Hát ebben.😃
"Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi." 😀
Ugyanugy müködnie kell ha 3 ledes a jtag akkor még kell h menjen mivel a hdd-rol játsza a gameket kell h menjen ugyanugy a ps3nal de nemtom biztosra csupán vélemény
JTAG/RGH-nak pont az a lényege, hogy nem kell ***zni a játékok módosításával mint a flashnél, hanem csak ráhúzod a vinyó megfelelö mappájába USB-röl vagy FTP-röl aztán játszol (belsö vinyó esetén). Olvass csak utána valami normálisabb oldalon.
JTAG/RGH-nak pont az a lényege, hogy nem kell ***zni a játékok módosításával mint a flashnél, hanem csak ráhúzod a vinyó megfelelö mappájába USB-röl vagy FTP-röl aztán játszol (belsö vinyó esetén). Olvass csak utána valami normálisabb oldalon.
Lehet igaza van már nem érdekel a jtag csak régebben én ugy tuttam h csak olyan játék mehet bele + eredeti de normális irott nem de akkor nemértem mért jtagos játékok mire vannak fenn a odlalokon😊
Sziasztok.😃 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi.😀
Thomech írta:
Hát most gazdagodtam egy nagyon szar tapasztalattal, vettem a KS be egy 60 GB Slim HDD hozzá tenném aranyáron 15E és akkor küldenek nekem egy szar gagyi tokot amibe még az xbox 360 sincs bele karcolva + nem eredeti microsoft os winyó van benne hanem csak egy sima 80 GB os laptop vinyó de mégis 51 GB ismer fel! Hát verjem beléjük a feléből össze tudtam volna ezt hozni! 😠 Ennyi pénzért már azt hittem eredetit küldenek!!! 😀 😞
Nem azért de ha mondjuk vettél volna egy 250eset abból is csak 225öt használhatnál! 😀
Szerintem te nem érted hogy mi a lényege annak amit írtam! 😆 😊
????
Az hogy elméletileg egy eredeti Slim HDD kellett volna küldeniük ehelyett egy szar kínai tokott meg egy laptop vinyót raktak bele és meg modolták hogy fel ismerje az xbox! 😠
Ennyiért már azt hittem minimum eredetit küldenek, meg az oldalukon se úgy volt írva hogy egy összeeszkábált szart küldenek! 😊
Ez a lényege azt csak érdekességnek írtam hogy a winyó 80GB de mégis csak 51GB felhasználható róla! 😃
xboxklub.hu-n kérdezzetek ott mindent megtuttok😉
Nekem az az oldal nem tetszik..:/ Pont ezért jöttem ide.😀
Valaki help?😃D
Miben kell help?
nem kell eladni 😆
Hát ebben.😃
"Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi." 😀
Hogy tudom megnézni milyen flash van a gépemen? (slim) 😀
Hányas kiadás? egyébként van a xbox hátulján egy fehér papir vagy mi és azon van kód abból megtudhatod
2010-07-06
Hogy tudom megnézni milyen flash van a gépemen? (slim) 😀
Hányas kiadás? egyébként van a xbox hátulján egy fehér papir vagy mi és azon van kód abból megtudhatod
Valaki help?😃D
Miben kell help?
nem kell eladni 😆
Jah igen az olyan mint a ps3nal is hogy csak hdd-re kell rápakolni ezt elfelejtettem rendesen sorry 😲 igen igy van😉
Pontosan, a meghajtó-flashnél kell csak módosítani ezt-azt, attól függöen hanyas flashed van. 😀
Régi 😕 Már alig használom de usbről kell jáccani a gameket😕
Jah igen az olyan mint a ps3nal is hogy csak hdd-re kell rápakolni ezt elfelejtettem rendesen sorry 😲 igen igy van😉
Pontosan, a meghajtó-flashnél kell csak módosítani ezt-azt, attól függöen hanyas flashed van. 😀
na most kinek van igaza?
na ez már kielégítő válasz.köszi!
Nah akkor hogyvan persze már lehet változott 😆 már nem érdeklődök utána
Nem változott semmi, mióta létezik így van. 😉
na most kinek van igaza?
Nekem van😜 jtagos gépre nem megy sima játék
Úgy látom fingod sincs az egészröl. 😀
Ez a előnye ez benne a jó,egyelőre persze 😆
Köszi.😀
[LINK]
enm szoktam multizni max gépen szóval nem nagyon érdekel ha nincs 😃
Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is
Nincs olyan, hogy "jtagos játék"... JTAG/RGH-s gépen bármilyen játék megy! Leszeded torrentről, felmásolod a vinyóra ahova kell, és mehet a móka.
Ezt honnan veszed,én ugy tudom Hogy jtagos gépen csak jtagos játékmegy ,nem akármiylen
Hát most gazdagodtam egy nagyon szar tapasztalattal, vettem a KS be egy 60 GB Slim HDD hozzá tenném aranyáron 15E és akkor küldenek nekem egy szar gagyi tokot amibe még az xbox 360 sincs bele karcolva + nem eredeti microsoft os winyó van benne hanem csak egy sima 80 GB os laptop vinyó de mégis 51 GB ismer fel! Hát verjem beléjük a feléből össze tudtam volna ezt hozni! 😠 Ennyi pénzért már azt hittem eredetit küldenek!!! 😀 😞
Nem azért de ha mondjuk vettél volna egy 250eset abból is csak 225öt használhatnál! 😀
Szerintem te nem érted hogy mi a lényege annak amit írtam! 😆 😊
????
Az hogy elméletileg egy eredeti Slim HDD kellett volna küldeniük ehelyett egy szar kínai tokott meg egy laptop vinyót raktak bele és meg modolták hogy fel ismerje az xbox! 😠
Ennyiért már azt hittem minimum eredetit küldenek, meg az oldalukon se úgy volt írva hogy egy összeeszkábált szart küldenek! 😊
Ez a lényege azt csak érdekességnek írtam hogy a winyó 80GB de mégis csak 51GB felhasználható róla! 😃
enm szoktam multizni max gépen szóval nem nagyon érdekel ha nincs 😃
Akkor vegyél boxot és jtagoltasd
xboxsky-n rengeteg jtagos játék van gears of war 3 is
Nincs olyan, hogy "jtagos játék"... JTAG/RGH-s gépen bármilyen játék megy! Leszeded torrentről, felmásolod a vinyóra ahova kell, és mehet a móka.