Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
Én most hallok először róla, most találtam meg az OP-ját YT-n... háát.. érdekesnek tűnik így anime addicts-on.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Igen, bejelentették a második évadát.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Háát.... na jó, majd bele nézek 😃 nekem a legjobb akkor is a FT, de persze a második hely eléggé nyitott... jelenleg... az SAO tartja a helyet 😃
Valaki tud valamit erről a Durarara-ról??
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szerintem adj neki esélyt, nem véletlenül mondják hogy a valaha készült legjobb shounen anime. De abban igazat adok hogy az eleje baromi lassú, és az első rövidebb szál a 30.rész után van, az első hosszabb pedig 60-nál kezdődik és sokáig elhúzódik.
0
0
0
0
norbli01 avatar
a One Piece nem nagyon tetszik a hunter x hunter-t nem nagyon ismerem de most Fairy Tail-t nézek 😃 már várom a szombatot, új rész! 😃 csak suliba kell menni...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Tele van sajnos Bleach szerű sablon shounennel az egész év. Elmúlt fél évből legalább 20 olyan animét tudnák mondani. Amúgy ha szereted a Shounen kategóriát a One Piece és a Hunter x Hunter (2011) sokkal magasabb szinten van, legalább is animében. Mangában nem 10 éve nem verte meg senki eladásban az OP-t. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
ja, hogy Hagane-alatt a fullmetal alchemist-re gondoltál? azt hittem az haganane.. én még nem is hallottam arról a mangáról, de nem tudom, nekem tetszik a NOT! habár lehetne kicsit... soul eater-esebb, de az eredeti sorozatot szerintem hagyják úgy ahol van... jöhetne már valami Bleach vagy valami hasonló kaliberű sorozat... mondjuk Fairy Tail v. naruto szerű
0
0
0
0
dispPaP avatar
FSN sem olyan régi... az Hagane sem volt olyan régi amikor kapta a Brotherhood-ot. Én pont ezért reménykedtem, nem egy remek manga ért mostanság véget, ezen kívül is. Lásd a Gantz. 14 évnyi anyag, több mint 300fejezet és se híre se hamva, pedig az egy komolyabb seinen lenne, amiből mostanában elég kevés van. Illetve egy sincs... 😞
0
0
0
0
xoki avatar
A sima soul eater nagyon jó volt, bár is nekem nagyon tetszett, ezért is irtam ide hogy ez mi akar lenni... Főleg hogy Soul meg a többiek alig szerepelnek, az eredi hangulat helyett ilyen "minden jó és szép" hangulat van.... No comment.... Az meg nagyon jó kérdés hogy miért spin off - ot csinálták....
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Király, szerintem érdemes belekezdeni, habár nem tudom mennyire fog tetszeni neked, én személy szerint nem szeretem a vallást, de ez nagyon egyedi volt... +a történetemben isten és az ördög is szerepel 😆
dispPaP: ez nem olyan régi anime remake-et nem akarnak belőle csinálni + szerintem nem akarnak már bele nyúlni 😀 ebből nem sokat tudnak már kihozni, de egy másik szemszögből érdekesebb lehet az események tömkelege 😀 majd kíváncsi leszek, hogy fog kihatni a 3 lányra amikor depressziózik mindenki meg amikor az iskolát megtámadják :3
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én a Soul Eater kapcsán csak azt nem értem hogy miért a spinn-offja kap sorozatot? Az eredeti SE manga tavaly végetért, jöhetne egy remake és folytatás, ha már úgy is mindent remakelnek idén (DBZ,SailorMoon,FSN,stb...). Személy szerint azt mondom hogy nyernének vele, mert a mangájából ameddig olvastam addig nagyon jó shounen cucc...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Még nem láttam, de a listán fent van, majd meg fogom nézni. Szerintem megnézem mihánt végeztem ez előbb említett anime-vel, bár 3x26 részes szóval kicsit elfog tartani 😃 Ha csak nem drop-olom, de nem szeretném. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Értem, akkor többet ér ha megvárom még kijön minden rész amit terveznek és úgy kezdek bele, mert annyira nem csábító... (meg amugy is lekaptam vagy 4 ecchit most 😃 )
Mellesleg nálam is volt már olyan hogy ráuntam, de akkor is befejezem, mert lényegébe kárba megy az idő amit rászántam (kivéve dragon ball 😃 ). Ilyen a to love ru is, jelenleg a 2. évadot kéne elkezdeni, az is lehet hogy még jobb is lesz...

Végre jött még egy animés a témához 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
noNameFPS, a Code Geass után jó hogy nem találsz jobbat! 😃

Amúgy a Higurashi legjobb és legérdekesebb részét baszták adaptálni, sajnos. Bár mondjuk a játékkal nem játszottam, de Rika külön animét érdemelne! :/
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS láttad már az Ao no Exorcist-et? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Hát úgy lehet félbe hagyni, hogy marhára nem érdekel az egész, untatók a karakterek, és lehet tudni előre, hogy mi fog történni mert egy klisé massza az egész. 😃

Na akkor ideje belekezdeni a Higurashi no Naku Koro ni-ba, remélem jó anime, lessz. Mert az utóbbi időkben megrekedtem a középszerűség tengerében, rég láttam olyant amire azt mondhatnám, hogy "na ez tényleg jó volt" és adhatnék neki legalább 7/10-et.
0
0
0
0
norbli01 avatar
a soul eater-ből? én az eddigi összeset 😆 nekem tetszik 😃 olyan mint a kiddy girl-and csak messze jobb... sokkal shoijos-ra vették a figurát, elvégre ez nem olyan komoly mint az eredeti 😃 azt amit most mondtál azt nem ismerem 😉 ja és úgy lehet félbehagyni, hogy elveszted után az érdeklődést 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
Soul Eater NOT egy Soul Eater Remake, de alig van hozzá köze kb... 3 bugyuta lányról szól akik az SE-ből megismert suliba járnak, csak nem a EAT-be hanem a NOT-ba. Igazából még a nagyobb SE fanok szerint is ezzel a SPin-off-al nagyon mellé fogtak! De régi karik 1-1x feltűnnek benne. Ha már elkezdtem nem hagyom abba.

Amúgy személy szerint a K-On azon kevés animék közé tartozik amelyeket elkezdtem de egy évad után hagytam.
0
0
0
0
sudosu avatar
A Fate/Kaleid-ot végignéztem. Írtam még róla logika kereső posztot is a blogomba 😆, de nem jutottam sokra.

Nekem van 4 anime droppolva.
Azokat valószínű nem is fogom végignézni, vagy majd kiderül.
Ami nem érdekel azt nem fogom végigkínlódni.
0
0
0
0
xoki avatar
Személy szerint én eddig csak a dragon ballt hagytam abba. Hogy lehet egyáltalán animéket félbehagyni? 😃

Egyébként mi ez a Soul Eater NOT!, majdnem olyan beütése van mint a fate kaleid(asszem jól irtam) -nek, szóval elég lányos lett.... Valaki esetleg nézett 1 nél több részt belőle? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Oké csak ne az legyen mint egy csomó animénél, hogy elkezdem eés eljutok a feléig, és király meg jó, de aztán félbehagyom 😜 vagy az Elfenlied amit az utolsó elötti résznél hagytam abba -.-
0
0
0
0
xoki avatar
Szerintem ennél kifogsz tartani, nekem is kb 2 és fél nap volt 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
special-okat nem nagyon nézek, OVA-kat alig ha nézek, de párat már láttam, a movie-t meg lehet majd később, na mind1 akkor 2 és max még fél nap azt megvan 😀 már ha ki tartok addig 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Nem, ha jól emlékszek 12+24+3 special + 3 ova
ja és igen + egy movie
0
0
0
0
sudosu avatar
6 mp-nél indul a zene 😀

Movie-ban benne kell lennie elvileg (azt még nem rewatcholtam 😀😉

J-POP/ROCK féleséget játszanak.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Jah, akkor majd megnézem valamikor.... 12 részes? akkor egy fél nap alatt meglesz 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nem sokat énekelnek benne, kb minden 10. részben van egy kisebb koncert(szerűség)... Pont ezért tetszik nekem mert a karakterek nagyon jók benne, valamint hogy könnyűzenei klub tagjai és alig zenélnek 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: szóval a Fairy Tail-ben is szinkronizált? 😃 a K-on!-t nem ismerem csak hallásból meg persze néhány képből, tervben van amúgy is de hogyha sokat énekelnek benne lehet kevésbé érdekel, habár attól függ mit énekelnek/játszanak. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Óha Wendynek is ő a hangja nem is tudtam.... Szinte teljesen más a két hang(báris nekem), nem véletlen hogy az egyik leghíresebb szinkronszínész...
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01: Nem láttad még a K-on!-t ejnye 😃 Sato Satomi = Tainaka Ritsu.
Satomi egy szinkronszínész, illendő megemlékezni a születésnapjáról 😀.

Néhány lényegesebb munkája:
K-on! - Tainaka Ritsu
Toaru kagaku no railgun - Banri Edasaki (Csak néhány részig volt jelen, viszont elég híres anime a Railgun is)
Seitokai Yakuindomo - Aria Shichijou
Fairy Tail - Wendy Marvell

Az FSN meg Fate/Stay Night, az egyik leghíresebb Visual Novel és kevésbbé népszerű anime. Érdekes lehet ez a Re make.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ünnepeljünk 😆 csak nem tudom ki az 😜 az FSN-t pláne nem ismerem :3
0
0
0
0
dispPaP avatar
FSN Remake új promója:

[LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Ünnepeljünk 😀!
Boldog születésnapot Satoumi Satou-nak. 28. életévét töltötte be ma. Japán idő szerint (20:00) van.

0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ez a kép nem tudom mi akar lenni 😆
https://kepfeltoltes.hu/140508/10302107_1471396343095335_7354157179508081354_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
Linkeltem is de nem ezt a verziót 😆
Júúúj! ha már éji zene:

Sajnos csak ezt találtam de imádom 😀
azt a Babymetal-t már láttam egyszer 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó kaptok még kis zenét 😃, egyébként mintha linkelted volna ezt tegnap.

Kis Kawaii metál 😆.

0
0
0
0
norbli01 avatar
Köszi 😆 amúgy én is pont zenét akartam berakni...

oké hogy egyáltalán nem így képzeltem el a klippet (lehet nem is ez az eredeti) meg a csaj is csak kicsit hasonlít ahhoz amit elképzeltem, de a szám jó viszont az énekes nem bír tátogni 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Mi vagyok én Anime enciklopédia? Rá van írva a homlokomra 😃?
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: S2 episode 14
Bővebben amikor ritsu és mugi ketten szórakoznak és ezt a macit vagy mit nyeri neki abból a gépből amiből ki kell szedni vagy mit csinálni 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Elnézzük neked norbli01 :D

Nem is telhet el nap Dr. Pepper és Steins;Gate nélkül :D

Kis éji zene: (Steins;Gate VN OP)
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Véletlenül nem tudod, hogy ez melyik rész?
https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4185074_700b.jpg
Sudosu nem tudta, ha te tudod el ismerlek téged első számú K-on! rajongóvá! 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem tudom 😆 no problem inkább hallgassunk zenét! 😃 😆
0
0
0
0
xoki avatar
De miért is akadtunk fel ezen ennyire? 😆 Na mindegy:

[img]http://static.fjcdn.com/pictures/Two.+Source+K-On+You+best+get+hyped+for+100th+post_fc2502_5071774.png[/img][img]http://static.fjcdn.com/pictures/Play.+Source+K-On+OMJesus+100th+post+this+was+probably+the+best_130191_5073311.png[/img][img]http://static.fjcdn.com/pictures/Vocabulary.+Source+K-On+Description_c43203_5091904.png[/img]

Majdnem elfelejtettem 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Akarjátok tudni mi az Orchidea japánul? Ran
Egy kitalált történetem főszereplője, habár még nem túl teljes a történet 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát én is google-vel kerestem már nem azért 😃
[url]https://www.google.hu/search?q=%22three+paper+manipulator+girl+anime&oq=%22three+paper+manipulator+girl+anime&aqs=chrome..69i57.311j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=three+paper+manipulator+girl+anime[/url]

3. találat 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Igen itt hibáztam el én, angolul kellett volna nekem is keresni, damn.... Viszont mivel az animaxon volt én az alapján kerestem meg is találtam csak későn 😃
Na de a lényeg hogy megvan...
0
0
0
0
norbli01 avatar
... ehhez... nincs hozzáfűzni valóm... anime additcs-en ilyet nem lehet a google meg alapból ki volt zárva a több millió találatával... de jó hogy leírtad mert már legalább 5-éves korom óta animézek, és volt egy kb. 1 éves kihagyásom és azt hittem ennyire lemaradtam 😆

éés, tessék! minden készülőben, fordítás alatt ami érdekel....
0
0
0
0
sudosu avatar
Animax-ot én nem is néztem, mivel nem volt kábeltévé adáson amikor még volt nálunk, utána meg már lett internet. Meg akkor amúgy is még abszolút nem is animéztem. Csak 1 éve animézek , előtte utáltam őket. Dragonball végett.

Animax-ot héba hóba szoktam nézni viszont csak a Japánt ha emberi időbe van a MusiX Studio Mix. Egyébként én se tudom melyik anime csak rákerestem hogy
"three paper manipulator girl anime" 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: csak hogy ez volt a lereagálásom mikor rá katt-oltam alink-re: "Ohh... ember ezt ne mond... ezt megtaláltam de.. átfutottam az ismertető első 50 sorát és semmi... na mind1 az ember hibáiból tanul" :$
úgyhogy végül is megvan 😃 csak közben SEN-t néztem és azon járt az eszem :3
De erre az animére amúgy is teljesen máshogy emlékszem.. lehet keverem a már említett Spirál-al..
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció