Hát itt is azt írják. [LINK] meg prohardver fórumon is ezt olvastam és p c x és i p o n hozzászólásoknál is panaszkodtak a kábelek rövidségére és ajánlották ha valaki ilyet vesz alsó tápos házba akkor készüljön fel arra, hogy kell toldás. De személyes tapasztalatom nincs sajnos😀 Azt hiszem a 24 pin csati rövid vagy a cpu most nem tudom melyik de panaszkodtak na😃 Ez a lényeg😃
tibikee5 írta:
Értem.. az a baj hogy kicsit tanácstalan vagyok ezzel szemben mert nem igazán értek hozzá hogy melyik lenne jó gép. Valami oldalt nem tudnál ajánlani ahol nézegethetnék gépeket és aránylag az árak is tűrhetőek? Például egy Battlefield 3 ha már menne örülnék 😃DD
Ez eddig: Ha a 6 Magos AMD-vel nézzük: 132K
Ehhez még kell egy HDD, de ha az van, át lehet tenni.
Ez lehet még olcsóbb vagy drágább is. Aminek maradni kéne az a Tápegység; Alaplap; és minimum a Phenom II X4 955.
RAM-ból mehet 4GB vagy 8GB; Videókártyából lehet kisebb, mint pl. HD7770, vagy nagyobb, mint a HD7870.
Ezen kellemesen elmegy a Bf3.
Értem.. az a baj hogy kicsit tanácstalan vagyok ezzel szemben mert nem igazán értek hozzá hogy melyik lenne jó gép. Valami oldalt nem tudnál ajánlani ahol nézegethetnék gépeket és aránylag az árak is tűrhetőek? Például egy Battlefield 3 ha már menne örülnék 😃DD
A célod eléréséhez 100K minimum kellene.
Ezzel a géppel semmi nem menne. 1-2 dolog minimumom.
Esetleg ha ez így megvételre kerül, mindenképp kell bele egy videókártya.
HD7750 például.
Synda Rebirth írta:
Hadlyuk már a süket dumát, olvassatok vissza honnan indult, és lássátok mivé vált a téma... tudom erről is én tehetek, ki más is lehetne ! 😞
nah akkor újra:
Synda Rebirth írta:
Devis írta:
orodreath +1
Téged nem kommentállak te sem tudtál...😜
Régen azt hittem értelmes Ember vagy, mára rájöttem, hogy csak okoskodni próbálsz. 😊
Nem áll jól, inkább hanyagold.😂
Slenderman....3 éves tag vagyok, jó ideig kint volt a korom. Hál Istennek közöm nincs hozzád, így elhiszem, hogy Te sem ismersz, így nem tudod a korom... Értsd meg amit írtam. Pont. Leírtam, hogy nincs porbléma veled ezen kívül, kár pattogni.
Szerencsétlen rasszista semmirevaló férgek vagytok !
Ez a lényeg semmi más, hiába írtok bármit !
Ha a ti fajtátokat irtották/ gyűlölték volna másképp vélekednétek, mindezt írom úgy, hogy Német Nagyapám van. 😉
Valakit a bőrszíne miatt megítélni bűn, csakis a ti fajtátok/ eszmétek képes erre, büszkék lehettek minderre ! 😢
Slenderman írta:
-Norbi- Téged ki nem szar le? G43 meg már 25 ezernél kezdődik.
Devis: 19-20 ezerért nincs jobb, de gondolom ezt te is tudod...
Ezért írtam az ASUS-t agyasom.
Nem is kell velem foglalkozni, csak elfogadni, hogy nem az a szent ami neked van.
Nincs azzal baj, hogy 16 évesen nem megy át sok minden a kezeid között, csak erre rá is kéne döbbenni, nem pattogni...
Leírtam, nincs veled baj, csak ezt ki kéne már nőni.
-Norbi- Téged ki nem szar le? G43 meg már 25 ezernél kezdődik. És azt ajánlom amim van. ÉS? Ezen mi annyira qrva érdekes? Nekem bejött, miért ne ajánlanám? Talán mert van vele tapasztalatom, ezért ajánlom...
Ő sem ért hozzá, csak ajánlgatja ami neki is van, meg Intelt véd bármely vitában érv nélkül...sokat ne várj...
G41-et meg amúgy sem, mert nagyon rossz.
Ebből a szériából G43, ha nem akar Világot megváltani, de a jelenlegi árak mellett G45.
Inkább ASUS-ból válogasson ilyen árban.
akkor milyen legyen az alaplap? a ram meg a többi az megvan!
a a noctua hűtő a prci melegedése miatt de gondolom ez is sok akkor helyette mi legyen? legyen egy gyengébb noctua?
Ez nem valami jó... Ahelyett az i5 helyett inkább 3470, alaplap helyett MSI Z77A-G41, az a procihűtő elég gyenge árához képest, inkább egy Cooler Master Hyper 212 EVO, és tápból egy FSP Raider 550W 80+ Bronze/XFX Core 450/550W 80+ Bronze.
Szerencséd, hogy annyi úri emberség van bennem, hogy anyukádról nem írok semmit...
Mellesleg nem szegény anyukádat kéne linkelgetned egy elvesztett vitában, hanem magadat. De mind1.
Beléd nem szorult méltóság és emberség.
Szegény anyukád...(és nem "Anyád"..szerintem...még egy mai fiataltól elmegy...sajnos...de 27 éves nőtől...pff..)
orodreath: Főleg látatlanban...érzem jóval jobban állunk, mint Ő, de erre reagálni is méltatlan volna.
Én még azt is megtippelem, hogy a gépet is összelopkodták neki a thásvírei...még tán' az áramot is lopják 😃
Egyébként olyan kár vele foglalkozni 😃 Okos szóra nem hallgat, ami az értelmes ember egyik erénye lenne.
Vergődik...vergődik...de a dolog áll egy helyben ...
orodreath írta: Synda Rebirth: " Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban " és hova szarjak, én is több helyre szoktam menni nyaralni nyáron, (és nem a balatonhoz), hanem külföldre mégse menőzök vele, mert 1. senkit nem érdekel 2. meg az én dolgom. Az meg h. megveszlek kilóra azzal meg én óvatosan bánnék, mert ha nem tudod ki hogy él akkor hallgass róla inkább, meg ilyeneket a 13-14 évesek szoktak mondani (tisztelet a kivételnek). 😃
Te cigóztál szerencsétlen...próbáltalak helyretenni. 😉
Írni bármit lehet, ennek ellenére még mindig megvennélek, mennyi a kilód !
orodreath írta: Synda Rebirth: " Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban " és hova szarjak, én is több helyre szoktam menni nyaralni nyáron, (és nem a balatonhoz), hanem külföldre mégse menőzök vele, mert 1. senkit nem érdekel 2. meg az én dolgom. Az meg h. megveszlek kilóra azzal meg én óvatosan bánnék, mert ha nem tudod ki hogy él akkor hallgass róla inkább, meg ilyeneket a 13-14 évesek szoktak mondani (tisztelet a kivételnek). 😃
Leírtam, hogy reménytelen vagy...mit írjak még? 😃
Banánt tőlem nem kapsz...ahogy 8 éve senkitől...ezen el kellene gondolkodni 😃
Felőlem lehetsz "szőkecigány is" még ha a bőrszíned és a véred nem is az, a mentalitásod igen, egy kutya vagy velük 😃
De egy képet Én is tudok szedni bárhonnan...Banán 😃
Mellesleg igen csak meglepődnék ha Te engem megvehetnél kilóra 😃
ha annyi pénzed lenne, lenne veled valaki, még ha bűn undorító is lennél 😂
-Norbi- írta:
Talán mert Alap, és talán nem mindenki gondolja így.
Aki tanácsot kér, talán nem ért hozzá és szívesen venné, hogy mi miért is "szar".
Azt is hiányoljuk.
Lebeszélni nem így kell. Elsőnek is ismerni kéne a Magyar nyelvet, és a lebeszéléshez szükséges lenne egy-két ellenérv, és egy új ajánlat ami mellé egy-két érv.
Azt gondolsz, amit szeretnél.
Erre tényleg nem tudok mit írni, vagyis inkább nem írok...na mégis.😆
Ez Kb olyan mintha Pistinek megakarnád magyarázni miért nem egyen sárgarépát, nem azért mert fütyülni fog, hanem azért mert szar az íze. 😂
Pisti ebből semmit se fog érteni, ízlik neki, eszi tovább, és fütyül rám. 😆
Sziasztok Pistikék ! 😂
Itt lett volna az ideje, hogy magadra erőltess egy 11 éves értelmi szintnél kicsit magasabbat, amikor sértés nélkül leírnak neked valamit, hogy okulj, mert ez neked új infó volt. hiába vergődsz tovább...de neem.
Jött inkább egy újabb szenzációs cigánytelepi paraszt megszólalás.
Reménytelen vagy, minden részvétem a tiéd innentől. 😀
Nem vagyok cigány...Megvehetnélek kilóra, de szart nem szoktam venni ! 😊
Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban, nyomd meg a fehér felmenőid te rasszista fax. 😜
Kár, hogy nem tömegsírban fekszel, ott sem lenne helyed inkább a nap szárított volna ki, és most értem a szintetekre ! 😉
Banánt még mindig várom, de nem kapom, talán igazam van ? 😕
-Norbi- írta:
Aki tanácsot kér, talán nem ért hozzá és szívesen venné, hogy mi miért is "szar".
Azt is hiányoljuk.
Lebeszélni nem így kell. Elsőnek is ismerni kéne a Magyar nyelvet, és a lebeszéléshez szükséges lenne egy-két ellenérv, és egy új ajánlat ami mellé egy-két érv.
Ez Kb olyan mintha Pistinek megakarnád magyarázni miért nem egyen sárgarépát, nem azért mert fütyülni fog, hanem azért mert szar az íze. 😂
Sziasztok Pistikék ! 😂
Itt lett volna az ideje, hogy magadra erőltess egy 11 éves értelmi szintnél kicsit magasabbat, amikor sértés nélkül leírnak neked valamit, hogy okulj, mert ez neked új infó volt. hiába vergődsz tovább...de neem.
-Norbi- írta:
Azt is hiányoljuk.
nem kell megsértődni és másra mutogatni (igazából nekem kéne megsértődni de mind1), egyszerűbb lenne ha annyit mondanál h "bocs, én voltam a hülye". de nem, te megmondtad mindenkinek h ő hülye, nem is ért az egészhez semmit, miközben pont mi szoktunk többet segíteni, és ki is fejtjük h mit miért.
Ha szar valami miért részletezzem, hogy miért szar?
eh.... ez olyan, mintha azt mondanám egy aston martin v12-es vantage-re h fos.... azt nem tudom hogy miért, de fos. közbe egy teljesen jó cucc, annyiért, amennyi. vagy ha azt mondanám a gépedre hogy szar. Na szóval érted...
-Talán mert Alap, és talán nem mindenki gondolja így.
-Azt is hiányoljuk.
-Lebeszélni nem így kell. Elsőnek is ismerni kéne a Magyar nyelvet, és a lebeszéléshez szükséges lenne egy-két ellenérv, és egy új ajánlat ami mellé egy-két érv.
ezzel van/volt a bajom. cpu-t úgy ahogy értelmesen megmondtad, utána lightosan fogalmazva "tahó" voltál, mind orodreathel, mind velem. és a legszebb, hogy meg se magyaráztad h a lap/hűtő miért szar, csak szar és kész.
Ha szar valami miért részletezzem, hogy miért szar ?
Értem mit hiányoltok, nem ajánlottam jobbat....
Nem is akartam, csak lebeszélni próbáltam róla. de tudom ezért is én vagyok a hibás...
A lényeg, hogy ti vagytok a megmondóemberek, érvek helyett csak engem szidtok, amiért írtam, amit írtam, ez van ez nem kell szeretni. 😉
-Norbi- írta:
Valahogy éreztem, hogy nem fog tudni válaszolni. 😃
már nem is várom
Felesleges volna 😃
nem az, csak ez a tipikus msn/fb chat/fórum beszélgetés: írsz egy regényt, ami egyébként tele van infóval, és egyébként viszonylag jól meg is van fogalmazva, szóval fel is lehet fogni erre a válasz:
1 sor teljesen más témára illő válasz
1 smile
avagy semmi
Nem hallottam még ilyesmit róla, de ha Te mondod, biztos nem csak úgy heccből 😃
Akkor Táp csere 😃 😉
Alaplap: MSI 970A-G46 20,8K
Processzor: AMD Phenom II X4 955; 965; X6 1045T 21K ; 24k; 24K
VGA: ASUS; MSI; SApphire; Gigabyte HD7850 ~50K
Memória: 4GB Corsair Vengeance 7,5K
Táp: FPS Hexa 500W 12,5K
Ház: Tetszés szerint...Pl. Sharkoon T9 18K
Ez eddig: Ha a 6 Magos AMD-vel nézzük: 132K
Ehhez még kell egy HDD, de ha az van, át lehet tenni.
Ez lehet még olcsóbb vagy drágább is.
Aminek maradni kéne az a Tápegység; Alaplap; és minimum a Phenom II X4 955.
RAM-ból mehet 4GB vagy 8GB; Videókártyából lehet kisebb, mint pl. HD7770, vagy nagyobb, mint a HD7870.
Ezen kellemesen elmegy a Bf3.
Ezzel a géppel semmi nem menne. 1-2 dolog minimumom.
Esetleg ha ez így megvételre kerül, mindenképp kell bele egy videókártya.
HD7750 például.
Processzor: Intel Celeron DualCore G550 2*2.6GHz/2MB/1333MHz /2mag/ s1155 - 3 év garancia
Alaplap: Gigabyte GA-H61M - 3 év garancia
Videokártya: Intel HD3000 Graphics (PCI-E slot van, késöbbiekben bővíthető!)
Memória: 4GB DDR3 1333Mhz - élettartam garancia
Merevlemez: 160GB SATA II - 1 év garancia
Optikai meghajtó: Samsung 22x DVD super multi író - 1 év garancia
Tápegység: 450W 8cm cooler - 1év garancia
Számítógépház (előlapi USB-s, audio kivezetés) - 1 év garancia
Kártyaolvasó: belső 68 in 1 USB 2.0: 1 év garancia
szóval ez lenne az szerintetek megéri megvenni, vagy inkább keressek jobbat? Köszi.
Ott van a gépeim között.
sziasztok!
haveromnak egy 7750-mellé melyik lenne jobb?
AMD Phenom X4 965 Black Edition
AMD Phenom X6 1045T
Ha nincs árban nagy különbség akkor az X6. De 4-5.000Ft-tnál nem ér többet az X6 😀
haveromnak egy 7750-mellé melyik lenne jobb?
AMD Phenom X4 965 Black Edition
AMD Phenom X6 1045T
Hadlyuk már a süket dumát, olvassatok vissza honnan indult, és lássátok mivé vált a téma... tudom erről is én tehetek, ki más is lehetne ! 😞
nah akkor újra:
orodreath +1
Téged nem kommentállak te sem tudtál...😜
Régen azt hittem értelmes Ember vagy, mára rájöttem, hogy csak okoskodni próbálsz. 😊
Nem áll jól, inkább hanyagold.😂
még mindig innen indult
ezt nem hiszem h félre ütötted
Totál jók vagytok😃
Ezen forumon még ekkora vitát nem láttam😉 de családi albumot sem 😃
Devis: te még egy őszinte mondatot sem vállalsz, ezek után kérdőrevonsz ? 😕
Totál jók vagytok😃
ez kész
http://prohardver.hu/teszt/ivy_bridge_az_otodiken/tuning.html
Igaz, hogy csak 3800-ig ment, és azt is jó lapban, de lehet húzni. Csak ugye nincs sok értelme.
és azért vegyen kb 20k-ért lapot h húzzon 2-3-400 mhz-et? ne viccelj már
Synda...Ügyes vagy 😀....mehetsz Xanax-ért.
http://prohardver.hu/teszt/ivy_bridge_az_otodiken/tuning.html
Igaz, hogy csak 3800-ig ment, és azt is jó lapban, de lehet húzni. Csak ugye nincs sok értelme.
és azért vegyen kb 20k-ért lapot h húzzon 2-3-400 mhz-et? ne viccelj már
Ez a lényeg semmi más, hiába írtok bármit !
Ha a ti fajtátokat irtották/ gyűlölték volna másképp vélekednétek, mindezt írom úgy, hogy Német Nagyapám van. 😉
Valakit a bőrszíne miatt megítélni bűn, csakis a ti fajtátok/ eszmétek képes erre, büszkék lehettek minderre ! 😢
Jajj, de imádom. Le 16 évesez, de ő meg fel sem vállalja a korát 😀
Soha nem fogok odáig lemenni, hogy más családtagját sértegessem...nem az Ő bűnük, amit Te itt leművelsz.
Másra nem megy ki ez a játék, de felesleges több kép.
Menj inkább Játszani egyet, hát ha lehiggaszt...vagy Xanax 😉
Synda Rebirth: légyszi több képet ne.... ennék is ma még, ehelyett egy bálnát kell bámulnom aki egy múmia már....
és te mondod?? 😆
sztem nyelvtanórára se jártál be
Ti kezdtétek nyomorultak, akkor hajrá, nézzük ki a cigány !
Cigány módon viselkedtek, én csak erre reagálok !
egy kérdés: amnéziás vagy?
már linkeltem, vagy 2x h te kezdted, de jó.
-Norbi- Téged ki nem szar le? G43 meg már 25 ezernél kezdődik.
Ezért írtam az ASUS-t agyasom.
Nem is kell velem foglalkozni, csak elfogadni, hogy nem az a szent ami neked van.
Nincs azzal baj, hogy 16 évesen nem megy át sok minden a kezeid között, csak erre rá is kéne döbbenni, nem pattogni...
Leírtam, nincs veled baj, csak ezt ki kéne már nőni.
Ő sem ért hozzá, csak ajánlgatja ami neki is van, meg Intelt véd bármely vitában érv nélkül...sokat ne várj...
pedig régen mekkora amd fan volt (fx-ek megjelenése 😃 ). mind1, én most nem bántani akartam, csak megjegyeztem h nem mindig volt ilyen
Én sem bántom, csak nagyon erősen feltűnik, hogy mindig ez van.
pedig régen mekkora amd fan volt (fx-ek megjelenése 😃 ). mind1, én most nem bántani akartam, csak megjegyeztem h nem mindig volt ilyen
G41-et meg amúgy sem, mert nagyon rossz.
Ebből a szériából G43, ha nem akar Világot megváltani, de a jelenlegi árak mellett G45.
Inkább ASUS-ból válogasson ilyen árban.
Slenderman
akkor milyen legyen az alaplap? a ram meg a többi az megvan!
a a noctua hűtő a prci melegedése miatt de gondolom ez is sok akkor helyette mi legyen? legyen egy gyengébb noctua?
Intel Core i5-3350P
Asus P8H77-V alaplap
Cooler Master Hyper 412 Slim
Corsair Cx600
Ez nem valami jó... Ahelyett az i5 helyett inkább 3470, alaplap helyett MSI Z77A-G41, az a procihűtő elég gyenge árához képest, inkább egy Cooler Master Hyper 212 EVO, és tápból egy FSP Raider 550W 80+ Bronze/XFX Core 450/550W 80+ Bronze.
és te mondod?? 😆
sztem nyelvtanórára se jártál be
Mellesleg nem szegény anyukádat kéne linkelgetned egy elvesztett vitában, hanem magadat. De mind1.
Beléd nem szorult méltóság és emberség.
Szegény anyukád...(és nem "Anyád"..szerintem...még egy mai fiataltól elmegy...sajnos...de 27 éves nőtől...pff..)
orodreath: Főleg látatlanban...érzem jóval jobban állunk, mint Ő, de erre reagálni is méltatlan volna.
Egyébként olyan kár vele foglalkozni 😃 Okos szóra nem hallgat, ami az értelmes ember egyik erénye lenne.
Vergődik...vergődik...de a dolog áll egy helyben ...
Synda Rebirth: " Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban " és hova szarjak, én is több helyre szoktam menni nyaralni nyáron, (és nem a balatonhoz), hanem külföldre mégse menőzök vele, mert 1. senkit nem érdekel 2. meg az én dolgom. Az meg h. megveszlek kilóra azzal meg én óvatosan bánnék, mert ha nem tudod ki hogy él akkor hallgass róla inkább, meg ilyeneket a 13-14 évesek szoktak mondani (tisztelet a kivételnek). 😃
Te kezdted szokj hozzá.😜
Nem Ő...Én 😀
Fail 😃
Mind azon által, még most sem vennél meg 😃
Synda Rebirth: " Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban " és hova szarjak, én is több helyre szoktam menni nyaralni nyáron, (és nem a balatonhoz), hanem külföldre mégse menőzök vele, mert 1. senkit nem érdekel 2. meg az én dolgom. Az meg h. megveszlek kilóra azzal meg én óvatosan bánnék, mert ha nem tudod ki hogy él akkor hallgass róla inkább, meg ilyeneket a 13-14 évesek szoktak mondani (tisztelet a kivételnek). 😃
Te kezdted szokj hozzá.😜
mindenkit úgy ítélnek meg ahogy viselkedik (27 éves létedre ezt már biztosan tudod, szal nem fejtem ki ha nem baj)
vagy csak egyik modi se figyel?
Banánt tőlem nem kapsz...ahogy 8 éve senkitől...ezen el kellene gondolkodni 😃
Felőlem lehetsz "szőkecigány is" még ha a bőrszíned és a véred nem is az, a mentalitásod igen, egy kutya vagy velük 😃
De egy képet Én is tudok szedni bárhonnan...Banán 😃
Mellesleg igen csak meglepődnék ha Te engem megvehetnél kilóra 😃
ha annyi pénzed lenne, lenne veled valaki, még ha bűn undorító is lennél 😂
Azt is hiányoljuk.
Sziasztok Pistikék ! 😂
Nem vagyok cigány...Megvehetnélek kilóra, de szart nem szoktam venni ! 😊
Ez meg Anyám augusztusban, Egyiptomban, nyomd meg a fehér felmenőid te rasszista fax. 😜
Kár, hogy nem tömegsírban fekszel, ott sem lenne helyed inkább a nap szárított volna ki, és most értem a szintetekre ! 😉
Banánt még mindig várom, de nem kapom, talán igazam van ? 😕
Azt is hiányoljuk.
Sziasztok Pistikék ! 😂
Azt is hiányoljuk.
Sziasztok Pistikék ! 😂
hát igen
és szted ez a legjobb módja a lebeszélésnek?:
Hűtő is...
Táp értelmetlen.
eh.... ez olyan, mintha azt mondanám egy aston martin v12-es vantage-re h fos.... azt nem tudom hogy miért, de fos. közbe egy teljesen jó cucc, annyiért, amennyi. vagy ha azt mondanám a gépedre hogy szar. Na szóval érted...
-Azt is hiányoljuk.
-Lebeszélni nem így kell. Elsőnek is ismerni kéne a Magyar nyelvet, és a lebeszéléshez szükséges lenne egy-két ellenérv, és egy új ajánlat ami mellé egy-két érv.
-Azt gondolsz, amit szeretnél.
Hűtő is...
Táp értelmetlen
ezzel van/volt a bajom. cpu-t úgy ahogy értelmesen megmondtad, utána lightosan fogalmazva "tahó" voltál, mind orodreathel, mind velem. és a legszebb, hogy meg se magyaráztad h a lap/hűtő miért szar, csak szar és kész.
Ha szar valami miért részletezzem, hogy miért szar ?
Értem mit hiányoltok, nem ajánlottam jobbat....
Nem is akartam, csak lebeszélni próbáltam róla. de tudom ezért is én vagyok a hibás...
A lényeg, hogy ti vagytok a megmondóemberek, érvek helyett csak engem szidtok, amiért írtam, amit írtam, ez van ez nem kell szeretni. 😉
Valahogy éreztem, hogy nem fog tudni válaszolni. 😃
már nem is várom
Felesleges volna 😃
nem az, csak ez a tipikus msn/fb chat/fórum beszélgetés: írsz egy regényt, ami egyébként tele van infóval, és egyébként viszonylag jól meg is van fogalmazva, szóval fel is lehet fogni erre a válasz:
1 sor teljesen más témára illő válasz
1 smile
avagy semmi