Először a régebbi op.rendszert kell felrakni. Tehát Xp és Win7 kombó esetén előbb az Xp-t, majd utána a Wn7-et. Win7-Win8 kombó esetén először a 7-est, majd a 8-ast. Erre azért van szükség, mert a régebbi op.rendszer nem ismeri fel az újabb boot rendszerét.
alex1997 írta:
Szoaszzok gyors helpet!
Olyat lehet hogy ott a wincheszter van C meg Z Meghajto a C-n ott a Win 8 És akkor a Z-re fellehet raknni a7 et hogy me legyen semmi bak meg minden jol menyen mint 1 MacPro esetében? Vagy nyek a gépnek ha a z re is rak op rendszert? Kösz előre is. bocs de ez nagyon sürgős lenne ha gyorsan mondanárok valami okosat megköszönném. Bocs de ez van.
Igen, rá tudsz tenni egy másik op. rendszert egy másik meghajtóra. Pl. én gépemen is a C meghajtón van a Windows 7-em, a G-n pedig a Win8!;)
Egyszerűen csak a másik OS telepítésénél egy olyan üres partíciót adsz meg amin nem a mostanid van.
Szoaszzok gyors helpet!
Olyat lehet hogy ott a wincheszter van C meg Z Meghajto a C-n ott a Win 8 És akkor a Z-re fellehet raknni a7 et hogy me legyen semmi bak meg minden jol menyen mint 1 MacPro esetében? Vagy nyek a gépnek ha a z re is rak op rendszert? Kösz előre is. bocs de ez nagyon sürgős lenne ha gyorsan mondanárok valami okosat megköszönném. Bocs de ez van.
Az első is jó csak minimum egy modern alkalmazásnak futnia kell, hogy megjelenjen a bal panel.
Tehát:
Megnyitod mondjuk a Zene alkalmazást majd bal fenntre mész az egereddel és kicsit lehúzod. Megjelenik a panel, itt tudsz váltogatni a modern alkalmazások között. Bezárni pedig úgy tudod innen ahogy írtam.
Minden Windows 8-ba alapból benne van a keretrendszer 4.5-ös változata. Amelyik alkalmazás pedig 3.5 vagy azalattit igényel akkor letölti neked a rendszer.
Sanchez:csak ebbe már benne van a .Net keretrendszer is
megnézem azt ha nem jó akkor felteszek egy másikat
ezt is tudom majd a WMC-s kulccsal aktiválni?
Sziasztok azlenne a problémám windows 8 pro 9200 am van,és olyan a képernyő mintha 800x600 as felbontásban lenne,de viszont 1024x768-ban van.És nagyon idegesít játékoknál is.Nemtudom hogy rakjam át...lécci help!Hol lehet ezt beállítani?Vagy ez egy bugg?
Hiába bízol benne, ha belemész fórumba akkor láthatod, hogy írjuk NE ezt szedjék le. Miután leszedsz egy Windows-t tudod aktiválni 180 napra egy KMS szerverrel. Viszont ahhoz, hogy ez az aktiválás örök életű legyen be kell írnod egy Windows Média Center termékkulcsot amit ingyenesen igényelhetsz.
Kizárólag "blox"-os verziót szedj le, mert azok 100%-osan az eredeti képfájlt tartalmazzák minden buhera nélkül. A média center egy kiegészítő a rendszerhez aminek a segítségével tudsz tv-t nézni. Miután kms-el aktiváltad a rendszert ennek a kulcsnak a beírásával örökre tudod aktiválni.
Hallod, azért nem kapsz választ mert azok a tagok nincsenek fenn-t akik választ tudnának adni, vagy azért amiért én sem, hogy nem tudom és hülyeséget nem akarok írni, bár nem hiszem, hogy gond lenne belőle. 😜
niteforce írta:
Én azt olvastam, hogy a vártnál jobban fogy a win8, sőt, több fogyott belőle az első hónapban, mint a windows7-ből a megjelenése után egy hónappal.
Szerintem megszokható a rendszer, csak egy volt a baj nálam, hogy 2 hét után meghalt, és el se indult, így visszatettem a 7-et a laptopra. Nem tudom mi baja volt, de amíg működött addig megvoltam vele.
Lehet h vista utánn nemmerték venni egyböl a 7et,hanem mikor egyre többen vették,és látszott h menyire is jó vagy jobb mint a vista,akkor kezdték el inkább megvásárolni.
Melyik a jobb? a 32 bittes vagy a 64 bittes oprendszer? Mivel jobb a 64 bittes, mint a 32? Teljesítmény terén erősebb, gyorsabb a gép, ha 64 bittes os van rajta ?
Én azt olvastam, hogy a vártnál jobban fogy a win8, sőt, több fogyott belőle az első hónapban, mint a windows7-ből a megjelenése után egy hónappal.
Szerintem megszokható a rendszer, csak egy volt a baj nálam, hogy 2 hét után meghalt, és el se indult, így visszatettem a 7-et a laptopra. Nem tudom mi baja volt, de amíg működött addig megvoltam vele.
én nagyon pozitívan állatam hozzá a megjelenés előtt és után is hazsnaélltam is EDDIG az a helyzet h ez erőlködés egérrel és billel semmi értelme érintősképernyőhöz tervezett appokat hazsnalni ráadásul full képernyőn ennek tényleg semmi értelme és ahogy olvastam nagyon gyengék az eladások mint a Win8 nál mint a Win 8 as tánagépeknél ugyhogy sztem ezzel a Microsoft befürdött vagy befog rendesen és majdnem Vista szintű bukás lesz ha nemnagyobb!
Sanchez írta:
Én a megjelenés napján megvettem, azóta is használom. Eddig is nagyon sok alkalmazás volt a store-ba csak ki kellett kapcsolni a kisegítő lehetőségeket.
Nem is tudtam, és azt amúgy hol lehet kikapcsolni?
Én a megjelenés napján megvettem, azóta is használom. Eddig is nagyon sok alkalmazás volt a store-ba csak ki kellett kapcsolni a kisegítő lehetőségeket.
Fu kösz :-)
Először a régebbi op.rendszert kell felrakni. Tehát Xp és Win7 kombó esetén előbb az Xp-t, majd utána a Wn7-et. Win7-Win8 kombó esetén először a 7-est, majd a 8-ast. Erre azért van szükség, mert a régebbi op.rendszer nem ismeri fel az újabb boot rendszerét.
Én most raktam fel a win8at eddig egész jó még ismerkedem vele aztán megnézem játékokat hogy viszi. eddig minden jó szerintem elég jó lett.
Szoaszzok gyors helpet!
Igen, rá tudsz tenni egy másik op. rendszert egy másik meghajtóra. Pl. én gépemen is a C meghajtón van a Windows 7-em, a G-n pedig a Win8!;)
Egyszerűen csak a másik OS telepítésénél egy olyan üres partíciót adsz meg amin nem a mostanid van.
Windows 8...
Köszönöm. Esetleg tudnál írni pár dolgot amivel jobb mint a Win7? (tudom hogy minden fent van a googlin is, de lusta vagyok utána olvasni)
Tehát:
Megnyitod mondjuk a Zene alkalmazást majd bal fenntre mész az egereddel és kicsit lehúzod. Megjelenik a panel, itt tudsz váltogatni a modern alkalmazások között. Bezárni pedig úgy tudod innen ahogy írtam.
Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
ez rendesen működik?
megnézem azt ha nem jó akkor felteszek egy másikat
ezt is tudom majd a WMC-s kulccsal aktiválni?
1) Vidd az egeret a bal felső sarokba > a megjelenő panelben válaszd ki a bezárni kívánt alkalmazást majd jobb klikk rá és bezárás.
2) Felviszed az egeret a képernyő tetejére > Megmarkolod majd ledobod a tálcára.
Dani254: Én biztos nem szednék le ilyen gányolt rendszert, te is fel tudod rakni a frissítéseket.
ezzel a verzióval is működik a WMC-s aktiválás?
Hogy tudnám aktiválni a win 8-at?
Próbáld meg ezzel a : win8kms4.mooo.com, ha ez on akkor át fog irányítani a legközelebbi KMS szerverre ami elérhetőre.
win 8- on megy a cod2??
Elvileg igen, aztán gyakorlatilag ki tudja, tedd fel azt nézd meg 😃
Se VL, se N verziót ne szedj le. Ez a kettő a jó:
Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-blox
Microsoft.Windows.8.RTM.X86.MSDN.Hungarian-blox
Az nem lehet gond ha létrehozok egy microsoft fiókot és szinkronizálom a facebookkal és a store-ból töltök le alkalmazásokat ?
Miért lenne gond? Ezért vannak benne ilyen dolgok, hogy gyorsabban érd el az ismerőseidet/fájlaidat.
Azért kösz, hogy válaszoltok !
Hallod, azért nem kapsz választ mert azok a tagok nincsenek fenn-t akik választ tudnának adni, vagy azért amiért én sem, hogy nem tudom és hülyeséget nem akarok írni, bár nem hiszem, hogy gond lenne belőle. 😜
Áruház > Jobb fenntre viszed az egeret > Beállítások > Beállítások
Ok, ty 😉
Lehet h vista utánn nemmerték venni egyböl a 7et,hanem mikor egyre többen vették,és látszott h menyire is jó vagy jobb mint a vista,akkor kezdték el inkább megvásárolni.
Nem is tudtam, és azt amúgy hol lehet kikapcsolni?
.ugy ettem hogy...kulön particiora a Win.7- mellé 😀
ettem? Már az értettemnek is van rövidítése? ilyet még nem is láttam😃
....mi vagy te ?? Ne mind javitgass!!!!!,iPhonom automatan javitgat,tudok helyesen írni nyugi,Humor Herold .
Amúgy akinek fennt van, bővült már a választék, a játékok és programok terén, azon a market féleségen? 😜