Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem indul a GTA 4 játék azt írja hogy az alkalmazás inicialzálása nem meg felelő(0xc0000005).
Előre is köszi!
Freedos-os a gép! én is így vettem dell gépet freedosal de ilyet nem csinált 😞
Rékerestem a Google-val és olyat találtam,hogy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__65246-rendeltem-egy-laptopot-freedos-op-rendszer-lesz-rajta-az-mi-es-milyen-sosem-h
hátha ez segít.
Sziasztok! Egy nagy segítséget szeretnék kérni! Most vett tesóm egy notit és nem tudjuk feltenni rá a win7 64 bit-et. A diagnózis a következő: Elindul a telepítő fel is települ az első belépésnél nem tud betölteni mert állandóan újraindul a gép.. Ez miért lehet? Samsung gépről van szó. egész jó konfiggal. 4 giga ram van benne i3 cpu. a win-al nem lehet gond csak a géppel. Biosban kell állítani valamit? Előre is köszi a válaszokat!
Az ilyeneknél általában előre van feltéve az op.rendszer,és az első indításnál automatikusan telepíti.
Bár nem tudom,hogy ilyet vett-e.
Az lenne a kérdésem hogy nézegetek Photoshoppon tüzes betűket, csak az a baj amit mutatnak én egyiket sem tudom megcsinálni. Csinálom folyamatosan amit írnak, mutatnak, csak hogy nekem nem csinál semmit. A betű réteg van kijelölve, és árnyékolni szeretnék. vagyis tüzes betűt, de egyik effektet sem jeleníti meg.
A képen már rég kész van, én meg még semmit nem látok a saját képemen.
Ezzel mi lehet a baj, vagy mit ronthatok el mindig?
Remélem értitek mi a baj. Segítséget előre is köszönöm.
Igen az igaz h a cod de név szerint a Modern Warfare 3 és elindulni elindult csak most csinálja azt h nem csinál semmit és kiírja h "Az iw5sp.exe működése leállt!" És semmi sem tőrténik miután már összevissza telepítettem újra. Már majdnem ki is vittem majdnem..😃 Csak 1 pálya kellet már..😃
Probaltad mar, hogy bedugod a mikrofont?
Vagy az csak multiplayernel segit?
Alapból mindig be van dugva a mikrofonom és a multit meg nem használom mert még csak single playerben tolom vagyis tolnám de majd megnézem alterMW3-al..😃
Igen az igaz h a cod de név szerint a Modern Warfare 3 és elindulni elindult csak most csinálja azt h nem csinál semmit és kiírja h "Az iw5sp.exe működése leállt!" És semmi sem tőrténik miután már összevissza telepítettem újra. Már majdnem ki is vittem majdnem..😃 Csak 1 pálya kellet már..😃
Probaltad mar, hogy bedugod a mikrofont?
Vagy az csak multiplayernel segit?
Szerintem töröld le, a mentéseket hagyd meg. Ha ez nem segít, akkor Win reinstall, viszont a mentéseket hagyd meg ebben az esetben is.
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudja mitől van az h amikor elindítom a játékot akkor kiírja a winfos h az iw5sp.exe működése leállt??..:S Majdnem kivittem a játékot és most csinálja..:S
Melyik jatekot?
Valaki esetleg nem tudja mitől van az h amikor elindítom a játékot akkor kiírja a winfos h az iw5sp.exe működése leállt??..:S Majdnem kivittem a játékot és most csinálja..:S
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e.De az lenne a kérdésem,hogy esetleg elfut e windows 7 en egy játék,ami operációs rendszernek windows xp-t ír.
elvileg igen de ez attol is függ hogy milyen a játék és milyen a géped
Sziasztok... Lenne egy Geniuse Eye 311Q webkamerám amit Win7-et az istennek sem akar működni. rengetek helyről töltöttem le hozzá win7, vista drivert egyikkel sem működik. valakinek van ötlete?
van az az új hardver csatlakoztatása a vezérlőpultban vagy mi most fejböl nem tudom de asszem ott lehet beállítani meg az magától megkeresi a hozzá való drivert (nekem is volt már ilyen problemam csak hangfallal)
Mi lehet a baj?
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e.De az lenne a kérdésem,hogy esetleg elfut e windows 7 en egy játék,ami operációs rendszernek windows xp-t ír.
Nagy valószínűséggel igen
F*2 per A*n ?
Sziasztok
Úgy gondoltam ide írok
Szóval a L.A Noir nevű játékról van szó.
1280X1024-ben játszoom vele.
Tökéletesen fut csupán egy nagy baj van hogy fent és lent egy 3-4cm fekete csík van így játéknak negyede nem is látszik
Tehát szélesvászonszerű:S:S
Ezzel mit tudnék kezdeni?
Nagyon idegesít hogy nem látomk rendesen attól a csíktól:S
Kérem valaki segítsen nekem
előre is köszönöm-
Mekkora a monitorod felbontása?
Úgy gondoltam ide írok
Szóval a L.A Noir nevű játékról van szó.
1280X1024-ben játszoom vele.
Tökéletesen fut csupán egy nagy baj van hogy fent és lent egy 3-4cm fekete csík van így játéknak negyede nem is látszik
Tehát szélesvászonszerű:S:S
Ezzel mit tudnék kezdeni?
Nagyon idegesít hogy nem látomk rendesen attól a csíktól:S
Kérem valaki segítsen nekem
előre is köszönöm-
de még mindig akad talán a vírusírtó baszakszik? vagy mi lehet?
valaki segítsen mert ez fontos lenne 😜
nekem egy nem annyira nagy problémám van de annál inkább idegesítő. Na már most meg van a Harry Potter and the Deathly Hallows Part2 game és nem tudom felvenni a felbontást, értem ez alatt azt hogy az opcióknál nincsen csak 640x480. A part 1 nél is ez a probléma és nem tudok rájönni hogy miért. A neten is rákerestem de nem találok semmit. Ha valaki tud segítsen mert megőrülök 😃 A helpet előre is köszi 😃
Üdv mindenkinek!
Remélem tudtok segíteni!
Problémám:
2 OP rendszer van a gépen.Egy XP(B:, ez a 'rendszer' de ez már nem haználom) és van egy Win7 (F: tárlón, ezt használom).
Le akarom formázni a B-t mivel nincs rá szükségem, de nem engedi.Mit tudok tenni?Úgy is jó lenne ha először formáznám a B-t és F-ről raknék rá egy Win7-et (B) és arról letöröltén a mostait(F).Kicsit bonyolult, de hátha tud valaki segíteni!Nagyon kéne előre is köszi!
Próbáltad már dos-alatt megformázni?
winows 7-et elindítod majd megkeresed a parancssort és beírod ezt:
format B:/q a többi értelem szerűen mehet tovább.
Remélem tudtok segíteni!
Problémám:
2 OP rendszer van a gépen.Egy XP(B:, ez a 'rendszer' de ez már nem haználom) és van egy Win7 (F: tárlón, ezt használom).
Le akarom formázni a B-t mivel nincs rá szükségem, de nem engedi.Mit tudok tenni?Úgy is jó lenne ha elősör formáznám a B-t és F-ről raknék rá egy Win7-et (B) és arról letöröltén a mostait(F).Kicsit bonyolult, de hátha tud valaki segíteni!Nagyon kéne előre is köszi!
Sziasztok! Újra akadt probléma... 1 hete feltelepítettem a Win7-et majd pár hiba miatt visszaraktam az XP-t. Feltelepítettem a GTA4-et (teljesen eredeti) és nem enged multizni az eredeti kóddal. Újratelepítés előtt még jó volt. Ilyenkor mit tudok csinálni? :/
Elérhetőséget tudsz adni? Köszönöm az eddigi segítséged 😀 Való igaz, fogalmam se volt hogy le kell futtatni egy ilyen dolgot...
Sziasztok! Újra akadt probléma... 1 hete feltelepítettem a Win7-et majd pár hiba miatt visszaraktam az XP-t. Feltelepítettem a GTA4-et (teljesen eredeti) és nem enged multizni az eredeti kóddal. Újratelepítés előtt még jó volt. Ilyenkor mit tudok csinálni? :/
[url]http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?familyid=d6ba5972-328e-4df7-8f9d-068fc0f80cfc&displaylang=hu[/url]
A MM26_HU.msi nevű fájlt kell letöltened! 😀
A másik, pedig az hogy amikor bejelentkezek msn-re akkor állandóan kiírja hogy frissítsem az Adobe Flash Playert... Rámegyek a telepítés gombra de nem történik semmi... Kb. 5 perce töltöttem le az Adobe oldaláról a legújjabb Flash playert :/
MEGOLDVA