Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a gothic 2-vel az a problámám hogy ugye meg kell csinálni azokat az átíásokat: vmi.lsc-vmi.lcs, ou.dat-ou.bin
az elsővel nem volt bajom, azt simán átírtam,viszont az ou.dat file-nál nem volt odaírva a fájlnévben hogy .dat hanem csak alatta halványan a fájltípusnál hogy kmplayer.dat amit nem tudok átírni.
pls help
Hello
Traktorban (2.1) hogyan kell felvenni? Mert már próbálgatom egy ideje, minden tök jó csak nem tudok felvenni. Az az egész felső kis sáv le van fagyva, és hiába kattintok a REC gombra, nem történik semmi, nem is érzékeli hogy ott lenne gomb. A többi sem működik. 4.0-val is próbáltam, és azzal se jó.
jó lenne ha már ezzel tudnék felvenni, a VDJ-ből már kicsit elég volt 😃
Milyen traktor Fendt, John Deere, IH Case? 😃
vicces, ezt tegnap is elsütötte valaki 😃
Hello
Traktorban (2.1) hogyan kell felvenni? Mert már próbálgatom egy ideje, minden tök jó csak nem tudok felvenni. Az az egész felső kis sáv le van fagyva, és hiába kattintok a REC gombra, nem történik semmi, nem is érzékeli hogy ott lenne gomb. A többi sem működik. 4.0-val is próbáltam, és azzal se jó.
Milyen traktor Fendt, John Deere, IH Case? 😃
olyan problémám lenne, hogy nem indul el a catalyst control centerem. reggel még jó volt, már semmi.. azóta már töröltem, felraktam a legújabbat, feltettem a net keretrendszer 3.5, és 4.0-át, de semmi, se automatán, se manuálisan nem indul be.
tudna valaki segíteni ? : /
vegyél új gépet és menni fog ne itt sírj!
ha unatkozol menj ki a szigetre inkább, vagy nem is tudom hova.
Ez elvileg tudja.
[LINK]
Csak torrentről kell lekapni, mert hivatalosan nem ingyenes.
leszedném, cleanerekkel kipucolnám ami megmaradt utána, aztán vagy visszarakni, vagy más verziót keresni. sokszor a régebbi verziók jobbak mint az új.
Köszi.
úgy látom hogy csak felvétel alatt csinálja, viszont felvesz mindent ami van.
Szerintem ez azért van, mert a premium adás nem egy, hanem külön van választva minden szám, így utólag nem kell vágni, hanem fel lehet venni úgy, hogy címmel elkülönítve utána ott van minden, kiváló minőségben 😜
A netem 15/1 MBPS, korábban lehetett rádiózni vele.
a rádió DI.FM premium, telón tökéletesen megy
Nem tudja valaki hogy hol lehet aktiválni a faction packot?
😀
Teljesítmény 100% volt
A kondíció 80%
Nekem is voltak ilyen hibáim, a végén a lemezellenőrző már 3 óra után sem tudta befejezni a tesztet.
Olyan problémám van, hogy a windows indításánál mindig lemezellenőrzést akart csinálni a gép, volt hogy nem is tudta elindítani a windowst ezért hibaelhárítást indított el. Ezt megelégeltem és leformáztam az egész sz*rt, aztán újra telepítettem a windowst.
Most viszont azt csinálja, hogy feletelepítés után kb 3-szor be tudom indítani a gépet és utána nem tudja betölteni a windowst és a hibaelhárítást indítja el. Egyszer megint újra kellett telepítenem mert nem tudta helyrehozni. Ma reggel szerencsére talált visszaállítási pontot és sikerült elindulnia.
Ha azt csinálom hogy csak le hibernálom aztán kikapcsolom a tápot éjszakára attól lesz valami baja hosszútávon ?
format factory-nál ha beteszel egy videot akkor ott van hogy beállitások, utána megjelenik a video egy kis ablakban,abban a kis ablakban ha a videoban kijelölsz egy részt ,amit jelöl majd egy piros keret azt vágja ki! jobb oldalt pedig a méretek is irja!
az 1280x720 felbontásban még nem próbáltam:// lehet nemtudja majd megpróbálom..
Csak azért is nem vettem le mert gondolom romlik a grafi vagy nem látszik?
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem ! (gyakorlott youtubosok--> tapasztaltan vágnak videót, intro, stb..)
Fraps programmal veszek fel gameplayeket (4:3 képarányos 19 colos (kocka) monitorom van) és mindig valamiért úgy veszi fel hogy a videó két oldalán van két fekete csík.. és videószerkesztővel amikor összevágom akkor is ott marad.. és youtubeon is ugyanúgy ott van az a két csík ami felettébb idegesítő tud lenni..de viszont 720p-es a minősége youtubeon.. Szóval ez lenne a baj :// és már sok mindent kerestem de jó megoldást sehol se találtam sajna:/
Itt egy felvett videóm amin látszanak a csíkok:
http://www.youtube.com/watch?v=0jqImkIbUvw&feature=g-upl
Jah és a Fraps Fullsize-ban veszi.
4:3 gondolom akkor 1280x124 felbontású ! azaz a 720p megis van! (ezzel nincs gond!)
én is ugyanilyen monitorral rendelkezek és veszek fel videokat! a megoldás annyi hogy én alul és felül is belevágok a videokba 1280x720-as felbontású határig (sony vegas vagy format factoryt használok erre a célra,mikor melyik 😃😉 és kész a szép 16:9 😆
am már áttértem direkt 1280x720ra játékoknál ugy többet is látok meg 16:9-es arányú a felvétel is és nem kell később bajlodni vele
Fraps programmal veszek fel gameplayeket (4:3 képarányos 19 colos (kocka) monitorom van) és mindig valamiért úgy veszi fel hogy a videó két oldalán van két fekete csík.. és videószerkesztővel amikor összevágom akkor is ott marad.. és youtubeon is ugyanúgy ott van az a két csík ami felettébb idegesítő tud lenni..de viszont 720p-es a minősége youtubeon.. Szóval ez lenne a baj :// és már sok mindent kerestem de jó megoldást sehol se találtam sajna:/
Itt egy felvett videóm amin látszanak a csíkok:
http://www.youtube.com/watch?v=0jqImkIbUvw&feature=g-upl
Jah és a Fraps Fullsize-ban veszi.
AODDriver4.1 eszközkezelőben felkiáltójeles és ezt írja: Az eszköz nincs a számítógépben, nem működik megfelelően vagy nincs telepítve hozzá az összes illesztőprogram.
Tud valaki segíteni, hogy mit kell ilyenkor tenni? Köszi előre is.
e server at www.facebook.com can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website's name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.
ez mi ? és mi erre a megoldás
win 7 32-bit-em van
Kérlek PM-ben irjátok hogy vegyem észre
Sziasztok! Egy érdekes dolgot kérdeznék. Itthon nincs Wifi-s router, csak kábeles, viszont van egy PCI-os Wifi kártyám. Az lenne a kérdésem hogy a kábeles netet megtudom osztani Wifi kártyán keresztül? Ha igen, akkor hogyan? Win7-em van. Ha számít akkor a Wifi kártyának sajnos hiányzik az antenája
Nem tudom de ha hiányzik az antenna akkor biztos h nem.
nos nem tomm mennyire tartozik ide sőt valószínű h semennyire de mivel nem találtam megfelelő helyet ezért kérdezem meg itt:
cemborám ezt írta emailbe:
hogy lehet visszafele írni a betűket? pl a nagy K és az R betűt! nagy betű legyen mindkettő! beakarom írni face-re visszafele
ha ebben tudtok segíteni pls Püt írjatok köszi .)
Sziasztok! Gyors válaszra lenne szükségem. Egyik gépembe volt egy 7300GT, viszont most raktam bele egy HD3870-et. Az a kérdésem hogy a 7300GT driverja maradhat fent a gépen, nem fog meghülyülni, stb...?
Igencsak ajánlatos eltávolítani a régit,hisz teljesen más a vga,és csak az újat feltenni.
pörgess 0:40-hez
Előre is köszi!
Elindítom és amikor kiválasztom az embert a videó nem jön be vagy bejön volt olyanis hogy elindultam az eberrel és lefagyot olyanis hogy magától kilépett és törölte a gépről a drivert a ptach-et felraktam.
Mi lehet a baja?
amikor új videókártya driver-t telepítek, előtte le kell szedni a régit??
érdemes
Mi lehet a baj?