Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
alex1997 írta:
Fu kösz :-)

Először a régebbi op.rendszert kell felrakni. Tehát Xp és Win7 kombó esetén előbb az Xp-t, majd utána a Wn7-et. Win7-Win8 kombó esetén először a 7-est, majd a 8-ast. Erre azért van szükség, mert a régebbi op.rendszer nem ismeri fel az újabb boot rendszerét.
0
0
0
0
wakula778 avatar
Haló.
Én most raktam fel a win8at eddig egész jó még ismerkedem vele aztán megnézem játékokat hogy viszi. eddig minden jó szerintem elég jó lett.
0
0
0
0
alex13 avatar
Egy gépre, tetszőleges számú op rendszert lehet tenni, legalábbis én így tudom 😉
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
alex1997 írta:
Szoaszzok gyors helpet!
Olyat lehet hogy ott a wincheszter van C meg Z Meghajto a C-n ott a Win 8 És akkor a Z-re fellehet raknni a7 et hogy me legyen semmi bak meg minden jol menyen mint 1 MacPro esetében? Vagy nyek a gépnek ha a z re is rak op rendszert? Kösz előre is. bocs de ez nagyon sürgős lenne ha gyorsan mondanárok valami okosat megköszönném. Bocs de ez van.

Igen, rá tudsz tenni egy másik op. rendszert egy másik meghajtóra. Pl. én gépemen is a C meghajtón van a Windows 7-em, a G-n pedig a Win8!;)
Egyszerűen csak a másik OS telepítésénél egy olyan üres partíciót adsz meg amin nem a mostanid van.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szoaszzok gyors helpet!
Olyat lehet hogy ott a wincheszter van C meg Z Meghajto a C-n ott a Win 8 És akkor a Z-re fellehet raknni a7 et hogy me legyen semmi bak meg minden jol menyen mint 1 MacPro esetében? Vagy nyek a gépnek ha a z re is rak op rendszert? Kösz előre is. bocs de ez nagyon sürgős lenne ha gyorsan mondanárok valami okosat megköszönném. Bocs de ez van.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sanchez írta:
Windows 8...

Köszönöm. Esetleg tudnál írni pár dolgot amivel jobb mint a Win7? (tudom hogy minden fent van a googlin is, de lusta vagyok utána olvasni)
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Gamer PC-mre akarnék venni, telepíteni egy jogtiszta oprendszert. melyiket ajánlanátok Win 7 vagy Win 8?
0
0
0
0
johnny632 avatar
Sikerült rászánnom magam, hogy felrakjam a win8-at! 😀 Hát eddig nincs bajom vele, remélem nem is lesz.
0
0
0
0
Dani254 avatar
feltettem,eddig elég fura de csak megszokom
0
0
0
0
Sanchez avatar
Az első is jó csak minimum egy modern alkalmazásnak futnia kell, hogy megjelenjen a bal panel.

Tehát:

Megnyitod mondjuk a Zene alkalmazást majd bal fenntre mész az egereddel és kicsit lehúzod. Megjelenik a panel, itt tudsz váltogatni a modern alkalmazások között. Bezárni pedig úgy tudod innen ahogy írtam.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Igen, érintetlen verzió.
0
0
0
0
Dani254 avatar
ahogy olvastam te ezt ajánlod:
Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
ez rendesen működik?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Minden Windows 8-ba alapból benne van a keretrendszer 4.5-ös változata. Amelyik alkalmazás pedig 3.5 vagy azalattit igényel akkor letölti neked a rendszer.
0
0
0
0
Dani254 avatar
Sanchez:csak ebbe már benne van a .Net keretrendszer is
megnézem azt ha nem jó akkor felteszek egy másikat
ezt is tudom majd a WMC-s kulccsal aktiválni?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Modern UI-s alkalmazás bezárására több mód is van:

1) Vidd az egeret a bal felső sarokba > a megjelenő panelben válaszd ki a bezárni kívánt alkalmazást majd jobb klikk rá és bezárás.

2) Felviszed az egeret a képernyő tetejére > Megmarkolod majd ledobod a tálcára.

Dani254: Én biztos nem szednék le ilyen gányolt rendszert, te is fel tudod rakni a frissítéseket.
0
0
0
0
Dani254 avatar
Windows 8 RTM AIO x86&x64 Integrated November 2012 IE10 Hungarian-Kori
ezzel a verzióval is működik a WMC-s aktiválás?
0
0
0
0
Sanchez avatar
KMS szerver csak 180 napra aktiválja. Ahhoz, hogy örökre legyen be kell írnod egy WMC kulcsot amit ingyenesen igényelhetsz a Microsoft oldalán.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok azlenne a problémám windows 8 pro 9200 am van,és olyan a képernyő mintha 800x600 as felbontásban lenne,de viszont 1024x768-ban van.És nagyon idegesít játékoknál is.Nemtudom hogy rakjam át...lécci help!Hol lehet ezt beállítani?Vagy ez egy bugg?
0
0
0
0
Sanchez avatar
molfer98 írta:
Hogy tudnám aktiválni a win 8-at?

Próbáld meg ezzel a : win8kms4.mooo.com, ha ez on akkor át fog irányítani a legközelebbi KMS szerverre ami elérhetőre.
0
0
0
0
alex13 avatar
KMS szerverrel, és cmd-be kell beírnod. Keress rá google-ba aktív KMS szerver és, hogy win 8-nak melyik változata. Pl: a Windows 8 Pro
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hogy tudnám aktiválni a win 8-at?
0
0
0
0
alex13 avatar
Tamas76 írta:
win 8- on megy a cod2??

Elvileg igen, aztán gyakorlatilag ki tudja, tedd fel azt nézd meg 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hiába bízol benne, ha belemész fórumba akkor láthatod, hogy írjuk NE ezt szedjék le. Miután leszedsz egy Windows-t tudod aktiválni 180 napra egy KMS szerverrel. Viszont ahhoz, hogy ez az aktiválás örök életű legyen be kell írnod egy Windows Média Center termékkulcsot amit ingyenesen igényelhetsz.

Se VL, se N verziót ne szedj le. Ez a kettő a jó:

Microsoft.Windows.8.RTM.X86.MSDN.Hungarian-blox
0
0
0
0
Sanchez avatar
Kizárólag "blox"-os verziót szedj le, mert azok 100%-osan az eredeti képfájlt tartalmazzák minden buhera nélkül. A média center egy kiegészítő a rendszerhez aminek a segítségével tudsz tv-t nézni. Miután kms-el aktiváltad a rendszert ennek a kulcsnak a beírásával örökre tudod aktiválni.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
win 8- on megy a cod2??
0
0
0
0
Sanchez avatar
Csaba77 írta:
Az nem lehet gond ha létrehozok egy microsoft fiókot és szinkronizálom a facebookkal és a store-ból töltök le alkalmazásokat ?

Miért lenne gond? Ezért vannak benne ilyen dolgok, hogy gyorsabban érd el az ismerőseidet/fájlaidat.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Hát azért a Microsoft a win8-ba egy kicsit jobb virusirtót rakhatott volna.😆😆 https://kepfeltoltes.hu/121202/Ashampoo_Snap_2012.12.02_17h27m44s_001__www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
alex13 avatar
Csaba77 írta:
Azért kösz, hogy válaszoltok !

Hallod, azért nem kapsz választ mert azok a tagok nincsenek fenn-t akik választ tudnának adni, vagy azért amiért én sem, hogy nem tudom és hülyeséget nem akarok írni, bár nem hiszem, hogy gond lenne belőle. 😜
0
0
0
0
no avatar
Azért kösz, hogy válaszoltok !
0
0
0
0
alex13 avatar
Sanchez írta:
Áruház > Jobb fenntre viszed az egeret > Beállítások > Beállítások

Ok, ty 😉
0
0
0
0
no avatar
Az nem lehet gond ha létrehozok egy microsoft fiókot és szinkronizálom a facebookkal és a store-ból töltök le alkalmazásokat ?
0
0
0
0
cseszka avatar
niteforce írta:
Én azt olvastam, hogy a vártnál jobban fogy a win8, sőt, több fogyott belőle az első hónapban, mint a windows7-ből a megjelenése után egy hónappal.
Szerintem megszokható a rendszer, csak egy volt a baj nálam, hogy 2 hét után meghalt, és el se indult, így visszatettem a 7-et a laptopra. Nem tudom mi baja volt, de amíg működött addig megvoltam vele.

Lehet h vista utánn nemmerték venni egyböl a 7et,hanem mikor egyre többen vették,és látszott h menyire is jó vagy jobb mint a vista,akkor kezdték el inkább megvásárolni.
0
0
0
0
no avatar
Melyik a jobb? a 32 bittes vagy a 64 bittes oprendszer? Mivel jobb a 64 bittes, mint a 32? Teljesítmény terén erősebb, gyorsabb a gép, ha 64 bittes os van rajta ?
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Na most mindenki nyugodjon meg
0
0
0
0
niteforce avatar
Én azt olvastam, hogy a vártnál jobban fogy a win8, sőt, több fogyott belőle az első hónapban, mint a windows7-ből a megjelenése után egy hónappal.
Szerintem megszokható a rendszer, csak egy volt a baj nálam, hogy 2 hét után meghalt, és el se indult, így visszatettem a 7-et a laptopra. Nem tudom mi baja volt, de amíg működött addig megvoltam vele.
0
0
0
0
no avatar
én nagyon pozitívan állatam hozzá a megjelenés előtt és után is hazsnaélltam is EDDIG az a helyzet h ez erőlködés egérrel és billel semmi értelme érintősképernyőhöz tervezett appokat hazsnalni ráadásul full képernyőn ennek tényleg semmi értelme és ahogy olvastam nagyon gyengék az eladások mint a Win8 nál mint a Win 8 as tánagépeknél ugyhogy sztem ezzel a Microsoft befürdött vagy befog rendesen és majdnem Vista szintű bukás lesz ha nemnagyobb!
0
0
0
0
Sanchez avatar
Áruház > Jobb fenntre viszed az egeret > Beállítások > Beállítások
0
0
0
0
alex13 avatar
Sanchez írta:
Én a megjelenés napján megvettem, azóta is használom. Eddig is nagyon sok alkalmazás volt a store-ba csak ki kellett kapcsolni a kisegítő lehetőségeket.

Nem is tudtam, és azt amúgy hol lehet kikapcsolni?
0
0
0
0
Sanchez avatar
0
0
0
0
no avatar
Valahol fent van magyarul és létezik 64 bittes is vagy csak 32? mert én nem találtam.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Gondolom akkor az Iphone-od a saját nevét is kijavítja... mellesleg az appsotre bővült. 😃
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
xxapo2012 írta:
.ugy ettem hogy...kulön particiora a Win.7- mellé 😀

ettem? Már az értettemnek is van rövidítése? ilyet még nem is láttam😃

....mi vagy te ?? Ne mind javitgass!!!!!,iPhonom automatan javitgat,tudok helyesen írni nyugi,Humor Herold .
0
0
0
0
Sanchez avatar
Én a megjelenés napján megvettem, azóta is használom. Eddig is nagyon sok alkalmazás volt a store-ba csak ki kellett kapcsolni a kisegítő lehetőségeket.
0
0
0
0
alex13 avatar
Lehet megint felteszem majd a Win 8 pro-t, egyszer már fent volt csak azóta egy HDD csere volt azt azóta csak az Windows 7 Ultimate-et raktam fel 😀

Amúgy akinek fennt van, bővült már a választék, a játékok és programok terén, azon a market féleségen? 😜
0
0
0
0
no avatar
oké köszi , akkor felrakom.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Minden mgy rajta ami ami a hetesen ment,én már egy jó ideje használom és semmi gond nincs vele.
0
0
0
0
no avatar
Megéri feltenni ? Jobb mint a hetes ?, és a legfontosabb kompatibilis rá minden olyan program vagy játék ami a win7-re is ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció