Annyira gyors, hogy folyamatos dasht lenyomva tartva szinte random irányítva értem el, no failel, ha nem lett volna bekapcsolva a legeslegelején fail lenne már 😃
sudosu: itt már tegnap óta esik, olyan lehangoló, nem mintha bármikor kiakarnék menni de na 😆
Hát persze hogy, ha egyáltalán van ilyen valakinek 😃
Mellesleg összegyűlni nehezen fogunk mert 3 különböző országba élünk 😕
Nálunk nem az a baj hogy esik, hanem annyira erős szél van tegnap délután óta, hogy nem egy életbiztosítás kimenni. Nem mintha akartam volna ma valahova menni 😃.
Egyszer ha Otaku társaságunk összegyűlik, akkor játszunk ilyet jó 😃?
Nem regényt kell írni xoki , annyit írtam amennyi hirtelen eszembe jutott. Ha olvasni akarsz hosszan javaslom a Light Novelleket vagy Visual Novelleket 😃
mennyit írtatok 😆 teljesen bele feledkeztem a Full Burst-be nem hittem volna hogy ilyen jó 😃 ... csak az erő viszonyok furcsák... (mint pl. hogy Neji ki ütötte Madara-t 😜) na mind1 amúgy nem nem láttam még DMC animét és csak a 4-el játszottam.. a Heart Stone-t meg ki akartam már próbálni de sosem jutottam el odáig.. most inkább kevesebb játékkal játszom 😀
Annyira azért nem paytowin, csak lényegében előbb szeri meg a jó kártyákat. Konkrétan packokat kell venni amihez gold vagy igazi pénz kell. Ez a pack random kértyékat ad egy rare van benne, aki sokat fizet és vesz rengeted ilyen packot az tele lesz elite kártyával... Nekem ha jól emlékszek 4 van összesen és oylan 20-30 packot vettem ... (nem összekeverendő a gold kártyákkal)...
sudosu: azokat nevezik fizetősnek 😆 Ezért idegesítő játék egyébként. Viszont ha hunter volt akkor nem a fizetés a lényeg, mert azzal én is alázok, na meg paladinnal... Mindkettőnél 4 kártya kell és hogy lenn legyen neked minimum 2 minion és nyertem...
Nem jössz ellenem? 😀
(mondjuk nekem elég sok op kártya van már, meg mindegyiknek megvan az összes alapkártyája nagyjából...)
Asszem mára elegem volt a HearthStone-ból az már milyen dolog hogy volt 24 HP-m az ellenségnek 5, következő turn-ba megöltem volna, de nem olyan kártyákat játszott ki amikkel úgy felturbózta az egyik egységét hogy 1 HIT-ből megölt... WTF???
Ide már nem elég a Japán relaxációs zene... 2 percig ültem a gép előtt ültem tátott szájjal.
Kis energiabomba AMV éjszakára, egyik kedvencem...
Blizznél ha fel akarsz venni valakit a barátodnak akkor vagy a hozzá tartozó e-mail kell vagy pedig a battle tag alapján (egy becenév + #4db számjegy, amit meg lehet keresni, és ez alapján találsz meg másokat is).
sudosu: bejelöltelek ismerősnek 😃 vagyis mégsem, mi a battle tag -od?
Amugy én nem rég untam rá, de nagyon sokat játszottam vele, bele lehet nagyon merülni...
Nem, de ha van belőle anime akkor megyek is letölteni 😆
xoki: tök olyan a HUD mint egy DMC-ben és ezekről a játékokról egyből beugrott a mortal kombat onnam meg a Naruto Shippuuden Ultimat NinjaStorm III Full Burst (és ezt mégy egyszer nem fogom ki írni 😃😉
noNameFPS: Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends
4 karakter történet van benne, de kb a kaszaboláson kivül nem sok értelme van, de mondjuk a bejátszásokat nem nézem benne 😃
norbli01: hogy jutott erről eszedbe a naruto játék ? 😆
noNameFPS: én nagyjából ismerem az animét, nővérem mesélt róla már jó pár dolgot még tervben van 😀
Ami legjobban rám illik... Yui és Mio 😆 könnyű megijeszteni, néha visszahúzódó vagyok, könnyű elterelni a figyelmemet, és béna vagyok 😜 de néha átlátom a helyzeteket (erre alapozva vagyok okos + a tanulás sem nehéz csak lusta az ember 😜)
xoki: jó is hogy nézem a képet le akartam tölteni 1 naruto játékot 😃
NA szóval:
Yuitól hogy "könnyen ellehet vonni a figyelmemet" rész végig...
Ritsutól az utolsó bekezdés..
Azusatól a cute és a könnyen magányos leszek nem, a többi igen 😃
Tsumugitól az első bekezdés lényegében majdnem teljesen igaz
Mondjuk Mionál nem igaz rám semmi... Könnyen meglehet mondjuk ijeszteni engem is de ez attól függ hogy mivel, olyan dolgokkal mint őt engem nem...
Na és akkor ezek alapján fogalmam sincs melyik lenne rám jellemző leginkább 😃
(csak igy zárójelbe megjegyezném hogy a különböző jelzőket más tudja megmondani hogy igazak e rám 😃 )
noNameFPS: az is jó graf, csak annyi hogy kicsit fakóbb de az akkor nagyon is jónak számított, vagyis most is annak számít nálam..
Ezt nevezem én ellenségnek 😃
Most ezzel űzöm el az unalmamat 😆
norbli01: öm nem igazán azért raktam ki hátha valaki tudja ennek a lényegét, hogy egyáltalán véletlen vagy direkt igy ezért irták igy meg a számot 😆
noNameFPS: dat olvasni való, már ugy is unatkoztam 😃
Mindenesetre nem tűnik rossznak a "nem ártana megnézni ezt is minél előbb" listába raktam 😃
A képek alapján meg rohadt jó a grafja.
Egyébként nem tudom ki hogy van vele de ez a szemöldök látszik a hajon stilus nekem nem tetszik... Az meg még jobban idegesit ahol az egész szem körvonala látszik a hajon....😕
Na végére értem a Higurashi első évadjának. Végre ez már jobb volt a közepestől 😃
Nem azt mondom, hogy fú de kiemelkedően jó, de a közepestől bőven jobb. Nálam 6/10 vagy 7/10 még nem tudom. Bár sok a rejtély még a lezáratlan szál de még van 2. évad is és ha jól tudom 3. is van. Aki szeret ilyen drámai, nyomozós, thriller anime-t annak ajánlom, bár horror kategóriában is benne van, de szerintem nem volt annyira horrorisztikus. Igaz van pár véres jelenet, meg elég durva is pl. Spoiler!
Amikor le kell tépni a saját körmét, hogy bocsánatot nyerhessen
.
A történet mesélés meg kicsit érdekesen van megoldva, mert ilyen chapter-ekre van osztva, vagy Act-ra nem tudom minek nevezzem. Kb minden Act úgy 4-5 részes. Van úgy, hogy az egyik Act-ban meghalt az x-y, de a másikban benne van és más történik mert mindegyik Act egy bizonyos időszakot mutat be, és csak az a közös bennük, hogy Watanagashi éjszakáján meghal valaki. Sőt van olyan Act amit ugyan azt a történést dolgozza fel, de egy másik szereplő szemszögéből és így egy teljesen más story-t kapunk. Persze azt meg mennek itt a találgatások, hogy átok végez az emberekkel vagy gyilkos van -e a hátérben.
Olvastam, hogy a második évad már választ ad jó pár dologra, és a képek alapján nekem a grafikája mérföldekkel jobbnak tűnik, bár lehet ez kicsit túlzás volt. Szóval ha ennél jobb lesz történetileg is akkor nem hiszem, hogy unatkozni fogok. 😀
Nem tudom, hogy ki mennyire kapott kedvet hozzá ebből a kis kesze-kusza leírásból, de aki szereti az ilyesfajta anime-ket annak tetszeni fog, na meg persze bőven van itt Yandere is (kis lányok nagy baltával), összeesküvés elmélet, meg itt a vége felé voltak kicsit sci-fi-s elemek is, bár nem tudom, hogy ez lesz -e a második évadban is. Mondjuk úgy érzem, hogy ez az első évad csak ilyen felvezető, mert választ szinte semmire nem kapni minden csak "WTF" Választ csak a második évad ad majd a dolgokra. Elnézvén a harmadik évadot az már másról szól, meg mások a szereplők is, szóval gondolom a második vadban már lezárják a dolgokat (vagy nem) 😃
Végére, pár kép az animéről, hogy ne csak a puszta szöveg legyen:
noNameFPS: azt még nem olvastam de tervezem 😀
az Árulást azt kihagyom, köszönöm szépen az a legrosszabb része (szerintem) de a fekete lobogó is listán van (lusta vagyok kijátszani őket 😉)
sudosu: lehet hülyének néznének 😆 de ha ilyen motorom lenne nem érdekelne 😃
sudosu: jó ez a szám 😃 kicsit SRIV-es beütése van...
Toaru majutsu no Hirasawa Yui
Ez az: [LINK]
Ráadásul SSre is meg csinálták, unbelivable...
Én is szoktam de csak gépen 😃
Érdekes...
Úgyis szoktam kártyajátékokat játszani.
Hát persze hogy, ha egyáltalán van ilyen valakinek 😃
Mellesleg összegyűlni nehezen fogunk mert 3 különböző országba élünk 😕
Egyszer ha Otaku társaságunk összegyűlik, akkor játszunk ilyet jó 😃?
Ott is esik megállás nélkül? 😃
Ha már itthon esz a fene, akkor egy kis zene" - ez szépen rímel 😃
Erről a számról olyan kínai tradicionális zene feelinget érzek.
Ha már itthon esz a fene, akkor egy kis zene. Este lehet kis L4D2 ha gondoljátok.
Mio X Mikasa
Már rég írtam animékkel kapcsolatban szóval itt egy bejegyzés 😀
(le van töltve 6 már de még mindig csak újranézek párat ami régen láttam😃 )
Bár van néhány olyan nyakatekert mondat, aminek szerintem még angolul sincs értelme 😃.
lol
Na és melyik animét? 😀
Én a steins gate újranézést tervezem...
Nem 😃. Fölöslegesen nem akarok veszíteni 😆.
Meg már épp animézni terveztem
Nem jössz ellenem? 😀
(mondjuk nekem elég sok op kártya van már, meg mindegyiknek megvan az összes alapkártyája nagyjából...)
Ide már nem elég a Japán relaxációs zene... 2 percig ültem a gép előtt ültem tátott szájjal.
Kis energiabomba AMV éjszakára, egyik kedvencem...
Ez is nagyon jó kis AMV kár hogy csak 480P
Szerbiai újság, ha már raktam szlovákiait nem túl régen 😀
Sajnos a cikket nem találtam meg hozzá 😞 Egyébként ez ifjúsági magazin, szóval nem is nagyon hiszem hogy valami nagyon jó iromány lenne 😃
Pff, gondoltam játszok egyet erre rögtön valami full elite kártyás, fizetős marhát kapok ellenfélnek.... Ezért hagytam abba egyébként...
Ja de várjunk a szerver számit e ? Európain vagyok, de asszem azt akármikor lehet változtatni...(vagyis régió)
Jaaa a Battletag az nem név hanem egy ID 😆
Itt az enyém: 2548
Enyém xoki ahogy mindenhol próbáld te...
Egy kis BGM + DR. Pepper + Hearthstone tökéletes párosítás 😀
Amugy én nem rég untam rá, de nagyon sokat játszottam vele, bele lehet nagyon merülni...
Nem, de ha van belőle anime akkor megyek is letölteni 😆
Egy kis lazítás 😀, úgy érzem erre a játékra ráfogok függni.
A DMC az jó játék, kijátszottam mindegyik részét 😀. Animét láttátok belőle?
4 karakter történet van benne, de kb a kaszaboláson kivül nem sok értelme van, de mondjuk a bejátszásokat nem nézem benne 😃
norbli01: hogy jutott erről eszedbe a naruto játék ? 😆
Ami legjobban rám illik... Yui és Mio 😆 könnyű megijeszteni, néha visszahúzódó vagyok, könnyű elterelni a figyelmemet, és béna vagyok 😜 de néha átlátom a helyzeteket (erre alapozva vagyok okos + a tanulás sem nehéz csak lusta az ember 😜)
xoki: jó is hogy nézem a képet le akartam tölteni 1 naruto játékot 😃
NA szóval:
Yuitól hogy "könnyen ellehet vonni a figyelmemet" rész végig...
Ritsutól az utolsó bekezdés..
Azusatól a cute és a könnyen magányos leszek nem, a többi igen 😃
Tsumugitól az első bekezdés lényegében majdnem teljesen igaz
Mondjuk Mionál nem igaz rám semmi... Könnyen meglehet mondjuk ijeszteni engem is de ez attól függ hogy mivel, olyan dolgokkal mint őt engem nem...
Na és akkor ezek alapján fogalmam sincs melyik lenne rám jellemző leginkább 😃
(csak igy zárójelbe megjegyezném hogy a különböző jelzőket más tudja megmondani hogy igazak e rám 😃 )
noNameFPS: az is jó graf, csak annyi hogy kicsit fakóbb de az akkor nagyon is jónak számított, vagyis most is annak számít nálam..
Ezt nevezem én ellenségnek 😃
Most ezzel űzöm el az unalmamat 😆
Rám a következő jellemző: Mio és Mugi keveréke
Bár így utólag belegondolva kicsit Ritsu is 😃
Ilyesmi:
Itt van pár kép
Mondjuk ezek a képek nem HD-sak,HD-ban valamivel jobb azért 😃 Persze hozzátenném, hogy az első évad 2006-os anime.
noNameFPS: dat olvasni való, már ugy is unatkoztam 😃
Mindenesetre nem tűnik rossznak a "nem ártana megnézni ezt is minél előbb" listába raktam 😃
A képek alapján meg rohadt jó a grafja.
Egyébként nem tudom ki hogy van vele de ez a szemöldök látszik a hajon stilus nekem nem tetszik... Az meg még jobban idegesit ahol az egész szem körvonala látszik a hajon....😕
Nem azt mondom, hogy fú de kiemelkedően jó, de a közepestől bőven jobb. Nálam 6/10 vagy 7/10 még nem tudom. Bár sok a rejtély még a lezáratlan szál de még van 2. évad is és ha jól tudom 3. is van. Aki szeret ilyen drámai, nyomozós, thriller anime-t annak ajánlom, bár horror kategóriában is benne van, de szerintem nem volt annyira horrorisztikus. Igaz van pár véres jelenet, meg elég durva is pl. Spoiler!
A történet mesélés meg kicsit érdekesen van megoldva, mert ilyen chapter-ekre van osztva, vagy Act-ra nem tudom minek nevezzem. Kb minden Act úgy 4-5 részes. Van úgy, hogy az egyik Act-ban meghalt az x-y, de a másikban benne van és más történik mert mindegyik Act egy bizonyos időszakot mutat be, és csak az a közös bennük, hogy Watanagashi éjszakáján meghal valaki. Sőt van olyan Act amit ugyan azt a történést dolgozza fel, de egy másik szereplő szemszögéből és így egy teljesen más story-t kapunk. Persze azt meg mennek itt a találgatások, hogy átok végez az emberekkel vagy gyilkos van -e a hátérben.
Olvastam, hogy a második évad már választ ad jó pár dologra, és a képek alapján nekem a grafikája mérföldekkel jobbnak tűnik, bár lehet ez kicsit túlzás volt. Szóval ha ennél jobb lesz történetileg is akkor nem hiszem, hogy unatkozni fogok. 😀
Nem tudom, hogy ki mennyire kapott kedvet hozzá ebből a kis kesze-kusza leírásból, de aki szereti az ilyesfajta anime-ket annak tetszeni fog, na meg persze bőven van itt Yandere is (kis lányok nagy baltával), összeesküvés elmélet, meg itt a vége felé voltak kicsit sci-fi-s elemek is, bár nem tudom, hogy ez lesz -e a második évadban is. Mondjuk úgy érzem, hogy ez az első évad csak ilyen felvezető, mert választ szinte semmire nem kapni minden csak "WTF" Választ csak a második évad ad majd a dolgokra. Elnézvén a harmadik évadot az már másról szól, meg mások a szereplők is, szóval gondolom a második vadban már lezárják a dolgokat (vagy nem) 😃
Végére, pár kép az animéről, hogy ne csak a puszta szöveg legyen:
"K-ON!! (Season 2) Ending 2 No, Thank You the word "THANK" Is all 5 HTT Band Members Last Names"
Tainaka Ritsu
Hirasawa Yui
Akiyama MIo
Nakano Azusa
Kotobuki Tsumugi
Érdekes...
sudosu: mondjuk én nem néznélek annak 😆 és igen ahogy norbli01 is irta, ha ilyenem lenne nem érdekelne hogy mások meg annak néznek 😃
az Árulást azt kihagyom, köszönöm szépen az a legrosszabb része (szerintem) de a fekete lobogó is listán van (lusta vagyok kijátszani őket 😉)
sudosu: lehet hülyének néznének 😆 de ha ilyen motorom lenne nem érdekelne 😃
Kíváncsi vagyok hogy nézték őket az utcán ilyen ruhában 😃.
New York-ban járt a Babymetal.
Ha már Babymetal akkor kis zene 😀
Azért ha ezzel megjelennék motoros találkozón, furán néznének rám 😃