Előbb szereztem be a Plants vs Zombi-t, régen játszottam vele, nagyon jó kis játék.
Találtam még érdekes modokat, pls itt a koncertes mapon SAO op megy 😃 Spoiler!
😃 😆 így már más nem? 😃 de most hogy ennyit mondtátok lehet holnap valamikor nézek pár részt róla de On The House van az originen! ingyen plants vs zombies! game of the year edition!
Ne! a katana? oké akkor enyém a benzines kanna 😆D
Háát attól függ, hogy olyan béna leszek e mint múltkor sudosuval 😃
Mindenesetre legyen egy talán... Azért talán mert ha lesztek 4 en akkor nem megyek, vagy ha csak 1 valaki menne. Szóval ha 2-3 személy megy akkor sztem én is.
(yui senpai lefoglalva 😃 )
Nem tudom én csak a Japán Animaxot nézem , azt se anime miatt hanem a Studio mix miatt, de nincs sűrűn😀. Nekem meg ezek a magyar próbálkozások abszolút kimaradtak, mivel akkor nem is érdekelt meg kábeltévé se volt
Az elején még jó volt csak hát... látod 😆 de imádtam az A+-t 😀 kár, hogy vége van... :/
DE! Minden rosszban van valami jó! 😃 Ez esetben nem tudom, hogy mi de biztos van 😆
Találtam még érdekes modokat, pls itt a koncertes mapon SAO op megy 😃 Spoiler!
Ja hogy ez csak a sima, azt hittem a TPS, nem is tudom megjelent e PC-re nem követem mostanába a játék piacot.
Ne! a katana? oké akkor enyém a benzines kanna 😆D
Ja igen ezt elfelejtettem belinkelni 😆! Azért csodálkoztam milyen több módról beszélsz
Meg nekem számít kivel vagyok, én miot akarom 😆!!!!!
Megnézem még egyszer a K-on! t 😃 Joudandatta, joudandatta.
és akkor holnap játszunk v. még ma? 😀
sudosu: háát persze 😃
Azusa
Yui
Mio
Ritsu
Mugi
Csak a klub tagjait figyelembe véve
No problem a 4. kedvenc ritsu
Xoki, ha már tegnap szedted volna le is késő lenne 😆. Nem azt mondtam hogy már ma játszunk 😃
damn 12gb kell neki, az csak holnapra lesz meg, az olyan 3 óra mire lejön. De előtte kell helyet csinálni....
Gondolom Sudosu Mio
xoki meg Azunyan... helyett... valami 😀
nekem is attól függ hányan akartok menni? 😀
Mindenesetre legyen egy talán... Azért talán mert ha lesztek 4 en akkor nem megyek, vagy ha csak 1 valaki menne. Szóval ha 2-3 személy megy akkor sztem én is.
(yui senpai lefoglalva 😃 )
Mivel ennek is van Steam Workshop-ja
[LINK]
noNameFPS:
Én már szedem 2 óra 39 perc múlva lent van
Nekem is le kell szedni, na de hely az nincs, ahogy általában sose 😃
Nincs benne azunyan... Szóval már nem is tetszik... 😃
Ha 2-vel akarsz játszani karácsonykor ingyen volt Steam-en, azt hittem mindenkinek megvan.
[LINK]
Itt a mód, de nekem még a l4d2-őt is le kell szedni Steam-ről.
Amúgy pont azért szereztem meg mert pont Te írtad itt, hogy ingyenes.
Pont azunyan nincs ott 😞
Na ki jön L4D2-zni 😆?
DE! Minden rosszban van valami jó! 😃 Ez esetben nem tudom, hogy mi de biztos van 😆
Thx 😀
Meg még kettőt tudok, csak egyikre sincs magyar felirat sem. Saiunkoku Monogatari és a Kyou kara Maou!
noNameFPS: ebben van valami 😆