sudosu: Ha már ilyenekről beszélünk, mi a véleményed a One Piece-ről? 😃
személy szerint én csak a Dragon ball-t a One Piece-t nem szeretem... meg pár kisebb darabot is de az lényegtelen, veled ellentétben én a hosszúakat szeretem, de persze nekem is fontos a minőség 😃 az amiben nagyot csalódtam az az Unbreakable Machine-Doll mert jó csak siet... nagyon siet és időd nincs arra, hogy felfogd mi történik ráadásul vége sincs.... 😜
Mi volt az első animétek?
Már régebben volt kérdés, akkor még nem voltál köztünk 😀, szóval nekem a Sword Art Online volt a legelső normális. A Dragonball, Pokemon-t nem számolom be mert azok szemetek számomra.
xoki: no problem, azt hiszem értem... de amúgy azért nézi mert a játék keltette fel az érdeklődését az anime kapcsán 😃 ... na szóval, egyenlőre nem akarok rá erőltetni semmit, de majd lehet be ajánlok neki párat... én pl. az Inuyasha-t néztem elsőnek.. 😀 ebből adódóan egy kérdés (csak mert én nem tudom): Mi volt az első animétek?
sudosu: szóval nem csak én használom a facebookot főként ilyen animés oldalak miatt 😆
norbli01: mondjuk tényleg nem a narutot kellett volna elsőnek, viszont ha az megtetszett neki animébe akkor lehet hogy a többi is felkelti majd az érdeklődését 😃 Meg amúgy is a játék miatt nézi szóval, másra nem is nagyon lett volna esély mivel naruto játék van pc re ami jónak mondható animés verekedős játék...(kicsit érdekes lett a mondat sry 😃 )
De rég hallottam, jó ALI PROJECT számot 😀
sudosu: Ez a kép honnan van?
És... csak hogy legyen valami... megszerettettem az évfolyam társammal a Naruto-t 😜 vagyis csak mutattam a játékot és erre elkezdte nézni az animét 😃
sudosu: elkezdtem játszani a Stein;Gate-tel de ez így nagyon nehéz :/ de azért folytatom még 😀
xoki: Nem nagyon tudok mit hozzá fűzni... a legszimpatikusabb Ayana 😀
Na kinek ki a favorit az alábbi seiyuuk közül? 😃 Lehet hogy volt már ilyen kérdés de most találtam facebookon... (természetesen K-on! ról van szó elsősorban 😆 )
sudosu: Nem mondtam, hogy a Sci-Fi nem jön be csak most valahogy nincs hozzá kedvem, de valszeg' majd megnézem azt is. És köszi, most legalább van pár amit elkezdhetek 😃
(Hol lehet letölteni ezeket?? Gondolok én arra, hogy van valami web-hely ami csak ezzel foglalkozik? 😀😉
norbli01:
A Steins;Gate-el nincs semmi probléma, én már egyszer elolvastam Fansubbal az is tökéletes volt. Most nemrég megjelent hivatalos Angol változat is, annak nagyon picit nehezebb a nyelvezete de jó. Tervezem megvenni az extra tartalmak miatt 😀 kb 11k HUF
Ha meg a SCI-FI-s éra nem jön be akkor javaslom a G Senjou No Maou-t, ez is egy remek bár grafikailag nem olyan mint a S;G visual novel.
Vagy olvasd a leghíresebb VN-t a Fate/Stay-t.
Ha meg komédia kéne, de ahogy írtad nem... de azért azt is leírom Dracu Riot.
Ezekhez mind van angol sub és japán szinkron is. Megjegyezném sok Angolra fordított VN abszolút nem rendelkezik szinkronnal.
Egyébként ma megtudtam nézni a napi statisztikát a blogomon és nem Blog.hu a legtöbb hivatkozó hanem Index.hu... lehet hogy rosszul írja vagy lehet valahol Index.hu-ra rakták ki a posztom??? Aki olvas rendszeresen index-et írjon bátran 😃. Egyébként az index is indás mint a blog lehet azért.
Ja igen mai napra felejtős a L4D2, mert mostmár biztos hogy lan party lesz, meg kimegyünk helyi fesztiválra.
xoki&sudosu: ettől sem lettem okosabb 😆 még egyszer sem sikerült normális visual novelt leszednem.... tudtok ajánlani valami jót? 😃 szinte bármi lehet benne csak ne legyen az egész ilyen... komédia? asszem azt a szót kerestem 😜 na jó éjt!
sudosu: Na jó hogy kiraktad azt a képet yuiról épp azon gondolkoztam hogy elkezdem megint elölről 😆 Nem akarok újba belekezdeni mert akkor hajnalig nézném...
Ééés tényleg első találat 😆
Előbb utóbb biztos lesznek sokan akik olvasni fogják. Mondjuk én az animével kapcsolatosakat mind elolvastam 😃 Szóval abból csak irjál jó sokat 😆
Én meg igazából magam szórakoztatására írom a blogot, ha nem olvasnák akkor is írnám 😀.
Persze nagyon örülök neki hogy ilyen hirtelen rohamosan megnőtt a látogatottságom, szóval ebből adódóan növelni fogom a színvonalát a blogomnak 😀.
Egyébként miért ilyen meglepő? 😃
Jól van mondjuk az előzőeknél alig 40 van átlagosan csak 😲 ahhoz képest sok, mondjuk én ezért nem kezdem el rendesen blogozni mert alig nézték akkor meg minek irkáljak(kb 1 hónapig csináltam még jó régen 😆 )
Igazából nem tudom megfejteni hogy melyik közösségi platformról jött a legtöbb. Eddig mindig csak Facebook, Twitter és ha olyan itt volt megosztva és nem ez az első amit megoszottam itt 😃.
Aha, már rájöttem: Blog.hu-n keressettek rá arra a kulcsszóra hogy ecchi, első találat a posztom... És folyamatosan nő, ezt nem hiszem el 😆
sudosu: én is megnéztem 😆 valószínű amit xoki írt 😀 akkor az az elején furulya? 😃 nekem úgy tűnik hegedű is van benne... vagy csak sokat hallgattam Lindsey-t 😃 apropó:
Ma, mint mindennap, megnéztem a blogomat, bejelentkeztem adminba erre tátva maradt a szám, mondom ez miez? 😀 Remélem nem csak 1 bug ami az alábbi képeken vannak:
ui.: Azért vannak kitakarva a előző posztok, mert azok még vázlatok
norbli01:
Van benne furulya, bass g, dob, harmónika. Kb ennyit ismertem fel.
Milyen hangszerektől önt el titeket kellemes érzés?
hmm háát a zenék 50% nál nem ismerem fel, hogy melyik ez a hangszer 😆 (mármint hogy mi adja ki azt a hangot)
Szóval a válaszom ez lesz:
Legtöbb esetben az elektromos gitár (tehát az a kettő amin a k-on ban játszik yui és azusa)
Néhány esetben a szintetizátor...
A többit meg nem tudom mi adja ki, de lényegében a legtöbb esetben gitárról van szó esetleg holnap majd linkelek be bár ilyen számot és valaki kielemezi nekem a hangszert a hang alapján 😆
Vagyis eszembe jutott egy bár szerintem ez gitár... De hogy milyen azt nem tudom 😆
kb 10 másodperctől az a rockos hang nem a háttér hang...
Én animézés helyett County zenét hallgatok, olyan jó érzésem van amikor ilyen számokat hallgatok, ellazítanak. Ebből adódóan igaz már késő van de holnapra egy kérdés 😀:
Nekem ezektől:
- Basszus gitár
- Zongora
- Skót duda
- Shamisen
- Szaxofon
- Akusztikus gitár
- Szintetizátor
Kicsit off, de kíváncsi vagyok nálatok mik ezek a instrumentek.
Lehet csak én imádom ennyire a zenéket 😀.
Mostantól bármikor mehetünk, csak írjatok 😃, noNameFPS-re már ráírtam de minek 😆? Gondoltam megérdeklődöm nálad mi az este, ahogy látom az van már mert dotázol 😜.
sudosu: lassítsa a gépet 😆 (jó van igazából nem, de nem szeretem ha sok a futó program...)
Ja és igen ha akartok játszani majd irtok steamen...
noNameFPS: azt irta sudosu hogy estefele lehet egy kis l4d ha gondoljátok, szóval időpontot beszéljétek meg, vagy valami ha már dotázni akarsz 😃 Nekem teljesen mindegy mikor...
Fáj sztímen lenni Xoki 😀? Nekem mindegy ma ráérek, lehet a hétvégém is szabad lesz ha szombaton is ilyen fantasztikus idő lesz, akkor nem megyek fesztiválra 😃
Na mind1 aki akar jönni majd ír Steam-en én megyek kicsit lazítani 😀
személy szerint én csak a Dragon ball-t a One Piece-t nem szeretem... meg pár kisebb darabot is de az lényegtelen, veled ellentétben én a hosszúakat szeretem, de persze nekem is fontos a minőség 😃 az amiben nagyot csalódtam az az Unbreakable Machine-Doll mert jó csak siet... nagyon siet és időd nincs arra, hogy felfogd mi történik ráadásul vége sincs.... 😜
Nekem hányingerem van a legtöbb nagyon populáris hosszú animétől. A hossza a minőségére megy mind grafikailag, történetileg.
xoki: a Yu yu Hakuso-t nagyon bírtam majdnem végig néztem...
Valaki tudja hogy ez mi akar lenni? 😆
Már régebben volt kérdés, akkor még nem voltál köztünk 😀, szóval nekem a Sword Art Online volt a legelső normális. A Dragonball, Pokemon-t nem számolom be mert azok szemetek számomra.
Mi volt az első animétek?
norbli01: mondjuk tényleg nem a narutot kellett volna elsőnek, viszont ha az megtetszett neki animébe akkor lehet hogy a többi is felkelti majd az érdeklődését 😃 Meg amúgy is a játék miatt nézi szóval, másra nem is nagyon lett volna esély mivel naruto játék van pc re ami jónak mondható animés verekedős játék...(kicsit érdekes lett a mondat sry 😃 )
Pont a natúrót hát kezdhetett volna jobbal is 😆.
sudosu: Ez a kép honnan van?
És... csak hogy legyen valami... megszerettettem az évfolyam társammal a Naruto-t 😜 vagyis csak mutattam a játékot és erre elkezdte nézni az animét 😃
Éji zene kimaradt tegnap, szóval van itt néhány:
Jormungand New Order OP
Jormungand OP
ALI PROJECT - Seishoujo Ryouiki
xoki: Nem nagyon tudok mit hozzá fűzni... a legszimpatikusabb Ayana 😀
Dat kép.
Na kinek ki a favorit az alábbi seiyuuk közül? 😃 Lehet hogy volt már ilyen kérdés de most találtam facebookon... (természetesen K-on! ról van szó elsősorban 😆 )
Ja természetesen nálam Ayana 😀
nyaa.se-n egyébként fenn van mindegyik amit írtam.
(Hol lehet letölteni ezeket?? Gondolok én arra, hogy van valami web-hely ami csak ezzel foglalkozik? 😀😉
A Steins;Gate-el nincs semmi probléma, én már egyszer elolvastam Fansubbal az is tökéletes volt. Most nemrég megjelent hivatalos Angol változat is, annak nagyon picit nehezebb a nyelvezete de jó. Tervezem megvenni az extra tartalmak miatt 😀 kb 11k HUF
Ha meg a SCI-FI-s éra nem jön be akkor javaslom a G Senjou No Maou-t, ez is egy remek bár grafikailag nem olyan mint a S;G visual novel.
Vagy olvasd a leghíresebb VN-t a Fate/Stay-t.
Ha meg komédia kéne, de ahogy írtad nem... de azért azt is leírom Dracu Riot.
Ezekhez mind van angol sub és japán szinkron is. Megjegyezném sok Angolra fordított VN abszolút nem rendelkezik szinkronnal.
Egyébként ma megtudtam nézni a napi statisztikát a blogomon és nem Blog.hu a legtöbb hivatkozó hanem Index.hu... lehet hogy rosszul írja vagy lehet valahol Index.hu-ra rakták ki a posztom??? Aki olvas rendszeresen index-et írjon bátran 😃. Egyébként az index is indás mint a blog lehet azért.
Ja igen mai napra felejtős a L4D2, mert mostmár biztos hogy lan party lesz, meg kimegyünk helyi fesztiválra.
norbli01: steins;gate visual novel
Egyik azt mondja "fun things are fun" a másik meg "bad things are bad" 😃
Ki van takarva, mert előtte elég nagy spoilert lőnnék el 😃
Attack on Titan OP1 😃
sudosu: ez az interjú az első találat az anime szóra 😃
May'n indonéziában járt gondolom lefordítom az interjút.
[LINK]
Előbb utóbb biztos lesznek sokan akik olvasni fogják. Mondjuk én az animével kapcsolatosakat mind elolvastam 😃 Szóval abból csak irjál jó sokat 😆
Persze nagyon örülök neki hogy ilyen hirtelen rohamosan megnőtt a látogatottságom, szóval ebből adódóan növelni fogom a színvonalát a blogomnak 😀.
Jól van mondjuk az előzőeknél alig 40 van átlagosan csak 😲 ahhoz képest sok, mondjuk én ezért nem kezdem el rendesen blogozni mert alig nézték akkor meg minek irkáljak(kb 1 hónapig csináltam még jó régen 😆 )
Igazából nem tudom megfejteni hogy melyik közösségi platformról jött a legtöbb. Eddig mindig csak Facebook, Twitter és ha olyan itt volt megosztva és nem ez az első amit megoszottam itt 😃.
Aha, már rájöttem: Blog.hu-n keressettek rá arra a kulcsszóra hogy ecchi, első találat a posztom... És folyamatosan nő, ezt nem hiszem el 😆
vélemény? 😀
ui.: Azért vannak kitakarva a előző posztok, mert azok még vázlatok
norbli01:
Van benne furulya, bass g, dob, harmónika. Kb ennyit ismertem fel.
viszont nem tudom.. ebben a számban mik vannak benne?
nagy kedvencem 😃
-Gitár
-Dob
-Zongora
-Hegedű
pl.
[LINK]
Nem a legjobb minőség, de megteszi 😃 Most, hogy így felhoztad a témát egy csomó zenét beraktam a torrentba letöltésre 😃
hmm háát a zenék 50% nál nem ismerem fel, hogy melyik ez a hangszer 😆 (mármint hogy mi adja ki azt a hangot)
Szóval a válaszom ez lesz:
Legtöbb esetben az elektromos gitár (tehát az a kettő amin a k-on ban játszik yui és azusa)
Néhány esetben a szintetizátor...
A többit meg nem tudom mi adja ki, de lényegében a legtöbb esetben gitárról van szó esetleg holnap majd linkelek be bár ilyen számot és valaki kielemezi nekem a hangszert a hang alapján 😆
Vagyis eszembe jutott egy bár szerintem ez gitár... De hogy milyen azt nem tudom 😆
kb 10 másodperctől az a rockos hang nem a háttér hang...
-Szaxofon
-Zongora
-Dob
-Gitár(szintén basszus/akusztikus)
-Hegedű
Ezek volnának 😀
Nekem ezektől:
- Basszus gitár
- Zongora
- Skót duda
- Shamisen
- Szaxofon
- Akusztikus gitár
- Szintetizátor
Kicsit off, de kíváncsi vagyok nálatok mik ezek a instrumentek.
Lehet csak én imádom ennyire a zenéket 😀.
Finish Him! 😃
Xoki vs SudoSu
Utolsó mindent eldöntő match 😃. Már fáradt voltam
Kis éji zene, hogy mára se maradjon ki:
Ma kicsit komolyabb Instrumentál zenék vizére utazunk 😀.
Steins;Gate PC Visual Novel Menu BGM
Fate/Stay Night Soundtrack
Girls Und Panzer Soudntrack
Csak gondoltam irok ide hogy ne várjon senki feleslegesen.
Ja és igen ha akartok játszani majd irtok steamen...
noNameFPS: azt irta sudosu hogy estefele lehet egy kis l4d ha gondoljátok, szóval időpontot beszéljétek meg, vagy valami ha már dotázni akarsz 😃 Nekem teljesen mindegy mikor...
Na mind1 aki akar jönni majd ír Steam-en én megyek kicsit lazítani 😀