet feldobom egy kulön particiora 😀
Köszi.
Mindent a Windows 8-ról 😃
Sziasztok
Van valaki Aki Màr tesztelte a win.8-at??...milyen a Win.7-hez viszonyitva??
Koszi..
Mind1, holnap ilyenkorra már nálam se lesz a windowsos gép...
amúgy mi a probléma ? tehát miért nem tudod feltenni ? valami hibaüzenet,vagy ilyesmi ?
u.i.: Nem voltam jó passzba az előző hozzászólás írásakor a Chrome és a böngészők efféle funkcióiról pedig tudok. 😀
Ha feltetted, akkor meg légy szíves és segíts, írd le, hogy hogyan mert nekem nem engedi telepíteni.
Nekem bejött, a start menü hiányát is meg lehet szokni, gyorsabb is nálam a win7nél, régi gépekre azért nem ajánlom😀
Van egy jó kis progi amivel startmenüt lehet varázsolni a vin8 ba próbáld ki😀
[LINK]
Meg hova lett a Start menü???
Nagyon nem jön be ez az alkalmazásokkal telerakott kezdőképernyő sem...
És mi az, hogy nem enged rá se safarit se chrome-ot rakni? Vagy ez csak nálam probléma?
Hogy tudnám a felbontást állítani? És azt hogy tudnám megcsinálni hogy bootolásnál ki lehessen választani hogy a 7-re vagy a 8-ra menjen?
Szerintem érdemes!
Ami ment win7-en az win8-on is,és már 1hónapja win8-at használok,azt semmi gondom nincs vele!😉
Ja és azt vettem észre,hogy nagyon gyorsan betölt,3x gyorsabban mint win7 kb!
alexa13 de itt msot Win RT vagy Win 6 ról van szó nem androidról egybként Taylor nem sikerült!
Sajnálom😞 Mást én sem találtam.
Végül is újrahúztam a rendszert és így minden jól lefrissített! Köszi a segítséget azért 😉
Ahha😃 Hát legalább valami segített😃 Nincs mit😃
alexa13 de itt msot Win RT vagy Win 6 ról van szó nem androidról egybként Taylor nem sikerült!
Végül is újrahúztam a rendszert és így minden jól lefrissített! Köszi a segítséget azért 😉
Sikerült frissíteni a WIndows 8-at?
amúgy nektek mi a kedvencetek ?
Windows Media Player lefagy. Zene szól,de nem tudom ki X-elni semmit,mert be van fagyva.
Ha betallózok valamit akkor 8mp amig be is illeszti.
Kimásolok egy Ikont pl asztal és csak akkor jelenik meg ha F5-t nyomok. Kezd elegem lenni.
milyen az a mauális frissítés hogy kell?
Én ezt találtam itt keresgélj de ne csak ímmel ámmal. Figyeld, hogy mit szedsz le. Klappoljon minden. [LINK]
ja és nem tudom kiírja-e de ehhez CSAK Internet Explorer böngésző jó.
nincs írtóm
S manuális frissítést próbáltad?
kösz de ezt már probáltam és nem jó
Mind a 4 metódust? Akkor még olyat olvastam, hogy vírusirtó lehet a baja, hogy azzal akad össze. Próbáld meg, hogy letörlöd a vírusirtót és utána próbálod. Manuális frissítést is próbáltad már?😀
WindowsUpdate_800F081F
Én rákerestem a google-n a problémára. Ez nem új hiba ami windows 8-nál jött elő. Megoldás az talán van. [LINK]
Ha nem jó egyik mód sem akor nem tudom😃 Egyébként nem értem miért nem tudtál te rákeresni a Google-n😃 Amerikaiként az angol nem jelent gondot nem?😃 Ha meg nem vagy amerikai akkor minek van az az ország bejelölve?😃
WindowsUpdate_800F081F
akkor ezt a frissítési hibát nem tapasztalta senki? segítsetek pls
Nem nagyon értem, hogy mi a problémád de...vidd fel az egeret a jobb felső sarokba, azután húzd lefele, és az ott megjelenő menüben nyomj a beállításokra, utána pedig legalul a gépházra. Ott menny legalul arra, hogy Windows Update és ott ír mindent:D
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx