Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok avatar
sziasztok
a gothic 2-vel az a problámám hogy ugye meg kell csinálni azokat az átíásokat: vmi.lsc-vmi.lcs, ou.dat-ou.bin
az elsővel nem volt bajom, azt simán átírtam,viszont az ou.dat file-nál nem volt odaírva a fájlnévben hogy .dat hanem csak alatta halványan a fájltípusnál hogy kmplayer.dat amit nem tudok átírni.
pls help
0
0
0
0
niteforce avatar
😆LOL írta:
niteforce írta:
Hello
Traktorban (2.1) hogyan kell felvenni? Mert már próbálgatom egy ideje, minden tök jó csak nem tudok felvenni. Az az egész felső kis sáv le van fagyva, és hiába kattintok a REC gombra, nem történik semmi, nem is érzékeli hogy ott lenne gomb. A többi sem működik. 4.0-val is próbáltam, és azzal se jó.
jó lenne ha már ezzel tudnék felvenni, a VDJ-ből már kicsit elég volt 😃

Milyen traktor Fendt, John Deere, IH Case? 😃

vicces, ezt tegnap is elsütötte valaki 😃
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Hello
Traktorban (2.1) hogyan kell felvenni? Mert már próbálgatom egy ideje, minden tök jó csak nem tudok felvenni. Az az egész felső kis sáv le van fagyva, és hiába kattintok a REC gombra, nem történik semmi, nem is érzékeli hogy ott lenne gomb. A többi sem működik. 4.0-val is próbáltam, és azzal se jó.

Milyen traktor Fendt, John Deere, IH Case? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Hello
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Valaki megtudná mondani hogy a FRAPS miért hagy ki részeket a videóból? Tehát veszek valamit folyamatosan, abból kihagy bizonyos részeket...
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok !

olyan problémám lenne, hogy nem indul el a catalyst control centerem. reggel még jó volt, már semmi.. azóta már töröltem, felraktam a legújabbat, feltettem a net keretrendszer 3.5, és 4.0-át, de semmi, se automatán, se manuálisan nem indul be.
tudna valaki segíteni ? : /
0
0
0
0
no avatar
mennyi a seeder ? portforwarding megvolt aktiívba ?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy miért lassú szinte az összes torrent ? A hálózat oké, a net stabil uTorrent-et használok thepirátró szedtem le a torrentet van egy rakás tracker és mégis lassú, NAGYON lassú és nagyon instabil kb 14kb/s. Mi lehet a gond ? Hogy lehet megoldani ? Segítsetek kérlek
0
0
0
0
niteforce avatar
WackoSheep írta:
vegyél új gépet és menni fog ne itt sírj!

ha unatkozol menj ki a szigetre inkább, vagy nem is tudom hova.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
WAV MP3 Converter

Ez elvileg tudja.

[LINK]

Csak torrentről kell lekapni, mert hivatalosan nem ingyenes.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan programot amivel ADTS hangot tudok konvertálni MP3-ba vagy WAW-ba?
0
0
0
0
akos328 avatar
Ezek szerint nem arra az adásra fáj a fejvevőkéje 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
akos328 írta:
leszedném, cleanerekkel kipucolnám ami megmaradt utána, aztán vagy visszarakni, vagy más verziót keresni. sokszor a régebbi verziók jobbak mint az új.

Köszi.
úgy látom hogy csak felvétel alatt csinálja, viszont felvesz mindent ami van.
Szerintem ez azért van, mert a premium adás nem egy, hanem külön van választva minden szám, így utólag nem kell vágni, hanem fel lehet venni úgy, hogy címmel elkülönítve utána ott van minden, kiváló minőségben 😜
0
0
0
0
akos328 avatar
leszedném, cleanerekkel kipucolnám ami megmaradt utána, aztán vagy visszarakni, vagy más verziót keresni. sokszor a régebbi verziók jobbak mint az új.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, a probléma az lenne hogy a winamp webrádió fél percenként megáll. És akkor újra playt- kell nyomni mindig. Ez azért is zavaró, mert fel szeretném venni, de így nem lehet.
A netem 15/1 MBPS, korábban lehetett rádiózni vele.
a rádió DI.FM premium, telón tökéletesen megy
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
Problémám van shogun 2 tw-al:
Nem tudja valaki hogy hol lehet aktiválni a faction packot?
😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Tegnap néztem, de aztán nem raktam fel megint az új windowsal.
Teljesítmény 100% volt
A kondíció 80%
0
0
0
0
niteforce avatar
Nézd meg a HDD állapotát HDsentinellel, szerintem az haldoklik.
Nekem is voltak ilyen hibáim, a végén a lemezellenőrző már 3 óra után sem tudta befejezni a tesztet.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Üdv.
Olyan problémám van, hogy a windows indításánál mindig lemezellenőrzést akart csinálni a gép, volt hogy nem is tudta elindítani a windowst ezért hibaelhárítást indított el. Ezt megelégeltem és leformáztam az egész sz*rt, aztán újra telepítettem a windowst.
Most viszont azt csinálja, hogy feletelepítés után kb 3-szor be tudom indítani a gépet és utána nem tudja betölteni a windowst és a hibaelhárítást indítja el. Egyszer megint újra kellett telepítenem mert nem tudta helyrehozni. Ma reggel szerencsére talált visszaállítási pontot és sikerült elindulnia.

Ha azt csinálom hogy csak le hibernálom aztán kikapcsolom a tápot éjszakára attól lesz valami baja hosszútávon ?
0
0
0
0
19ati93 avatar
ne movie makert használj 😆
format factory-nál ha beteszel egy videot akkor ott van hogy beállitások, utána megjelenik a video egy kis ablakban,abban a kis ablakban ha a videoban kijelölsz egy részt ,amit jelöl majd egy piros keret azt vágja ki! jobb oldalt pedig a méretek is irja!
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. A gta4-el játszom és 5-10 perc után kilép és azt írja hogy indítsam újra a játékot. Nem lehet hogy attól van hogy az összes autót lecseréltem?
0
0
0
0
tutuadi12 avatar
Ja meg amúgy movie makerrel 1280x720-ban készíti el a videót és ugyanaz a a csík ottvan.
0
0
0
0
tutuadi12 avatar
És format factoryban hogyan oldjam meg? 😃
az 1280x720 felbontásban még nem próbáltam:// lehet nemtudja majd megpróbálom..
Csak azért is nem vettem le mert gondolom romlik a grafi vagy nem látszik?
0
0
0
0
19ati93 avatar
tutuadi12 írta:
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem ! (gyakorlott youtubosok--> tapasztaltan vágnak videót, intro, stb..)

Fraps programmal veszek fel gameplayeket (4:3 képarányos 19 colos (kocka) monitorom van) és mindig valamiért úgy veszi fel hogy a videó két oldalán van két fekete csík.. és videószerkesztővel amikor összevágom akkor is ott marad.. és youtubeon is ugyanúgy ott van az a két csík ami felettébb idegesítő tud lenni..de viszont 720p-es a minősége youtubeon.. Szóval ez lenne a baj :// és már sok mindent kerestem de jó megoldást sehol se találtam sajna:/

Itt egy felvett videóm amin látszanak a csíkok:
http://www.youtube.com/watch?v=0jqImkIbUvw&feature=g-upl

Jah és a Fraps Fullsize-ban veszi.

4:3 gondolom akkor 1280x124 felbontású ! azaz a 720p megis van! (ezzel nincs gond!)
én is ugyanilyen monitorral rendelkezek és veszek fel videokat! a megoldás annyi hogy én alul és felül is belevágok a videokba 1280x720-as felbontású határig (sony vegas vagy format factoryt használok erre a célra,mikor melyik 😃😉 és kész a szép 16:9 😆
am már áttértem direkt 1280x720ra játékoknál ugy többet is látok meg 16:9-es arányú a felvétel is és nem kell később bajlodni vele
0
0
0
0
tutuadi12 avatar
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem ! (gyakorlott youtubosok--> tapasztaltan vágnak videót, intro, stb..)

Fraps programmal veszek fel gameplayeket (4:3 képarányos 19 colos (kocka) monitorom van) és mindig valamiért úgy veszi fel hogy a videó két oldalán van két fekete csík.. és videószerkesztővel amikor összevágom akkor is ott marad.. és youtubeon is ugyanúgy ott van az a két csík ami felettébb idegesítő tud lenni..de viszont 720p-es a minősége youtubeon.. Szóval ez lenne a baj :// és már sok mindent kerestem de jó megoldást sehol se találtam sajna:/

Itt egy felvett videóm amin látszanak a csíkok:
http://www.youtube.com/watch?v=0jqImkIbUvw&feature=g-upl

Jah és a Fraps Fullsize-ban veszi.
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok
AODDriver4.1 eszközkezelőben felkiáltójeles és ezt írja: Az eszköz nincs a számítógépben, nem működik megfelelően vagy nincs telepítve hozzá az összes illesztőprogram.
Tud valaki segíteni, hogy mit kell ilyenkor tenni? Köszi előre is.
0
0
0
0
gatya123 avatar
Az MSI Afterburner-ben sehogysem tudom beállítanih mutassa az FPS-t, a hömérsékletet meg a többit megjeleníti de ezt nem, tudja valaki hogy lehet?
0
0
0
0
jumpen97 avatar
lehet h nem ide tartozik de nem megy a facebook a chrome-in most nem töltött be ezt írta: Oops! Google Chrome could not find www.facebook.com meg valami dns failure

e server at www.facebook.com can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website's name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
heló nálam a prey-nél azt írja hogy wrong game dll api
ez mi ? és mi erre a megoldás
win 7 32-bit-em van
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hali csak azért irom ide mert itt többen megfordulnak mint a játék gépigényénél. Szóval a pes 12 ben meik a sprint?
0
0
0
0
GTRAKY avatar
Nem megy a Genius Kormányom jól....Alap pozícióban húz balra...mit tegyek?
Kérlek PM-ben irjátok hogy vegyem észre
0
0
0
0
parditomi avatar
lehet hogy ez nem ide tartozik de azért megkérdem a ts azt írja ki hogy insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions) mi lehet a probléma???
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Krinya15 írta:
Sziasztok! Egy érdekes dolgot kérdeznék. Itthon nincs Wifi-s router, csak kábeles, viszont van egy PCI-os Wifi kártyám. Az lenne a kérdésem hogy a kábeles netet megtudom osztani Wifi kártyán keresztül? Ha igen, akkor hogyan? Win7-em van. Ha számít akkor a Wifi kártyának sajnos hiányzik az antenája

Nem tudom de ha hiányzik az antenna akkor biztos h nem.
0
0
0
0
ceni98 avatar
sziasztok
nos nem tomm mennyire tartozik ide sőt valószínű h semennyire de mivel nem találtam megfelelő helyet ezért kérdezem meg itt:
cemborám ezt írta emailbe:
hogy lehet visszafele írni a betűket? pl a nagy K és az R betűt! nagy betű legyen mindkettő! beakarom írni face-re visszafele
ha ebben tudtok segíteni pls Püt írjatok köszi .)
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Sziasztok! Egy érdekes dolgot kérdeznék. Itthon nincs Wifi-s router, csak kábeles, viszont van egy PCI-os Wifi kártyám. Az lenne a kérdésem hogy a kábeles netet megtudom osztani Wifi kártyán keresztül? Ha igen, akkor hogyan? Win7-em van. Ha számít akkor a Wifi kártyának sajnos hiányzik az antenája
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nem jó a téma,feltelepitem de a talca és a start menu is rossz,nem olyan aminek kéne lennie,mitől?
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Köszönöm a válaszokat, törlöm a régit.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem okozna gondot a régi driver, btw
0
0
0
0
sisko avatar
Krinya15 írta:
Sziasztok! Gyors válaszra lenne szükségem. Egyik gépembe volt egy 7300GT, viszont most raktam bele egy HD3870-et. Az a kérdésem hogy a 7300GT driverja maradhat fent a gépen, nem fog meghülyülni, stb...?

Igencsak ajánlatos eltávolítani a régit,hisz teljesen más a vga,és csak az újat feltenni.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Sziasztok! Gyors válaszra lenne szükségem. Egyik gépembe volt egy 7300GT, viszont most raktam bele egy HD3870-et. Az a kérdésem hogy a 7300GT driverja maradhat fent a gépen, nem fog meghülyülni, stb...?
0
0
0
0
parditomi avatar
Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory1) nem található a DLL-ben (dxgi.dll). Mi lehet a probléma???
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Valaki tudna segíteni? Már jó párszor újra raktam a játékot, próbáltam jópár mod/patch-el vagy nélkül, de nem sikerült megoldani a problémát... Nagyon fontos lenne...

pörgess 0:40-hez

Előre is köszi!
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul a Mass Effect eredeti játékom.
Elindítom és amikor kiválasztom az embert a videó nem jön be vagy bejön volt olyanis hogy elindultam az eberrel és lefagyot olyanis hogy magától kilépett és törölte a gépről a drivert a ptach-et felraktam.
Mi lehet a baja?
0
0
0
0
niteforce avatar
Ducky írta:
amikor új videókártya driver-t telepítek, előtte le kell szedni a régit??

érdemes
0
0
0
0
Ducky avatar
amikor új videókártya driver-t telepítek, előtte le kell szedni a régit??
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Az unreal tournament 3 Miért írja ki indításnál hogy UT3.exe működése leállt?? (TÖRT)
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Üdv! olyankor mi van ha van egy 5.1 hangkártyám rádugom a zöld jackat akkor szol 2 hangszoro ha a többit bedugom akármelyikbe nem szol vezérlőpultnál rá megyek a hangkártyára és nem tudom sehogysem beállítani mint az integráltánál hogy hogy szoljanak a hangszorok csak stereot dob ki
Mi lehet a baj?
0
0
0
0
getcarter avatar
a legkisebb memory clock növelésre bekockáz😕
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció