Mit fejlesszek a gépemben?

Szerző: XFXFORCE, 2011. January 22., téma
Fórum » Asztali PC
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy meglehessen beszélni, azt egymás között, mit lenne érdemes fejleszteni, a már meglévő gépekben.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ximo avatar
popec88 írta:
Szerintetek nekem mit lenne érdemes fejlesztenem?? Egyáltalán lenne értelme vagy egy új(abb) vasba kellen inkább fektetni??😊

Hát erre jó rég nem válaszolt senki, de most nagyon ráérek, meg nem is vagyok már szomjas, Úgyhogy: Jó a géped, szerintem ha van pénzed és szeretnél beruházni, egy jobb videokártyát, mondjuk gtx660/hd 7870 vehetsz, és ha platformot váltasz ki is tudod majd használni a teljes erejét, vagy vehetsz egy SSD-t amivel klasszisokkal gyorsabb lesz az egész masina, (Samsung 830-as széria, OCZ VErtex4, Kingston V200+ ajánlott szimpátia szerint 😀 )
0
0
0
0
no avatar
popec88 írta:
Szerintetek nekem mit lenne érdemes fejlesztenem?? Egyáltalán lenne értelme vagy egy új(abb) vasba kellen inkább fektetni??😊

Ha nem sürgős akkor szerintem gyűjts ,mert ez már kb a legjobb amit kilehet hozni s775-ből (jó van még a q6600-tól jobb proci ,de nem éri meg az árát)
0
0
0
0
tihi1988 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Ezek maximum pár hónapos alkatrészek. Ráadásul marha gyorsak.
Oké hogy valaki nagy gamer, de azért a józan ész szabjon már határt néha 😃 Nem kell minden fillért a gépre költeni 😀
0
0
0
0
menoteboj avatar
Pedig egy atlag kockanak boven eleg😃
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Minek? 😃

Ő kérdezte,gondolom azt szeretné hogy erősebb legyen.Nem csak azért kérdezte ,hogy most elmondja NEKI mi van a gépébe.FEJLESZTENI AKARJA ,mert gyenge neki.😞
0
0
0
0
no avatar
humagyar írta:
FX 4170 4,2GHz, 8GB DDR3 RAM, Sapphire HD 7850 2GB GDDR5. Mit cseréljek? 😊

Procit,és videó kártyát
0
0
0
0
humagyar avatar
FX 4170 4,2GHz, 8GB DDR3 RAM, Sapphire HD 7850 2GB GDDR5. Mit cseréljek? 😊
0
0
0
0
toney avatar
atosz06 írta:
Sziasztok.
Nekem mit kéne fejleszteni??

elég kevés infó van a gépedről, tegyél fel rl képet is de nagyából egy szinten van a gép, ezen nem nagyon érdemes babrálni szerintem uj gép max..
0
0
0
0
sisko avatar
atosz06 : Azon a gépen szerintem már semmit,mivel az alaplap 775-ös foglalatú,arra már nem szabad(és nem is nagyon lehet) költeni,csak teljes csere lenne ésszerű-kivéve monitor.Ugyan egy erősebb vga még jó lenne,de akkor meg könnyen procilimitbe futhatsz.
0
0
0
0
toney avatar
cozyka írta:
toney írta:
lapartman997 írta:
toney: i7-3960X, GTX690 SLI, 64GB RAM, Corsair AX1200i... Remélem rájössz magadtól, miért írtam ezt...

Igen rájöttem persze, de arra gondoltam h min lehetne még csiszolni esetleg proci húzás, vagy ilyesmi 😃

Vga csere gtx670/680-ra ,+2gb ram,vegyél egy ALPENFOEHN K2 Mount Doom cpu hűtőt és húzd 4ghz-re a procit és esetleg a házadat is lecserélhetnéd egy cooler master cosmos 2 -re.

Hát ilyen kaliberű frissítésre ujgép formájában lesz csak sor kerítve de szerintem a RAM elég csak 2000Mhz-es kéne bele azzal jobban is lehetne húzni + egy jó proci hűtő és kész, de lehet h eladom és ujgép.
0
0
0
0
atosz06 avatar
Sziasztok.
Nekem mit kéne fejleszteni??
0
0
0
0
no avatar
toney írta:
lapartman997 írta:
toney: i7-3960X, GTX690 SLI, 64GB RAM, Corsair AX1200i... Remélem rájössz magadtól, miért írtam ezt...

Igen rájöttem persze, de arra gondoltam h min lehetne még csiszolni esetleg proci húzás, vagy ilyesmi 😃

Vga csere gtx670/680-ra ,+2gb ram,vegyél egy ALPENFOEHN K2 Mount Doom cpu hűtőt és húzd 4ghz-re a procit és esetleg a házadat is lecserélhetnéd egy cooler master cosmos 2 -re.
0
0
0
0
toney avatar
lapartman997 írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
Szerintem egy jobb quaddal el lenne még olyan 2-3 évig
0
0
0
0
no avatar
mlan0 írta:
de miért?

Gyenge proci,elavult alaplap. Tehát kéne neked 1 új lap,cpu,vga,ram,táp így kb komplett gép csere lenne.
Lehet kapnál a lapodba egy 4 magos core 2 quad procit ami megint csak nem sokáig lenne elég ,mert régi.A mellé raknál egy HD 5770-et +4gb ramot.
De sajnos a gép leírásod is elég hiányos alaplap pontos típusa fontos lenne ,táp sincs kiírva.
0
0
0
0
no avatar
mlan0 írta:
Sziasztók! nekem mit kellene fejlesztnem még a gépembe??

Nem éri meg fejleszteni,inkább gyűjts egy új gépre.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztók! nekem mit kellene fejlesztnem még a gépembe??
0
0
0
0
gatya123 avatar
cozyka írta:
gatya123 írta:
Van még 1kis félretett pénzem, mit lehetne még pakolni a vasbah ütösebb legyen?

Add el a procid és vegyél egy FX8120/8150-et!

Gondolkoztam már rajta, de simán kihajtja a VGA-t, szal amíg nemlessz vga csere addig felesleges a procicsere is, majd úgy másfél év múlva.
0
0
0
0
Borbi avatar
toney írta:
na enyémbe ki mit tud ajánlani? 😀

Egy teljesen új gépet.
0
0
0
0
toney avatar
na enyémbe ki mit tud ajánlani? 😀
0
0
0
0
no avatar
gatya123 írta:

Add el a procid és vegyél egy FX8120/8150-et!
0
0
0
0
gatya123 avatar
0
0
0
0
sokeszter avatar
Ja..és köszi a választ!😀
0
0
0
0
sokeszter avatar
Na igen.... gondoltam,hogy nem egy mai játékzabáló a gépecském 😉,de sajnos most nem tudok újat venni.Egyenlőre.....de azért most átugrok a "Milyen gépet vegyek" topicba...😉
0
0
0
0
Szabcsi avatar
sokeszter írta:
Szerintetek mit érdemes, vagyis inkább mit kellene fejlesztenem a gépemben ahhoz,hogy legalább az F1 2010 játék eldöcögjön rajta?😉

Háát annyira ehhez nem értek de szerintem komplett gépcsere kéne...majd az okosabbak is elmondják! 😀
0
0
0
0
sokeszter avatar
Szerintetek mit érdemes, vagyis inkább mit kellene fejlesztenem a gépemben ahhoz,hogy legalább az F1 2010 játék eldöcögjön rajta?😉
0
0
0
0
no avatar
mtrelax írta:
ximo írta:
molfer98 írta:
Nekem a videokártyán kívül kéne még valamit fejlesztenem?

Egy ssd-t kéne beszerezned 😀

Na azon már én is gondolkodtam h be kellene egyet tennem, hátha gyorsabb lenne a vinfos! 😃

Lényegesen gyorsabb lesz, kb 10x.😀
0
0
0
0
mtrelax avatar
ximo írta:
molfer98 írta:

Na azon már én is gondolkodtam h be kellene egyet tennem, hátha gyorsabb lenne a vinfos! 😃
0
0
0
0
ximo avatar
molfer98 írta:

0
0
0
0
mtrelax avatar
molfer98 írta:

Szerintem ram-ból még elférne egy 4 GB benne nem?
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
ja azt már levettem de akkor mégis az amit leírtam a géphez
amugy az új táp vétele a legfontosabb nekem 1 ideje mert a proci stbnek semmi baja
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az everest egy tápot sem ismer fel. Legegyszerűbb ha leveszed a géped oldalát, s akkor meglátod.
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
Kmisi99 a tápomról nem tudok kb semmit mert az everesten se tudom megnézni de még egyenlőre csak kerreg és jelenleg nincs olyan sok pénzem :/
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
TheBalint1996 írta:
a táp az is 😃 és amugy nemsokára tökremegy😃 am köszi 😀

Tönkremegy? Ha egy rossz minőségű táp tönkremegy a halálával magával ránthatja a többi alkatrészt is.
0
0
0
0
mtrelax avatar
Sziasztok!!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet az a jelenség, hogy egy rakás régebbi játék sokkal rosszabbul fut mint az újak? pl S.T.A.L.K.E.R. összes része olyan rohadt lassan tölt be h már inkább el sem indítom, de több játék is ezt a jelenséget produkálja, de csak régebbiek! A mostaniaknál (bármelyik, bármilyen full-ultra maxon) egyiknél sem tapasztalok ilyet!? Ötlet?
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
a táp az is 😃 és amugy nemsokára tökremegy😃 am köszi 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Alaplap+processzor bele ram. A vidkari egész jó. Meg valószínű tápot mert a mostani elég noname ül hangzik
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
sziasztok 😀 gépemen mit kéne fejleszteni?
0
0
0
0
matyosowski avatar
persze de hozzáteszem egy 4 magos proci 775 be nagyon drága + elavult platform. Esetleg azt lehetne csinálni hogy ha a jövőt is figyelembe vesszük hogy veszel egy olyan VGAt + a memót (DDR3) + tápot és később veszel egy 1155 ös olcsóbb lapot + procit bele. így lényegében a mostani gamek is menni fognak és később nem kell mindnet venni csak alaplap meg proc, de a cerkádból az utolsó lehelletet is ki fogja hajtani a VGA 😃 (hátrány nagy proc limit, nem tudom hogy pl 1280x1024 es felbontáson (én azon gamelek) lenne e proc limit de pl HD ban ott izzadna 😃😉

szerk.: vagy kicsit gyűjtesz rá és AMD (AM3+ os lapka meg phenom 4 magos ez olcsóbban kijön mint ha intelt vennél)
0
0
0
0
DeXHerO avatar
meg szeretném kérdezni hogy ha ebbe az alaplapba (Asus P5G41T-M LX) vesszek egy 4 magos procit + 2gb ramot + egy HD 6850-et + 500w-ot tápot akkor úgy már el viszi normálisan játékokat ?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Ja értem akkor most már átgondolok mindent amit terveztem köszi a válaszokat! 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az valóban elavult cucc már nem érdemes fejleszteni. Már akkor is valami am3 ba lett volna érdemes fektetni.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nos, mint láthatod, nem azt írtam hogy az alaplap öreg, hanem a chipset és a tokozás. Olyan, mint amikor a nyolcvanas évek elején vettél újan egy Daciat, mégsem érezted azt, hogy egy új autóban ülsz.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
pedig még egy éves sincs csak a vinyó van vagy 7 éves a többi alkatrész pedig meg még új!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem ebbe a gépbe nem érdemes invesztálni. Régi chipset, régi proci tokozás, én váltanék. Relatív dolog, de szerintem egy nagyobb HDD sem ártana.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció