Szép jó reggelt 😀. Ma lehetne left 4 dead 2 csakis F1 után tehát késő délután 😀.
Osu!-ztam kicsit epic tátva maradt a szám amikor ezt a eredményt elértem:
Beatmap:[LINK]
Replay: [LINK]
Majdnem 20 perces a szám még végignézni is nehéz nem hogy megcsinálni 😆
Ezzel a számmal új kombórekordom lett 1 számon belül.
Alig bírtam már a végén, jó állóképesség növelést! 😃
Ennyi pontszám 5%-ot adott hozzá a szintemhez 😆! Nice, nem is tudom hogy lesz meg a LV100
Lehet én vagyok totál béna hozzá, de ha már 7 key-re kell figyelni egyszerre , akkor az ember már teljesen összezavarodik. 4 key-nél meg elég nehéz normális pontosságot eltalálni mert olyan kicsiek a beat-ek. (Ott van az 1080P hát hogy nézne azon ki) még 720-on is nehéz látni ha több BPM van.
Szerintem egy béna GH koppintás, nincs is akkora közönsége mint a többi módnak egyébként. Persze csak ez a én véleményem 😀
Nem a K-on!-os játék jó, de a mania rossz, akkor inkább StepMania-zok vagy GH-zok ha olyannal akarok játszani (amik majdnem ugyanazok mint a Mania, csak jobb)
xoki: Én nem is mániával játszok 😃. Catch The Beat gyümölcs szedő. A mania az szerintem akkora egy kuka mód 😀. Hát írd le milyen mapot akarsz látni, már fáradt vagyok de azért még van bennem szufla 😜.
not bad, not bad... 😃 még nem igazán értem, de amit most mondtál majd azon a nyomon elindulok (képfeltöltés ügyben de már csak hajszál választ el, hogy rájöjjek 😆😉 de mind1 mert megint C ....
sudosu: kész végem tiszta ideg lettem, maradok az osumania módnál... Nálam 250 fps, szóval nem hiszem hogy az nagyban kihat rá hogy nálad dupla (hogy a fenébe lehet oylan sok ?! 😃 ) szóval mindegy is...
Áá most jöttem rá hogy birlak spectatelni 😀 Csak le kell szedni a mapot amit játszol, azt is nem tudom miért de mindegy.. 😃
😆 köszi ez bíztató 😃 de majd vissza kapom a gamer egerem 😃 (szintén trust 😜) az már 2000DPI-t is tud 😃
De most addig játszok amíg legalább B nem lesz! 😃
Vélemény? 😃 igaz elég lassú a szám, de még így is meg izzaszt néha... huhh... 😀
és ha itt tartunk ha valakinek lessz rá türelme elküldi nekem, hogy hogyan raktok be képet? 😆
Először: ehhez a skillhez kb 300 óra játék kell
Másodjára: 500+FPS powaa 😀
Harmadjára: van egy nagyon jó strapabíró, kényelmes billem amit verhetek mint a hülye
Ja és CTB-ben a numpad-on játszok. a 4-es balra 6-os jobbra, bal shift meg a dash
OMFG
Hogy csinálod folyamatos dash lenyomva tartással vagy hogy ér oda időbe nem vágom nálam nagyon lassú az elkapó izé...
Te is default beállitással játszod? 😃 Most kiakasztott, ha tovább próbálkozok új billt kell venni 😆
norbli01:
F12
És standardba úgy kell hogy nyomod a egér kattoló gombot Y-t vagy Z-t (alapértelmezés szerint) és amíg a Slider végig nem megy nyomva tartod.
xoki: mondok valamit: azt sem tudom, hogy mit csinálok 😆 hát amiben egérrel kell kattintani a számokra és így húzogatni a labdákat 😆 hogy tudok képernyő mentést csinálni? 😃
Tessék itt van, azt nem mondtad hogy nem lehet benne miss csak no-fail nélkül játszam el.
Egyébként ezek a számok annyira nehezek hogy gyakorolni kell, nagyon sokszor el kell játszani hogy legalább S legyen.
Itt keresed cim szerint vagy akárhogy:
[LINK]
Azt javaslom hogy a már elismerteket (ranked and approved) töltsed mert akkor rangsorol is 😀
sudosu: azoknak a mapoknak semmi értelme nem vagyok ázsiai hogy megtudjam csinálni 😃
Egyébként én sose használok modot...
Taiko ba sose tudom melyik szín melyik gomb...
Ha már itt tartunk nem játszunk valami egyszerűt? 😃 CTB vagy osu mania, a többibe béna vagyok 😃
Játszál TAG4-et majd kiderül hogy könnyű lesz e 😆
Egy felbontás váltás után CTB Tag4.
Ezt csak Nofail-el merem. Csak szerinted könnyű a CTB... 😜 szerintem a Taiko sokkal egyszerűbb
Meg azért az Insane számok is viszonylag nehezek, mert olyan trapek vannak némelyik sírva fakadsz, használd az ar=9 kulcsszót keresésnél és azokat próbáld ki CTB-be.
Hát... nem biztos, hogy megnézem, mert azt az animét már dobtam... de érdekesnek hangzik mert igazából még el sem indult a történet, de már nem nagyon érdekelt...
Osu!-ztam kicsit epic tátva maradt a szám amikor ezt a eredményt elértem:
Replay: [LINK]
Majdnem 20 perces a szám még végignézni is nehéz nem hogy megcsinálni 😆
Ezzel a számmal új kombórekordom lett 1 számon belül.
Alig bírtam már a végén, jó állóképesség növelést! 😃
Ennyi pontszám 5%-ot adott hozzá a szintemhez 😆! Nice, nem is tudom hogy lesz meg a LV100
Na megcsinálod azt a mapot pls? 😃
Felkészültem a spectatere 😃
Szerintem egy béna GH koppintás, nincs is akkora közönsége mint a többi módnak egyébként. Persze csak ez a én véleményem 😀
Ezt akarom : [LINK] a legnehezebbet...
Ez könnyebb de nekem nem megy..
Replay:[LINK]
Hú nekem is nagyon elég volt mára 😃.
Korlátozott számba lehet kapni ilyet is: [LINK]
Majd veszek egyet. ~11k HUF környékén van Shipping-el EU-ba
Áá most jöttem rá hogy birlak spectatelni 😀 Csak le kell szedni a mapot amit játszol, azt is nem tudom miért de mindegy.. 😃
[LINK]
Itt a gépem, ott a bill meg minden kieg.
De most addig játszok amíg legalább B nem lesz! 😃
Meg ne aggódj én is még asztali gépemen 60FPS-el Standarba így keztem a 800DPI-s Trust egeremmel 😃.
Vélemény? 😃 igaz elég lassú a szám, de még így is meg izzaszt néha... huhh... 😀
és ha itt tartunk ha valakinek lessz rá türelme elküldi nekem, hogy hogyan raktok be képet? 😆
Másodjára: 500+FPS powaa 😀
Harmadjára: van egy nagyon jó strapabíró, kényelmes billem amit verhetek mint a hülye
Ja és CTB-ben a numpad-on játszok. a 4-es balra 6-os jobbra, bal shift meg a dash
Hogy csinálod folyamatos dash lenyomva tartással vagy hogy ér oda időbe nem vágom nálam nagyon lassú az elkapó izé...
Te is default beállitással játszod? 😃 Most kiakasztott, ha tovább próbálkozok új billt kell venni 😆
F12
És standardba úgy kell hogy nyomod a egér kattoló gombot Y-t vagy Z-t (alapértelmezés szerint) és amíg a Slider végig nem megy nyomva tartod.
[LINK]
Beatmap: [LINK]
Itt a replay is, második próbálkozásra 10 missel kevesebb 😃.
Annyi hogy először a Beatmapot be kell rakni ha nincs még meg és a replay-t megnyitni.
sudosu: teach me sudosu senpai! 😆
Igazából az ezekkel hogy olyan 5 hiba egymás után és annyi... Túl gyorsan leugrik a csik...
Rohadt nehéz volt de megszenvedtem egy easy-vel és D lett. 😆 na de leszedtem egy attack on titan-osat is 😃
Tessék itt van, azt nem mondtad hogy nem lehet benne miss csak no-fail nélkül játszam el.
Egyébként ezek a számok annyira nehezek hogy gyakorolni kell, nagyon sokszor el kell játszani hogy legalább S legyen.
De most akkor is próbálgatom ezt még!
[LINK]
Azt javaslom hogy a már elismerteket (ranked and approved) töltsed mert akkor rangsorol is 😀
sudosu: azoknak a mapoknak semmi értelme nem vagyok ázsiai hogy megtudjam csinálni 😃
Egyébként én sose használok modot...
Taiko ba sose tudom melyik szín melyik gomb...
Ha már itt tartunk nem játszunk valami egyszerűt? 😃 CTB vagy osu mania, a többibe béna vagyok 😃
[LINK]
OK! megvan, ez jobb mint a BF4 *.*
Egy felbontás váltás után CTB Tag4.
Ezt csak Nofail-el merem. Csak szerinted könnyű a CTB... 😜 szerintem a Taiko sokkal egyszerűbb
Meg azért az Insane számok is viszonylag nehezek, mert olyan trapek vannak némelyik sírva fakadsz, használd az ar=9 kulcsszót keresésnél és azokat próbáld ki CTB-be.
Persze nem azokra gondolok ahol láthatatlan sebességgel jönnek és folyamatos shift mellet kell játszani 😃
Látom online vagy te is 😃
Akkor én mit mondjak xoki? régen ez még A volt legalább ... pff megint nem tudok játszani.
ez látható a képen...
Innen tudsz letölteni zenéket is hozzá... Regisztrálni kell mert online f2p game... vagyis azt hiszem muszáj...
Kezdek belejönni megint 😃
Ezeket a zenéket most szedtem le hozzá azért kezdtem megint osu! zni 😃
Majd egy kis véleményt kérnék hogy milyen is a mod 😀
És hogy valami animével kapcsolatos is legyen: Valaki nem tudja, hogy mikor jön ki az új Sora no Otoshimono film?
Most megint K-on! hangulatom lett, ejjjjjjjj... 😆
Kira strikes again!
😆
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/Kira+strikes+Again.+Source+K-On+Death+Note_fb9a45_4971268.gif[/img]
Ja igen leírom aki nem volt jelen ki, ki volt:
Mio Akiyama : Én
Ritsu Tainaka: Xoki
Yui Hirasawa: noNameFPS
Tsumugi Kotobuki: norbli01
[LINK]
[LINK]