Kari írta:
Párt állástol függetlenül szerintetek miért van az hogy egy xbox 360 vagy ps3 sokkal hamarabb meghibásodhat mint egy wii vagy pc?
Hát ez sok mindentől függ nekem pl van ps3 am is meg box 360 om is de eddig egyiknek se volt soha semmi baja, a ps em 2 éves a box meg 4 hónapos! Szerintem nem lehet így általánosítani hogy elöbb beszarnak mert ez nem igaz ha vigyáz valaki rá akkor nem lesz semmi baja, de persze lehet úgy is kifogni hogy gyárilag hibás de az ritka 😀 Ja és szerintem a pc ék azok amik nagyon sűrűn meghibásodnak nekem is az én gépem már agyamra megy szinte minden nap valami fa***ság van vele! A wii ről nem tudok az nem volt soha 😀
TipX írta:
Valaki megmondaná nekem hogy mennyivel másabb ha veszek géphez egy xbox controllert mint hogy boxon játszik?
hát ugyan az az érzés, különbség nincs, mivel ugyan azzal a controller-el nyomod gépen is mint xbox-on. (Bár az érzékenységet xbox-on jobban beállítják mint PC-n)
pain írta:
egyfalsh inkabb csak 5 es 10 ezer kozt van de min1
De ezt csak konzolos boltba csinálják?😊
és ugyan úgy fog működni az xbox? és ha pl van egy külső HDD-m és azon vannak filmek USB-n keresztül le fogja játszani?😊
Persze ugyanugy fog működni a xbox...
És lejátsza a USB-ről is a játékot ha feltelepíted vagy a filmeket...
Muszáj feltelepíteni rá mert van 143MB szabad területem😕
pain írta:
és ugyan úgy fog működni az xbox? és ha pl van egy külső HDD-m és azon vannak filmek USB-n keresztül le fogja játszani?😊
pain írta:
Meghozták és nagyon jó, csak egy valamit nem értek hogy miért szaggat be a GTA 4 egy olyan 10 másodperc-re vagy 15 FULL HD-ben a CD nek semmi baja nincs rajt karc, van valami ötletetek hogy mi lehet a baj?
Nekemis kene megint flashelnem... Max Payne 3-hoz mik kellenek? JTAG is v az egybe van vele? Meg nekem a regebbi xboxom van es abba ugye nincs wifi. Na most ha lan kabelen keresztul ami a gepemre van kotve, ha azt rakotom attol meg lehet rajta xboxl liveozni? Mert gondoltam h elorendelem a max payne 3-at es azon multiznek... Vagy sztetek elfutna majd a gepemen? Xboxon biztos menne azert kerdezem 😆
utólag belegondolva lehet hogy a pc jobb választás lett volna talán ahhoz talán valamivel többet értek, de viszont az xbox jobb játék élményt nyújt szerintem, legalábbis mikor elöször játszottam akkor nagyon jó volt😀
janoshka írta:
ha nem flaseltetek vagy jtagoltatok akkor mindig frissíteni kell az xboxot vagy hogy van ez? mert majd jó lenne saját magam ki írni a játékokat később
csak akkor kell frissiteni a gépet ha eredeti játékokkal játszol és ha írni akarsz játékokat ki akkor nem kell frissíteni mert törli a flasht.
amit én rendelek abban ezek vannak
3 hónap ingyenes Xbox LIVE Gold előfizetés
Crysis 2 (Token kártyán) és Forza Motorsport 3 játék a csomagban
Xbox 360 Slim matt fekete alapgép
250GB méretű háttértároló
Vezeték nélküli matt fekete kontroller, irányító
AV kábel
Beépített Wi-Fi hálózati adapter
5 USB Port
HDMI kimenet + csatlakozó
5.1-es digitális optikai hangkimenet
Headset
Párt állástol függetlenül szerintetek miért van az hogy egy xbox 360 vagy ps3 sokkal hamarabb meghibásodhat mint egy wii vagy pc?
Xboxon meg szépen menne HD-ben persze hdmi-vel és pc-n meg képernyővel...
Valaki megmondaná nekem hogy mennyivel másabb ha veszek géphez egy xbox controllert mint hogy boxon játszik?
hát ugyan az az érzés, különbség nincs, mivel ugyan azzal a controller-el nyomod gépen is mint xbox-on. (Bár az érzékenységet xbox-on jobban beállítják mint PC-n)
a teszt meg biztos jó lesz
Most kreáltam egy xboxos játéktesztet 😆
ha flash-elve van a box akk kiírom 4.7 GB DVD-re vagy mi
Nekem Arcade van és semmennyi nincs benne...
Ps3ba van 250 GB De kevés
A játékot igen ahhoz legalább minimálisan is 4 GB kell!A filmeket csak rápakolod és megy...Ugyanúgy ha HDD-re rápakolod
Igen tudok róla😕
Bár bánom,hogy nem a 250GB konzolt vettem meg,de mind1 😀
Köszönöm a segítségedet😉😎
Muszáj feltelepíteni rá mert van 143MB szabad területem😕
Mennyibe fáj egy flash manapság?😊
Jtagoltatni lehet valahol,azt úgy kreálják meg a xbox 360-ban...
ha nem flaseltetek vagy jtagoltatok akkor mindig frissíteni kell az xboxot vagy hogy van ez? mert majd jó lenne saját magam ki írni a játékokat később
csak akkor kell frissiteni a gépet ha eredeti játékokkal játszol és ha írni akarsz játékokat ki akkor nem kell frissíteni mert törli a flasht.
3 hónap ingyenes Xbox LIVE Gold előfizetés
Crysis 2 (Token kártyán) és Forza Motorsport 3 játék a csomagban
Xbox 360 Slim matt fekete alapgép
250GB méretű háttértároló
Vezeték nélküli matt fekete kontroller, irányító
AV kábel
Beépített Wi-Fi hálózati adapter
5 USB Port
HDMI kimenet + csatlakozó
5.1-es digitális optikai hangkimenet
Headset