XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dave500 avatar
Erik94 írta:
xboxklub.hu-n kérdezzetek ott mindent megtuttok😉

Nekem az az oldal nem tetszik..:/ Pont ezért jöttem ide.😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
xboxklub.hu-n kérdezzetek ott mindent megtuttok😉
0
0
0
0
dave500 avatar
Erik94 írta:
dave500 írta:
Valaki help?😃D

Miben kell help?
nem kell eladni 😆

Hát ebben.😃
"Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi." 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Erik94 írta:
molfer98 írta:
Hogy tudom megnézni milyen flash van a gépemen? (slim) 😀

Hányas kiadás? egyébként van a xbox hátulján egy fehér papir vagy mi és azon van kód abból megtudhatod

2010-07-06
0
0
0
0
Erik94 avatar
molfer98 írta:

Hányas kiadás? egyébként van a xbox hátulján egy fehér papir vagy mi és azon van kód abból megtudhatod
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Erik94 avatar
Ugyanugy müködnie kell ha 3 ledes a jtag akkor még kell h menjen mivel a hdd-rol játsza a gameket kell h menjen ugyanugy a ps3nal de nemtom biztosra csupán vélemény
0
0
0
0
Bukta avatar
ha van a boxon jtag és 3ledes a box akkor a jtag-nak lesz valami baja vagy a 3led javítása után is ugyan úgy működik
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hányas kiadás a xboxod akkor kb megtudják mondani a flashet enyim 2008as aszem szal 1.6os
0
0
0
0
DCMAN avatar
én sajnos még nem vagyok nagy szakidanijani ebben a témában csak az alapok😆erik olvass vissza egy oldalt😆vagyis lapozz vissza
0
0
0
0
Erik94 avatar
dave500 írta:
Valaki help?😃D

Miben kell help?
nem kell eladni 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nekem már régi van,és már alig megy rajta a régi is
0
0
0
0
DCMAN avatar
én inkább hagyom nehogy szétcsessze
0
0
0
0
Erik94 avatar
3-as ? 😲 Fog jönni ugyis új😕
0
0
0
0
Erik94 avatar
A legujabb flash az már melyik? 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
vannnak jó kinectes játékok hozzá.én nem veszek mert otthon nincs annyi helyem hogy tudjam használni de egy 20 millios tv-n kiprobáltam hogy milyen😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az a tánc játékokra jó pl való világba is volt sheri jól nyomta 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az mozgás érzékelő nem?
0
0
0
0
DCMAN avatar
kinect anyi mint maga a box majdnem😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Oké tuttam én is csak már el is felejtettem 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
látod erik igazam van csak megint okoskodsz 😃 egyébként majd ha kicsit jobban állok anyagilag veszek boxot talán 1 kinectet 😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
greenmelon írta:
Erik94 írta:
Jah igen az olyan mint a ps3nal is hogy csak hdd-re kell rápakolni ezt elfelejtettem rendesen sorry 😲 igen igy van😉

Pontosan, a meghajtó-flashnél kell csak módosítani ezt-azt, attól függöen hanyas flashed van. 😀

Régi 😕 Már alig használom de usbről kell jáccani a gameket😕
0
0
0
0
greenmelon avatar
Erik94 írta:
Jah igen az olyan mint a ps3nal is hogy csak hdd-re kell rápakolni ezt elfelejtettem rendesen sorry 😲 igen igy van😉

Pontosan, a meghajtó-flashnél kell csak módosítani ezt-azt, attól függöen hanyas flashed van. 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen téleg igyvan ps3ba is igy rakom a gammákat 😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
greenmelon írta:
DCMAN írta:
na most kinek van igaza?

JTAG/RGH-nak pont az a lényege, hogy nem kell ***zni a játékok módosításával mint a flashnél, hanem csak ráhúzod a vinyó megfelelö mappájába USB-röl vagy FTP-röl aztán játszol (belsö vinyó esetén). Olvass csak utána valami normálisabb oldalon.

na ez már kielégítő válasz.köszi!
0
0
0
0
Erik94 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Erik94 írta:
Nah akkor hogyvan persze már lehet változott 😆 már nem érdeklődök utána

Nem változott semmi, mióta létezik így van. 😉
0
0
0
0
greenmelon avatar
DCMAN írta:
na most kinek van igaza?

JTAG/RGH-nak pont az a lényege, hogy nem kell ***zni a játékok módosításával mint a flashnél, hanem csak ráhúzod a vinyó megfelelö mappájába USB-röl vagy FTP-röl aztán játszol (belsö vinyó esetén). Olvass csak utána valami normálisabb oldalon.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Lehet igaza van már nem érdekel a jtag csak régebben én ugy tuttam h csak olyan játék mehet bele + eredeti de normális irott nem de akkor nemértem mért jtagos játékok mire vannak fenn a odlalokon😊
0
0
0
0
DCMAN avatar
valaki irja már le hogy most mivan.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nah akkor hogyvan persze már lehet változott 😆 már nem érdeklődök utána
0
0
0
0
DCMAN avatar
na most kinek van igaza?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Erik94 írta:
Nekem van😜 jtagos gépre nem megy sima játék

Úgy látom fingod sincs az egészröl. 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Jtagot nem kell az a öröksékig jó 😆
Ez a előnye ez benne a jó,egyelőre persze 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
a a jtagor kell frissíteni?? mert én fordítva tom
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok.😃 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi.😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nah abban tévedsz a xboxba flash a chip a jtag más tészta
[LINK]
0
0
0
0
ceni98 avatar
erik:a jtag az olyan mint a ps-nél a chip 😆
0
0
0
0
Bukta avatar
ha van a boxon jtag és 3ledes a box akkor a jtag-nak lesz valami baja vagy a 3led javítása után is ugyan úgy működik
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nekem van😜 jtagos gépre nem megy sima játék
0
0
0
0
DCMAN avatar
na most akor kinek van igaza és kinek nem?
0
0
0
0
Erik94 avatar
greenmelon írta:
Erik94 írta:
ceni98 írta:
enm szoktam multizni max gépen szóval nem nagyon érdekel ha nincs 😃

Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is

Nincs olyan, hogy "jtagos játék"... JTAG/RGH-s gépen bármilyen játék megy! Leszeded torrentről, felmásolod a vinyóra ahova kell, és mehet a móka.

Ezt honnan veszed,én ugy tudom Hogy jtagos gépen csak jtagos játékmegy ,nem akármiylen
0
0
0
0
Thomech avatar
Badboylol írta:
Thomech írta:
Badboylol írta:
Thomech írta:
Hát most gazdagodtam egy nagyon szar tapasztalattal, vettem a KS be egy 60 GB Slim HDD hozzá tenném aranyáron 15E és akkor küldenek nekem egy szar gagyi tokot amibe még az xbox 360 sincs bele karcolva + nem eredeti microsoft os winyó van benne hanem csak egy sima 80 GB os laptop vinyó de mégis 51 GB ismer fel! Hát verjem beléjük a feléből össze tudtam volna ezt hozni! 😠 Ennyi pénzért már azt hittem eredetit küldenek!!! 😀 😞

Nem azért de ha mondjuk vettél volna egy 250eset abból is csak 225öt használhatnál! 😀

Szerintem te nem érted hogy mi a lényege annak amit írtam! 😆 😊

????

Az hogy elméletileg egy eredeti Slim HDD kellett volna küldeniük ehelyett egy szar kínai tokott meg egy laptop vinyót raktak bele és meg modolták hogy fel ismerje az xbox! 😠
Ennyiért már azt hittem minimum eredetit küldenek, meg az oldalukon se úgy volt írva hogy egy összeeszkábált szart küldenek! 😊
Ez a lényege azt csak érdekességnek írtam hogy a winyó 80GB de mégis csak 51GB felhasználható róla! 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
Erik94 írta:
ceni98 írta:
enm szoktam multizni max gépen szóval nem nagyon érdekel ha nincs 😃

Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is

Nincs olyan, hogy "jtagos játék"... JTAG/RGH-s gépen bármilyen játék megy! Leszeded torrentről, felmásolod a vinyóra ahova kell, és mehet a móka.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció