popec88 írta:
Szerintetek nekem mit lenne érdemes fejlesztenem?? Egyáltalán lenne értelme vagy egy új(abb) vasba kellen inkább fektetni??😊
Hát erre jó rég nem válaszolt senki, de most nagyon ráérek, meg nem is vagyok már szomjas, Úgyhogy: Jó a géped, szerintem ha van pénzed és szeretnél beruházni, egy jobb videokártyát, mondjuk gtx660/hd 7870 vehetsz, és ha platformot váltasz ki is tudod majd használni a teljes erejét, vagy vehetsz egy SSD-t amivel klasszisokkal gyorsabb lesz az egész masina, (Samsung 830-as széria, OCZ VErtex4, Kingston V200+ ajánlott szimpátia szerint 😀 )
Ezek maximum pár hónapos alkatrészek. Ráadásul marha gyorsak.
Oké hogy valaki nagy gamer, de azért a józan ész szabjon már határt néha 😃 Nem kell minden fillért a gépre költeni 😀
Ő kérdezte,gondolom azt szeretné hogy erősebb legyen.Nem csak azért kérdezte ,hogy most elmondja NEKI mi van a gépébe.FEJLESZTENI AKARJA ,mert gyenge neki.😞
atosz06 : Azon a gépen szerintem már semmit,mivel az alaplap 775-ös foglalatú,arra már nem szabad(és nem is nagyon lehet) költeni,csak teljes csere lenne ésszerű-kivéve monitor.Ugyan egy erősebb vga még jó lenne,de akkor meg könnyen procilimitbe futhatsz.
Igen rájöttem persze, de arra gondoltam h min lehetne még csiszolni esetleg proci húzás, vagy ilyesmi 😃
Vga csere gtx670/680-ra ,+2gb ram,vegyél egy ALPENFOEHN K2 Mount Doom cpu hűtőt és húzd 4ghz-re a procit és esetleg a házadat is lecserélhetnéd egy cooler master cosmos 2 -re.
Hát ilyen kaliberű frissítésre ujgép formájában lesz csak sor kerítve de szerintem a RAM elég csak 2000Mhz-es kéne bele azzal jobban is lehetne húzni + egy jó proci hűtő és kész, de lehet h eladom és ujgép.
Igen rájöttem persze, de arra gondoltam h min lehetne még csiszolni esetleg proci húzás, vagy ilyesmi 😃
Vga csere gtx670/680-ra ,+2gb ram,vegyél egy ALPENFOEHN K2 Mount Doom cpu hűtőt és húzd 4ghz-re a procit és esetleg a házadat is lecserélhetnéd egy cooler master cosmos 2 -re.
Gyenge proci,elavult alaplap. Tehát kéne neked 1 új lap,cpu,vga,ram,táp így kb komplett gép csere lenne.
Lehet kapnál a lapodba egy 4 magos core 2 quad procit ami megint csak nem sokáig lenne elég ,mert régi.A mellé raknál egy HD 5770-et +4gb ramot.
De sajnos a gép leírásod is elég hiányos alaplap pontos típusa fontos lenne ,táp sincs kiírva.
Na igen.... gondoltam,hogy nem egy mai játékzabáló a gépecském 😉,de sajnos most nem tudok újat venni.Egyenlőre.....de azért most átugrok a "Milyen gépet vegyek" topicba...😉
Sziasztok!!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet az a jelenség, hogy egy rakás régebbi játék sokkal rosszabbul fut mint az újak? pl S.T.A.L.K.E.R. összes része olyan rohadt lassan tölt be h már inkább el sem indítom, de több játék is ezt a jelenséget produkálja, de csak régebbiek! A mostaniaknál (bármelyik, bármilyen full-ultra maxon) egyiknél sem tapasztalok ilyet!? Ötlet?
persze de hozzáteszem egy 4 magos proci 775 be nagyon drága + elavult platform. Esetleg azt lehetne csinálni hogy ha a jövőt is figyelembe vesszük hogy veszel egy olyan VGAt + a memót (DDR3) + tápot és később veszel egy 1155 ös olcsóbb lapot + procit bele. így lényegében a mostani gamek is menni fognak és később nem kell mindnet venni csak alaplap meg proc, de a cerkádból az utolsó lehelletet is ki fogja hajtani a VGA 😃 (hátrány nagy proc limit, nem tudom hogy pl 1280x1024 es felbontáson (én azon gamelek) lenne e proc limit de pl HD ban ott izzadna 😃😉
szerk.: vagy kicsit gyűjtesz rá és AMD (AM3+ os lapka meg phenom 4 magos ez olcsóbban kijön mint ha intelt vennél)
meg szeretném kérdezni hogy ha ebbe az alaplapba (Asus P5G41T-M LX) vesszek egy 4 magos procit + 2gb ramot + egy HD 6850-et + 500w-ot tápot akkor úgy már el viszi normálisan játékokat ?
Nos, mint láthatod, nem azt írtam hogy az alaplap öreg, hanem a chipset és a tokozás. Olyan, mint amikor a nyolcvanas évek elején vettél újan egy Daciat, mégsem érezted azt, hogy egy új autóban ülsz.
Szerintetek nekem mit lenne érdemes fejlesztenem?? Egyáltalán lenne értelme vagy egy új(abb) vasba kellen inkább fektetni??😊
Hát erre jó rég nem válaszolt senki, de most nagyon ráérek, meg nem is vagyok már szomjas, Úgyhogy: Jó a géped, szerintem ha van pénzed és szeretnél beruházni, egy jobb videokártyát, mondjuk gtx660/hd 7870 vehetsz, és ha platformot váltasz ki is tudod majd használni a teljes erejét, vagy vehetsz egy SSD-t amivel klasszisokkal gyorsabb lesz az egész masina, (Samsung 830-as széria, OCZ VErtex4, Kingston V200+ ajánlott szimpátia szerint 😀 )
Ha nem sürgős akkor szerintem gyűjts ,mert ez már kb a legjobb amit kilehet hozni s775-ből (jó van még a q6600-tól jobb proci ,de nem éri meg az árát)
Oké hogy valaki nagy gamer, de azért a józan ész szabjon már határt néha 😃 Nem kell minden fillért a gépre költeni 😀
Minek? 😃
Ő kérdezte,gondolom azt szeretné hogy erősebb legyen.Nem csak azért kérdezte ,hogy most elmondja NEKI mi van a gépébe.FEJLESZTENI AKARJA ,mert gyenge neki.😞
FX 4170 4,2GHz, 8GB DDR3 RAM, Sapphire HD 7850 2GB GDDR5. Mit cseréljek? 😊
Procit,és videó kártyát
Sziasztok.
Nekem mit kéne fejleszteni??
elég kevés infó van a gépedről, tegyél fel rl képet is de nagyából egy szinten van a gép, ezen nem nagyon érdemes babrálni szerintem uj gép max..
toney: i7-3960X, GTX690 SLI, 64GB RAM, Corsair AX1200i... Remélem rájössz magadtól, miért írtam ezt...
Hát ilyen kaliberű frissítésre ujgép formájában lesz csak sor kerítve de szerintem a RAM elég csak 2000Mhz-es kéne bele azzal jobban is lehetne húzni + egy jó proci hűtő és kész, de lehet h eladom és ujgép.
Nekem mit kéne fejleszteni??
toney: i7-3960X, GTX690 SLI, 64GB RAM, Corsair AX1200i... Remélem rájössz magadtól, miért írtam ezt...
de miért?
Gyenge proci,elavult alaplap. Tehát kéne neked 1 új lap,cpu,vga,ram,táp így kb komplett gép csere lenne.
Lehet kapnál a lapodba egy 4 magos core 2 quad procit ami megint csak nem sokáig lenne elég ,mert régi.A mellé raknál egy HD 5770-et +4gb ramot.
De sajnos a gép leírásod is elég hiányos alaplap pontos típusa fontos lenne ,táp sincs kiírva.
Sziasztók! nekem mit kellene fejlesztnem még a gépembe??
Nem éri meg fejleszteni,inkább gyűjts egy új gépre.
Van még 1kis félretett pénzem, mit lehetne még pakolni a vasbah ütösebb legyen?
Add el a procid és vegyél egy FX8120/8150-et!
Gondolkoztam már rajta, de simán kihajtja a VGA-t, szal amíg nemlessz vga csere addig felesleges a procicsere is, majd úgy másfél év múlva.
na enyémbe ki mit tud ajánlani? 😀
Egy teljesen új gépet.
Van még 1kis félretett pénzem, mit lehetne még pakolni a vasbah ütösebb legyen?
Add el a procid és vegyél egy FX8120/8150-et!
Szerintetek mit érdemes, vagyis inkább mit kellene fejlesztenem a gépemben ahhoz,hogy legalább az F1 2010 játék eldöcögjön rajta?😉
Háát annyira ehhez nem értek de szerintem komplett gépcsere kéne...majd az okosabbak is elmondják! 😀
Nekem a videokártyán kívül kéne még valamit fejlesztenem?
Egy ssd-t kéne beszerezned 😀
Na azon már én is gondolkodtam h be kellene egyet tennem, hátha gyorsabb lenne a vinfos! 😃
Lényegesen gyorsabb lesz, kb 10x.😀
Na azon már én is gondolkodtam h be kellene egyet tennem, hátha gyorsabb lenne a vinfos! 😃
Szerintem ram-ból még elférne egy 4 GB benne nem?
amugy az új táp vétele a legfontosabb nekem 1 ideje mert a proci stbnek semmi baja
a táp az is 😃 és amugy nemsokára tökremegy😃 am köszi 😀
Tönkremegy? Ha egy rossz minőségű táp tönkremegy a halálával magával ránthatja a többi alkatrészt is.
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet az a jelenség, hogy egy rakás régebbi játék sokkal rosszabbul fut mint az újak? pl S.T.A.L.K.E.R. összes része olyan rohadt lassan tölt be h már inkább el sem indítom, de több játék is ezt a jelenséget produkálja, de csak régebbiek! A mostaniaknál (bármelyik, bármilyen full-ultra maxon) egyiknél sem tapasztalok ilyet!? Ötlet?
szerk.: vagy kicsit gyűjtesz rá és AMD (AM3+ os lapka meg phenom 4 magos ez olcsóbban kijön mint ha intelt vennél)