Az a jó, amibe nem piszkáltak bele. A sima ultimate pont olyan. De ha nagyon akarsz "gémer edisőnt", akkor feltelepíted a nem buherált Win7-et, majd letöltesz rá egy témát, s kész is van. 😆 Mert kb. ennyiből áll az egész.
penzessandor írta:
beloadra vok beregizbe, 1 jó ideje nem volt már újra rakvan a gépem 64 bites ultimate kéne, csak nem tom h melyik a legjobb, ötlet? 😜
A 64-bites ultimate a legjobb. Ilyen hulladék gamer edition-t meg semmiképpen se rakjál fel.
penzessandor írta:
beloadra vok beregizbe, 1 jó ideje nem volt már újra rakvan a gépem 64 bites ultimate kéne, csak nem tom h melyik a legjobb, ötlet? 😜
A 64-bites ultimate a legjobb. Ilyen hulladék gamer edition-t meg semmiképpen se rakjál fel.
Az ilyen "editionok" csak hulladékok illetve beleraknak pár témát meg háttérképet és kész az edition. Nincs jobb egy tiszta friss rendszernél. Egyébként a sebességet a hdd meg a többi komponens határozza meg. Bár ha már szemetes a windows akkor alapból lassul.
Erre az új gépemre már nyugodt szívvel felrakhatom majd a win7-ett nem? 😀
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=38598&sub=usercomp&comp=58810[/url]
dave500 írta:
Áhh, megoldottam.😃 Nem tudom újrarakni,mert a sok adatot nincs hova mentenem róla. De azért köszi..😀
Ezért kell 2 partíciót csinálni.😜 Az egyikre a rendszert rakod, a másikra pedig az adatokat.Aztán meg ha ilyen történik akkor nem kell félni, csak simán leformázni a rendszerpartíciót😉
No ebben igazad van, próbáltam már kettőválasztani(partition manager) de nem akarta az igazságot..😞 😃
dave500 írta:
Áhh, megoldottam.😃 Nem tudom újrarakni,mert a sok adatot nincs hova mentenem róla. De azért köszi..😀
Ezért kell 2 partíciót csinálni.😜 Az egyikre a rendszert rakod, a másikra pedig az adatokat.Aztán meg ha ilyen történik akkor nem kell félni, csak simán leformázni a rendszerpartíciót😉
Sziasztok srácok! Van egy problémám, ami túlnyúl rajtam is! Feltettem ezt a sz@ros windows 7-et, (kb 1 éve, nincs frissítve) kb 3-4 órája azt csinálja, hogy 100% használja a vinyót, és undorítóan lelassítja az egész gépet..a frissítések ki van kapcsolva, ennek ellenére azt írta, hogy 10%-ot már sikeresen letöltött. Utána letiltottam a frissítéseket, de még mindig maxon pörgeti a vinyót, és rohadtul idegesítő egy netbookon.. az aranyos System.exe viszi el ennek a 90%-át..mit csináljak?!
lordvader1995 írta:
niteforce de nem csak a nagy jatekok hanem a kisebb jatekok is pl a pokember 3 xp-n akadozas nelkul ment a win7-en mikor dobom ki a halot akko lelassul
Elég gyenge a géped, és a win7-nek nagyobb az erőforrásigénye mint az XP-nek. Ez normál gépek esetén nem érdekes, de a tiedet nagyon leterheli. Tedd arra vissza az XP-t
niteforce de nem csak a nagy jatekok hanem a kisebb jatekok is pl a pokember 3 xp-n akadozas nelkul ment a win7-en mikor dobom ki a halot akko lelassul
Sziasztok!
Windows 7-re feltettem a Windows XP Mode nevezetű dolgot, és az lenne a kérdésem hogy ha oda telepítek fel vmilyen programot ami vírusos az a rendes Windows 7-re nem terjed át? Illetve ha azon csinálok vmit az sem tud átkerülni a win7-re?
Azt szeretném kérdezni, illetve problémám van, hogy : Vettem egy új(nekem új am használt:'D) vidikártyát ami hibátlanul működik, gondoltam hogy újrarakom a Win7et , letöltöttem, kiírtam, telepítésnél kiválasztottam a magyar nyelvet (2 helyen, egyik a billentyű másik nememlékszem mi volt odaírva:'D) DE a telepítés nyelvénél CSAK angol volt, és mikor felraktam Angol az Op rendszerem :'DD néhány helyen felfedezhető a magyar de elég sok helyen angol van... :S + nem várt 30 napot, befeketedett :S :'D mi lehet a baj? esetlek töltsek le egy másik Win-t? + olyat is csinál hogy mikor engedélyt kér valami rendszergazdakénti indításra, vagy leteszem "sleep"be akkor a színséma átvált Basic re :'D Légyszi segítsetek fontos lenne nekem :'D Meg úgy az egész rendszer most olyan fura :S 😃 De a játékok 110%on mennek rendesen ahogy kell...
Mivel választ nem kaptam :'D Ezért szeretnék kérni valaki okosat, hogy egy LETÖLTÉSI LINKET (vagy torrent helyet) adjon már ahonnan letölthetek egy rendes, Magyar, esetleg SP1 es WIn7 et... 😀
Viharvadasz írta:
Sziasztok! Ma reggel a Win7 letöltött 13 frissítést, telepítettem sikeresen. De azt követően érdekes módon a Google Chrome nem is ment, plusz ha a Sajátgépben néztem mappákat, mi mennyit foglal, akkor a Windows Intéző leállt, és újraindult. Nektek is volt/van ilyen probléma frissítést követően? Egy rendszer-visszaállítás után ez a probléma eltűnt, víruskeresést futtattam és semmit nem talált, gondoltam, hogy akkor a frissítés lehet a probléma.
Volt ugyan ilyen problémám, de nem tudtam rá megoldást. Újraraktam a win-t és megoldódott...De énsem találtam vírust vagy kártevőt.
Köszi a választ, akkor jól gondoltam, hogy az Update lehet a hibás. Nekem egy 1 nappal ezelőtti rendszer-visszaállítás megoldotta a gondot. Eszembe se jutott azonnal újratelepíteni a gépet😃
Csak nekem olyanok, hogy visszaállítási pontok nincsenek. Automatikusan nem csinál, én pedig nem csináltatok vle alapból, mert eddig soha sem segített. Mindig inkább újraraktam a gépet, minthogy "befoltozzam". 😃
Viharvadasz írta:
Sziasztok! Ma reggel a Win7 letöltött 13 frissítést, telepítettem sikeresen. De azt követően érdekes módon a Google Chrome nem is ment, plusz ha a Sajátgépben néztem mappákat, mi mennyit foglal, akkor a Windows Intéző leállt, és újraindult. Nektek is volt/van ilyen probléma frissítést követően? Egy rendszer-visszaállítás után ez a probléma eltűnt, víruskeresést futtattam és semmit nem talált, gondoltam, hogy akkor a frissítés lehet a probléma.
Volt ugyan ilyen problémám, de nem tudtam rá megoldást. Újraraktam a win-t és megoldódott...De énsem találtam vírust vagy kártevőt.
Köszi a választ, akkor jól gondoltam, hogy az Update lehet a hibás. Nekem egy 1 nappal ezelőtti rendszer-visszaállítás megoldotta a gondot. Eszembe se jutott azonnal újratelepíteni a gépet😃
Viharvadasz írta:
Nem kell külön merevlemeznek lennie. Ha több particíóra van felosztva egy merevlemez, akkor nem kell másik vinyó. De ha csak egy van, akkor újra kell húzni az egészet, s legalább 2 particíót kell kreálni.
miki98miki írta:
Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy van a C meghajtóm azon az xp legyen de az E meghajtóra rátelepítsem win 7 és indításkor kiválaszthassam hogy melyiket indítom majd el?
Előre is köszi!
Úgy hogy a c és az e meghajtó kölün merevlemez legyen.és felteszed az eggyikre aztán azt kikötöd a gépből és már teszed is a másikat fel és ha kész vissza kötöd és lám kettő windows van
Igen lehet. Ehhez annyit kell tenned, hogy először az xp-t telepíted majd utána a Win7-et. fontos a sorrend, mert ha előbb a Win7-et rakod, akkor nem tudod felrakni az xp-t. Ennek azaz oka, hogy az xp nem ismeri fel a Win7 boot kezelőjét. Minden egyes induláskor kérdezi, hogy melyiket akarod elindítani. Windows 7, felette pedig az lesz, hogy earlier version of windows (régebbi windows) indítása. Ha nem vagy ott, akkor 30 mp múlva automatikusan a Win7-et indítja el.
Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy van a C meghajtóm azon az xp legyen de az E meghajtóra rátelepítsem win 7 és indításkor kiválaszthassam hogy melyiket indítom majd el?
Előre is köszi!
Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy nekem lassan 3 éves a win7,de azóta is hibátlanul megy,pedig rengeteget játszok rajta.A laptopon lévő xp meg 2007 óta megy minden gond nélkül. 😃
Két év utánn már nem kicsit lehet lestrapálva a win,szerintem javulni fog,mivel én kb 3havonta rakom ujra,de függ attol is mennyit strapálod telepitéssel és törléssel,mert ienkor mindig maradnak fájlok egyes progikbol,ami lassan összekeveri a gépet,bezavar neki,lassitja...
igen, de pl. a MSDN-es verzió a legjobb? : D
Thomech:
[LINK]
Ezek jó kis alkalmazások. 😀
Köszi! 😀
[LINK]
Ezek jó kis alkalmazások. 😀
Nem tudtok egy olyan oldalt ahol hasznos és jó minialkalmazásokat tölthetnék le? 😃
az én gépemre fel lehet tenni a 64 bites verziot?
Fel😉😎
Erre már igen!
Oké köszi! 😀
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=38598&sub=usercomp&comp=58810[/url]
No ebben igazad van, próbáltam már kettőválasztani(partition manager) de nem akarta az igazságot..😞 😃
Elég gyenge a géped, és a win7-nek nagyobb az erőforrásigénye mint az XP-nek. Ez normál gépek esetén nem érdekes, de a tiedet nagyon leterheli. Tedd arra vissza az XP-t
en azt szeretnem megkerdezni hogy mert ennek lasabban a jatekok win7-en mint winxp-en. es vane megoldas a problemara?
gyenge hozzá a géped.
Windows 7-re feltettem a Windows XP Mode nevezetű dolgot, és az lenne a kérdésem hogy ha oda telepítek fel vmilyen programot ami vírusos az a rendes Windows 7-re nem terjed át? Illetve ha azon csinálok vmit az sem tud átkerülni a win7-re?
Ez magyar és "all edition" tehát van rajta 32 és 64 bittes is . Servis Pack 1 (Ultimate,Professional,Home).
Ingyenes, csak regisztrálni kell !
Mivel választ nem kaptam :'D Ezért szeretnék kérni valaki okosat, hogy egy LETÖLTÉSI LINKET (vagy torrent helyet) adjon már ahonnan letölthetek egy rendes, Magyar, esetleg SP1 es WIn7 et... 😀
Csak nekem olyanok, hogy visszaállítási pontok nincsenek. Automatikusan nem csinál, én pedig nem csináltatok vle alapból, mert eddig soha sem segített. Mindig inkább újraraktam a gépet, minthogy "befoltozzam". 😃
Meg csináltam sokkal jobban megy mint az xp de az xp meg a játékok mennek jobban de a win7 meg megy a sniper elite 2.😀
Hát igen a mostani géped gyenge a vin7 nek:/ de amit tervezel az már frankó lessz😀
Előre is köszi!
Úgy hogy a c és az e meghajtó kölün merevlemez legyen.és felteszed az eggyikre aztán azt kikötöd a gépből és már teszed is a másikat fel és ha kész vissza kötöd és lám kettő windows van
Előre is köszi!