Eredeti játék

2009. October 20., téma
Fórum » Apróhirdetések
Eredeti játék adok-veszek-cserélek téma

Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség

A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok!

megkérdezném hogy kinek van meg az Alien vs. Predator 2010-es verzió !?
akinek megvan és megválna tőle az írjon privibe!

( ha valaki tudja honnan lehetne letölteni ingyen az irjon 😀😉 pls. )
és még azis érdekelne hogy hol lehet megvenni (én nem találtam mert egy régebbi játék 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Eladó battle.net accountom. Tartalma: diablo 3+ kieg.
Irányár: 10.000 Ft
Elérhetősegem:
Email: joey7620@gmail.com
0
0
0
0
no avatar
The crew+season pass-t cserélek cs-go ra! vagy eladó! de bármi mást meghallgatok
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.

GTA V (Aktiválva van maga az accountot adnám) cserélném Fifa 15-re. Érdeklödök üzentbe írjanak!
0
0
0
0
winrar avatar
Sziasztok!
Aki ki szeretné próbálni az eredeti GTA5-t, annak én kölcsön tudom adni az accountom pár napra, max egy hétre, egy CS:GO accountért cserébe. Ugyanis szeretném kipróbálni a CS:GO-t, mielőtt megveszem.
0
0
0
0
no avatar
The crew+season pass-t cserélek cs-go ra! vagy eladó! de bármi mást meghallgatok
0
0
0
0
markofiu avatar
Steam acc, és 2 db Guild Wars 2 eladó. Egyeket használtam, másik egy beváltatlan kulcs.
Steam accról itt a kép mik vannak rajta:
https://puu.sh/hQzVE/6f468ba3cb.jpg
Értékük:
https://puu.sh/hQzXu/9bb8407181.jpg
Guild Wars: 5k
Steam acc: 30k
0
0
0
0
ervin2222 avatar
perixx: PAYDAY The Heistet ingyen megkapta mindenki, PAYDAY 2 6 eurora le volt árazva többször is. A cs go-t és a sniper elite v2-t is olcsón osztogatták. Ne akard már lehúzni az embereket...
0
0
0
0
roba1996 avatar
Ezeket a játékokat cserélném Battlefiled Hardline-ra !
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
The crew+season pass-t cserélek cs-go ra! vagy eladó! de bármi mást meghallgatok!
0
0
0
0
showtekk avatar
CS:GO-mat cserélném el Crewra esetleg Battlefield 4-re, de meghallgatok más ajánlatokat is. Kizárólag csere érdekelne, eladni nem szeretném.
0
0
0
0
no avatar
Eladó Battle.net accountom! (Csere csgo vagy Guild Wars2)

Szerver: EU RAVENCREST (Alliance)

lvl 100 Kia nevű Draenei female shaman! pvp ilvl 645 (combatba 685ilvl), "pve" ilvl 649
Szakmák: Jewelcrafting-323(87-et pluszba lehet húzni, annyira van anyag) Mining-647.
World droppos mountja is van: http://www.wowhead.com/item=116661/mottled-meadowstomper
Transmog settje nagyon beteg! biggrin.gif megnézed és meglátod! wink.gif http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Kia/simple
2v2 teamje 1776
3v3 teamje: 1499
Több infó privátban!

Elérhetőségem: 06204959176 (Balogh László) Sms-t küldj és visszahívlak mert ismeretlen számot sosem veszek fel!
Email: bagoly1993@gmail.com
0
0
0
0
no avatar
The crew+season pass-t cserélek cs-go ra!
0
0
0
0
krutka avatar
Eladó lenne Resident evil 6 Limited edition (sok extrával, készítők által dedikált üvegezett valami) PS3!
- 5ezer

Érdekelne : Dragon Age: Inquisition PC

PM
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok! ELADÓAK!!!
-Guild Wars 2 Dobozos
-The Elder Scrolls Online- IMPERIAL edition !! Dobozos
-Fable (díszdobozos!)
-World of Warcraft :Cataclysm
-Resident Evil 5 Dobozos
-Crysis
-Crysis Bundle
Pure
0
0
0
0
no avatar
Üdv én dlc kódokat meg starter packokat a steamre meg online játékra.
Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena Closed Alpha Key
World of Tanks Invite Code Key 350Gold 7nap prém meg egy prémium tank német 3-as szintű
Ghost Recon Phantoms Starter Pack
ShootMania Storm Exclusive Alienware Skin
Heroes Of Newerth 200 Silver Coin Key
Dragon's Prophet Azure Snow Dragon Key
PAYDAY 2 Alienware Alpha Mauler Key
Project Spark Get Started Bundle Key
The Settlers Online Buff Pack Key
Dying Light In-Game Alienware T-Shirt Key
Anno Online Starter Pack
War Inc. Arsenal Bundle
Panzer General Online Starter Pack Key
Dream of Mirror Online Closed Beta Key
Might & Magic Heroes Online Starter Pack Key
Ezeket adom el.Va valakit érdekel akkor egy the crew kódot vagy a the crew season pass kódot kérek.Sok kódot adok.Engemet csak a the crew érdekel amit írtam ha nincs the crew akkor vagy mortal kombat x vagy grand theft auto 5-re cserélem
Amiket most írtam játékok egyik sincs aktiválva sehol sem.
Érdeklődés email hursandani2015@gmail.com
Ha valaki elcseréli amit írtam akkor ajándékba kap egy dirty bomb closed beta kódot ajándékba.
0
0
0
0
reload avatar
Eladó Origin(1db) és Steam (3db) Accountok !

2. Account Tartalma : Call of Duty Modern Warfare 2
3. Account Tartalma : Call of Duty Black Ops
4. Account Tartalma : Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Black Ops 2, Counter Strike Global Offensive, Dota 2, Metro 2033 , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Medal of Honor , Mirror's Edge , Burnout Paradise : The Ultimate Box, Sniper Elite V2

Ugyan itt eladó Origin Account is, Tartalma : Battlefiled 3, Medal of Honor , Burnout Paradise : The Ultimate Box , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Mirror's Edge, SimCity 2013 , Sims 2 Gyűjtemény(összes kiegészítő megvan )

Külön - Külön is Eladóak !!

Egyik Account sem Bannolt ( fényképet is küldök,ha kell )

Ár : megbeszélés alapján !

CSERE NEM ÉRDEKEL !
0
0
0
0
no avatar
The crew season pass-el eladó vagy csere bármire!
0
0
0
0
reload avatar

4. Account Tartalma : Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Black Ops 2, Counter Strike Global Offensive, Dota 2, Metro 2033 , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Medal of Honor , Mirror's Edge , Burnout Paradise : The Ultimate Box, Sniper Elite V2

Ugyan itt eladó Origin Account is, Tartalma : Battlefiled 3, Medal of Honor , Burnout Paradise : The Ultimate Box , Crysis 2 Maximum Edition , Dead Space, Mirror's Edge, SimCity 2013 , Sims 2 Gyűjtemény(összes kiegészítő megvan )

CSERE NEM ÉRDEKEL !
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Protein, én azt mondtam hogy "336€ - 101.160 Ft"-ér de azt nem hogy ennyiért is adom el, emberek vagyunk tudom senkinek sincs 100000 Ft-ja csak úgy a lényeg hogy ennyit ér, ha valaki ajánl érte valamit akkor ajánljon... nekem is van egy bannolt játékom de azt az ajánlat után írtam is volna, a CS:GO, ott is azért van bannom mert anno egyszer le lett akciózva a játék 2-3 €-ra és onnantól kedve be sem értem a sarkon és fejbe lőttek, na mondom ez nem lehet egyik ismerős talált hozzá hack-et ami jó is volt mentem egy versengőt a wh-ból láttam hogy a 10 emberből 7 wh-zik velem együtt na akkor ez volt az első és utolsó meccsen hack-el a következő játékom akkor evvel a kaksival akkor volt mikor a többiek jelentették hogy lebukott a hack, na mondom le tetszteltem és tényleg lebukott.

A többi játék makulátlan és nem hackeltem , utálom a hackereket és azokat a játékokat is amik tele vannak velük, ezért nem tartom semmire a CS:GO-t...

És kedves Protein, amit láthatod az árlistában nincs benne pénzért feltüntetve olyan játék ami ingyenes, sőt ami ér is valamit van mellette két szép nulla, ha az ArmA 2 CC-t szétszedem akkor meg megint kb. 15-20 €-óval drágább lenne. Valamint a DLC-k árát miért ne kérném el? szerinted az nem kerül pénzbe vagy mifene? Ha neked kellene azt nem kéne megvenned vagy hogy gondolod? Valamint pl ott a DayZ is, 28€ igaz de azt már olcsóbban nem fogod megvenni sehol sem. A másik meg használt? Mi baja lesz a steam-en elkopik? 😃 na ne viccelj már. A Survarium-ot meg azért említem meg mert igaz ingyenes de magához a steam acc-hoz zárta a fiókot amit nem tudok leválasztatni róla és megy el steam-el együtt, de egyértelműen ehhez sincs hozzá kalkulálva ár csak meg van említve, nézd meg a steam-es jelenlegi áraikat add össze, ugyan ezt kapot, sőt ez még kevesebb is, és még enged is. Hol itt a probléma?

A lényeg hogy én megírtam mennyi az ára, úgy mond "tájékoztató jellegű" az hogy ki mennyit adna érte az legyen az ő dolga, és várom az ajánlatát. Bár van amit elfelejtettem oda írni pl. Skyrim-hez is megvan az összes dlc és nincs bele számolva, de a sok ide nem illő szöveg miatt még egyszer:

"Halló.

Eladó az alábbi "játék csomag"

Steam

30€ ArmA 2 Complet Collection
45€ ArmA 3
07€ Day of Defeat: Source
28€ DayZ
15€ The Elder Scrolls V: Skyrim (+DLC-k)
32€ Euro Truck Simulator 2 (Going East! + Fantasy Paint Job)
25€ Man of War Assault Squad 2
00€ Metro 2033
05€ Parkan 2
15€ PAYDAY: The Hiest
28€ Sniper Elite V2
11€ Space Rangers HD: A War Apart
05€ Star Wolves
05€ Star Wolves 2
10€ Star Wolves 3: Civil War
Free To Paly - Survarium
05€ The Tomorrow War
30€ Total War: Shogun 2
05€ UFO: Aftermath
05€ UFO: Aftershock
10€ Wargame: European Escalation
20€ The Witcher 2: Assassins of Kings Enchanted Edition
----------------------------------------------------------------
336€ - 101.160 Ft"

Az ár alkuképes. Várok minden kedves érdeklődőt, bátran írjatok. Van CS:GO az accon de az bannolt, mert fos és fos és fos... az ár természetesen enged, a jelentkezőke várom privát üzenetben.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Sajnos nincs már időm játszani, és bár tudom, hogy minél több játék van egy Steam acc-on, annál nehezebb eladni, de hátha. 😀
Az alábbi játékok találhatók rajta:
https://kepfeltoltes.hu/150508/steam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Skyrim-hez megvannak a DLC-k, a Borderlands 1,2-höz is (Pre-sequelhez NINCS), a Borderlands 2-nél az összes headhunter is megvan.
A CS: GO VAC ban mentes természetesen.
A LOTRO-hoz megvan a Quad Pack, igény szerint a turbine-os accountot is adom hozzá.
Valamint az e-mail fiókon van regisztrálva egy The Secret World is, azt is adom hozzá.
Az Arma 3 és az Orion Prelude NINCSENEK meg, csak a hétvégi ingyenesség miatt vannak a listán.

Érdeklődni: matehor@hotmail.com

Árat nem írnék, de természetesen realista vagyok a játékok beszerzési árát illetően (nem 941 euro-ra gondoltam 😃 ), viszont az 5 ezer ft-os ajánlatok tevői ne sértődjenek meg, ha nem válaszolok. 😀
Csere CSAK Warlords of Draenor-os battle.net account-ra érdekel, feltöltéssel, és csak bizonyos karakterekkel.
0
0
0
0
gisti avatar
de ahogy nézem te még mindig nem olvastad el vagyis nem értelmezted amit a legelsöre irtam igaz? erre akkor válaszolj ha már érted mit irtam

uj téma csere :
Ghost Recon Future Soldier-rt keresek cserébe adok Homefront,Tomb Raider(2013) gamet
0
0
0
0
no avatar
Nem fogod tudni eladni annyiért amennyiért vetted sajnos ez van 😃
0
0
0
0
susguy avatar
A sale value-t nézd (piros), ne az alapot (zöld). Megjelenési árért a franc se fogja megvenni ezeket, pláne használtam és egyszerre, ha havonta le vannak árazva negyed annyiért. Attól még hogy szerinted az a három annyit ér, ugyanúgy le szokták árazni őket, persze hogy nem ezt veszik meg 60.000Ft-ért.
Steamen*

Tessék pár cím, meg amiről tudtam hogy ingyen be lehet szerezni:
l4d2, civ v, warframe, tf2, payday, dota 2, metro 2033 - ingyen
cs:s - 5€
cs:go - 3-5€
bl2 - 5€
bl - 5€
cod mw3 - 5€
res evil - 7€
skyrim - 3.75€
portal 2 - 3€
red faction armageddon - 2€
Ezek csak a Steamen található legolcsóbb árak, simán lehet találni más helyeken is, néha még olcsóbban is. Arról nem is beszélve hogy ezek frissen, nem használtan ennyiek.
0
0
0
0
gisti avatar
steam ár calkulátor szerint anyit ér csak a advanced warfare 60 euró merto l.l 20 euro Call of Duty: Modern Warfare 3 40 euro ez a 3 már 120 euro a cod 4+cod 5együtt 50 euro az már 150 ha sok aproságot össze adjuk és még a dlcéket is akkor több lesz az még a 940 euronál is igen vannak régiek is meg dlc-ék is de attol még yni a steamon az ára oké meglehet olcsóbban is venni külön külön cd kulcsokat de igy steamon ez enyi
Protein: ird össze a gameket amik meg vannak nekem hogy azokat hardver apron meg innen onnan külön menyiért tudnád össze szedni még ha a legolcsobbat veszed akkor se lesz az olyan kevés mint amenyit kébzelnél.mer tvolt rá jelenkezö hogy 30-ért el vinné az accot de kösz nem anyiért inkább itt marad
0
0
0
0
susguy avatar
Végre nem én vagyok az egyetlen aki észre veszi ezt 😆
A legtöbb játékot kevesebb mint negyed annyiért is be lehet szerezni (sőt néhányat még ingyen is), de valamiért mindenki elhiszi, hogy majd annyit fizet valaki érte használtan, amennyiért megjelenéskor adták.
gisti:
Jelenleg közel sem ér 941€-t. Jó pár éve esetleg, most közel sem érnek ennyit.
0
0
0
0
no avatar
Csúnya leszek, de nem csoda hogy nem tudjátok eladni az accotokat, nevetséges az ára a játékokhoz képest, még ha gta v vagy advanced warfare akkor aztmondom oké, de régi játékok és van közte free to play is 😃 sokkal már alig játszanak, dlc ről nem is beszélve 😃
0
0
0
0
gisti avatar
Tucsok2008: aloha sok sikert hozzá én sem tudtam eladni 60.000.ért ezt az csomagot ami 941 eurot ér jelenleg,és ez bann mentes nem ugy mint pár hirdetövel lejebb igy sajna nem sok eséj lesz rá hogy el tudod passzolni de hajrác sok sikert hozzá

Counter-Strike: Source

Left 4 Dead 2

Counter-Strike: Global Offensive

Borderlands 2

Borderlands

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer

Test Drive Unlimited 2

Resident Evil 5 / Biohazard 5

Dead Island

Call of Duty 4: Modern Warfare

The Elder Scrolls V: Skyrim

Dead Island Riptide

Warface

Day of Defeat: Source

Call of Duty: Advanced Warfare - Multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare 3

Dungeon Defenders

Call of Duty: World at War

Left 4 Dead

Resident Evil 6 / Biohazard 6

Metro: Last Light

Warframe

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

Sid Meier's Civilization V

Crysis 2 Maximum Edition

Metro 2033

Call of Duty: Advanced Warfare

Sniper Elite V2

Saints Row IV

The Incredible Adventures of Van Helsing

Grand Theft Auto IV

Crysis Warhead

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

How to Survive

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

Portal 2

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Sniper Elite: Nazi Zombie Army

The Incredible Adventures of Van Helsing II

ORION: Prelude

Dead Island: Epidemic

Team Fortress 2

Serious Sam 3: BFE

Killing Floor

Crysis

Crysis Wars

Red Faction: Armageddon

Titan Quest: Immortal Throne

PAYDAY: The Heist

Medal of Honor: Airborne

Orcs Must Die! 2

Dota 2

Ravaged Zombie Apocalypse

Insurgency: Modern Infantry Combat

DC Universe Online

Orcs Must Die!

Portal

Nexuiz

Half-Life 2: Deathmatch

Alien Swarm

Titan Quest

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Single Player

Serious Sam HD: The Second Encounter

Smashball

Dynamite Jack
A
Half-Life

Half-Life 2: Lost Coast

Killing Floor Mod: Defence Alliance 2

Left 4 Dead 2

Nexuiz STUPID Mode

Survarium
0
0
0
0
no avatar
Engem Need For Speed Run érdekelne ha lehet még vele multizni egyáltalán :-)
0
0
0
0
roba1996 avatar
Grand Theft Auto V keresek aki meg vette de nem tetszik neki vagy nem bírja a gépe és megszabadulna tőle az írjon üzit 😀
0
0
0
0
reload avatar

CSERE NEM ÉRDEKEL !
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Halló.

Eladó az alábbi "játék csomag"

Steam

30€ ArmA 2 Complet Collection
45€ ArmA 3
07€ Day of Defeat: Source
28€ DayZ
15€ The Elder Scrolls V: Skyrim
32€ Euro Truck Simulator 2 (Going East! + Fantasy Paint Job)
25€ Man of War Assault Squad 2
00€ Metro 2033
05€ Parkan 2
15€ PAYDAY: The Hiest
28€ Sniper Elite V2
11€ Space Rangers HD: A War Apart
05€ Star Wolves
05€ Star Wolves 2
10€ Star Wolves 3: Civil War
Free To Paly - Survarium
05€ The Tomorrow War
30€ Total War: Shogun 2
05€ UFO: Aftermath
05€ UFO: Aftershock
10€ Wargame: European Escalation
20€ The Witcher 2: Assassins of Kings Enchanted Edition
----------------------------------------------------------------
336€ - 101.160 Ft

Az ár alkuképes. Várok minden kedves érdeklődőt, bátran írjatok.
0
0
0
0
no avatar
The crew season pass-el eladó vagy csere bármire! mindent meghallgatok! érdeklődni p.ü
0
0
0
0
gisti avatar
martadavid: ha nem lehet vele multizni gondolom vac bann akkor le lehet szedni törtbe és fizetni se kell érte
0
0
0
0
no avatar
Bf4 premiumos accot vennék! sürgős!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Lenne egy cserére váró Steam accom annyi a problem vele hogy Multizni nem lehet de elég sok játék van rajta!!
Érdeklődni facebook-on:
Dávid Márta (Ghost Reconos kép)
0
0
0
0
SWfan avatar
Eladó a Uplay account-om.
Tartalma:
-Assassin's Creed 2
-Assassin's Creed 3
-Assassin's Creed 4 Black Flag
-Watch Dogs Deluxe Edition
+ 210 Uplay egység

https://kepfeltoltes.hu/150316/uplay_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/150316/ubi_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/150316/ubiiii_www.kepfeltoltes.hu_.png

Irányár: 4000 Ft
Csere ajánlatot is meghallgatok, de csak játék kulcsra.

Érdeklődni privátban vagy a profilomnál.
0
0
0
0
no avatar
https://i.imgur.com/KNFnRwp.png

Az előző két accom erre cseréltem, akit érdekel az írjon! Csak csere érdekel, mindegy mivel kerestetek, meghallgatom!
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Eladó Diablo 3+ Kieg 8000.-
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Eladó origin accom prémiumos bf4-el. ÁR: 6,5 k .Nem megy elég jól a gépemen ezért nem tartogatom tovább.
0
0
0
0
markofiu avatar
Steam accountomat szeretném eladni. Csere és semmi egyéb nem érdekel kp-ért adom csak.
GTA V, H1Z1, CS:GO, stb
https://puu.sh/hxoBx/5cba996001.jpg
Irányár: 25k
0
0
0
0
no avatar
The Crew+season pass eladó! 5000-
0
0
0
0
attila421 avatar
Bf3 és bf4-es accountot cserélném bf4 premiumra
0
0
0
0
no avatar
The Crew+season pass eladó! 5000- de aki a héten elviszi annak 3500-
Csak az irjon akinek tényleg kell!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Van Helsing 25 ezek véletlenül nem a nemrég lejárt Humble Origin Bundle steames kulcsai? Jótékonyságból vetted őket, ha nem tévedek 5$-ért, ami kb 1200 forint, és van pofád eladni darabját ennyiért???
0
0
0
0
Mizushio avatar
[LINK]

Esetleg érdekel valakit?
0
0
0
0
showtekk avatar
Sziasztok!

CS:GO játékomat cserélném el a The Crewra. Ha érdekel esetleg valakit írjon!
0
0
0
0
Ayistion avatar
FIFA15 Origin acc, csere CSS és 1.6 steam giftre!
0
0
0
0
no avatar
The Crew+season pass eladó! 5000-
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció