xoki: Akkor... végig nézzem vagy ne? ... mit javasolsz? 😃 mert nagyjából átszenvedem, de semmiben nem visz előre és így unalmas... az egész shippuuden előtt nézhettem ahogy bénáznak, már nem igazán érdekel a dolog 😆
norbli01: 😆 na igen a 9. évad az már 100% filler, az összes rész 😃
Direkt irtam igy, mert ezzel nem mondtam semmit amire következtethetnél hogy mi fog történni😃
Jajj félre írtam 9., de mind1 a 10. sem tűnik hívogatónak azt a csávót is utálom már amióta először láttam... sasuke-t meg főleg nem szeretem habár néha tudott jó arc lenni 😜 de így sem spoilereztél szinte semmit. 😀
norbli01: Remélhetőleg te is úgy listázod a 10. évadot ahogy én vagyis az angol wikipédia szerint.(197-221) 😃 Nem tudom melyik résznél tartasz, de itt a lényeg a danzou meg a sasuke val kapcsolatos, szóval elég sok fontos rész lesz. Flashback pedig a mangába is volt, viszont animébe persze több van sokkal 😃 A 11. évad meg a legfontosabbak egyike lesz majd...
sudosu: [LINK] Ezt nevezem én nehéz beatmapnak ajánlom figyelmedbe 😃
Ééés megint a négerrel leszek! 😆 de akkor marad az eredeti nevünk? 😃 csak mert akkor majd vissza kell állítanom 😜 😃
Ja! Egy fontos kérdés: Naruto Shippuuden-ben az egész 10. évad egy nagy visszaemlékezés? -.- kezd nagyon elegem lenni....
Na megoldottam! (játék elindit, k-on mod kikapcs - utána vissza, amaz bekapcs - és ez után se árt egy restart...)
Szóval felőlem is oké a mod...
Mivel pont a második csapatot cseréli ki az első marad az eredeti... konkrétan csak a túlélőket cseréli le ha jó látom.
Itt van anélkül hogy subcribeolni kellene egyébként 😃
[LINK]
Öm hogy is mondjam, összekeveredik a két addon attól függetlenül hogy külön ki lehet választani, mivel beépül a játék eredeti fáljai közéi, most lehet hogy egy játék reinstallra lesz nálam szükség :C
Én is találtam egy jó kis modot, ugyanezzel a gonddal...
Én nem mndok semmi, mert ebben a témában úgy is meg beszéltük már a dolgokat. Egyébként szerintem ez a kép szarkazmus akar lenni mivel egy animes oldal rakta ki 😃
Hát figyelj csak példákat soroltam fel Xoki! Aki ért már a szoftveres és Hardware-es részhez komolyabb szinten mint egy átlag felhasználó, akkor feljogosult a NEET szóra nálam 😀. De az ilyen 13 éves kis senkik (vagy idősebb) akik még egy Windows-t se tudnak telepíteni, méghogy valami komolyabb feladatot ellátni és így NEET-ek azokat elítélem. Azokkal úgy kéne csinálni mint Higashi No Eden-ben!
noNameFPS: pont az ilyen képek miatt is inditottam el a témát nem régiben hogy kinek mi a véleménye az ilyenekről 😃
Szóval az én véleményem erről:
Első rész a képen: nézd meg az Elfen Liedet
Második részre: kinek mi az "élet" fogalma, nekem az anime is beletartozik 😃
Harmadik rész: hahahaha sok tudatlan buta ember van...
😆
sudosu: remélem a moddolás is bele tartozik, azok közé akiket nem itélsz el mert én csak azt szoktam csinálni 😃 Ja meg persze egy kicsit szoftver és hardver kocka is vagyok 😃
Van nekem életem mi a fenének?
Az már más kérdés hogy a buta emberek szerint a NEET-nek nincs élete, csak máshol tölti el napjait.
Legalábbis én azokat itélem el akik csak a Számítógépes játékokhoz és Animékhez ért. Vannak olyanféle NEET-ek mint én akik mást is csinálnak mint programozás, Photoshop, Videó vágás (még ha AMV is), konfiguárciók felépítése stb...
noNameFPS: yep 😃 arra értettem
xoki: azt, hogy nem értek hozzá úgy értettem, 0 a skillem hozzá 😃 semmit nem tudok programozással kapcsolatosan, és valószínű, hogy nem is fogok tudni, hacsak majd be nem iratkozok valahova 😃
Hát én úgy értettem hogy scriptelési tapasztalatom van némi soruce engine-el, de nem túl sok.
Játék motorokkal nem foglalkoztam túl sokat. Na mindegy ma szerintem nem tudunk játszani, vagyis játszhattok de nélkülem 😃.
xoki:
Régebben foglalkoztam Source SDK moddingal, majd megnézem. Viszont nem tudom hogy ma fog jutni e rá idő, tanulni is kéne már kicsit 😀. Meg van dolgom.
Leszedtem a full modding cuccot a játékhoz, konkrétan ki lehetne cserélni a második csapatot az elsővel, lényegében csak átkell nevezni kontrába a fájlokat. Viszont itt már scriptelni is kell mivel másképpen crash lesz, mert nem ismeri fel ezeket a fájlokat (a k-on mod fájlokat). Na kicsit bonyolultan irtam le remélem érthető mire gondolok 😃
Akinek van kedve ilyenekre annak hajrá. 😆 Persze lehet van erre egyszerű mód is, aki megakarja nézni hogy miként áll a mod össze az a GCFScape programmal ki tudja csomagolni a modot, steamen meg ott van a modding toolja... Talán ha összefogunk akkor még lehet sikerül is bugmentesen átirni őket 😃
Legrosszabb esetben keresünk egy másik anime modot 😀 😃
Szóval várom a véleményeket...
Ezt meg most találtam 😆 (remélhetőleg még nem volt ide kirakva mert nagyon ismerős ...)
am.. az eredeti karakterek nevei:
zoie (nem így írják, legalábbis asszem lehet hogy zoe)
louis
bill
és a negyediket nem tudom 😀
xoki: elméletileg működnie kell
De úgy értem original-ba mik vannak mert akkor keresném ne eredeti skin legyen, a második csapatnál.
Na mind1 akkor nem lesz model, keresgéltem találtam egy elég bugosat, gondolom azt nem akarjuk 😀, szóval vagy marad az Original vagy a Team1-el megyünk ugyanúgy tovább, megnézem át lehet e tákolni.
Arigatou... szerintem holnap csinálok egy másikat... Ha kisebb méretnél jelenik meg az avi nem látszik jól 😀.
Egy kicsit csúszunk mert közbe jött valami, + 10 perc, majd mindenkinek írok Steam-en
Ja és Xoki ha elküldöd nagyobba az avidat (ha már van nagyobb)privátba akkor megnézem mit tehetek, holnap 😀
Direkt irtam igy, mert ezzel nem mondtam semmit amire következtethetnél hogy mi fog történni😃
sudosu: [LINK] Ezt nevezem én nehéz beatmapnak ajánlom figyelmedbe 😃
hmm, mondo magazinnál láttam:
[LINK]
Babymetal 😃
Ja! Egy fontos kérdés: Naruto Shippuuden-ben az egész 10. évad egy nagy visszaemlékezés? -.- kezd nagyon elegem lenni....
Szóval felőlem is oké a mod...
Mivel pont a második csapatot cseréli ki az első marad az eredeti... konkrétan csak a túlélőket cseréli le ha jó látom.
Itt van anélkül hogy subcribeolni kellene egyébként 😃
[LINK]
Én is találtam egy jó kis modot, ugyanezzel a gonddal...
sudosu: yep 😃
LeL elfelejtettem el linkleni 😆 [url]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=190659805&searchtext=[/url]
Korea, Japan, Thailand the best 😀!
Nem igazán járok szerencsével mod keresést illetően...
xoki: teljesen egyet értek 😃
Szóval az én véleményem erről:
Első rész a képen: nézd meg az Elfen Liedet
Második részre: kinek mi az "élet" fogalma, nekem az anime is beletartozik 😃
Harmadik rész: hahahaha sok tudatlan buta ember van...
😆
sudosu: remélem a moddolás is bele tartozik, azok közé akiket nem itélsz el mert én csak azt szoktam csinálni 😃 Ja meg persze egy kicsit szoftver és hardver kocka is vagyok 😃
Az már más kérdés hogy a buta emberek szerint a NEET-nek nincs élete, csak máshol tölti el napjait.
Legalábbis én azokat itélem el akik csak a Számítógépes játékokhoz és Animékhez ért. Vannak olyanféle NEET-ek mint én akik mást is csinálnak mint programozás, Photoshop, Videó vágás (még ha AMV is), konfiguárciók felépítése stb...
xoki: azt, hogy nem értek hozzá úgy értettem, 0 a skillem hozzá 😃 semmit nem tudok programozással kapcsolatosan, és valószínű, hogy nem is fogok tudni, hacsak majd be nem iratkozok valahova 😃
Amúgy meg keressünk egy másik anime-s modot, nem kell a K-on-osall kínlódni.
Játék motorokkal nem foglalkoztam túl sokat. Na mindegy ma szerintem nem tudunk játszani, vagyis játszhattok de nélkülem 😃.
Már hogy lenne csak ott eddig is noNamefps játszott vele, vagy hogy érted ? 😃
Régebben foglalkoztam Source SDK moddingal, majd megnézem. Viszont nem tudom hogy ma fog jutni e rá idő, tanulni is kéne már kicsit 😀. Meg van dolgom.
Akinek van kedve ilyenekre annak hajrá. 😆 Persze lehet van erre egyszerű mód is, aki megakarja nézni hogy miként áll a mod össze az a GCFScape programmal ki tudja csomagolni a modot, steamen meg ott van a modding toolja... Talán ha összefogunk akkor még lehet sikerül is bugmentesen átirni őket 😃
Legrosszabb esetben keresünk egy másik anime modot 😀 😃
Szóval várom a véleményeket...
Ezt meg most találtam 😆 (remélhetőleg még nem volt ide kirakva mert nagyon ismerős ...)
zoie (nem így írják, legalábbis asszem lehet hogy zoe)
louis
bill
és a negyediket nem tudom 😀
xoki: elméletileg működnie kell
Keresgélek majd most én is egy kicsit...
Van egy érdekes mod ahol hatsune miku a witch 😃
Jut eszembe, azokat is lehet használni az eredeti játéknál amiket más weboldalakról szedek le pl gamemaps.com stb? 😃
Na mind1 akkor nem lesz model, keresgéltem találtam egy elég bugosat, gondolom azt nem akarjuk 😀, szóval vagy marad az Original vagy a Team1-el megyünk ugyanúgy tovább, megnézem át lehet e tákolni.
Programozás óra van ráérek keresgélni 😜.
Minna Oyasumi
épp kérdezni akartam hogy csinált e valaki valami jó screenshotot 😃
Mio mit csinál 😆?
Egy kicsit csúszunk mert közbe jött valami, + 10 perc, majd mindenkinek írok Steam-en
Ja és Xoki ha elküldöd nagyobba az avidat (ha már van nagyobb)privátba akkor megnézem mit tehetek, holnap 😀
Anime vs Real. Na melyik animéből van 😃?
sudosu: jó az új avid 😀
Mi az hogy nem megy?!
Játsszunk egymás ellen akkor nem fogod magad noobnak érezni 😃
Mondtam én áhh ami nem megy nem kell erőltetni.
Na és este L4D2? Olyan 20:00 fele, bár én nem leszek sokáig, holnap már véget ér a jó világ csütörtökig suliba kell menni 😃.
Na sudosu-senpai sikerült végre ezt legnehezebbe megcsinálnom 😆