Animés lányokat nem ismerek szóval azokkal nem tudom hogy lenne de a nem animésekkel én is igy vagyok, nem is az hogy nem merem megszólítani hanem ha megszólítottam akkor mi a fenét mondjak neki ami érdekli stb 😃 Na de mindegy...
Ez is igaz, mondjuk stoppolva egyszer biztos oda lehet érni 😆 Hát igen a szállás lenne a legnagyobb gond.... Viszont nekem még a határnál is szenvedni kéne...
Szerinted én tudok csajozni? Csak a szájkarate megy 😀, hozzá se mernék szólni egyik lányhoz sem.
Nekem se a távolság a baj hanem hogy mi a francból megyek el Pestig? Meg akkor már 2 naposra mennék hol alszok, a lánchíd alatt? 😃
Miért, a cosplayes csajok buknak a cosplayes fiúkra? Nem vagyok nagy csajozós tipus se, túl nagy kocka vagyok már sajnos 😃
Még a távolság nem is lenne baj annyira ha lenne ismerős aki menne..Annak az esélye meg hogy találkoznék valakivel akit csak neten ismerek 0.001% 😃
Én csak azért öltöznék be mert csajozni jó lenne 😀 .
Egyébként nem Okabe Rintarou hanem Hounin Kyouma! 😃
Hát igen tőled nagyobb távolságra van, még most nekem is nehéz lenne eljutni a jelenlegi helyzetben.
Bár így utólag megnéztem Google mapson nem laksz te olyan messze Pesttől 217KM én meg lakok 160KM-re tőle, szóval nincs túl nagy különbség az a 57KM nem oszt nem szoroz 😆.
sudosu: Senkinek, mert nem szeretem ha rám figyelnek, vagy ha a középpontba vagyok, na szóval gondolom érthető mire gondolok 😆
Amúgy én jó Okabe Rintarou lennék kb a súlyunk egyforma, szóval nekem nem kéne fogyni 😃(gondolom rá gondoltál te is 😃 )
Mondjuk egy mondoconra nem lenne rossz eljutni valahogy :S
Én a világ legegyszerűbb Cosplay-ét választanám és pont a személyiségemhez illik. Találjátok csak ki.
Kell egy orvosi köpeny, kis zselé és Dr. Pepper 😀. Ja meg vagy 30 kilót fogyni 😃. Lehet inkább a másik alternatívát választanám 😃
Na kicsit sokáig tartott összeszedni a fejembe 10-10 et, na de végül is annyira még sem volt nehéz a nagy shounenek miatt 😃
Szóval:
Openingből sok van, általában azok mindig jobbak voltak valamiért nekem, nagyjából besűrítettem mind 😃 endingből volt a legnehezebb 10 et irni, ott lényegében top 3 van, aztán már össze vissza sorrend nélkül lényegében 😃
1. Accel World OP2 (Altima - Burst The Gravity)
2. Angel Beats Opening
3. Guilty Crown OP 1 és 2
4. K-on OP 1
5. Norogami OP
6. S;G OP
7. Tasogare Otome x Amnesia OP
8. Mirai Nikki OP 1, 2
9. Highschool DxD OP 1
10. Black★Rock Shooter OP
Mi az Anime ED top 10-ed? (zeneileg)
1. Accel World ED 1
2. Darker than Black ED 1
3. Elfen Lied ED
4 Guilty Crown ED 1
5. High School DxD ED 1
6. Mirai Nikki ED 1
7. K-on! ED 1
8. Noragami ED 1
9. Sword Art Online ED2
10. Accel World ED 2
A sorrend nem valós, nem tudom én ezt meghatározni, hogy most melyik legyen a 10. és melyik az első. :)
Jó hosszú, sok házit készülök adni 😀, gondolkozzatak rajta hétvégén 😜.
Először is leszögezném nem kötelező 10-et írni (Amatőröknek elég 5 is 😀😉,csak nekem kívánkozik ki 😀, talán a legfontosabbak meglesznek.
Mi az Anime OP top 10-ed? (zeneileg)
1. Toaru Kagaku No Railgun S OP1 (Fripside - Sister's Noise)
2. Toaru Kagaku No Railgun S OP2 (Fripside - Eternal Reallity)
3. Toaru Majutusu No Index I OP2 (Kawada Mami - Masterpiece)
4. Shakugan No Shana II OP1 (Kawada Mami - Joint)
5. Death Note OP2 (Maximum the hormone - What's up people?)
6. Log Horizon OP (Man With A Mission - database)
7. Sword Art Online OP1 (Lisa - Crossing Field)
8. Accel World OP2 (Altima - Burst The Gravity)
9. Elfen Lied OP (Konishi Kayo, Kondoo Yukio - Lilium)
10. K-on! Összes évad összes OP (HTT - Cagayake! Girls, HTT - Uttauyo! Miracle, HTT - GO! GO! Maniac)
1. Highschool D X D összes ED (StylipsS - STUDY X STUDY, Occult Kenkyuubu Girls - Houteshiki wa kotaenai, Occult Kenkyuubu Girls - Lovely (L) Devil)
2. Sword Art Online ED2 (Haruna Luna - Overfly)
3. Death Note ED2 (Maximum The Hormone - Zetsubo Billy)
4. AKB0048 Second Stage ED2 (NO NAME - Kono Namida wo Kimi ni Sasagu) (NO NAME AKB48 egyik alcsapata)
5. Shakugan no shana III ED (Altima - I'll belive)
6. Ookami to Koushinryou ED (Kiyoura Natsumi - Tabi no Tochuu)
7. Shingeki No Kyojin ED 1 (Hikasa Yoko - Utsukushiki Zankoku na sekai)
8. Steins;Gate ED 1 (Yui Sakakibara - Toki Tsukasadoru Juuni no Meiyaku)
9. Steins;Gate ED (23 EP) (Kanako Itou - Sky Clad no Kansokusha)
10 K-On! Összes évad összes ED (Hikasa Yoko - Please Don't Say You Are Lazy, Hikasa Yoko - Listen)
VN Soundtrack (Ezt csak úgy 😀, persze ha valaki olvas rajtam kívűl VN-t írhat)
1. Steins;Gate OP (PC VN) (Kanako Itou - Sky Clad no Kansokusha)
2. Koiken Otome OP (PC VN) (Fripside - Sword Of Virgin)
3. Dracu Riot! OP (PC VN) (Na ennek nem tudom a címét majd megnézem)
Most hirtelen nem jut eszembe több.
Megkérdezitek úgyis miért írtam ilyen hosszú listát, hátha van olyan amit nem ismertek 😀, kicsit terjesztem a Japán zenéket. Így már nem csak K-on! fanok lesztek 😆. Meg várom hátha mutattok valami újdonságot.
Eléggé elvont viszont hasonlít a K-onra egy picit, bár is nekem... Amugy 6/10 nél többet nem adnék rá... Ez a második évad nagyjából olyan mint az első... Nem tudom, nem is tudom eldönteni hogy tetszik e vagy sem.....
Na szóval válaszolva a Steins;Gate-re. Az a hivatalos változat ami megjelent, de már fansub régóta van a regényhez. Igazából a kiadott subnak picit nehezebbnek tűnik a nyelvezete, de még pont jó számomra. A Fan sub-os verziót már elolvastam, gondoltam már másodjára a hivatalos kiadott változatot olvasom. Ja és hivatalos subnak az összes achivmentje le van fordítva.
A chinboyou demo koi ga shitai nekem nem tetszett így nem nézem meg belőle a második évadot. Valahogy nem jött be.
Ha már így szóba került a S;G akkor éjszaka olvasok is kicsit 😃
Na én meg most fejeztem be az Chunibyou demo koi ga shitai első évadját...(egyszerre mind a 12 részt 😆 ) Nem tudom miről szól a második évad de az elsővel nekem már vége lett.Spoiler!
(igazából a szemkötős személyiségét se kellett volna visszanyernie ujra szerintem, az egy jó befejezés lett volna, na de igy se lett rossz)
Szóval remélem valami normális története lesz a második évadnak is.
Befejeztem előbb az Accel World-t, nálam 6/10 volt, ezért csak annyi mert nem kapott normális lezárást, és kegyetlenül irritált a főszereplő karaktere, mármint az zavart benne, hogy semmit nem bírt megcsinálni egyedül, még a seggét is másnak kellet kitörölni. Utálom ezeket az életképtelen karaktereket, Yukki-val voltam hasonlóan a Mirai Nikki-ből. Viszont Kuroyukihime és Noumi karaktere tetszett, régen láttam ilyen utalható karaktert 😃
Mondjuk egy fejezet 8 oldal 😃 Meg anime szebb rajzolású is szerintem... de végül is lényegtelen. Nem t'om van e esély 3. évadra :S
Kijött valami steins gate game, full angol felirattal! Nem tudom hogy ez a régi ami volt is, mert nem játszottam vele, de hátha valaki tudja... 😀 Spoiler!
Na szóval nem rég volt a top 5 kedvenc karakter megnevezése.
Most akkor én pedig arra vagyok kiváncsi hogy:
Melyik az top 5 olyan karakter akiért egyáltalán nem voltál oda/idegesített/nem illett az animébe stb. Remélem érthető mire gondolok de majd a válaszomból az lesz szerintem.
Az én 5 ilyen karakterem(nekem itt jobban nagy shounen animékből lesznek):
1. (vagyis a legutálatosabb) nálam Danzou (naruto shippuuden) - idegesítő, durva viselkedés. Háború a elsődleges nála, valamint sok irritáló, abszurd dolgot csinál.
2. Orihime (Bleach) - lényegében mindig csak "Kurosaki-kun" az amit mond csak más szerepe nem nagyon van, főleg a történet felétől kezdve useless és minden galiba lényegében miatta van/vagy felé irányul...
3. Donflamingo (One Piece) - elejébe is idegesített, de most már még jobban miután feléje irányul a történet... Konkrétan zavar a kinézete, viselkedése.
4. Yuno (Mirai Nikki) - "Yukki" 😃
5. Gasper (highschool d x d) - "it's a trap" - vinnyog össze-vissza
jól van nem számít 😀.
Inkább nézettek kis Three Days-t azaz Sseuri Deijeu-t. Egy részt láttam belőle, bejövős.
Elvileg van Magyar felirat is hozzá, asiantorrents-en, de nem próbáltam.
Lényegében Dél Koreában játszódik, Koreai szinkron van mivel a sorozat is e nyelven megy. Jelenleg is futó sorozat, a magyar felirat kb 10 napot késik.
Azt kell mondjam jobban lekötött most mint egy anime.
Nálam meg pont az én jellemem ellentéteivel rendelkezőek a kedvenceim...
sudosu:
"Szóval főként olyan karakterek a kedvenceim, amikre valamelyst hasonlítok személyiségben."
Amikor ezt elolvastam és egybeolvastam a 4. karakterrel majdnem leestem a székről 😆 😂
noNameFPS: Kuristhina 😆! Meglepő hogy pont Steins;Gate-ből is van kedvenced 😀.
Nektek kik a top 5 anime karakteretek? 1. Mio Akiyama (K-on!)
Bal kezes, Jazz Bass-on játszik, félénk, jó hangja van (Hikasa Yoko), inteligens. 2. Yuuki Asuna (Sword Art Online)
Amikor elkezdtem animézni ő állt az első helyen, viszont mára már visszaszorult a második helyre. Kedves, feláldozó, szerető karakter, Villámkezű Asuna. 3. Okabe Rintarou (Steins;Gate)
Őrült mint én, Dr Pepper neki is a kedvenc itala, barátaiért Mayushii és Makise Kurisu-ért bármit megtenne! 4. Yamada (B Gata H Kei)
Hát ilyen perverz nőnemű karaktert nem láttam még, animés "pályafutásom" alatt. A szüzessége elvesztése érdekében nagyon erőszakos 😀. 5. Hoshii Miki (Idolm@ster)
Vidám karakter állandóan mosolyog, kawaii, szinkron hangja se rossz (Hasegawa Akiko). Céljai elérésért 3-szoros bedobással képes dolgozni.
Szóval főként olyan karakterek a kedvenceim, amikre valamelyst hasonlítok személyiségben.
1. Kira(light - death note) - amikor teljesen Kira jellem módba lép át, akkor nekem nagyon érdekes személyiség, okos, taktikus, szóval ezért ő az 1.
2. Hitsugaya(bleach) - sok vicces jelenet hozzá kapcsolódik igazából ezért irnám ide (igen nálam a bleach sok helyen a top listába van 😃 )
3. Killua(hunter x hunter) - lényegében legnagyobb badass szerintem
4. Rintarou Okabe(Steins;Gate) - szerintem ezt nem kell magyaráznom 😃
5. Azusa(k-on!) - mert kawaii 😆 na de igazából szerintem azért 5. mert nemrég láttam, de emigy lehet hogy nem lenne a toplistába, valamint más nem jutott eszembe aki emlékezetes jellem lenne. Akire meg nem emlékszek az biztos nem toplistás...
Na jó, jöjjön egy kérdés, ha jól emlékszem ez még nem volt.
Nektek kik a top 5 anime karakteretek?
Nekem-->
5. Akane Tsunemori - Psycho-Pass Kis ártatlan rendőr lány, persze aztán meg erősödik és tapasztaltabb lesz. Ez tetszett nekem 4. Revy - Black Lagoon Stílusa nagyon bejött nekem. 3. Alucard - Hellsing Ultimate A stílusa tetszik nagyon, úgy mint Revy-nek. 2. Makise Kurisu - S;G Nem is tudom, talán az inteligenciája tetszik benne meg az a jó probléma megoldó képessége. 1. Lelouch - Code Geass Az tetszik lényegében benne, hogy ő nem erővel harcol hanem az eszével, cselszövésekkel, na meg a Geass-al :D Egyben 3 karakter is, Lealouch Lamperouge, Lelouch Vi Britania a herceg, és Zero. Na és persze a jóért harcol bár nem tisztességes cselekedetekkel és kb mindenkit félre dob aki az útjába áll egyszerűen elképesztő. És az anime befejezése az egyik legjobb amit valaha láttam, nem tudtam, hogy örüljek-e vagy sírjak. Egy igazi anti hős, csak úgy mint Alucard és Revy.
Most jut eszembe, hogy régen én feltettem ezt a kérdést. Mármint, hogy kinek mi a kedvenc antihőse.
Hát már csak nem leszek annyira totál noob mint Yui 😃. Gyakoroltam amit Azusa tanított K-on-ba 😜.
Meg már játszottam elektroakusztikus gitáron, szóval a nagyon alapok talán már megvannak. Csak azzal az a baj hogy nem az enyém 😃 és jobbkezes.
Alucard-nak, úgy halotam, hogy a Dicloniusok buknak a vámpírokra 😃
Ez is igaz, mondjuk stoppolva egyszer biztos oda lehet érni 😆 Hát igen a szállás lenne a legnagyobb gond.... Viszont nekem még a határnál is szenvedni kéne...
Nekem se a távolság a baj hanem hogy mi a francból megyek el Pestig? Meg akkor már 2 naposra mennék hol alszok, a lánchíd alatt? 😃
Még a távolság nem is lenne baj annyira ha lenne ismerős aki menne..Annak az esélye meg hogy találkoznék valakivel akit csak neten ismerek 0.001% 😃
Főleg hogy sose voltam szegednél messzebb 😆
Egyébként nem Okabe Rintarou hanem Hounin Kyouma! 😃
Hát igen tőled nagyobb távolságra van, még most nekem is nehéz lenne eljutni a jelenlegi helyzetben.
Bár így utólag megnéztem Google mapson nem laksz te olyan messze Pesttől 217KM én meg lakok 160KM-re tőle, szóval nincs túl nagy különbség az a 57KM nem oszt nem szoroz 😆.
Amúgy én jó Okabe Rintarou lennék kb a súlyunk egyforma, szóval nekem nem kéne fogyni 😃(gondolom rá gondoltál te is 😃 )
Mondjuk egy mondoconra nem lenne rossz eljutni valahogy :S
The organization is coming 😀 !!!
Ja és itt egy kis Cosplay
Ebből adódóan kérdésemet ki is találhatjátok:
Ti kinek öltöznétek be Mondocon-on?
Én a világ legegyszerűbb Cosplay-ét választanám és pont a személyiségemhez illik. Találjátok csak ki.
Kell egy orvosi köpeny, kis zselé és Dr. Pepper 😀. Ja meg vagy 30 kilót fogyni 😃. Lehet inkább a másik alternatívát választanám 😃
ui.:
Macbook Air
Jól megszaladt 😀... A képen May'n
Szóval:
Openingből sok van, általában azok mindig jobbak voltak valamiért nekem, nagyjából besűrítettem mind 😃 endingből volt a legnehezebb 10 et irni, ott lényegében top 3 van, aztán már össze vissza sorrend nélkül lényegében 😃
1. Bleach opening 12
2. Naruto opening 9
3. Fairy Tail opening 15
4. Naruto Shippuuden opening 3, 5
5. Death note opening 1
6. Bleach opening 13
7. Bleach opening 3
8. Gintama opening 1
9. Naruto opening 5
10. Gintama opening 4
1. Mirai Nikki ending 1
2. Fairy Tail ending 8
3. Death Note ending 2
4. Bleach ending 14
5. One Piece ending 13
6. Naruto Shippuuden ending 15
7. One piece ending 1
8. highschool of the dead ending 7
9. Soul eater ending 3
10. k-on! ending 1
Taiko, Love Live módra 😀.
1. Accel World OP2 (Altima - Burst The Gravity)
2. Angel Beats Opening
3. Guilty Crown OP 1 és 2
4. K-on OP 1
5. Norogami OP
6. S;G OP
7. Tasogare Otome x Amnesia OP
8. Mirai Nikki OP 1, 2
9. Highschool DxD OP 1
10. Black★Rock Shooter OP
1. Accel World ED 1
2. Darker than Black ED 1
3. Elfen Lied ED
4 Guilty Crown ED 1
5. High School DxD ED 1
6. Mirai Nikki ED 1
7. K-on! ED 1
8. Noragami ED 1
9. Sword Art Online ED2
10. Accel World ED 2
A sorrend nem valós, nem tudom én ezt meghatározni, hogy most melyik legyen a 10. és melyik az első. :)
Először is leszögezném nem kötelező 10-et írni (Amatőröknek elég 5 is 😀😉,csak nekem kívánkozik ki 😀, talán a legfontosabbak meglesznek.
1. Toaru Kagaku No Railgun S OP1 (Fripside - Sister's Noise)
2. Toaru Kagaku No Railgun S OP2 (Fripside - Eternal Reallity)
3. Toaru Majutusu No Index I OP2 (Kawada Mami - Masterpiece)
4. Shakugan No Shana II OP1 (Kawada Mami - Joint)
5. Death Note OP2 (Maximum the hormone - What's up people?)
6. Log Horizon OP (Man With A Mission - database)
7. Sword Art Online OP1 (Lisa - Crossing Field)
8. Accel World OP2 (Altima - Burst The Gravity)
9. Elfen Lied OP (Konishi Kayo, Kondoo Yukio - Lilium)
10. K-on! Összes évad összes OP (HTT - Cagayake! Girls, HTT - Uttauyo! Miracle, HTT - GO! GO! Maniac)
HTT = Hokago Tea Time (Toyosaki Aki, Hikasa Yoko, Kotobuki Minako, Satou Satomi)
1. Highschool D X D összes ED (StylipsS - STUDY X STUDY, Occult Kenkyuubu Girls - Houteshiki wa kotaenai, Occult Kenkyuubu Girls - Lovely (L) Devil)
2. Sword Art Online ED2 (Haruna Luna - Overfly)
3. Death Note ED2 (Maximum The Hormone - Zetsubo Billy)
4. AKB0048 Second Stage ED2 (NO NAME - Kono Namida wo Kimi ni Sasagu) (NO NAME AKB48 egyik alcsapata)
5. Shakugan no shana III ED (Altima - I'll belive)
6. Ookami to Koushinryou ED (Kiyoura Natsumi - Tabi no Tochuu)
7. Shingeki No Kyojin ED 1 (Hikasa Yoko - Utsukushiki Zankoku na sekai)
8. Steins;Gate ED 1 (Yui Sakakibara - Toki Tsukasadoru Juuni no Meiyaku)
9. Steins;Gate ED (23 EP) (Kanako Itou - Sky Clad no Kansokusha)
10 K-On! Összes évad összes ED (Hikasa Yoko - Please Don't Say You Are Lazy, Hikasa Yoko - Listen)
VN Soundtrack (Ezt csak úgy 😀, persze ha valaki olvas rajtam kívűl VN-t írhat)
1. Steins;Gate OP (PC VN) (Kanako Itou - Sky Clad no Kansokusha)
2. Koiken Otome OP (PC VN) (Fripside - Sword Of Virgin)
3. Dracu Riot! OP (PC VN) (Na ennek nem tudom a címét majd megnézem)
Most hirtelen nem jut eszembe több.
Megkérdezitek úgyis miért írtam ilyen hosszú listát, hátha van olyan amit nem ismertek 😀, kicsit terjesztem a Japán zenéket. Így már nem csak K-on! fanok lesztek 😆. Meg várom hátha mutattok valami újdonságot.
hmm lehet letöltöm ezt a steins gate gamet...
A chinboyou demo koi ga shitai nekem nem tetszett így nem nézem meg belőle a második évadot. Valahogy nem jött be.
Ha már így szóba került a S;G akkor éjszaka olvasok is kicsit 😃
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/217068.gif[/img]
Ja és persze a K-on! se maradhat ki 😆
Ezt az értelmes pofát 😃
Befejeztem előbb az Accel World-t, nálam 6/10 volt, ezért csak annyi mert nem kapott normális lezárást, és kegyetlenül irritált a főszereplő karaktere, mármint az zavart benne, hogy semmit nem bírt megcsinálni egyedül, még a seggét is másnak kellet kitörölni. Utálom ezeket az életképtelen karaktereket, Yukki-val voltam hasonlóan a Mirai Nikki-ből. Viszont Kuroyukihime és Noumi karaktere tetszett, régen láttam ilyen utalható karaktert 😃
Kijött valami steins gate game, full angol felirattal! Nem tudom hogy ez a régi ami volt is, mert nem játszottam vele, de hátha valaki tudja... 😀 Spoiler!
A mangát is olvastam, nem volt igazából probléma vele.
Sudosu rászoktatott 😃 Még a mangát is elolvastam (amelyek nincsenek animébe). Egyébként az anime sokkal de sokkal jobb...
Mossuk ki Hatsune Miku-t 😃
Na és ezzel megvolt a napi K-on! 😃
2. Shirou Emiya - Fate Stay Night
3. Daryl Yan - Guilty Crown
4. Pino - Ergo proxy
5. Aoi Kazuya - Freezing
Azt azért nem mondanám, hogy nem illetek bele az animébe. Csupán csak én nagyon rühelltem őket 😃
1. Shiro DeadMan Wonderland: Egyszerűen elviselhetetlen volt számomra.
2. ???
3. ???
4. ???
5. ???
Majd még írok ha valami eszembe jut.
Én is teszek fel egy kérdést
Azusa mi a fenét csinál ezen a képen 😆?
Most akkor én pedig arra vagyok kiváncsi hogy:
Melyik az top 5 olyan karakter akiért egyáltalán nem voltál oda/idegesített/nem illett az animébe stb. Remélem érthető mire gondolok de majd a válaszomból az lesz szerintem.
Az én 5 ilyen karakterem(nekem itt jobban nagy shounen animékből lesznek):
1. (vagyis a legutálatosabb) nálam Danzou (naruto shippuuden) - idegesítő, durva viselkedés. Háború a elsődleges nála, valamint sok irritáló, abszurd dolgot csinál.
2. Orihime (Bleach) - lényegében mindig csak "Kurosaki-kun" az amit mond csak más szerepe nem nagyon van, főleg a történet felétől kezdve useless és minden galiba lényegében miatta van/vagy felé irányul...
3. Donflamingo (One Piece) - elejébe is idegesített, de most már még jobban miután feléje irányul a történet... Konkrétan zavar a kinézete, viselkedése.
4. Yuno (Mirai Nikki) - "Yukki" 😃
5. Gasper (highschool d x d) - "it's a trap" - vinnyog össze-vissza
Kis Koreai pop ha már Three Days-t nézem 😀.
noNameFPS: már rég nevettetett meg ennyire valami de ezzel a "ezt nem magyarázod ki" kommentel csak fokoztad 😆
Inkább nézettek kis Three Days-t azaz Sseuri Deijeu-t. Egy részt láttam belőle, bejövős.
Elvileg van Magyar felirat is hozzá, asiantorrents-en, de nem próbáltam.
Lényegében Dél Koreában játszódik, Koreai szinkron van mivel a sorozat is e nyelven megy. Jelenleg is futó sorozat, a magyar felirat kb 10 napot késik.
Azt kell mondjam jobban lekötött most mint egy anime.
meg a főként azt jelenti hogy nem mindegyik! 😃 ezt gondoltam logikus basszus.
Akkor a következőt írtam volna ha minden igaz rám:
"Mindegyik karakter tulajdonsága a személyiségemhez tartozik"
sudosu:
"Szóval főként olyan karakterek a kedvenceim, amikre valamelyst hasonlítok személyiségben."
Amikor ezt elolvastam és egybeolvastam a 4. karakterrel majdnem leestem a székről 😆 😂
1. Mio Akiyama (K-on!)
Bal kezes, Jazz Bass-on játszik, félénk, jó hangja van (Hikasa Yoko), inteligens.
2. Yuuki Asuna (Sword Art Online)
Amikor elkezdtem animézni ő állt az első helyen, viszont mára már visszaszorult a második helyre. Kedves, feláldozó, szerető karakter, Villámkezű Asuna.
3. Okabe Rintarou (Steins;Gate)
Őrült mint én, Dr Pepper neki is a kedvenc itala, barátaiért Mayushii és Makise Kurisu-ért bármit megtenne!
4. Yamada (B Gata H Kei)
Hát ilyen perverz nőnemű karaktert nem láttam még, animés "pályafutásom" alatt. A szüzessége elvesztése érdekében nagyon erőszakos 😀.
5. Hoshii Miki (Idolm@ster)
Vidám karakter állandóan mosolyog, kawaii, szinkron hangja se rossz (Hasegawa Akiko). Céljai elérésért 3-szoros bedobással képes dolgozni.
Szóval főként olyan karakterek a kedvenceim, amikre valamelyst hasonlítok személyiségben.
Nehéz toplistába tenni, na de íme nagyjából:
1. Kira(light - death note) - amikor teljesen Kira jellem módba lép át, akkor nekem nagyon érdekes személyiség, okos, taktikus, szóval ezért ő az 1.
2. Hitsugaya(bleach) - sok vicces jelenet hozzá kapcsolódik igazából ezért irnám ide (igen nálam a bleach sok helyen a top listába van 😃 )
3. Killua(hunter x hunter) - lényegében legnagyobb badass szerintem
4. Rintarou Okabe(Steins;Gate) - szerintem ezt nem kell magyaráznom 😃
5. Azusa(k-on!) - mert kawaii 😆 na de igazából szerintem azért 5. mert nemrég láttam, de emigy lehet hogy nem lenne a toplistába, valamint más nem jutott eszembe aki emlékezetes jellem lenne. Akire meg nem emlékszek az biztos nem toplistás...
Nekem-->
5. Akane Tsunemori - Psycho-Pass Kis ártatlan rendőr lány, persze aztán meg erősödik és tapasztaltabb lesz. Ez tetszett nekem
4. Revy - Black Lagoon Stílusa nagyon bejött nekem.
3. Alucard - Hellsing Ultimate A stílusa tetszik nagyon, úgy mint Revy-nek.
2. Makise Kurisu - S;G Nem is tudom, talán az inteligenciája tetszik benne meg az a jó probléma megoldó képessége.
1. Lelouch - Code Geass Az tetszik lényegében benne, hogy ő nem erővel harcol hanem az eszével, cselszövésekkel, na meg a Geass-al :D Egyben 3 karakter is, Lealouch Lamperouge, Lelouch Vi Britania a herceg, és Zero. Na és persze a jóért harcol bár nem tisztességes cselekedetekkel és kb mindenkit félre dob aki az útjába áll egyszerűen elképesztő. És az anime befejezése az egyik legjobb amit valaha láttam, nem tudtam, hogy örüljek-e vagy sírjak. Egy igazi anti hős, csak úgy mint Alucard és Revy.
Most jut eszembe, hogy régen én feltettem ezt a kérdést. Mármint, hogy kinek mi a kedvenc antihőse.
Meg már játszottam elektroakusztikus gitáron, szóval a nagyon alapok talán már megvannak. Csak azzal az a baj hogy nem az enyém 😃 és jobbkezes.
Ja meg persze azunyant ki ne felejtsük.
Szerk. Jól van ugyan azt kérdezzük 😃
Meg tudnál is rajta játszani? 😃