Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
laci503 írta:
hát ja anno megtörtént már ez a dolog :S akkor annyi külömbséggel h a játék nem ment úgy ahogy kell... videozni meg ienek tudtam nad de mind1 max 2 hét és új alaplap + proci lehet addig meg már nem foglalkozok vele abbol úgy is 4 nap balaton lesz 😆

Uj alaplaphoz ugy is ujra kell raknod a Winfost, szal szerintem is varj az uj alkatreszekig a javitassal ! 😉

1ebkent nem hasznalsz vmi rendszer-takarito progit? Sajna az is elofordul, h elcseszik a rendszer-regisztracios bazisat, ami fagyast es driver-hibat is okozhat...persze, lehet virus is, ahogyan mar irtak....de ha szerencsed van, csak driver-t kell torolni es aztan ujrarakni, vmint a dX-et kell ismet feldobni hozza. Mondjuk, az alaplap csere miatt erdemes varnod, a Winfos ujratelepitese az alaplapcsere utan, +1 jo formazas utan megoldja majd ugy is minfen gondodat ! 😉
0
0
0
0
laci503 avatar
hát ja anno megtörtént már ez a dolog :S akkor annyi külömbséggel h a játék nem ment úgy ahogy kell... videozni meg ienek tudtam nad de mind1 max 2 hét és új alaplap + proci lehet addig meg már nem foglalkozok vele abbol úgy is 4 nap balaton lesz 😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
Vírus nem lehet esetleg? Mert nekem volt anno olyan vírusom h a vga-t zabálta és nagyon belasult tőle a gép, a vírusirtó se jelezte h van, de win reinstall megoldotta a gondot teljes HDD formatálással 😆
0
0
0
0
laci503 avatar
igen most újratelepítettem a driver-t és annyit segített hogy youtube--nel nem fagy ki de akadozva jácca le a játék ugyanúgy vacakul megy :S
0
0
0
0
Ferrari avatar
laci503 írta:
nos ez idevaló 😃 ma reggel még simán játszottam a gépemmel aztán d.u. lefagyott és asszem újraindul... nos ezek után mikor újraindul alig jött be a windows és azt írta a képernyőillesztő hírtelen leállt és újraindul vagy iesmi.... nos ezek után minden játék befayg sőt ha el is indul fele annyira sem képes menni mint előtte... mikor cod2 siekrült elindítani Dx7 ben volt 125 fps em aztán kifagyott megint és DirectX error-t írt ki... frissítettem DirectX et és uygan olyan sazr :S mi a teendő ienkor?? ja és youtube-t sem bírok nézni mert lefagy a gép és ha vissza is jön éppen anynira jön hogy kíirja h a képernyőillesztp leállt és újraindul és ezt csinálja végig mi van ienkor?? :S

Drivert is újraraktad? Ha nem próbáld meg azt is, vagy nem melegszik túl a vga?
0
0
0
0
laci503 avatar
nos ez idevaló 😃 ma reggel még simán játszottam a gépemmel aztán d.u. lefagyott és asszem újraindul... nos ezek után mikor újraindul alig jött be a windows és azt írta a képernyőillesztő hírtelen leállt és újraindul vagy iesmi.... nos ezek után minden játék befayg sőt ha el is indul fele annyira sem képes menni mint előtte... mikor cod2 siekrült elindítani Dx7 ben volt 125 fps em aztán kifagyott megint és DirectX error-t írt ki... frissítettem DirectX et és uygan olyan sazr :S mi a teendő ienkor?? ja és youtube-t sem bírok nézni mert lefagy a gép és ha vissza is jön éppen anynira jön hogy kíirja h a képernyőillesztp leállt és újraindul és ezt csinálja végig mi van ienkor?? :S
0
0
0
0
no avatar
bloodypck írta:
Szeva, próbáld meg azt h jobb klikk az exe-n, Tulajdonságok (Properties) - Kompatibilitás ( Compatibility) fülön vannak lehetőségek amiket ha végigpróbálsz lehet menni fog. 😀

Megpróbáltam de nem működik ugy se😞... nem tudjátok mi lehet a probléma v mivel van a probléma??

Adminisztrátorként nem tudom hogyan kell futtatni, elmondanátok please
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
bloodypck írta:
Szeva, próbáld meg azt h jobb klikk az exe-n, Tulajdonságok (Properties) - Kompatibilitás ( Compatibility) fülön vannak lehetőségek amiket ha végigpróbálsz lehet menni fog. 😀

Ja, + eseteg probald Adminisztratorkent futtatni es ami a LENYEG: legfrissebb PATCH a jateknak ! 😀
0
0
0
0
bloodypck avatar
0
0
0
0
noreszz avatar
Sziasztok!
Megpróbáltam win 7 ultimatera feltenni a cod2 és nem sok sikerrel. A cod2 eredeti nem tudom miért nem akar elindulni xp n tökéletesen futott. Megpróbáltam a kompitabilitást xp sp2 re állítani vagy bármi másra és nem indul, vki help?
0
0
0
0
Airbornman avatar
ok köszi!😀Annyi volt hogy nem AC97-es driver hanem HD audio driver kellett(Realtek)
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Airbornman írta:
de most feltettem a Windows 7-et és azt írja ki hogy a hangszoró nincs bedugva pedig be van és a hangkártyát sem érzékeli.valami ötlet??

Ideznem magamat a masik topkbol, a "W7-rol minden"-bol:

"Hanghoz: Nem mindegy, h 32, v. 64 bites a Windows-od, tehat ellenorizd, h a jo verzio van-e meg neked a driver-bol, azt is, h a W7-tel kompatibilis-e ez a driver, v. ujabbat kell-e taliznod estleg !
Mondjuk, ha van hang akkor lehet, h jo lenne a driver, csak eppen vmi gubanc van a hangfalak bekotesenel, ellenorizd le azt is, szvsz !

Tag
Airbornman írta:
hogyan tudom megnézni hogy milyen hangkártya van a gépemben??

Control Panel-All control panel items-Administrative Tools-Computer managment- device(s) manager-Sound, video and game controllers

Magyarul a Vezerlopulton belul az eszkozkezeloben ! 😉
Masik biztos modja, h megnyitod a vasad indulasakor a BIOS-t ! Abban is benne van pontosan, konkretan, h milyen hangkarid van. "

U.i.: Meg annyit tennek itt hozza, h mivel azt irtad itt, h a hangkarit sem erzekeli, szerintem a BIOS-ban megkene nezned, h ott latja-e a vas. Esetleg le kene tiltanod az integralt hangkarid, ha ez 1 PCI-os bovitokarya lenne, az is bekavarhat olykor. Akkor viszont, ha az integralt le van tiltva es megsem latja a hangkaridat se a BIOS, sz a W7-t, akkor bizony lehet, h rossz a hangkarid. Az is lehet, h viszont csak kontakt hiba, kibrobalhatos masik PCI-os csatiba dugni az alaplapodon, mar ha van masik is rajta. Akkor pedig, ha BIOS-ban latszik es meg a W7-ben is ( csak pl. "ismeretlen eszkoz", "unknow device" neven ), akkor bizony DRIVER-hiba van. ezek utan viszont ha minden tenyleg faxa, hangkari+driver is es megsem szol jol, akkor lehet rosszul kototted csak be a hangfalat ra a hangkaridra. Na, remelem, h minden hibalehetoseget felsoroltam ! 😆 😉
0
0
0
0
Airbornman avatar
de most feltettem a Windows 7-et és azt írja ki hogy a hangszoró nincs bedugva pedig be van és a hangkártyát sem érzékeli.valami ötlet??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Airbornman írta:
köszi mindenkinek!😀de Kmisi99 akkor azt írja ki ami az Iso fájlban van vagy az isot??

Azt írja ki ami benne van így kell oprendszert kiírni!
0
0
0
0
Airbornman avatar
köszi mindenkinek!😀de Kmisi99 akkor azt írja ki ami az Iso fájlban van vagy az isot??
0
0
0
0
cseszka avatar
Airbornman legegyszerübb Alcohol 120% programmal.Képfájl irása,megadod az iso filet,és ok.ki irod.Az isot vissza alakitja normál fájlokra és olyn lesz mint az eredeti cd,dvd.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Airbornman írta:
mert az lenne hogy a Windows 7-et raknám fel a gépre és ehhez van 1 Iso fájl amit rá kéne másolni 1 dvd-re és azt kell ami az iso fájlban van hogy kapjak 1 boot dvd-t

Kell hozzá egy nero exspress azt indítsd el majd menj a legalsóra a kép project másolása majd ami megjelenik ott is a legalsóra a lemez kép vagy elment projectre és kiválasztod az iso fájlt és kiírod
0
0
0
0
Airbornman avatar
mert az lenne hogy a Windows 7-et raknám fel a gépre és ehhez van 1 Iso fájl amit rá kéne másolni 1 dvd-re és azt kell ami az iso fájlban van hogy kapjak 1 boot dvd-t
0
0
0
0
no avatar
a demon toolsal ne foglalkozz nem kell hozzá, társítsd hozzá a nerohoz az isot vagy kattints rá 2x, és elvleg megkell nyilnia a néronak
0
0
0
0
Airbornman avatar
De így sem megy társítom a D-toolshoz és azt írja hogy se nem audio se nem videó
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Gépem adatai: Intel P4 3,06Ghz
geforce 8600GT 256MB
1,5GB ram
xp sp2

Nem indul a fifa10 alkalmazáshiba miatt. Mi lehet a probléma? Pedig megfelelek a min rendszerkövetelményeknek ...

A másik az nba 2k10 aminél pedig az írja, hogy unknown software exception (0x80000003)) történt az alkalmazásban a következő helyen : 0x0623ea47

A prog bef katt ok, hibakereséshez mégse

Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Airbornman avatar
hogyanl lehet Nero-val azt megcsinálni hogy ne az ISo fájl írja a DVD-re hanem ami az Iso fájlban van.pls HELP!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
Juventino87 avatar
Sziasztok!
Win 7-em van és mai nap egy játék uninstallálása után elállítódott szinte minden programban a betűtípus(hol félkövérré,hol dőltté).Nem tudom megcsinálni pedig rámentem az alapbeállításokra is plusz rendszer helyreállítást is csináltam,de semmi. Az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e rá valami megoldást vagy újra kell raknom a rendszert? Köszönöm.
Üdv.
0
0
0
0
raksanker avatar
Megnéztük a hűtőbordát és nem poros tehát szerintem más miatt van.
0
0
0
0
madchief avatar
újraraktam a windows live-ot és ment!😃
0
0
0
0
thug85 avatar
raksanker: Az rendben van ha melegszik, de nem mindegy mennyire! Lehet, hogy poros a hűtőborda, és nem adja le megfelelően a hőt! Ezért lehet az, hogy 2-3 perc után elkezd belassulni a játék!

madchief: Ezt a hibaüzenetet a tört játékoknál patchelés után szokta kidobni! De mivel eredeti a játék, ez más jellegű probléma! Talán telepítsd újra, és szépen sorban rakd fel a patcheket az 1.0.1-től kezdve!
0
0
0
0
madchief avatar
Nekem az lenne a bajom hogy most win7 x64 re felraktam a GTA 4-rt(eredeti havertól😆😉és sehogy se akar elindulni.Patch nélkül ws10.dll baja volt 1.0.6-al meg nem ír ki semmit csak nem indul el
SEGÍTSETEK!
0
0
0
0
raksanker avatar
Néha melegszik de ezzel eddig még nem volt gond.
0
0
0
0
thug85 avatar
A hűtésed megfelelő? Nem melegszik túl a proci, vagy a VGA?
0
0
0
0
raksanker avatar
Hello! Lenne egy kis problémám a Singularity című játékkal.
A konfigom AMD Athlon x2 dual core ql-64 proci, 2gb RAM, Ati Mobility
Radeon HD 4570 512mb-os VGA és win 7 oprendszer. Sztem ilyen géppel legalább közepesen futnia kellene a játéknak (97-91 az átlagom) ennek ellenére még lowon is nagyon szaggat. Ami érdekes, hogy mindent a maxra húzva is ugyanúgy szaggat mint ha mindent minimumra állítok, és mikor betöltöm a játékot kb 2 percig egyátlán nem akad. Ennek mi lehet az oka? Ha valaki tud segíteni írjon légyszi. Előre is kösz.
0
0
0
0
thug85 avatar
AdamMcKraken: Légy szíves ne írj dupla hozzászólást, hanem használd a szerkesztést! Köszönöm!
0
0
0
0
AdamMcKraken avatar
pistika86 írta:
valaki tudna segiteni? star wars the force unleashed-et nem tudom patchelni D meghajton van a játék van rajta elég hely de mikor telepitem a patchet a C-ről elfogy a hely a felénél és megál a telepitő ott van 6gb ahogy leáll ujra lesz 6gb helyem mi lehet a baj? win7 van fenn!

Ha jól nézem az 1.1-es patch az 400MB körül van, úgyh annak elég kellene h legyen a hely. Ezeknél a telepítőknél (vagy legalábbis nagyrézüknél) úgy megy h ideiglenesen kitömörítik a C-re a file-okat (talán a TEMP könyvtárba) és onnan másolják be oda ahova telepítetted valójában a játékot! Az a baj h 6GB eltűník az nagyon gyanús...
Próbáld meg azt h legalább annyi helyed legyen a C-n mint amekkora helyet a teljes játék foglal és úgy indítsd a patch-et! (Ha mint írtad a D-n van hely, ideiglenesen pakolj át rá a C-ről egy-két dolgot!)
0
0
0
0
Feki1991 avatar
CryEngineer írta:
Sziasztok! Most volt szó a monitor válaszidejéről meg ilyesmi. Nem akarok most fórumokban kutakodni, szóval azt kérdezném meg, hogy egy monitor vásárlása előtt mit kell nézni? Nem monitort akarok vásárolni, csak hogy nem tudom, hogy mi az a ms? Azt tudom, hogy válaszidő de kisebb a jobb, valaki elmagyarázná pls ezeket a dolgokat?

A GtG-s válaszidő azt jelöli hogy a monitor hány ms alatt tud szürkéből szürkébe átmenni úgy hogy közben az összes szinen átfut!..szal minél kisebb a válaszidő annál gyorasbb a monitor így nem lesznek szakadások/átfedések a képben! 😉
Én vásárlás előtt a felbontást, a válaszidő, a hertzet és a hogy mik adják ki a képet (LCD, LED, AmoLEd, ......)
0
0
0
0
CryEngineer avatar
Sziasztok! Most volt szó a monitor válaszidejéről meg ilyesmi. Nem akarok most fórumokban kutakodni, szóval azt kérdezném meg, hogy egy monitor vásárlása előtt mit kell nézni? Nem monitort akarok vásárolni, csak hogy nem tudom, hogy mi az a ms? Azt tudom, hogy válaszidő de kisebb a jobb, valaki elmagyarázná pls ezeket a dolgokat?
0
0
0
0
pistika86 avatar
valaki tudna segiteni? star wars the force unleashed-et nem tudom patchelni D meghajton van a játék van rajta elég hely de mikor telepitem a patchet a C-ről elfogy a hely a felénél és megál a telepitő ott van 6gb ahogy leáll ujra lesz 6gb helyem mi lehet a baj? win7 van fenn!
0
0
0
0
Szilard96 avatar
A FreeRip progi jó átalakító!!!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
valaki nem tudja hogy mp3 formátumba a zenéket hogy kell kiirni vagy valaki nem tud olyan programot ?
0
0
0
0
no avatar
Sztem az a gáz, hogy a videokártyád nem támogatja azt a pixel shader verziót, ami a játéknak kell
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem a mass effect ezt írja
failed to compil shader fdofandbloomgatherfallbackpixleshader

raiseexception()address=0x7c812afb(filename not found)
cxxthrowexception()address=0x10da7b63(filenam not found)
gmatrix2d::swap()address=0x10da7b63
address=0xe8781b4c
PLS help
0
0
0
0
zaraki avatar
a frekvenciának semmi köze a válaszidőhöz, pl.: egy 5 ms-os minitor függetlenül attól hogy mekkora frekvencián megy mindíg 5 ms-os lesz
0
0
0
0
Feki1991 avatar
zaraki írta:
az mindegy hogy milyen felbontásban, a monitorok maximális felbontásukon 60 Hz-en üzemelnek(biztos van amelyik nem), de lcd monitor esetében nem nagyon számít

Az Én BenQ-m max felbontása 1280×1024, s a max frekije 76Hz!..Én 75Hz-en használom!..s igen is számít a freki, mivel az közvetlen "kapcsolatban" van a válaszidővel!..szal minél nagyob a Hz, annál kisebb a válaszidő! 😉
0
0
0
0
zaraki avatar
az mindegy hogy milyen felbontásban, a monitorok maximális felbontásukon 60 Hz-en üzemelnek(biztos van amelyik nem), de lcd monitor esetében nem nagyon számít
0
0
0
0
MaximumGame avatar
60hz az nem kevés? 75hz utána baszkurálja a szememet.
75 is tudd 1280 ba
érdekes,....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
MaximumGame írta:
nah most valaki írja meg minden monitor Full HD ben 60hz en megy? a legtöbb? VALAKI HELP?????

Ottkörül. De nefélj ez nem crt nem fog ártani a szemednek!
0
0
0
0
madchief avatar
Rado írta:
Hello! Lehet, rossz helyre írom, de: A GTA IV Ballad Of Gay Tony-hoz van mentett játékom (Amit magam vittem el egy pontig), és hiába adom be neki,mindíg elölről kezdi a játékot.
Ez mitől lehet?
Választ előre is köszi!

Lehet hogy a mentés sérült vagy ha regeltél a LIVE-ra akkor azzal történhetett valami
0
0
0
0
Hitoshi avatar
60 hz ???? nem.... legalább 75hz ez a legelterjedtebb,de van biztos 100hz-es
0
0
0
0
MaximumGame avatar
nah most valaki írja meg minden monitor Full HD ben 60hz en megy? a legtöbb? VALAKI HELP?????
0
0
0
0
Nyilas Misi avatar
Hello! Lehet, rossz helyre írom, de: A GTA IV Ballad Of Gay Tony-hoz van mentett játékom (Amit magam vittem el egy pontig), és hiába adom be neki,mindíg elölről kezdi a játékot.
Ez mitől lehet?
Választ előre is köszi!
0
0
0
0
DaveeTheStar avatar
Sziasztok!

a Blurral lenne porblémám. Felraktam(Vitality) crackeltem,inditanáám fekete képernyő,és befagy a gépem. Gépigény bőven megvan hozzá.

nem lehet hogy a virusirtó zavarja? F-secure.

köszi előre is
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció