Háát.... na jó, majd bele nézek 😃 nekem a legjobb akkor is a FT, de persze a második hely eléggé nyitott... jelenleg... az SAO tartja a helyet 😃
Valaki tud valamit erről a Durarara-ról??
Szerintem adj neki esélyt, nem véletlenül mondják hogy a valaha készült legjobb shounen anime. De abban igazat adok hogy az eleje baromi lassú, és az első rövidebb szál a 30.rész után van, az első hosszabb pedig 60-nál kezdődik és sokáig elhúzódik.
a One Piece nem nagyon tetszik a hunter x hunter-t nem nagyon ismerem de most Fairy Tail-t nézek 😃 már várom a szombatot, új rész! 😃 csak suliba kell menni...
Tele van sajnos Bleach szerű sablon shounennel az egész év. Elmúlt fél évből legalább 20 olyan animét tudnák mondani. Amúgy ha szereted a Shounen kategóriát a One Piece és a Hunter x Hunter (2011) sokkal magasabb szinten van, legalább is animében. Mangában nem 10 éve nem verte meg senki eladásban az OP-t. 😃
ja, hogy Hagane-alatt a fullmetal alchemist-re gondoltál? azt hittem az haganane.. én még nem is hallottam arról a mangáról, de nem tudom, nekem tetszik a NOT! habár lehetne kicsit... soul eater-esebb, de az eredeti sorozatot szerintem hagyják úgy ahol van... jöhetne már valami Bleach vagy valami hasonló kaliberű sorozat... mondjuk Fairy Tail v. naruto szerű
FSN sem olyan régi... az Hagane sem volt olyan régi amikor kapta a Brotherhood-ot. Én pont ezért reménykedtem, nem egy remek manga ért mostanság véget, ezen kívül is. Lásd a Gantz. 14 évnyi anyag, több mint 300fejezet és se híre se hamva, pedig az egy komolyabb seinen lenne, amiből mostanában elég kevés van. Illetve egy sincs... 😞
A sima soul eater nagyon jó volt, bár is nekem nagyon tetszett, ezért is irtam ide hogy ez mi akar lenni... Főleg hogy Soul meg a többiek alig szerepelnek, az eredi hangulat helyett ilyen "minden jó és szép" hangulat van.... No comment.... Az meg nagyon jó kérdés hogy miért spin off - ot csinálták....
noNameFPS: Király, szerintem érdemes belekezdeni, habár nem tudom mennyire fog tetszeni neked, én személy szerint nem szeretem a vallást, de ez nagyon egyedi volt... +a történetemben isten és az ördög is szerepel 😆
dispPaP: ez nem olyan régi anime remake-et nem akarnak belőle csinálni + szerintem nem akarnak már bele nyúlni 😀 ebből nem sokat tudnak már kihozni, de egy másik szemszögből érdekesebb lehet az események tömkelege 😀 majd kíváncsi leszek, hogy fog kihatni a 3 lányra amikor depressziózik mindenki meg amikor az iskolát megtámadják :3
Én a Soul Eater kapcsán csak azt nem értem hogy miért a spinn-offja kap sorozatot? Az eredeti SE manga tavaly végetért, jöhetne egy remake és folytatás, ha már úgy is mindent remakelnek idén (DBZ,SailorMoon,FSN,stb...). Személy szerint azt mondom hogy nyernének vele, mert a mangájából ameddig olvastam addig nagyon jó shounen cucc...
norbli01: Még nem láttam, de a listán fent van, majd meg fogom nézni. Szerintem megnézem mihánt végeztem ez előbb említett anime-vel, bár 3x26 részes szóval kicsit elfog tartani 😃 Ha csak nem drop-olom, de nem szeretném. 😀
Értem, akkor többet ér ha megvárom még kijön minden rész amit terveznek és úgy kezdek bele, mert annyira nem csábító... (meg amugy is lekaptam vagy 4 ecchit most 😃 )
Mellesleg nálam is volt már olyan hogy ráuntam, de akkor is befejezem, mert lényegébe kárba megy az idő amit rászántam (kivéve dragon ball 😃 ). Ilyen a to love ru is, jelenleg a 2. évadot kéne elkezdeni, az is lehet hogy még jobb is lesz...
Hát úgy lehet félbe hagyni, hogy marhára nem érdekel az egész, untatók a karakterek, és lehet tudni előre, hogy mi fog történni mert egy klisé massza az egész. 😃
Na akkor ideje belekezdeni a Higurashi no Naku Koro ni-ba, remélem jó anime, lessz. Mert az utóbbi időkben megrekedtem a középszerűség tengerében, rég láttam olyant amire azt mondhatnám, hogy "na ez tényleg jó volt" és adhatnék neki legalább 7/10-et.
a soul eater-ből? én az eddigi összeset 😆 nekem tetszik 😃 olyan mint a kiddy girl-and csak messze jobb... sokkal shoijos-ra vették a figurát, elvégre ez nem olyan komoly mint az eredeti 😃 azt amit most mondtál azt nem ismerem 😉 ja és úgy lehet félbehagyni, hogy elveszted után az érdeklődést 😀
Soul Eater NOT egy Soul Eater Remake, de alig van hozzá köze kb... 3 bugyuta lányról szól akik az SE-ből megismert suliba járnak, csak nem a EAT-be hanem a NOT-ba. Igazából még a nagyobb SE fanok szerint is ezzel a SPin-off-al nagyon mellé fogtak! De régi karik 1-1x feltűnnek benne. Ha már elkezdtem nem hagyom abba.
Amúgy személy szerint a K-On azon kevés animék közé tartozik amelyeket elkezdtem de egy évad után hagytam.
Személy szerint én eddig csak a dragon ballt hagytam abba. Hogy lehet egyáltalán animéket félbehagyni? 😃
Egyébként mi ez a Soul Eater NOT!, majdnem olyan beütése van mint a fate kaleid(asszem jól irtam) -nek, szóval elég lányos lett.... Valaki esetleg nézett 1 nél több részt belőle? 😃
Oké csak ne az legyen mint egy csomó animénél, hogy elkezdem eés eljutok a feléig, és király meg jó, de aztán félbehagyom 😜 vagy az Elfenlied amit az utolsó elötti résznél hagytam abba -.-
special-okat nem nagyon nézek, OVA-kat alig ha nézek, de párat már láttam, a movie-t meg lehet majd később, na mind1 akkor 2 és max még fél nap azt megvan 😀 már ha ki tartok addig 😜
Nem sokat énekelnek benne, kb minden 10. részben van egy kisebb koncert(szerűség)... Pont ezért tetszik nekem mert a karakterek nagyon jók benne, valamint hogy könnyűzenei klub tagjai és alig zenélnek 😆
sudosu: szóval a Fairy Tail-ben is szinkronizált? 😃 a K-on!-t nem ismerem csak hallásból meg persze néhány képből, tervben van amúgy is de hogyha sokat énekelnek benne lehet kevésbé érdekel, habár attól függ mit énekelnek/játszanak. 😀
norbli01: Nem láttad még a K-on!-t ejnye 😃 Sato Satomi = Tainaka Ritsu.
Satomi egy szinkronszínész, illendő megemlékezni a születésnapjáról 😀.
Néhány lényegesebb munkája:
K-on! - Tainaka Ritsu
Toaru kagaku no railgun - Banri Edasaki (Csak néhány részig volt jelen, viszont elég híres anime a Railgun is)
Seitokai Yakuindomo - Aria Shichijou
Fairy Tail - Wendy Marvell
Az FSN meg Fate/Stay Night, az egyik leghíresebb Visual Novel és kevésbbé népszerű anime. Érdekes lehet ez a Re make.
oké hogy egyáltalán nem így képzeltem el a klippet (lehet nem is ez az eredeti) meg a csaj is csak kicsit hasonlít ahhoz amit elképzeltem, de a szám jó viszont az énekes nem bír tátogni 😆
noNameFPS: S2 episode 14
Bővebben amikor ritsu és mugi ketten szórakoznak és ezt a macit vagy mit nyeri neki abból a gépből amiből ki kell szedni vagy mit csinálni 😃
Hát én is google-vel kerestem már nem azért 😃
[url]https://www.google.hu/search?q=%22three+paper+manipulator+girl+anime&oq=%22three+paper+manipulator+girl+anime&aqs=chrome..69i57.311j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=three+paper+manipulator+girl+anime[/url]
Igen itt hibáztam el én, angolul kellett volna nekem is keresni, damn.... Viszont mivel az animaxon volt én az alapján kerestem meg is találtam csak későn 😃
Na de a lényeg hogy megvan...
... ehhez... nincs hozzáfűzni valóm... anime additcs-en ilyet nem lehet a google meg alapból ki volt zárva a több millió találatával... de jó hogy leírtad mert már legalább 5-éves korom óta animézek, és volt egy kb. 1 éves kihagyásom és azt hittem ennyire lemaradtam 😆
éés, tessék! minden készülőben, fordítás alatt ami érdekel....
Animax-ot én nem is néztem, mivel nem volt kábeltévé adáson amikor még volt nálunk, utána meg már lett internet. Meg akkor amúgy is még abszolút nem is animéztem. Csak 1 éve animézek , előtte utáltam őket. Dragonball végett.
Animax-ot héba hóba szoktam nézni viszont csak a Japánt ha emberi időbe van a MusiX Studio Mix. Egyébként én se tudom melyik anime csak rákerestem hogy
"three paper manipulator girl anime" 😀
xoki: csak hogy ez volt a lereagálásom mikor rá katt-oltam alink-re: "Ohh... ember ezt ne mond... ezt megtaláltam de.. átfutottam az ismertető első 50 sorát és semmi... na mind1 az ember hibáiból tanul" :$
úgyhogy végül is megvan 😃 csak közben SEN-t néztem és azon járt az eszem :3
De erre az animére amúgy is teljesen máshogy emlékszem.. lehet keverem a már említett Spirál-al..
Valaki tud valamit erről a Durarara-ról??
dispPaP: ez nem olyan régi anime remake-et nem akarnak belőle csinálni + szerintem nem akarnak már bele nyúlni 😀 ebből nem sokat tudnak már kihozni, de egy másik szemszögből érdekesebb lehet az események tömkelege 😀 majd kíváncsi leszek, hogy fog kihatni a 3 lányra amikor depressziózik mindenki meg amikor az iskolát megtámadják :3
Mellesleg nálam is volt már olyan hogy ráuntam, de akkor is befejezem, mert lényegébe kárba megy az idő amit rászántam (kivéve dragon ball 😃 ). Ilyen a to love ru is, jelenleg a 2. évadot kéne elkezdeni, az is lehet hogy még jobb is lesz...
Végre jött még egy animés a témához 😀
Amúgy a Higurashi legjobb és legérdekesebb részét baszták adaptálni, sajnos. Bár mondjuk a játékkal nem játszottam, de Rika külön animét érdemelne! :/
Na akkor ideje belekezdeni a Higurashi no Naku Koro ni-ba, remélem jó anime, lessz. Mert az utóbbi időkben megrekedtem a középszerűség tengerében, rég láttam olyant amire azt mondhatnám, hogy "na ez tényleg jó volt" és adhatnék neki legalább 7/10-et.
Amúgy személy szerint a K-On azon kevés animék közé tartozik amelyeket elkezdtem de egy évad után hagytam.
Nekem van 4 anime droppolva.
Azokat valószínű nem is fogom végignézni, vagy majd kiderül.
Ami nem érdekel azt nem fogom végigkínlódni.
Egyébként mi ez a Soul Eater NOT!, majdnem olyan beütése van mint a fate kaleid(asszem jól irtam) -nek, szóval elég lányos lett.... Valaki esetleg nézett 1 nél több részt belőle? 😃
ja és igen + egy movie
Movie-ban benne kell lennie elvileg (azt még nem rewatcholtam 😀😉
J-POP/ROCK féleséget játszanak.
Satomi egy szinkronszínész, illendő megemlékezni a születésnapjáról 😀.
Néhány lényegesebb munkája:
K-on! - Tainaka Ritsu
Toaru kagaku no railgun - Banri Edasaki (Csak néhány részig volt jelen, viszont elég híres anime a Railgun is)
Seitokai Yakuindomo - Aria Shichijou
Fairy Tail - Wendy Marvell
Az FSN meg Fate/Stay Night, az egyik leghíresebb Visual Novel és kevésbbé népszerű anime. Érdekes lehet ez a Re make.
[LINK]
Boldog születésnapot Satoumi Satou-nak. 28. életévét töltötte be ma. Japán idő szerint (20:00) van.
Júúúj! ha már éji zene:
Sajnos csak ezt találtam de imádom 😀
azt a Babymetal-t már láttam egyszer 😆
Kis Kawaii metál 😆.
oké hogy egyáltalán nem így képzeltem el a klippet (lehet nem is ez az eredeti) meg a csaj is csak kicsit hasonlít ahhoz amit elképzeltem, de a szám jó viszont az énekes nem bír tátogni 😆
Bővebben amikor ritsu és mugi ketten szórakoznak és ezt a macit vagy mit nyeri neki abból a gépből amiből ki kell szedni vagy mit csinálni 😃
Nem is telhet el nap Dr. Pepper és Steins;Gate nélkül :D
Kis éji zene: (Steins;Gate VN OP)
Sudosu nem tudta, ha te tudod el ismerlek téged első számú K-on! rajongóvá! 😃
[img]http://static.fjcdn.com/pictures/Two.+Source+K-On+You+best+get+hyped+for+100th+post_fc2502_5071774.png[/img][img]http://static.fjcdn.com/pictures/Play.+Source+K-On+OMJesus+100th+post+this+was+probably+the+best_130191_5073311.png[/img][img]http://static.fjcdn.com/pictures/Vocabulary.+Source+K-On+Description_c43203_5091904.png[/img]
Majdnem elfelejtettem 😆
Egy kitalált történetem főszereplője, habár még nem túl teljes a történet 😜
[url]https://www.google.hu/search?q=%22three+paper+manipulator+girl+anime&oq=%22three+paper+manipulator+girl+anime&aqs=chrome..69i57.311j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=three+paper+manipulator+girl+anime[/url]
3. találat 😀
Na de a lényeg hogy megvan...
éés, tessék! minden készülőben, fordítás alatt ami érdekel....
Animax-ot héba hóba szoktam nézni viszont csak a Japánt ha emberi időbe van a MusiX Studio Mix. Egyébként én se tudom melyik anime csak rákerestem hogy
"three paper manipulator girl anime" 😀
úgyhogy végül is megvan 😃 csak közben SEN-t néztem és azon járt az eszem :3
De erre az animére amúgy is teljesen máshogy emlékszem.. lehet keverem a már említett Spirál-al..