Off: " eltévesztetted a fórumot öcsi? " Ha ez nekem szólt "barátom" akkor te nagyon fordítva ülsz azon a bilin... 1. Majd ha én is degradáló módon szólok hozzád, majd AKKOR írjál ilyeneket. 2. Ha már itt tartunk TE is jó párszor rosszul válaszolsz több helyen is még sem használtam sehol bíráló, lekicsinylő jelzőket veled szemben. 3. Kezdelek unni hogy a saját profilomon és most már lassan mindenhol kötekedsz velem. Nem kötelező ám oda irkálni ahova én is. Vagy ha ennyire irritállak satírozd le a nevem alkoholos filccel a monitoron 😀 A lényeg jó lenne már ha lekopnál rólam és hagynál békében fórumozgatni (hogy is írtad?) "öcsi" !
UI: Warp Mester! Van egy kis probléma! Te is eltévesztetted EZ itt egy topik egy fórumon belül nem pedig maga a fórum, és az abrosz meg a terítő ugyanaz. Ez pedig nem szinonima topik.
vacsora
UI: Warp Mester! Van egy kis probléma! Te is eltévesztetted EZ itt egy topik egy fórumon belül nem pedig maga a fórum, és az abrosz meg a terítő ugyanaz. Ez pedig nem szinonima topik.
asztal
terítő
abrosz