Eredeti nyelven (angolul) nézem, csak meg említettem, hogy jó ez a japán szinkron neki, de kivételesen a magyar sem rossz. Mert sok sorozatnál elég gagyi magyar szinkront csinálnak.
De minek szinkron 😃?
Ha van felirat fölösleges. Csak azokat a filmeket érdemes megnézni magyar szinkronnal ami együtt jön ki a BD-s angol változattal. Az ázsiai filmek is ugyanazok mint az animék, én csak eredeti szinkronnal tudom élvezni őket.
noNameFPS: asiantorrents.me , csak ázsiai sorozatok, filmek vannak fenn. Anime is néhány fenn van de nem jellemző.
A Koreai drámákat én is innen szerzem be. Ja és van egyes torrentekhez letölthető magyar felirat, persze angol mindenhez van.
Ez van noNameFPS, ez nem egy inaktív fórum 😀 xoki, kérdésedre válaszolva egyértelműen Dr. Pepper. A Coca Cola csak Rias miatt, a Nyestlé Milo meg csak Sena miatt, a fanta meg csak Asuna miatt
sudosu: értem, konkrétan erre gondoltam + az ami a discoba megy de most kapcsolok hogy itt nem tudod mik vannak.(2x voltam discoba egész életembe és nem is lesz több 😆 ) Mindenesetre engem nagyon zavar amikor az egész fejem bufog....
Choose one!
Pepsi, de mondjuk a csajt nem ismerem. ( coca cola a 2. nálam rias miatt 😃 )
xoki hát olyan szutykok amik a rádióban mennek nem jönnek be 😀. Egyébként szeretem a Dubstep-et, techno-t, trance-t nagyon 😀, minimal-t is bár azt csak tanuláshoz. Electro-t nem sokat hallgatok, de nincs bajom vele igazából.
Néhány 10GB-nyi J-trance van a gépemen.
Meg nem csak tuc tuc zene van, remek rock metal előadók vannak, én is Rocker-ként kezdtem. Vagy ott a Country, bár te a lassú zenéket nem szereted
sudosu: a bumm bumm diumdisu(disco, electro vagy mi) zene is bejön akkor? 😆 Mert én ki nem állhatom. Nagyon sokáig utáltam a zenét. A japán zenéket szerettem meg az animékből, és akkor gondolhatod a legtöbben hogy véleményezik ezt...
Én csak a második évad előtt nézem meg újra. Psycho Pass a második anime amit láttam (normálisak közül) . Én meg nézek egy kis Three Days-t, ha már annak az OST-ját kezdtem hallgatni.
SUDOSU! 😃 (veheted úgy hogy örömömben rád ordítottam 😆😉 Ez az első opening-je, de király 😃 nem találtam még meg így 😃 na szép most nem fogok tudni aludni 😃 de ez jó választás volt! Meg is hozta a kedvem hozzá majd újra megnézem...
Hát nem is úgy értettem hogy én is csak ázsiai zenét hallgatok 😀. Szeretek mindenféle zenét, csak a EU és USA POP közül nagyrésze nem jön be, esetleg Nightcore verzióba. Komoly zenétől kezdve minden jöhet, csak mulatós , meg a nagyon gangsta RAP nem.
Tessék kis éji zene, ha már zenéről beszélgetünk 😀:
xoki: oké 😆 nem a memóriám a legjobb ezt jobb ha tudjátok 😉 én a bleach-et most egy kicsit fel függesztettem így is megszenvedek a guilty crown-al 😃 én az SAO-t most nézem másodszorra de szerintem csak odáig fogom nézni míg Aincard el nem pusztul.. habár lehet majd visz tovább a lélek 😉 a listám már most a 100-nál tart és bele kell húzni.. pl. a "Selejtező Hadművelet"-et még el se kezdtem 😆
Én a J-rock-ot és a J-Pop-ot szeretem meg úgy általában mindent ^^
Nálam:
Sword Art Online 6-7 alkalom (következő rewatch várható 2. évad 1. rész megjelnés előtt).
Steins;Gate: 3
K-on!: 3
Accel World: 2
Több animét nem is néztem meg igazából 1-nél többször.
A zenei ízlés meg persze hogy, hasonló mivel én a Japán zenék miatt kezdtem el animézni eleve.
Szóval én elsődlegesen Ázsiai zene (K-POP, J-POP) függő vagyok, legalábbis azokat hallgatok legtöbbet.
[LINK]
Sudosu: köszi 😃 másoknak nem szokott tetszeni az ízlésem 😆 😜
Amúgy szerintem most néha kérdésekkel foglak titeket bombázni (nem biztos)
Az elsőt holnapra akartam tartogatni de tessék: Mi az az anime amit eddig legtöbbször néztetek meg és hányszor? 😀
Nekem a Kiddy Grade legalább 4-szer láttam 😃
Na végre megvagyok... újra raktuk a gépet és még többet is raktunk bele 😃 amúgy csak kérdés akart lenni, hányan ismeritek az Unbreakable Machine-Doll-t? 😃 Itt az első OP.-ja:
Pedig nagyon ritka az ilyen anime nálam. (bleachet láttam olyan 6-7 alkalommal, a többi jót pl sao kétszer) Egyébként nekem a film az nem tetszett annyira, mert elég unalmas volt...kicsit elhúzták.
Na most megyek megnézek egy pár love live részt 😃 (miért van egy pici arcpirulása benne mindenkinek? 😃 )
Én mindenkivel eljátszom a számokat egyszer, viszont Ritsu-nál megizzaszt rendesen a 3 csillag, többieknél még nem néztem.
Tényleg ha már K-on!-nál járunk ismét kis közvélemény kutatás (mintha olyan rég lett volna 😀😉:
Top 5 K-on! dal számomra:
1. Kotobuki Minako - Dear My Keys (nem is tudtam hogy a játékban van benne)
2. Hikasa Yoko - Don't Say Lazy
3. Kotobuki Minako - Diary Wa Fortissemo
4. Toyosaki Aki - Oh My Gitah!
5. Hikasa Yoko - Heart Goes Boom!
Még azok se mennek rendesen ahol 2 gomb van csak 😆
Szerintem még nem éreztem rá eléggé, mert szerintem jól nyomom de mégse "perfect"re... Érdekes. Én azusaval játszom 😀
sudosu: Nem hívtunk, mert feltettünk magunkban a kérdést, hogy "nyerni akarunk?" 😆 Egyébként is megvoltunk 5-en, sőt még többen is.
A Civ V már nincs meg, emlékszel új HDD és újra lett téve a win-is 😃 Majd lehet letöltöm, de így is 40Gb torrent bent van amit le kéne szedni ami az én net-m el jó sok idő 😃
Most a Cannan fontosabb na meg a Higurashi no Naku Koro ni meg Noein - Mou Hitori no Kimi e meg a Trónok Harca 😆
Engem nem is hívtatok szomorú vagyok 😃, bár amennyire én lolozni tudok, sírva fakadnátok 😆. noNameFPS remélem még megvan a Civ 5 mert akár játszhatunk is holnap... mára nem mondom mert nem tudom mikor végzek a munkámmal.
Sok sikert az otaku érettségizőknek 😀
Én tavaly érettségi közben (tanulás helyett) pont a Sword Art Online-t néztem újra 😜
xoki: Azok a LOL-ozások, fél csapat részeg volt 😆 Bár ahhoz képest nem is vesztettünk sokat 😃 Kb 4-ig toltuk. Ezek a hülyék minden hülyeségen röhögtek, aztán már én is, pedig én nem ittam semmit 😆
Nem sokára lejön a love live. Muszáj szaporítani a hardon az animét minden fajta stilusba ha véletlen valamelyik unalmas lenne vagy ráunnék mint pl a to love ru -ra... 😃
most még valami komolyabbat is kéne még lekapnom. Szerintem a p pass lesz a legjobb...
Mondjuk azt én is elfogadnám, bár laptopom az nincs szóval csak porfogó lenne.... 😆
Én megnéztem a B gata H kei -t, nekem nem tatszett annyira, eleje jól volt kb az első 3 rész, de azt kegyetlen unalmas lett, az egész tele van fanservice-s jelenetekkel. És még ecchi-nek is rossz, szerintem. Nálam csak 3/10 :/
Na befejeztem a Chuunibyou demo Koi ga shitai -t.
Az első évad nem volt rossz, de ez a második évad már túl "csöpögős" lett, meg eltúlzott is egy kicsit. Mindenesetre egy 5.5/10 megadok neki...
Valamint folytattam a To love ru -t. konkrétan nem is lenne rossz a ha valami jó kis folyamatos története lenne mint pl a highschool d x d -nél. szinte minden rész ugyanarról szól, de még is másról, aki látta biztos tudja mire gondolok...
Ja és letöltöttem ezt a B gata H kei -t... Remélem jó lesz.
U.I
Napi K-on! -os képre még nem sikerült rábukkannom 😆
Ha van felirat fölösleges. Csak azokat a filmeket érdemes megnézni magyar szinkronnal ami együtt jön ki a BD-s angol változattal. Az ázsiai filmek is ugyanazok mint az animék, én csak eredeti szinkronnal tudom élvezni őket.
A Koreai drámákat én is innen szerzem be. Ja és van egyes torrentekhez letölthető magyar felirat, persze angol mindenhez van.
xoki, kérdésedre válaszolva egyértelműen Dr. Pepper. A Coca Cola csak Rias miatt, a Nyestlé Milo meg csak Sena miatt, a fanta meg csak Asuna miatt
Mi az az anime amit eddig legtöbbször néztetek meg és hányszor?
Nincs nagyon ilyen. Legtöbbször 1x nézek mindent, nagyon rtikán nézek újra valamit, és nem is nagyon tervezem, talán csak a S;G -et.
1. Listen!!
2. Utauyo!! MIRACLE
3. U&I
4. Dont stay lazy
5. És ics, ni, san, shi, Gohan
xoki: Nehéz döntés, Lucy mért nincs? 😃 Amúgy első sorból Mountain vagy a Fanta 😀
Choose one!
Pepsi, de mondjuk a csajt nem ismerem. ( coca cola a 2. nálam rias miatt 😃 )
Oyasumi minna 😃
Néhány 10GB-nyi J-trance van a gépemen.
Meg nem csak tuc tuc zene van, remek rock metal előadók vannak, én is Rocker-ként kezdtem. Vagy ott a Country, bár te a lassú zenéket nem szereted
Ohh Don't hurt me! 😀
Én csak a második évad előtt nézem meg újra. Psycho Pass a második anime amit láttam (normálisak közül) . Én meg nézek egy kis Three Days-t, ha már annak az OST-ját kezdtem hallgatni.
Tessék kis éji zene, ha már zenéről beszélgetünk 😀:
Three Days Korean Drama (OST)
Psycho Pass (Hú már nem emlékszek asszem első OP)
Én a J-rock-ot és a J-Pop-ot szeretem meg úgy általában mindent ^^
Nem nehéz kérdés 😀.
Nálam:
Sword Art Online 6-7 alkalom (következő rewatch várható 2. évad 1. rész megjelnés előtt).
Steins;Gate: 3
K-on!: 3
Accel World: 2
Több animét nem is néztem meg igazából 1-nél többször.
A zenei ízlés meg persze hogy, hasonló mivel én a Japán zenék miatt kezdtem el animézni eleve.
Szóval én elsődlegesen Ázsiai zene (K-POP, J-POP) függő vagyok, legalábbis azokat hallgatok legtöbbet.
[LINK]
Szóval nem vagy egyedül 😃
20 percenként nézek fel ide 😆
Amúgy szerintem most néha kérdésekkel foglak titeket bombázni (nem biztos)
Az elsőt holnapra akartam tartogatni de tessék: Mi az az anime amit eddig legtöbbször néztetek meg és hányszor? 😀
Nekem a Kiddy Grade legalább 4-szer láttam 😃
Nem tudom igazából, fel se tűnt amíg nem írtál.
norbli01:
A zenét ismerem, jó ízlésed van 😀. Viszont az animéről még nem is hallottam.
Sok Japán előadót ismerek 😜
Imádom! 😃
Na most megyek megnézek egy pár love live részt 😃 (miért van egy pici arcpirulása benne mindenkinek? 😃 )
Jól ráfüggtél
Válasszatok élet és halál közt 😆
Umi-chan-nak nincs pókerarca
Szóval majd igy körülbelül:
1. Don't say lazy (csak mert nálad láttam)
2. A gohan -os
3. fuwa fuwa time
4. no thank you
5. ??? nem jut eszembe egy se 5. nek :S
Nem lesz ez így jó, késztetést érzek hogy megnézzem harmadszor is 😃
Tényleg ha már K-on!-nál járunk ismét kis közvélemény kutatás (mintha olyan rég lett volna 😀😉:
1. Kotobuki Minako - Dear My Keys (nem is tudtam hogy a játékban van benne)
2. Hikasa Yoko - Don't Say Lazy
3. Kotobuki Minako - Diary Wa Fortissemo
4. Toyosaki Aki - Oh My Gitah!
5. Hikasa Yoko - Heart Goes Boom!
Kotobuki Minako = Mugi
Hikasa Yoko = Mio
Toyosaki Aki = Yui
Mivel én K-on! kollekciót szedtem le régen ezért vannak animében nem elhangzott számok is.
Szerintem még nem éreztem rá eléggé, mert szerintem jól nyomom de mégse "perfect"re... Érdekes. Én azusaval játszom 😀
Kicsit pixelesek a képeid, nézd meg a beállításaimat Xoki!
Ja és köszi a linkért 😀!
[LINK]
Na már mennek a 3 csillagos számok 😆?
Itt van hozzá egy kis fordítás:
[LINK]
Valamint nonameFPS itt a game: [url]http://www.nyaa.se/?page=torrentinfo&tid=161479[/url]
Valamint én ppsspp emulatorral játszom...
ja és ezt csak azért mert sudosu hiányolta tegnap 😆
Anélkül hogy tudnék japánul megértem hogy mit mond ezzel a kifejezéssel Mio! 😃
Szegény Mio, Sawa-chan megint Cosplay-t erőlteti...
Valamint:
Ugyanazzal a cimmel ahogy találtam 😃
"Gtfo bi*ch"
Na jó elmondom van PSP-s K-on! játék 😀.
Kicsit küszködni kellett vele hogy jól menjen. Majd szerintem írok hozzá egy Guide-ot.
Ez aztán performance.... 😀 még gyakorolnom kell
napi K-on! #1 😆 napi K-on! #2
A Civ V már nincs meg, emlékszel új HDD és újra lett téve a win-is 😃 Majd lehet letöltöm, de így is 40Gb torrent bent van amit le kéne szedni ami az én net-m el jó sok idő 😃
Most a Cannan fontosabb na meg a Higurashi no Naku Koro ni meg Noein - Mou Hitori no Kimi e meg a Trónok Harca 😆
Engem nem is hívtatok szomorú vagyok 😃, bár amennyire én lolozni tudok, sírva fakadnátok 😆.
noNameFPS remélem még megvan a Civ 5 mert akár játszhatunk is holnap... mára nem mondom mert nem tudom mikor végzek a munkámmal.
Sok sikert az otaku érettségizőknek 😀
Én tavaly érettségi közben (tanulás helyett) pont a Sword Art Online-t néztem újra 😜
Eredeti:
https://www.youtube.com/watch?v=VHyzx D9yzvk
(Azért nem link és videó mert nem jelenítette meg normálisan... Useful...)
Az elsővel abszolút nem értek 1-et, fúj hogy lehetett ezt 😃.
Azért a legismertebbek benne vannak.
Ha már itt tartunk kis éji zene:
Nayuta féle God Knows... Suzumiya Haruhi no Yuuutsu c. animéből származik a zene (persze ez remix)
Kis Touhou Eurobeat
most még valami komolyabbat is kéne még lekapnom. Szerintem a p pass lesz a legjobb...
Mondjuk azt én is elfogadnám, bár laptopom az nincs szóval csak porfogó lenne.... 😆
Egy ilyet a notebookom hátuljára 😀. Bár az enyém csutka fekete szóval érdekesen nézne ki 😜
Az első évad nem volt rossz, de ez a második évad már túl "csöpögős" lett, meg eltúlzott is egy kicsit. Mindenesetre egy 5.5/10 megadok neki...
Valamint folytattam a To love ru -t. konkrétan nem is lenne rossz a ha valami jó kis folyamatos története lenne mint pl a highschool d x d -nél. szinte minden rész ugyanarról szól, de még is másról, aki látta biztos tudja mire gondolok...
Ja és letöltöttem ezt a B gata H kei -t... Remélem jó lesz.
U.I
Napi K-on! -os képre még nem sikerült rábukkannom 😆
noNameFPS: Ejnye te kis ecchi! 😃 mármmint Hentai!