Látom elvoltatok. Most néztem [LINK], van fent 1-2 új nyári cucc. De még így is elég vérszegény szezon lesz, fanservice meg ecchi animék és folytatásainak tömkelege jön, bár ahogy látom jön három Seinen is, meg egy rakás Remake cucc!
...van benne azusa is 😃 Csak mivel 4 karakter lehet ezért külön mapon válaszható... + a többi is át van nevezve ui, nodoka stb csak a model nincs még benne...
Jó éjt, nekem mondod a fáradságot😃 Tegnap alig aludtam, most meg már kéne menni piheni csak a hülye náthától úgysem tudok aludni, ráadásul holnap még suli is van 😀
xoki: Dehogy, simán visszük normal-on vagy hard-on 😃
Én tehetségtelen vagyok mindenben! 😆 FPS-ben még úgy ahogy elvagyok csak akarat erő kérdése, egy RPG-t viszonylag jól viszek, de stratégiában vagyok jó, ha az nem olyan hatalmas taktikai RTS mint a wargame... amit meg is vettem 😆
Na, de jó éjt, fáradt vagyok menni kell aludni! 😉
ja, és kösz mindenkinek mindent! 😃
Én viszont tényleg béna vagyok FPS-ekhez. Régen sokat ET-ztem meg Quake 3-maztam de azok teljesen mások (azokba még talán ma is jó lennék 😃😉
Az én kategóriám a Ritmusjáték meg a RTS/TBS
Egyébként befejeztem a Love Livet...
Mio=Umi 99% ba nekem 😃
sudosu: áá épp ezen gondolkoztam hogy ez a csaj melyik animébe van, láttam osu! ba háttérképként 😃 Most megadtad rá a választ: Toaru Kagaku no Railgun ... thx 😃
Gondolkoztam mi a fenéről beszélhetsz, nem tudom ki kinek van a helyén, majd megnézem úgyis nemsoká lejön a L4D2 utána meg a mod, ha még emberi idő lesz.
Most néztem meg a K-on! első részét és.... eddig nem rossz 😃
sudosu: ne már! 😆 ez nagyon fáj 😜 amúgy Mio az Ellis vagy hogy is hívják helyére van berakva? 😀
Én bármilyen ritmusjátékra rátudok függni, amiben látom az esélyt hogy jó :D.
Gh-znák is ha lenne normális PS2 emulátor... A PC-sel nem sokat játszottam
De egyébként meg ott az osu :P, azzal játszok a legtöbet
Jaj nemán :D:
Oh my Railgun! :D
Csak ezért szeretem a Toaru Kagaku no Railgun-t. Nekem az index jobban bejött, pedig sokak fordítva vannak vele.
noNameFPS-el már fent vagyunk. Szóval gyertek 😃.
a Room K_on! és a jelszó k-off
Mindenképpen csak 4-en játszunk, úgy jó. Hát felőlem 20 perc és mehetünk.
Nem mindenkinek lehet Fiberpower-je. Mondjuk én se panaszkodok 2 óra 30 perc alatt lejött 😆.
Hát felőlem mehet csak szóljatok mikor játszunk, 2-en nem poén 😆.
Meg átkéne lépnem Windows-ra, fölöslegesen meg ne lépegessek már 😜.
Mindenkinek lent van a L4D2? mert akkor akár játszhatunk is majd, nekem még 20 perc és lent van.
én is 1 kor fekszek le, és 10-11 kor kelek 😃 Szóval általában akkor keltem fel amikor ide irok reggel először 😆
Mármint a 4-es első HTT generációval. (Mio, Yui, Ritsu, Mugi)
...van benne azusa is 😃 Csak mivel 4 karakter lehet ezért külön mapon válaszható... + a többi is át van nevezve ui, nodoka stb csak a model nincs még benne...
sawa-channal ijesszem el őket vagy mi? 😆
Tartogasd a zombiknak... 😆
Tessék itt van Gitah mint fegyó 😃
Ja és a koncert közben a Let's go című szám van 😃.
Ohayou, reggelt egy Cosplay-el nyitom 😀.
xoki: Dehogy, simán visszük normal-on vagy hard-on 😃
Na, de jó éjt, fáradt vagyok menni kell aludni! 😉
ja, és kösz mindenkinek mindent! 😃
Az én kategóriám a Ritmusjáték meg a RTS/TBS
Ja Umi eléggé hasonlít Mio-ra de ezek ilyen általános személyiségek, szóval nem nagy kunszt 😀
Mio=Umi 99% ba nekem 😃
sudosu: áá épp ezen gondolkoztam hogy ez a csaj melyik animébe van, láttam osu! ba háttérképként 😃 Most megadtad rá a választ: Toaru Kagaku no Railgun ... thx 😃
Elég vagyok én oda noobnak 😃.
Ó, ember.. egyre jobban kezdek rájönni, hogy pont olyan vagyok mint Yui... csak máshogy nézek ki... 😃
sudosu: ne már! 😆 ez nagyon fáj 😜 amúgy Mio az Ellis vagy hogy is hívják helyére van berakva? 😀
Gh-znák is ha lenne normális PS2 emulátor... A PC-sel nem sokat játszottam
De egyébként meg ott az osu :P, azzal játszok a legtöbet
Jaj nemán :D:
Oh my Railgun! :D
Csak ezért szeretem a Toaru Kagaku no Railgun-t. Nekem az index jobban bejött, pedig sokak fordítva vannak vele.
kawai 😃
Zombies please don't hurt me 😀