Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jozsefgyorfi avatar
17, 14, 13, 12, 8, 7, 5, 4, 3. Kb ezek azok, amikből én szeretnék látni majd a jövőben egy folytatást, de ezeknek a legtöbbje is csak középkategóriásnak számit, mint anime.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Nozaki jó volt, de annyira nem hat meg. Amúgy ebből egyiknek nem adnék folytatást úgy őszintén. De van olyan is amire inkább azt mondom bannolni kéne a valóságból. 😆

Első 100 akinek adnák:

1: Juuni Kokki
2: Berserk
3: Junni Kokki
4: Berserk
5: Junni Kokki
6: Berserk
7: Juuni Kokki
8: Berserk
9: Juuni Kokki
10:Berserk

11-33: Juuni Kokki
34-66: Berserk
67-80: Juuni Kokki
81-100:Berserk

Szép kis sorrend mi? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
1, 3, 4, 6, 8, 11, 18
Ezek mind szvsz, és kb ebbe a sorrendbe is van az hogy melyiket várom legjobban és legkevésbé, de persze várom. Igazából az első kivételével a többi nélkül meglennék...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Eddig a szezonból 5öt akartam nézni, kettőbe belenéztem és azon gondolkozom, hogy ilyen jó animéket rég nem láttam. Életemben nem volt olyan, hogy 2 animét droppolok egymás után csak az első rész alapján.
Az a toplista meg inkább foslista. Én max top 6ot tudnék belőle összerakni. A top 10et 3 kivételével dobnám ki a kukába ebből a listából.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Az a toplista... te drága jó ég. Nem semmi.

btw: A Gintama per pillanat egyszerűen rohadtul jó.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Attól még hogy az kicsit furcsa. A Kiseijuu európában úgy ahogy aratott, sőt a Monogatari széria meg Japánban folyamatosan első eladásokba, még is a Death Parade kivételével (amit nem láttam de kétlem hogy olyan feszült tudott lenni mint az eredeti OVA) mindegyik shounen bullshit. Kicsit nevetséges, vagy a mai páva generáció egyes szubkultúrái is csak erre vevőek?
0
0
0
0
xoki avatar
Láttatok olyan animét, amelynek a helyezésével nem értetek egyet?
Egyikkel se 😃
Kb a középmezőnyt raknám fel, a legvégét középre, a legjobbakat meg pár kivételével a legvégére 😃

dispPaP: mondo szavazás volt ha jól tudom, szóval mit vársz 😃 Értem ez alatt hogy a listán látszik hogy csak hype animek re jött a legtöbb szavazat. Amelyeket meg nem hypoltak azok mind 0 ponton vannak 😃
Nem csak az hiányzik btw
0
0
0
0
dispPaP avatar
Láttatok olyan animét, amelynek a helyezésével nem értetek egyet?

Ebből az első 28-ből 26-al nem értek egyet. Főleg hogy az egyetlen értelmes anime, amibe voltak gondolatok is az az első lapon csak a 20. helyen szerepel.. LMAO

A másik meg... hol a picsában van a Gintama?
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egy Psychological Seinen manga ami egy Seinen magazinban fut és hamarosan véget ér, miért lenne 2000részes? Gyerekek nem shounenekről beszélünk most!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Van néhány tipikus téma, amik annyira kitalálhatóak, mint a romantikus vígjátékok.
(Kivéve ha valamelyikre az elején nagyon rácsöpögnek a tini-ribik, aztán lesz egy 2000 részes már-már eposz. Nyújtják mint a rétes tésztát, de csak egyre bonyolultabb lesz)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ez csak egy lehetőség. Adok oylat neked előre kitalálod fejenálva tapsollak meg. 😃 Amúgy azt fogom majd nézni. 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Na igen, de van egy kis különbség a tippelgetés meg a között ha biztosan tudod a végét. Általában a csavarok és a meglepetések tesznek sok sztorit különlegessé és ez igaz is mivel ha találgatunk az anime végével kapcsolatban, az nem jelenti azt, hogy biztosan tudjuk a végét. Tehát ha tippelgetünk és az anime végén mégis valami várakozásokon felüli jön, akkor szerintem azt mindenki szereti.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
dispPaP: Ajánlanám neked a Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu-t. Nem tudom biztositani neked, hogy tetszeni fog, de szerintem megéri, hogy legalább az első részt megnézd.
Egy bűnözőről szól, aki éppen kiszabadult a börtönből és új életcélt keres.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Az első fő tippem az lenne hogy igaz volt hogy nem jó embert csuktak le, és ő maga az igazi rabló, valamiért nem tehet mást.

Esetleg a múltat megváltoztatja, így a jövőt is, de valami félresiklik és nem a jó irányba, de ez túl egyszerű lenne.

Nem ovlasom a mangát, de az tudom hogy ugyan azt a véget fogja éreni mint a mangája nem sokára.
0
0
0
0
xoki avatar
Hát én 2+1+1 dologra tippelek mint fő cselekmény (igen 4, de megvan az oka amiért igy irtam 😃😉
- megmenti az anyját
- megmenti a gyereket, akire nem akarták hogy emlékezzen
+1 megmenti mindkettőt
+1 Steins gate stilusban többször visszakerül egy helyszinre, csak itt akaratán kivül...

Mindenesetre már azért is jó az anime mert ilyeneken gondolkozok vele kapcsolatban 😃
0
0
0
0
SalaysHUN avatar
Ahri japán szinkronjához szólva: egyszerűen zseniális *.* így igazán átjön, milyen is egy igazi kitsune :3 nem mondom h nem fogom kipróbálni 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Akár az is lehet hogy a jövőt megváltoztatja a múltjával... De remélem ütős léesz és nem olyan amit első részből bármelyikünk ki tudna találni mert akkor csalódott leszek
0
0
0
0
xoki avatar
Jó volt a Boku Dake ga Inai Machi első része, bejön. Nem ismerem a mangát, de jelenleg nem tudom elképzelni hogy miről szól majd a 2. rész (ilyen fiatal korába nyomoz majd? gondolom valami ilyesmi lesz) Az "erejére" meg remélem lesz magyarázat....
0
0
0
0
dispPaP avatar
Kellene, már várom a második részt. Meg kíváncsi lennék az Ajin fosgrafikás megoldására is, hogy mit alkot. Nem az a gond hogy az Ajin fosul néz ki a grafika miatt... hanem az hogy a Beserk is hasonlóan fog... :/
0
0
0
0
sunny474 avatar
Én is nyálazgatom át az első részeket a szezon nagyjából, ami eddig kijött. Nem túl étvágygerjesztő eddig. Részletezni max akkor fogom,ha már láttam az összeset. Lesz néhány ami heti 1 részes időtöltésnek jó lesz,de kifejezetten egyik sem fogott meg annyira eddig,talán annyi a pozitív h elég sok fántázíí lesz,azt meg az utóbbi időben úgy se sokat néztem.
Jó mondjuk tegyük hozzá, hogy ezt a Schwarzesmarken után írom,ezt néztem meg most utoljára. Imádkozom, hogy valami komolyabbal álljanak elő mint a Muv-Luvnál. Anno amikor azt néztem egészen beleborzongtam az első 2 részben, el is hittem h tartja majd ezt a szépséget, hogy kivételesen a kislányok bugyija helyett a beleik villanak ki halálsikolyuk közepette, DE tévedtem. 2 kőkemény rész után már ment a hawaii dizsi a tengerparton napsütötte idomokkal miközben emberevő idegenek nyüzsögtek mindenhol. Adja isten h ebbe több komolyságot fektessenek.
0
0
0
0
dispPaP avatar
De ez nem az, alapból Seinen Thriller manga. Ha az lesz felkötöm magam.
0
0
0
0
xoki avatar
Igy szokták felfezetni a misztikus iskola klubos animéket is 😆

Na mindenesetre jó lesz, igy eddig kettő van a szezonból amit elkezdek, meg még van egy kérdéses. Itt a válasz hogy miért az:
https://www.kephost.com/images/2016/01/10/vlc2016-01-1021-25-15-14.png
Amikor már azt hittem semmivel nem tudnak meglepni fanservice téren....
0
0
0
0
dispPaP avatar
Van egy 29 éves srác, akinek van egy képessége visszadobja őt az idő bizonyos idővel, amikor valami történik. Ám hamar kiderül hogy a legnagyobb ellensége a saját múltja. 18 évvel ezelőtt történt valami amire alig emlékszik, egy bizonyos lányt elraboltak és mást csuktak le érte. Az lett a rész vége hogy a képessége visszavitte őt a saját elfeledett múltjába.

KÜlönleges hangulata van hidd el. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
dispPaP jó kérdés...
Egyébként kicsit bővebben hogy milyen az anime igy első rész alapján? (miről szól stb ne ilyen MALosan leirva, nyugodtan jöhet spoiler is) mivel az ilyen stilusnál nagyon válogatós vagyok. (egyediséget várok)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Gyerekek a Boku Dake ga Inai Machi-val egy igen ütős dolog vette kezdetét, rég kezdett egy anime ilyen erősen mint ez. Remélem a rész végi nyomasztó hangulat viszi tovább az egész animét. 😃 Aki tudja nézze... amúgy miért vagyunk ennyire kihalva?

[LINK]

Ez a Sushi Police mekkora szar lett. Tudom minden animére ezt mondom, de komolyan 3 perces részenként amiből 1 perc az OP/ED és a maradék 2 percből meg 1:50ben a Chihayafuruból bevágott képeket kommentálja.....
0
0
0
0
xoki avatar
Őszintén szólva engem semmi nem érdekel a szezonból, csak a FT, de az nem teljesen újdonság. Inkább nézek kicsit régebbieket...

Btw ilyen tanárnő kéne az iskolákba 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nekem a téli szezonból 1 db várós anime van, a Durarara új évadja, azon kívül még pár érdekes. Divine Gate, Swarzesmarken, Fairy Tail Zero meg a Hai to Gensou no Grimgar (minden ilyet szeretek, csak azért, pedig nem túl érdekfeszítőnek tűnik.). Meg még talán az Ajin és a Dimension W.
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Smiteban lesz végre egy Japán isten is, Amaterasu.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Tetszik... az új champ teaser is.. de én már ugyan vissza nem megyek >.< elég időt öltem bele és nem is élveztem már olyan sokszor... 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Kicsit off

Na azt hiszem megint kedvem lesz lolozni 😃
[LINK]

ahri jobb mint magyarba 😆 if you know what i mean

Itt az összes: [LINK]

sok hang ismerős, biztos anime seiyuuk

Lassan végigérek velük és ezek tényleg értik a dolgukat
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

Hamarosan jövök egy Ushio To Tora-val is, de 5-7 között lesz valahol eddig.
0
0
0
0
xoki avatar
Elolvastam, de most jöttem rá hogy nem irtam rá semmit 😃
Szóval, nagylelkű felajánlás. Őszintén szólva a közös blogozásnak akkor lenne értelme (szerintem) ha -ahogy emlitve lett- ugyanarról lenne több vélemény. Na de ugyebár itt mindenki szinte teljesen más fajtákat néz, ráadásul nem ugyanabban a tempóban... Szóval egyenlőre én azt mondom hogy nem élnék a lehetősséggel, viszont ha van olyan aki nagyon szívesen benne lenne és kevesen vagytok hozzá vagy hasonló akkor lehet szólni nekem is ha csak ennyi az akadálya az elkezdésének....

Na közbe két anime befejezve, az egyik egy rövid epizódos a másik meg tán a nyári szezonba volt, kezdeném azzal:

The iDOLM@STER Cinderella Girls 2
Megjegyzés: Az első rész megjelenése óta nézem...
Hogy hogy lehet valami ilyen unalmas, mint az utolsó 4-5 rész... Borzalom
Az első évad egy nagyon elmegy kategória volt. Ez számomra sokkal jobban indult, ééés annyival is lett rosszabb... Igazából az zavart leginkább hogy az egyik csaj már rosszabb volt mint Orihime a "kurosaki-kun" jával... Csak itt a "bele adok mindent" hajtogatta, még akkor is ha teljesen mást kérdeztek tőle. Nem is irok többet róla mert lepontozom a sárga földig.
Egy nagyon gyenge 6/10 et kap azért mert a zenék elég jók benne, valamint a sima idolmaster tiszteletem miatt.

A rövid anime pedig a:

Chitose Get You!!
Eddig ez a legjobb amit a láttam ilyen rövid epizódos fajtában. Igazából az egész egy kliséhalmaz, de mint már egyszer emlitettem, rövid anime esetében ezt teljesen megbocsátom. Lényegében arról szól hogy egy kis iskolás szerelmes egy alakba, majd a tanára is az lesz, aki a szokásos majdnem túl öreg és nincs férjnél fajta tanárnő. Akkor pár barátjával is megismerkedünk, igazából semmi különös. Igazi rosszcsont főszereplőnk, a tanára mindig bünteti mert hülyeségeket csinál... Ennyi a lényege 7/10

Btw: a Working!! ról jön majd egy nagyon szép kis terjedelmes vélemény. Ha túl hosszúra sikeredne, csak az miatt lehet kinyitok egy blogot majd, de majd meglátjuk, mindenesetre arról valahova valamilyen úton módon felkerül a véleményem mivel az egyik új 10/10 animém 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Csak 5 éve "közeleg a tél..." de sosem jön el...

Amúgy indult egy hasonló sorozat a GOT-hoz. Magyarul is lesz hamarosan:
0
0
0
0
norbli01 avatar
Főleg amikor nem undorodsz el tőle 😆 Igen, jó sorozat 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Pang a fórum. Közben én írnék ám valami szösszenetet csak nincs nagyon rá időm, max hétvégére várható, perpill azt a kevés időmet a Trónok Harcára fordítom. Most kezdtem el nézni, de nagyon bele lehet szopódni.😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
dispPaP: Irány a purgatórium. Kappa.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Azt hiszem az a fiók sem lesz sokáig aktív
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Keresek egy olyan művet ami nem túl megosztó és te még nem írtál róla. Ha jó lesz akkor azzal kezdek, ha nem....akkor nem.😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát próbáld ki, jozsefnek is elsőre ment... 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én szívesen benne lennék csak a büdös életben nem írtam mégy egy épkézláb kritikát se. Néha-néha elpoénkodtam itt a fórumon de nem tudom, hogy menne. Meg még 1 ember jöhetne, ha már dispPaP ilyen nagylelkű felajánlást tett.😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Tőlem akárki aki akar írni, csak legyen meg egy minimum, ha mást nem legalább egy próbát tehetnénk. De ahogy látom eddig nem sokakat érdekel, csak gondoltam felajánlom. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem hiszem, hogy mindenkire gondolt 😃
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Ez a csoportos blog ötlet nem rossz, de én inkább nem lennék benne. Most ezért kérlek ne haragudjatok.
0
0
0
0
xoki avatar
TrentonG: Bleachet mindenképpen
0
0
0
0
dispPaP avatar
Trenton: Egyiket sem.

Podcastal meg a vloggal egy gond van... a büdös életben nem lesz olyan hogy egyszerre mindenki ráér. Anno Riczék is próbálták 2-3 alkalom lett belőle. Ráadásul a vloghoz még érteni kell a videóvágáshoz, meg a Sony Vegashoz, és több órás munka egy videó, anno próbáltam de nem jött be.

Ha benne lennétek felajánlom a blogom, van pár követőm + 100k megjelenítésem, szóval alapból lenne egy kevés olvasónk. Úgy is már csak félgőzzel meg a blog, frissítés nem árt, esetleg majd át is nevezhetnénk. Tudok hozzá adni először író, majd később szerkesztői jogot. Hírdetni meg lehetne pár helyen AA, más animés fórumok stb. Aki benne lenne jelezze, mert akkor meg kell bővebben beszélni!
0
0
0
0
flyaway2 avatar
TrentonG Tokyo Ghoul egy fos, nagyon elrontották, a Bleach az viszont elég jó, bár egy idő után meg lehet unni. De én a Bleach-et javaslom, a Tokyo Ghoult semmiképp. Viszont ha most kezded az animézést (vita betöltése 3...2...1...) a Sword Art Online-t is megnézhetnéd. Nem egy tökéletes mű de kezdésnek tökéletes!
0
0
0
0
no avatar
Méket érdemes elkezdeni nézni? Láttam Tokyo Ghoul első részét, nemrossz, Bleach se tűnik rossznak, méket nézzem meg?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
rjueikichi Amúgy ez jó ötlet. Ha nem is vlog inkább podcast formában, összegyűlnénk skypeon és elvitázgatnánk. dispPaP-al úgyis lehetne vérre menő vitákat folytatni.😆 Csak ugye ez szabadidő kérdése. Egy idő után összemelegedne a brigád és akkor már vlog is lehetne egy baráti sörözés keretein belül. Aztán jönne 1-2 feles és még jobb viták lennének.😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egyébként a legnagyobb bajom az AB!-vel hogy egy Yurippe egy hatalmas Suzumiya Haruhi copy. 😃

Közös blogolás nem rossz ötlet... viszont kellene legalább 2 embernek benne lennie. Például egy animéről 3 ember írna, több szemszög, több meglátás, zseniális lenne! 😲
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció