sudosu: én csak a Shippuuden-t szeretem de olyan 100-valahány résznél abbahagytam 😃
jó ez az AOS OST nekem az összes tetszett de nekem vagy a 14 vagy a 25 a kedvencem már nem is tudom.. Fight! a címe 😃
Ez... az Elfenlied zenéje..?? mindig is hátborzongató volt, nem nagyon kedveltem 😜 😃 de attól még el kell ismerni jó szám 😃
Nekem csak akkor jön a hányiger ha olyat nézek ami rossz, például Dragonball , meg ha sértő ha nem nekem Natúró (Naruto)-tól is 😀.
Persze ez szubjektív vélemény.
Nekem inkább a nagyon jó EPIC zenéknél szokott lenni, bekönnyezés
noNameFPS: én megszoktam hatódni nem is kicsit, nem is kevésszer (Fairy Tail-en mennyit "könnyeztem"😉 és csak egyszer fogott el a hányinger az sem animézés közben hanem mikor The Walking Dead-ben fölzabálták a lovat 😜
xoki: a Bleach-nek nagyon jó movie-jai vannak múltkor én is meg akartam nézni a 3.-at csak nem sikerült, de elmentettem a linket 😃 (sajnos indavideó, de tudok jobbat is valszeg' 😃😉
xoki:Azért én is írok kettőt hátha majd jól jönnek egyszer. Az egyik az MM! (szerintem eléggé humoros tud lenni) a másik a Haiyore! Nyaruko-san (ez már egy fokkal elborultabb, és ennek van folytatása is)
Nekem nem volt abszolút félelmetes, mondjuk nem is emlékszem, hogy horror-on mikor féltem utoljára. Bár lehet, hogy bennem van a hiba. Szomorú filmen vagy anime-n sem sikerült sírni még soha 😃 Max kicsit meghatódni, de az is hangulattól függő 😀
Gyomorforgató jelenetek kor is ugyanúgy eszek mint ha misem történne, e téren nem nagyon lehet rám hatni. 😀
noNameFPS: most a hideg futkos a hátamon mert a hullaház felé ment a csaj (1.rész)
xoki: én azt már megszoktam a Slayers-ből de igaz ami igaz furcsa a Fary Tail-től én csak néztem hogy ez eddig is volt?? 😆
Na eddig érdekes, holnap folytatom, jó éj-sza-kát!
Na végig néztem a Guilty Crownt.. ha engem kérdeztek kap egy gyenge ki 8-ast mert ugyan nagyon jó volt (Tsugumit nagyon tetszett 😆😉 de a vége nem nagyon tetszett, és volt pár hiányossága... de érdemes volt megnézni 😉 csak mi lesz a következő...
xkoi: Elárulom: nekem tetszik is meg nem is... szép és "tiszta" én legalábbis annak látom de néha zavar hogy nem a régit használják... az 1-ik legzavaróbb dolog hogy Natsu visszakapta a régi ruháját mire megszerettem az újat 😃
Arigatou 😃
Töltöm sorba aztán legfeljebb végigszenvedem ha nem tetszik (pl mint a to love ru esetében, elég unalmas néhány rész nekem. 2. 3. évad van még de szünetet tartok előtte...)
sudosu: Akkor a 2. évad marad angol felirattal. Úgy is sokat nézek, de ha van magyar akkor azzal szoktam inkább...
Tán megint leitták magukat? 😆
norbli01: ha már emlitetted a fairy tailt, akkor érdekelne hogy neked mi a véleményed az új grafikáról? Egy dolog engem nagyon zavar benne... Később elárulom 😃
xoki:
pfú.. hirtelen nem jutnak eszembe a címek...
max a KissxSis ha még nem láttad én vígjátéknak tudnám leírni de nagyon ki akasztó tud lenni 😜
ja meg a Sora no Ottosimono + a Forte de azt nem néztem végig mert... néha hülyén rajzolják a karaktereket.. Lucky Star (90% hogy ismered)
ezt a 3. részig bírtam nézni mert közben találtam Fary Tail-t 😃
Xoki:
Boku wa tomodachi Ga Sukunai (2 évadja is van)
Seitokai no ichizon (Szintén 2 évados)
Seitokai Yakuindomo (Ez is)
Infinite Stratos (--|-- 😆😉
Nyan Koi
Azt hiszem ennyi elég lesz, nagyja iskola ecchi, tipikus ecchi történettel.
Elárulok neked egy titkot a Love Live-ot magyarra lassan fordítják 😀. Angol felirattal érdemes nézni, egyébként 5 epizód van ami tegnap jött Magyar idő szerint
nonameFPS:
Mintha nem is lennék TS-en 😃 , jó témátok van nem is jutok szóhoz.
sudosu: semminek o_o vagyis nem emlékszek rá hogy adtam volna...
Egyébként épp elkezdtem nézni a megnézett anime listádat, hogy na majd végignézem mindet hogy melyik milyen, 20 körül ráuntam mert jó sok van 😃
Szóval az én kérdésem meg az hogy ki tud valami jó vicces animét?(mint pl a K-on! viszont lehet ecchi is) Minél több annál jobb, hogy birjak válogatni 😃
Egy kis biztatás: I command you to suggest some good anime to me 😆
Valamint végignéztem a Love Live! első évadát. A második az hogy van, "nkór"on csak 3 rész van fenn belőle, wikipédia szerint 6 van...
gyorsan felnéztem mert nem tudok aludni 😜
noNameFPS: először is köszi, másodszor meg a háttér zenéire gondoltam, nem arra amit Inori énekel 😀
xoki: a nem kis idő az nem kifejezés 😆
4 csillag, tiszta szégyen 😃
Supercell-nek nincs semmi köz a Shingeki No Kyojin-hoz.
A 2 Op-t a Log Horizon előadó énekelte, OST-jában sincs semmi utalás Supercell-re.
Az ED1 Hikasa Yoko-tól van egyik legkedvesebb előadómtól és szinkronszínészemtől 😀. A második pedig a Cinema Staff csapatától van.
Az OST-ban sincs utalás rá, szóval nem tudom honnan szedted 😀.
日本 zene felvilágosító műsorunkat hallották, most hallgassunk zenét!
Petőfi Rádió (ezt muszály volt elsütnöm 😀😉
Ja és néha nézzetek vissza mert most töltök egy videót fel, majd belinkelem 😀. Kis K-on! Game. ~23 perc.
Nem is tudom... most tartok a Guilty Crown-ban (amúgy már 2 napja veszekedünk nővéremmel hogy mégis, hogy kell kiejteni??) a 19.résznél és ennek nem lehet hogy ugyanazok adták a zenéit mint a Shingeki no Kyojin-nak? 😃
Na de "elteszem magam holnapra" mert már napok óta csak 5-6 órákat alszom, ezzel is: jó éjszakát mindenkinek!
Ma végre volt időm, így végigolvastam azt a tömérdek hsz-t amit eddig nem tettem meg. Ahogy látom eléggé lemaradtam az itteni dolgokról, de igyekszem visszatérni mihamarabb 😀
Szerintem nagyon jó volt viccnek olyan téren, hogy legtöbben ezt válaszolják ha kérdezed tőlük hogy miért nem jöttél játszani valahova stb. 😆
Egyébként én is takarítottam ma, a lomtára már nagyon tele volt, meg a registy is 😆 😂
Tudod xoki, nekem van életem 😆! (Na ez még viccnek is rossz volt)
Szóval nem ma inkább a takarítás meg a programozás ment játék helyett.
Van kis PS skillem viszont nem vagyok benne biztos hogy megtudom csinálni, majd meglátjuk, holnapra nem tudom ígérni hogy megnézem de holnapután biztos. Szóval ha valaki megtudja csinálni bízd csak rá nyugodtan 😀.
Valaki nem ért véletlen a photoshophoz? 😃 Ezt a mostani profilképem kéne kiszépíteni mert nem tetszik igy hogy benne van amannak a feje is 😃 (vagyis haja)
Na szóval délután nem voltam itt 😃
Válaszolok, én is kitöltöttem azt a listát nekem 100+ napot dobott, de nem raktam bele minden sorozatot és animét amit láttam túl sok munka lett volna 😃
Final Fantasy-vel nem játszottam, szeretem a JRPG-t de még nem jutottam el FF-ig, meg ahhoz sok türelem kéne mert gondolom a legelső résztől kéne játszani, mert összefüggő története van.
Mégis mi másból gondoltam volna? 😆 Nekem a személyes és örök kedvencem a Fairy Tail ... egyszerűen jó érzéssel tud eltölteni az amikor látom hogy mennyire szeretik a barátaikat, mennyit tudnak baromkodni, milyen családias a hangulat és persze ez egy shounen anime 😃
Lehet majd megnézem milyen az a Code Geass habár még a Ghost In The Shell (asszem így írják) sincs benne a listámba meg az új Soul Eater...
A profilképem a Code Geass -ból van, de egyébként semmi köze ahhoz, hogy nálam a Code Geass 10/10, a kép csak simám megtetszett 😃
Amúgy nem tudom miért gondoltad, hogy a K-on! kapott 10-et, bár lehet a sok képekből amiket rakunk ide 😃
hülye kérdés: ez az elfenlied-ból van? 😆 ha igen akkor lehet tudom.. asszem pont annál a részné hagytam abba az animét, hogy valami másik olyan "izéről" beszéltek aki olyan erős mint az a csaj.. már nem tudom ki :3
noNameFPS: bocs csak ezeket még soha nem néztem meg 😆 ... *böngészi 2 percig a listát* a Death Note 7-et kapott az Elfenlied pedig 9-et? 😃 Oké én leginkább arról vagyok híres hogy mindent túl pontozok *.* majd javítok ezen a hibán 😃
noNameFPS: nem tudtam, hogy már volt linkelve (valszeg' lesz még olyan ami volt már itt 😆😉 😃 amúgy kíváncsi vagyok, mi kapott 10-et? 😃 a K-on! ?? 😃
bigbeagle01: hát igaz az ilyen szempontból jobb, de az csak emulátor és valahogy kevesebb játékélményt tud nyújtani :/ (legalábbis nekem 😀 )
norbli01:Szerintem elég egy jó fajta PSP emulátor, mert arra adták ki a legtöbb japán/animés játékok (bár az is igaz, hogy ma már nem, mert itt a PSVita..) és így azért talán gazdaságosabb egy csöppet.
norbli01: Régebben lett itt linkelve ez a számláló, emlékszem meguntam berakocsgatni az animeket, de egyébként ha durván kiszámolom 15 nap jön ki. Bár ezt 4 hónap alatt sikerült elérni a MAL szerint 51 anime van completed-ben [LINK] na meg van pár droped-is, meg pár OVA, pontozásban én elég szőrös szívű vagyok, 10/10 -et csak egy anime kapott eddig, persze a 7,8,9 is jó értékelés még 😃
Ez csak egy HD feldolgozás attól még van eredetiben is japán szinkronnal, 😃 viszont nem lesz PC-re... de rohadjak meg veszek valami PlayStation-t és kipróbálom O.O tekintve hogy majdnem az összes érdekes japán játékot csak arra adják ki, +Xbox-ra de azt nem szeretem....
57 nap nem rossz 😆
Nah tegnap csak úgy eltűntem mert nagyon fáradt voltam, ma viszont nem leszek olyan sokáig. Viszont gondoltam mutatok valamit 😀 :
Kíváncsiak vagytok mennyi időt vett el az életetekből az anime nézés? 😃
Itt megnézhetitek 😉
[LINK]
nekem eddig valami 30 nap de 1-2 animét biztos kihagytam 😃
DVD-re én nem írok ki semmit, nincs értelme, mire átmásolnám DVD-ről a gépre az animét akkora már kb le is töltöm 😃. Meg mindig arrébb kell rakni a gépet hogy a DVD olvasót egyáltalán ki is tudjam nyitni. Mivel abszolút nincs is használatba.
A fontos adatok meg mennek a felhőbe.
Az meg csak természetes hogy ráfüggtem a játékra 😃, mivel ritmusjátékokban érzem a legjobbnak magam RTS mellett. Meg K-on!-os szereplők, zenék egy jó alapanyag.
Egyébként a K-on! azon ritka animék közé került amit kiírtam dvd re 😀
Love live: hmm érdekes, 5 részt láttam eddig nekem tiszta K-on! ez is 😃 Néha kicsit unalmas mert nem sok poén van benne, viszont a maga műfajába elég jó kis anime...
Egyébként utálatosak ezek a magyar szinkron készítők. Volt rá nemegyszer példa hogy egyik évadba jó hangja volt az adott szereplőnek, rá pár résszel teljesen más szinkronhangja van.
Elég megemlítenem a csillagkaput. Amire elért a szinkron az Atlantiszig, szinte mindenkinek megváltozott a szinkronhangja.
Nem azt mondom hogy a magyar szinkron rossz, de ha már megszokok több évadon keresztül egy szinkronszínészt, akkor ne váltsák már le a sorozat közepén.
Let's Go - Mio-val 3 csillagos track 😀. Osu!-s EXP jól jön ilyenekhez 😜
Ó he most oldottam fel új számokat már van 4 csillagos OMG!
jó ez az AOS OST nekem az összes tetszett de nekem vagy a 14 vagy a 25 a kedvencem már nem is tudom.. Fight! a címe 😃
Ez... az Elfenlied zenéje..?? mindig is hátborzongató volt, nem nagyon kedveltem 😜 😃 de attól még el kell ismerni jó szám 😃
Persze ez szubjektív vélemény.
Nekem inkább a nagyon jó EPIC zenéknél szokott lenni, bekönnyezés
xoki: a Bleach-nek nagyon jó movie-jai vannak múltkor én is meg akartam nézni a 3.-at csak nem sikerült, de elmentettem a linket 😃 (sajnos indavideó, de tudok jobbat is valszeg' 😃😉
Ha igen, akkor mondjatok véleményt, mert gondoltam ezt kezdem el most nézni. 😀
Ha nem ismernétek: [LINK]
[LINK]
Ébredjetek erre, mint én 😆!
Befejeztem a b gata h kei 1. évadot(nem is néztem hogy van e 2.) Olyan 5/10. Nem igazán nevezném ecchinek egyébként...
Most meg mentem megnézni a bleach movie 3 at 😃 (olyan 8. alkalommal 😆 )
Gyomorforgató jelenetek kor is ugyanúgy eszek mint ha misem történne, e téren nem nagyon lehet rám hatni. 😀
xoki: én azt már megszoktam a Slayers-ből de igaz ami igaz furcsa a Fary Tail-től én csak néztem hogy ez eddig is volt?? 😆
Na eddig érdekes, holnap folytatom, jó éj-sza-kát!
amúgy lehet nem most kéne elkezdeni az Another-t 😆
vé vé vé pont tankjáték pont hu 😆
[LINK]
Ki ismeri a WoT-ot?
"A japán weboldalon a Girls und Panzer szereplői várják a játékosokat hasznos tippekkel"
😃
-Girls und Panzer
-Hyakka Ryouran: Samurai Girls, Bride
-Noragami
xkoi: Elárulom: nekem tetszik is meg nem is... szép és "tiszta" én legalábbis annak látom de néha zavar hogy nem a régit használják... az 1-ik legzavaróbb dolog hogy Natsu visszakapta a régi ruháját mire megszerettem az újat 😃
Töltöm sorba aztán legfeljebb végigszenvedem ha nem tetszik (pl mint a to love ru esetében, elég unalmas néhány rész nekem. 2. 3. évad van még de szünetet tartok előtte...)
sudosu: Akkor a 2. évad marad angol felirattal. Úgy is sokat nézek, de ha van magyar akkor azzal szoktam inkább...
Tán megint leitták magukat? 😆
norbli01: ha már emlitetted a fairy tailt, akkor érdekelne hogy neked mi a véleményed az új grafikáról? Egy dolog engem nagyon zavar benne... Később elárulom 😃
pfú.. hirtelen nem jutnak eszembe a címek...
max a KissxSis ha még nem láttad én vígjátéknak tudnám leírni de nagyon ki akasztó tud lenni 😜
ja meg a Sora no Ottosimono + a Forte de azt nem néztem végig mert... néha hülyén rajzolják a karaktereket..
Lucky Star (90% hogy ismered)
ezt a 3. részig bírtam nézni mert közben találtam Fary Tail-t 😃
Boku wa tomodachi Ga Sukunai (2 évadja is van)
Seitokai no ichizon (Szintén 2 évados)
Seitokai Yakuindomo (Ez is)
Infinite Stratos (--|-- 😆😉
Nyan Koi
Azt hiszem ennyi elég lesz, nagyja iskola ecchi, tipikus ecchi történettel.
Elárulok neked egy titkot a Love Live-ot magyarra lassan fordítják 😀. Angol felirattal érdemes nézni, egyébként 5 epizód van ami tegnap jött Magyar idő szerint
nonameFPS:
Mintha nem is lennék TS-en 😃 , jó témátok van nem is jutok szóhoz.
Egyébként épp elkezdtem nézni a megnézett anime listádat, hogy na majd végignézem mindet hogy melyik milyen, 20 körül ráuntam mert jó sok van 😃
Szóval az én kérdésem meg az hogy ki tud valami jó vicces animét?(mint pl a K-on! viszont lehet ecchi is) Minél több annál jobb, hogy birjak válogatni 😃
Egy kis biztatás: I command you to suggest some good anime to me 😆
Valamint végignéztem a Love Live! első évadát. A második az hogy van, "nkór"on csak 3 rész van fenn belőle, wikipédia szerint 6 van...
Gyorsan mielőtt Content ID-t kapnák a zene miatt 😆
Itt egy remek Steins;Gate AMV.
Képből adódóan kérdésem a következő 😀
Ti milyen tárgynak adtatok személyiséget azaz nevet?
Nálam a régi gépem neve volt Samantha (Azaz SG1-ből Samantha Carther).
A mostani gépem neve pedig Yuuki (mint Yuuki Asuna)
noNameFPS: először is köszi, másodszor meg a háttér zenéire gondoltam, nem arra amit Inori énekel 😀
xoki: a nem kis idő az nem kifejezés 😆
4 csillag, tiszta szégyen 😃
Supercell-nek nincs semmi köz a Shingeki No Kyojin-hoz.
A 2 Op-t a Log Horizon előadó énekelte, OST-jában sincs semmi utalás Supercell-re.
Az ED1 Hikasa Yoko-tól van egyik legkedvesebb előadómtól és szinkronszínészemtől 😀. A második pedig a Cinema Staff csapatától van.
Az OST-ban sincs utalás rá, szóval nem tudom honnan szedted 😀.
日本 zene felvilágosító műsorunkat hallották, most hallgassunk zenét!
Petőfi Rádió (ezt muszály volt elsütnöm 😀😉
Ja és néha nézzetek vissza mert most töltök egy videót fel, majd belinkelem 😀. Kis K-on! Game. ~23 perc.
Bigbeagle01 azigen 😃.
Na de "elteszem magam holnapra" mert már napok óta csak 5-6 órákat alszom, ezzel is: jó éjszakát mindenkinek!
Olyan kábeltechnológia van itt kérlek szépen, fél délutánt ezzel töltöttem.
Egyébként én is takarítottam ma, a lomtára már nagyon tele volt, meg a registy is 😆 😂
Szóval nem ma inkább a takarítás meg a programozás ment játék helyett.
Van kis PS skillem viszont nem vagyok benne biztos hogy megtudom csinálni, majd meglátjuk, holnapra nem tudom ígérni hogy megnézem de holnapután biztos. Szóval ha valaki megtudja csinálni bízd csak rá nyugodtan 😀.
Valaki nem ért véletlen a photoshophoz? 😃 Ezt a mostani profilképem kéne kiszépíteni mert nem tetszik igy hogy benne van amannak a feje is 😃 (vagyis haja)
Válaszolok, én is kitöltöttem azt a listát nekem 100+ napot dobott, de nem raktam bele minden sorozatot és animét amit láttam túl sok munka lett volna 😃
Final Fantasy-vel nem játszottam, szeretem a JRPG-t de még nem jutottam el FF-ig, meg ahhoz sok türelem kéne mert gondolom a legelső résztől kéne játszani, mert összefüggő története van.
Lehet majd megnézem milyen az a Code Geass habár még a Ghost In The Shell (asszem így írják) sincs benne a listámba meg az új Soul Eater...
Amúgy nem tudom miért gondoltad, hogy a K-on! kapott 10-et, bár lehet a sok képekből amiket rakunk ide 😃
bigbeagle01: hát igaz az ilyen szempontból jobb, de az csak emulátor és valahogy kevesebb játékélményt tud nyújtani :/ (legalábbis nekem 😀 )
57 nap nem rossz 😆
norbli01: Ezt már csináltam 😆 Asszem (szerk)57 nap jött ki, megtaláltam 😃
Kíváncsiak vagytok mennyi időt vett el az életetekből az anime nézés? 😃
Itt megnézhetitek 😉
[LINK]
nekem eddig valami 30 nap de 1-2 animét biztos kihagytam 😃
A fontos adatok meg mennek a felhőbe.
Az meg csak természetes hogy ráfüggtem a játékra 😃, mivel ritmusjátékokban érzem a legjobbnak magam RTS mellett. Meg K-on!-os szereplők, zenék egy jó alapanyag.
Egyébként a K-on! azon ritka animék közé került amit kiírtam dvd re 😀
Love live: hmm érdekes, 5 részt láttam eddig nekem tiszta K-on! ez is 😃 Néha kicsit unalmas mert nem sok poén van benne, viszont a maga műfajába elég jó kis anime...
Elég megemlítenem a csillagkaput. Amire elért a szinkron az Atlantiszig, szinte mindenkinek megváltozott a szinkronhangja.
Nem azt mondom hogy a magyar szinkron rossz, de ha már megszokok több évadon keresztül egy szinkronszínészt, akkor ne váltsák már le a sorozat közepén.
Let's Go - Mio-val 3 csillagos track 😀. Osu!-s EXP jól jön ilyenekhez 😜
Ó he most oldottam fel új számokat már van 4 csillagos OMG!