Milyen laptopot vegyek játékra!

2009. January 06., téma
Fórum » Laptop
A rá szánt összeget és hogy pl:melyik/milyen játékot szeretnétek futtatni rajta is írjátok le!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Eroli23: A laptopokban 2 videókártya van egy integrált meg egy dedikált, nem tud tulmelegedni mert automatikusan az integráltra vált ha a dedikált elér bizonyos hőfokot,persze én laptophűtőt is ajánlanék hozzá nekem is van és birja pedig már több mint 3 éves és gyengébb gép
0
0
0
0
eroli23 avatar
Sziasztok, én max 300ezer ft-ot szeretnék rászánni valami izmosabb erőteljesebb laptopra, legujabb játékok többségére legyen alkalmas futtatni nos a kövezkezőt néztem ki magamnak:

Asus G551JM (fekete - fém) • Intel Core i7 Quad Core 4710HQ • 8GB RAM • 1TB (7200rpm) • 15.6 • 1920 x 1080 • FULL HD LED (TN paneles) / matt • GeForce GTX 860M 4GB

A kérdés, hogy valjon hűtés birja-e ezt a strapát?
Másik kérdés, hogy jo választás-e enyi pénzért, esetleg van-e jobb ilyen ár kategoriában?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Várjátok meg az új 9 seriat laptopba is nvidia fronton.Asus új gamer notija amiben egy 980m van megfogja az asztali gt 770-t valahol a 780-t is ami nem kis teljesítmény egy mobil GPU-tól.Valszeg a középkategóriában is lesz egy "jó nagy" előrelépés
0
0
0
0
no avatar
Hát a proci ami nem igazán jó mert celeron dual core azzal a gta 4 lehet hogy akadozni fog sztem az előbbit lenne érdemesebb venni azon tuti menni fog
0
0
0
0
VitoVito avatar
Köszi a választ én ezt találtam ez jó? Lenovo IdeaPad G500 59-390483 Notebook
0
0
0
0
no avatar
VitoVito: Akkor ezt a laptopot ajánlom Lenovo IdeaPad G500 59-399747 bár 102.000 ft de ezen garantáltan megy mind a 2 játék akadásmentesen
0
0
0
0
VitoVito avatar
Nem kifejezettem játékra kéne, csak jó lenne ha ezt a 2 játékot elvinné. 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
100ezerből nem veszel olyan laptopot ami játékra való
0
0
0
0
VitoVito avatar
Sziasztok! Laptopot szeretnék venni. A keretem szűk 100.000 Ft. Olyan kéne ami képes futtatni pl a GTA 4-et, a PES 15-öt stb.. Milyen/melyik laptopot vegyem szerintetek?
0
0
0
0
no avatar
TigerDemoN: Én láttam Acer-t neten 150 ezerért abba viszont egy erős u jelű core i5 4210u, és egy gt 840m vga van benne ami jobb mint a 740m ,4gb memória és 1tb vinyó szval sztem ez lenne a legjobb döntés 😃
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Toshiba Satellite C55-A-1H9

Intel Core i3-3110M (nem a CPU lesz a szűk keresztmetszet de legyen akkor M-es)
4GB, DDR3
750GB, 15,6", LED, 1366x768
DVD Super Multi
Nvidia GeForce GT 740M 2GB

Ár: 149.900.-

DELL Inspiron 15 5545-ben az R7 M260 VGA sok helyen kb a GT740M sebességének a felét tudja.

GT740M: [LINK]
R7 M260: [LINK]
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
DELL Inspiron 15 5545 laptopot játék szempontjából érdemes megvásárolni?
0
0
0
0
sisko avatar
Én kerülném az "U" jelű procikat,azok ugyanis kis fogyasztású,alacsonyabb órajelű procik,amelyek inkább ultrabook-okba való(pl az i3 4010U 1,7 ghz-s,míg az i3 4000M 2,4 ghz-s),és a PCIe csatornájuk is jobb,ami a vga-nál jól jön.[url]http://ark.intel.com/compare/75107,75104[/url]
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
TigerDemoN: 150k-ért nem nagyon kell csodát várni, de ezen a legtöbb játék eldöcög minimum beállításokkal. A durvább játékok sajnos ezen sem fognak futni elfogadható sebességgel:

ASUS X550LB-XO023D
Processzor: Intel Core i3-4010U 1.70 GHz
Memória mérete: 4GB DDR3
Képernyő átló: 15,6"
Felbontás: 1366x768
VGA: NVIDIA GeForce GT 740M
Merevlemez: 750 GB
Optikai meghajtó: DVD-RW

Ár: 138.599.- Ft

300-350k környékén indulnak azok a notebook-ok amik már valóban alkalmasak komolyabb játékok futtatására is.
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Hello/Sziasztok! Bátyámnak kéne valami laptop amit játékra használna. A keret max 150.000ft.
0
0
0
0
VitoVito avatar
Sziasztok! Laptopot szeretnék venni. A keretem szűk 100.000 Ft. Olyan kéne ami képes futtatni pl a GTA 4-et, a PES 15-öt stb.. Milyen/melyik laptopot vegyem szerintetek?
0
0
0
0
no avatar
Djwarp: Gamer laptopot 140-150 ezerért lehet kapni de az tényleg jól visz mindent 😃
core i5 gt 840m variáció
0
0
0
0
OtasRm avatar
arrKolos : el szerintem.. de inkább ezek közül válogas..
már mint ha 129 000 ezresről van szó..
[LINK]

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
szerintetek ez jó laptop? elfut rajta a BF: Bad Compny2, Dota2, LoL,esetleg valamelyik modern warfare?

Lenovo G505s
0
0
0
0
iqnoli98 avatar
Nekem van egy elado lenovo laptopom 200ért

Videókártya: NVIDIA® GeForce® GT750M 2GB Kepler GPU Boost 2.0
processzor:4th generation Intel® Core™ i7-4700MQ 4mag 8szál (3.4GHz 1600MHz 6MB)
8GB DDR3L 1600Mhz
SSD: 24GB
HDD:1TB
JBL® designed speakers supporting Dolby Home Theatre v4 audio certification for immersive sound
Intel
Bluetooth 4.0
1 GB LAN
USB 3.0 SuperSpeed
HD 720P kamera
DVD RW Dual
Ultrabay-ban SLI képes gép

Ami komolyabb játékot próbáltam rajt az: watch dogs ac4 alien isolation ès mind gyönyörűen futott rajt.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ennyiből én új gépet nem vennék gamer gép meg egyszerűen vicc kategória ennyi pénzből. Ennyiért egy jó megbízható üzleti gépet vennék használtan. Azok 2x annyit bírnak mint egy új gép na meg jobban néznek ki és veszett masszívak nem egy szál műanyag kis egyszer használatos tárgy. Az én gépemet egyszer a lábamhoz ütöttem azt hittem beszarok úgy fájt a gép simogatásnak vette.

Ha nagyon új kell akkor ez nem tűnik rossznak+3 év garancia ami nagyon jól jön, ráadásul a dell garanciája még elég korrekt. [url]http://www.***/kategoriak/dell#pid_12166[/url]
0
0
0
0
Bronson avatar
annyiból max egy jó kis lapost lehet venni, de gamernek nem lehet nevezni... kompromisszumokkal még lehet megbírkóznak a játékok többségével. de az újak felejtősek meg a max beállítások...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Csáó!
Milyen gamer laptopot lehet venni olyan 130K forint értékben?
Elvárásaim :
500 vagy 750 GB Tárhely lehet 1TB is.
4 magos proci
4 GB ram
min. 1GB-os VGA.
Köszönöm előre is 😀
0
0
0
0
armand16 avatar
Sziasztok.Laptopot szeretnék venni játékra és ezt a gépet nézegettem:
Dell_Inspiron_3542-166926
A véleményeteket szeretném kérni, hogy mennyire erős ez a gép? Számításaim szerint a mai játékokat(Battlefield 4 ; Watch Dogs) szaggatás nélkül vinné alap beállításokon.
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Megvan köszönöm, sikerült beállítani, játékokban a dedikált (740m) kártyát használja.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak simán az nvidia vezérlőpultban kell beállítani a prioritást hogy melyik kártyát használja. Nem tudom pontosan hol van de kb kiszúrja a szemet.
0
0
0
0
gerypapa0519 avatar
Ferrari056: Nekem ezután jó volt, nem állítottam be semmit, mikor indítottam egy játékot, akkor alul a kis ikonoknál mutatja, hogy Nvidia GPU tevékenység. Elvileg ha fut az experience(ami nekem most hibás, hogy rohadjon meg), akkor azt a kártyát kéne használnia.
De ha indítassz egy játékot, akkor laggol nagyon?Meg azt, hogy megjelenítőként az integráltat adja be, azt hol látod? Mert nekem vezérlőpultban is meg cpu-z programnál is az integráltat mutatja, de mégis az nvidiát használja, mert akkor a bf3 nem menne multiba.
Valami képen mutasd meg, küldd el ide: gerypapa1117@gmail.com
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
gerypapa0519: Lent van az általad megnevezett program + a legújabb driver is. És megjelenítőként az integrált grafikus kártyát adja be.. Feltelepítettem a lemezről is a programokat, de nem tudom hogyan lehet beállítani azt, hogy csak a 740m kártyát használja a rendszer..
0
0
0
0
gerypapa0519 avatar
Hali
Ferrari056 nekem is acer laptopom van és ugyanez volt a problémám, de megoldottam, le is írom.
Lépj fel az nvidia oldalára(nvidia.com) és szedd le a geforce experience-t. Ha megvan, leszeded a legújabb illesztőprogramot a videókártyához. Nekem olyan gondom is volt, hogy ezt nem engedte, ha ez így lesz, akkor amit kaptál cd-t a laptophoz, arról telepítsd fel az integrált kártya illlesztőprogramját, és utána engedni fogja a geforcét is. (ha nincs meg a cd, akkor az acer honlapjáról kell leszedni)
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Üdv mindenkinek!

Lett egy ilyen laptop vásárolva: Acer e1-570g. Alapból Linux volt rajta, de leszedtem és feltelepítettem rá a Win 7-et. Minden tökéletesen felment, csak 1 gondom lenne. Van alapból az integrált grafikus kártya (HD 4000) valamint van benne egy 2GB-os Geforce GT 740m kártya is, de nem tudom, hogy hol kell beállítani azt, hogy ezt észlelje/használja mindig.

Valakinek valami tanácsa, tippje esetleg?
0
0
0
0
laskr1999 avatar
Rendben és köszönöm a választ.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ennyiért egyértelmű hogy csak használtat írok. Amit továbbra is tudok a lenovo t500 50k körül ezen talán menne.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Látszik annyira nem vagy itthon a témában. 30-40k körül 99% ban csak intel procis laptopot kapni ami egyáltalán nem gond mert az amd meglehetősen le van még ma is maradva a laptop processzoroknál

1gb kártyát keresve nem találsz max 256 ost. Ebben az árkategóriában ritka a cserélhető kártyás de ha van is egy új mmx 3 mas vidikártya 20-30 000 és csak a gagyibbakról beszéltem.

A gépigény alapján legalább a pénzed 5x kell hogy olyan gépet kapj ami jól viszi a játékot bár a gépigény sokszor csal. Mindenesetre azért olyan 50 000 kell hogy olyan gépet találj ami a mai játékokkal még elboldogul. Pl lenovo thinkpad t500 50 000ft körül van pl egy far cry 3 mat lowon elvisz jól.

Ennyi pénzből talán olyat találsz amin megnyikkan a játék. 100 000 kéne min hogy értelmesen tudj játszani.
0
0
0
0
laskr1999 avatar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.30-40K ért szeretnék olyan laptopot ami highon viszi a war thundert vagy ezekkel a tulajdonságokkal:
Amd dual core 2,4 ghz processzorral
a ram 4 gb-ig bővíthető legyen
1 gb videókártyával (vagy ha nem akkor cserélhető)
kijelző 15"
Hdd 320-500gb
A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
ternoce avatar
Köszönöm, és az érdekelne még,hogy FULL HD-s felbontáson egy GT 840M hogy szerepelne mai játékokra?
Lenovo Z5070-t tervezek és nem értem miért tették bele azt a full hd-t. De valoszinüleg elég gyengéb szerepelnek akkora grafikán a játékok.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ilyen hibrid megoldást nem tud az amd nél van hasonló de ott se működik fényesen.
0
0
0
0
ternoce avatar
Sziasztok egy laptopban amiben van HD Graphics és egy Nvidia videókártya egybelehet öket tenni akarom mondani,hogy mind a kettö üzemeljen? Hátha dob fps-t a játékokra?
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek!Segitségeteke kérném!Játékra szeretnék laptopot 230 ezer forintig de 17 colos kijelzővel.Mit ajánlotok?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kisebb játékokra is kell neki akkor hiába lehet benne akár i7 ha alatta van egy kis intel. Garancia meg lehet nincs a hp ra. Ha azon az intelen a neki szükséges játékok mennek akkor felőlem áldásom a fusira.
0
0
0
0
Bronson avatar
Azért nem gondolod hogy van pár érv ami a lifebook mellett van?? csak pár:

-DDR3 Ram
-dupla akkora HDD
-(gondolom) angol billentyűzet, nem német
-webkamera
-erősebb proci

hozzáteszem egyik sem ajánlott játékra. viszont 40ért nem sok...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy évvel régebbi mint a fujji és jóval erősebb a vidikarija, na meg az utolsó thinkpad amibe még az IBM beleszólt és örök életűre tervezték. Az autós dolog most épp valóban nem jó mert a lifebook is minőségi üzleti gép. Előbb vennék egy ilyet mint 2-3 éves filléres gagyigépet.
0
0
0
0
Bronson avatar
Kmisi99 : te komolyan ezt a régi gépet ajánlgatod? meg az autókat hoztad fel hasonlításképp??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát én annyiért nem vennék egy ilyen gépet. Ugye laptopoknál fontos a minőség is és nem hiába árulnak laptopokat újonnan 80 000 ért és 400 000 ért. Én mindenképp egy használt üzleti laptopot ajánlok ami újkorában 400 000 volt most már csak 40 000. Ugye ez olyan, hogy melyiket választanád egy 5 éves suzukit vagy egy 10 éves audit, ugye nem mindegy. A laptopoknál is pont ez van. Itt van amiket ajánlanék. Ez egy nagyon jó oldal fél év garanciával árulják a gépeket.
[LINK]

Ebben már viszonylag "komoly" videókártya van nem gagyi intel. Itt egy összehasonlítás
nvidia http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Quadro-NVS-140M.4216.0.html
intel http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html

Egy ilyen thinkpaddal nem lőhetsz mellé. Persze használt lesz a kijelző se fog atomstabilan állni de kb elpusztíthatlan gép. Kis demonstráció
[LINK]

Igaz az a fujjitsu se rossz minőség mert az a lifebook is üzleti gép de a thinkpad volt akkoriban az üzleti laptopok koronás királya.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mennyiért vesztegeti ezt a lapost? Csak mert alapból nagyon konzumer gagyi gép a fujji lifebook na meg az intel vga nem sokat ér. A proci az nem rossz. Nem tudom mennyid van rá de 50 000 ért kapsz egész jó lenovo thinkpad t500 at ami pár éve csúcskategóriás üzleti gép volt világbajnok hűtéssel ati 3650 vidikarival ami simán viszi még a mai komolyabb játékokat is pl far cry 3 minimumon.
0
0
0
0
no avatar
Ezen a WoT biztos nem fut el! Modnj egy keretet és keresek egy jobbat 😀
0
0
0
0
no avatar
Hali 😀 Ezt a laptopot néztem ki netezésre vagy kisebb játékokra.

-Fujitsu Siemens Lifebook S7220
-Processor: Intel Core 2 Duo P8600 2 x 2,4 Ghz
-Ram: 2 Gb DDR3
-HDD: 160 Gb
-Kijelző 14,1"-os Szélesvásznú hibátlan kijelző
-VGA: Intel GMA 4500M HD

World of tanks vagy ennél kisebb játékokra jó lehet? Igen tudom integrált stb, csak hobbi laptopként kéne. Vagy néztem olyat amibe 8400GS van. Gamer PC megvan csak kéne egy laptop hozzá.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció