Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
noNameFPS avatar
Megírom a hozzászólást erre be crashel az oldal :/ 😃

norbli01: Sokat játszottam skyrimel, modoltam is, szóval ha valamit nem tudsz irj pm-et.

Anotheresre válaszolva, ha kiközösítettek akkor valószínóleg Fb-n sem fognak vele barátkozni. 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01
Nem ilyen animére van igényem 😃. Még jó hogy mondtam hogy középkorban legyen.
Inkább elmondom mi ne legyen:
-Shounen
-Ecchi
-Komédia
-Akció
-Horror

Már hányigerem van az iskolás animéktől, néznék már valami más jót is (középkorban). Nem ismeri senki a Spice And Wolf-ot vagy a Maoyuu Maou Yuusha-t 😃?

A következő kulcsszavak érdekelnek: adventure fantasy romance supernatural

[LINK]

dispPaP:
AKB0048, Idolm@ster kedvenc. Wake up Girls, Natsuiro Kiseki egy erős közepes volt számomra. Tari-Tari-t nem láttam, Hanasaku Iroha-ról még nem is hallottam 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
sudosu

Utena-t tudnám ajánlani, igaz van benne egy kevés akció de elég egyedi romantikus anime. Vagy ha ilyen K-On stílus kell akkor ott az AKB0048, a The iDOLM@STER, a Wake Up Girls, a Natsuiro Kiseki, esetleg a Tari Tari. Ami viszont szerintem kiemelkedik az a Hanasaku Iroha!
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
sudosu: Igazából nekem egyből a Maoyuu Maou Yuusha jutott eszembe az alapján amit írtál, de az ugye kiesett.
Idol-ból meg szerintem amit ismerek azt mind láttad már, de azért írok egyet hátha alapon: The Idolmaster
0
0
0
0
norbli01 avatar
Elkeseredésemben már csak itt tudom megkérdezni, 😆 habár nem a témához illő: nem tudjátok esetleg, hogy tört skyrim-et hogy kell modolni? 😀
Ja és Another:
Spoiler!
Ugyebár ha valaki beszélget a kiközösített személlyel, akkor sorban hullanak az emberek... és mi van ha valaki facebook-on ismerősnek jelöli az osztályból 😃

Sudosu: KissXSis, ha kibírod, és nem kerülsz elmegyógyintézetbe! 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP: Nem ilyesmire gondoltam, de én hibám 😀. Azt elfelejtettem leírni hogy akció se kell, olyan kis nyugodt, nem kell nekem semmiféle harcjelenet. Legyen benne Fantasy, Romantika, Kaland és története se legyen rossz. Ezért írtam példákat 😀

--vagy--
Legyen Idol, de jó idol anime 😃. Ebben az esetben persze játszódhat a jelenbe vagy a jövőbe.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Geass 😃 Elég jól lehetne hasznosítani a való életben. Egyébkét csak ezt ismerem meg a titan-t, a többit nem nagyon 😃 Ha ismerném mindet akkor lehet változna a véleményem.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: szerintem az én válaszom is egyértelmű: Dragon 😃 imádom :3
0
0
0
0
dispPaP avatar
Berserk, ha még nem láttad a seinen animék egyik királyát! 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Titan mivel csak azt láttam 😃.
Valami közép vagy legfeljebb iparosodás korában játszódó nem Shounen animét tudtok mondani? Ilyen kereskedős lásd:
Oookaim to koushinryou, Maoyuu Maou Yuusha?
Már beleuntam a jelen korban játszódó animékbe, ja meg a Shounenbe is egyidőre.
0
0
0
0
xoki avatar
Na ezek közül ki melyiket választaná? 😃

https://kepfeltoltes.hu/140508/power_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mondjuk noNameFPS válasza sejtem hogy mi lesz 😃

Enyém devil fruit...

Valamint egy kis fairy tail gif:
https://www.kephost.com/images4/2014/5/8/a1_2014_5_8_d5dd13oei3.gif

(napi K-on! ra már nem tudok mit ki rakni 😃 )

sudosu: 😃 hány zeneszámod van osu! ba? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Yup 😀. Nekem itt az idő kis Osu!-ra meg K-on! játékra 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én alapból, nehezen tudnék leírni helyesen mondatot, vagy csak nagyon bizonytalan vagyok 😀
Addig jó amíg van aki kommentel 😆 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Már megint mennyi komment 😃

Na szóval: én pont ezt a motivációs levelet tanultam, különböző kifejezéseket bele, tőmondatokat amelyek csak ebben a formában jelentik a munkával kapcsolatos dolgokat. Kegyetlen nehéz volt, ahhoz képest egy filmet megérteni semmiség, vagy akár egy bármilyen leírást/cikket.... egy mondatot nem tudnék leírni most se, hogy az helyes legyen, azokból amik a könyvbe voltak...
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát az még magyarul is nehéz 😀 attól függ hova, és milyen szempontból... én már bajlódnék vele de a nyelvekhez jó érzékem van 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Igazából nem lenne nehéz tanulni a nyelvet számomra. Csak rengeteg időre lenne szükség. Angolt is legalább 10 éve tanulok és mégis lenne mit csiszolni bőven a tudásomon. Például komolyabb fogalmazásokat nem tudnák írni Angolul.

Nem ilyen lófütyökre kell gondolni mint érettséginél, hanem mondjuk egy állásra jelentkező motivációs levelet megírni több oldalon keresztül.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ugyanazt akarom 😀 csak majd a nővéremmel 😃 + néhány ismerős/barát
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem az a célom Japánból hogy folyékonyan tudjak Visual Novel-t olvasni. Ha nem csinálnák 2 évig semmit csak Japánt tanulnék akkor eltudnám érni ezt a szintet.

Persze majd Japánba is szeretnék kijutni, de akkor már úgy hogy ott is maradok.
0
0
0
0
norbli01 avatar
één... a Hiriganát tanulom majd jöhet a többi 😀 csak nem nagyon haladtam...
Hát van benne valami de most is a kis ujjamból rázom azt amit tanulunk... nem nagy dicsőség, simán a másik csoportban lenne a helyem, de ott nem igazán lehetne tanulni 😜
Ismerős én kegyelem ketteseket kapok fizikából 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát Japánból már tudom az összes Hiriganát és Katakana-t csak tovább nagyon nem haladtam vele. Inkább az Angolt tanulom erőteljesen, mert szeretnék egy jó nyelvvizsgát.

Nézegetem itt a Emelt szintű Angol érettségi feladatsorokat olyan egyszerűek, miért nem mertem én tavaly elmenni emeltre. Nem is az Angoltól féltem hanem attól hogy a matekom mégrosszabb lenne ha többet koncentráltam volna akkoriba a Angolra 😃
Matekból ígyis szóbelizni kellett a 2-esért.
0
0
0
0
norbli01 avatar
hát van benne valami 😃 ohh... tanulnom kéne a japánt, de már rég nem írom az "ABC"-t na de ha abbafejeztem a skype-ot 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
A magyar kiejtést nem olyan nehéz megtanulni a Japánoknak mint mondjuk egy Angolnak.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: ez természetes, a japánoknak általában nagyon erős az akcentusuk 😀 de ismerek egy japán lányt (a nővérem jobban 😃😉 és ő elméletileg jól beszél angolul, meg amennyit hallottam beszélni nem volt rossz a kiejtése és ráadásul magyarul is jó a kiejtése 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó hát az természetes hogy megérted a beszédet mivel sorozatoknál filmeknél megvan mondva nekik hogy artikuláljanak vagy konferenciákon. Bár ezzel van kellemetlen tapasztalatom , volt az E3 néztem a konferenciát kedves Japán olyan angolt beszélt hogy esküszöm ha Japánul beszélt volna jobban megértem 😆.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én megszoktam érteni hogy mit írnak, vagy mondanak (már amennyire érthetően beszélnek) és válaszolni már nem nagyon tudok *.*
0
0
0
0
xoki avatar
Addig azt nem tudhatod még nem beszéltél vele, de mondjuk én szívesen kipróbálnám hogy mennyit értenék meg egy angol anyanyelvűvel történő kommunikáció során...
0
0
0
0
sudosu avatar
[LINK]
Esetleg ha valaki biztos Angol tudással rendelkezik és van némi pénze hogy eltöltsön egy kis időt Japánnal kapcsolatos kurzuson, az jelentkezzen bátran! 😀
Elég bizonytalan nekem ehhez Angol beszédtudásom , hiába értek meg mindent.
Igen, főként ezt kéne gyakorolnom, de kivel 😃? Akinek anyanyelve az angol azzal biztos nem fogjuk megérteni egymást (élő beszédben) .
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: szerintem a második csapattárs történetrészétől nagyon jó lesz előtte nekem is unalmas volt.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki&dispPaP: háát... elég lassú lehet az eleje, de utálom azt is amikor bele lapozok egy könyvbe és egy random sort olvasok ami tök érdekes 😃 úgyhogy akkor az elejétől nézem 😀
ha az eleje rossz de a többi oké, akkor is átszenvedem 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: lehet hogy neked se szokásod ez de adok egy tippet: én úgy szoktam animébe kezdeni hogy:

1. Letöltök pár random részt, és belenézek pár helyen egy két percet, ez alapján megállapitom a minőséget.
2. Megnézek egy történetrészt, ami a One Piece esetében elég hosszú 😆
3. elolvasom mit irnak róla MAL -en
4. beleolvasok a mangába
5. spoilereket is nézek róla...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szerintem kezdj bele egy arc elején, például a Nami-s arcnál az nem is hosszú!

De abból az arcból van külön egy másfél órás rövid special, a One Piece hangulat át fog jönni ott is.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Félre olvastad vagy írtad a nevem, 😃 ált. én úgy vagyok vele, hogy egy animéből legalább 2 részt kell nézned ahhoz, hogy megítéld, de igazad lehet... hmm... akkor nézem egy jó darabig és elválik majd 😀
xoki: ezt de szeretem 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ha már zenéknél tartunk:

Ezt nagyon sokat hallgattam a Bleach korszakomban 😃

Ebben igaza van, bár egy történetrész erejéig nem ártana megnézned... 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Norbil az a baj hogy egy ilyen hosszú sorozatnál 1-2 részt adni neki édes kevés...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én pontosan ezért nézek olyanba aminek nincs befejezve legalább 1 évadja. Nem nagyon szeretek várni a részekre. Csak sorozatoknál vagyok úgy, hogy részenként nézem pl. GoT, de itt is próbálom kivárni a teljes évadot.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: mondjuk az első One Pice történetrészbe ott van az az idegesítő lila hajú, a második jobb lesz ott lesz az Spoiler!
első kalóz csapattárs
történetrész kezdete is 😀
nekem az új rajzolás miatt esett le a fairy tail 6. helyre...
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP: Ismerem a számot jóféle, én pedig szeretem a Rock/Metal-t.
A zene adatábizsomba kb 7000 Japán zene lehet, a többi meg más. Rengeteg Japán előadót ismerek.
A Felkelő nap országának a muzsikáival jobban tisztában vagyok mint az animékkel 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Nem kezdtem bele ebbe az új arc ba, csak akkor fogom ha animébe végigmegy, és amikor az új kezdődik akkor megnézem ezt. Mindig igy szoktam mert nem birnám kivárni amikor valami jó résznél félbeszakítják 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Megnéztem az első rész One Piece-ből de nem nagyon jött eddig be 😆 majd még megnézem a másodikat az dönt a sorsa felől 😃
xoki nekem megvan a kedvencem azt nem lehet verni (számomra 😃😉
0
0
0
0
dispPaP avatar
644 jön vasárnap. 😃 K*rva jó arc lesz manga alapján 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hűűűha pedig csak 3 anime részre mentem el, és már ennyi komment... 😃

norbli01: a hunter x hunter meg a one piece veri az összes shounent (jól van nálam a bleachet nem 😃 ). Viszont azt javaslom hogy a One piecebe csak akkor kezdj bele ha nagyon sok időd lesz mert szerintem nem fogod birni abba hagyni ha megtetszik (bár is én egy történetrészt nem birtam abba hagyni sose). Mert ugye 630+ részes már 😃

dispPaP: ez nekem nagyon ismerős.. Már mint mintha valamelyik bleach opening vagy ending ettől az együttestől lenne vagy csak nagyon hasonló...
0
0
0
0
dispPaP avatar

Ezt hallgasd meg, Rainbow OP, amióta láttam libabőrös leszek a mjuziktól pedig nem vagyok oda a rockért!
0
0
0
0
sudosu avatar
Legalább zenét hallgatni jó munka közben 😀.

Én nem tárolok animét (30 GB van) , inkább zenéket (Ez meg 106GB)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én úgy vagyok hogy van bő 350 gigányi anime a gépemen, de most egy ideig tuti hogy alig lesz időm nézni bármit is. - Én hülye meg ugye belekezdtem megint a szezonos animék 80%-ba -
0
0
0
0
sudosu avatar
Ugyanúgy vagyok mint noNameFPS, ezen a héten egy Love Live S2 részt néztem meg ha már jött az új meg talán 3 Log Horizon részt. Bár nekem nem az a oka hogy középszerű animéket láttam, hanem valahogy kicsit ráuntam. Már szerintem több mint 1 hónapja nem is néztem végig animét (még egy 12 részest sem) .
Most inkább a élőszereplős sorozatokat jobban prirotizálom. Azokat se nézem olyan ütembe 😀, picit elfoglaltabb vagyok mostanába, legalábbis programozás közbe nem tanácsos animét nézni 😃.
0
0
0
0
dispPaP avatar
noNameFPS szarul jártál mert egyik szériának sincs vége. 😃 Illetve a Durarara-nak konkrétan csak egy szál van lezárva, a Higurashi-nak meg a főszál egyik része. Ja és el ne felejtsd hogy van az Umineko is a harmadik évad. Csak a kettő közötti dolgot nem csinálták meg.... 😞
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ja, nem az, nem csak shounen-t keresek, valami most jól jönne mert sajna az Another-nek vége... kell valami más, lehet újra nézem a KissXSis-t vagy valami, de most megnézem a One Piece-t mit tud felmutatni 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Múltkor pont azon gondolkoztam, hogy ,meg kéne nézni a Durarara-t. Csak aztán a Higurashi.. mellett döntöttem, nem is tudom, hogy miért. Talán mert dráma, horror, psycho, kategóriában van, azt ezeket így jobban preferálom, de a Durarara is jónak néz ki így ránézésre és ismertető alapján. Bár valami oknál fogva mostanság elég lassan haladok az animékkel, kb napi 3-4 rész csak, sőt mostanában volt olyan nap is, hogy semmit sem néztem. Aztán így kicsit lassan lehet haladni. Mondjuk lehet ez betudható annak, hogy mostanság sikerül jó pár középszerű darabot kifogni, és ugyebár azok nem annyira adiktívak. 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar

Két kedvenc OP AMV-m! 😃

Durarara-nak meg szerintem csak egyetlen baja van hogy nem folytatták, de nem rég jött a hír hogy végre jönni fog a kövi évad. Amúgy ha nagyon harcos cuccra vágysz a Durarara-val kapcsolatban csalódni fogsz, mert más.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció