Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
sudosu: Ha már ilyenekről beszélünk, mi a véleményed a One Piece-ről? 😃
személy szerint én csak a Dragon ball-t a One Piece-t nem szeretem... meg pár kisebb darabot is de az lényegtelen, veled ellentétben én a hosszúakat szeretem, de persze nekem is fontos a minőség 😃 az amiben nagyot csalódtam az az Unbreakable Machine-Doll mert jó csak siet... nagyon siet és időd nincs arra, hogy felfogd mi történik ráadásul vége sincs.... 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Nekem hányingerem van a legtöbb nagyon populáris hosszú animétől. A hossza a minőségére megy mind grafikailag, történetileg.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: a Pokémon szemét neked? 😲 nem vagy ember 😉 😃
xoki: a Yu yu Hakuso-t nagyon bírtam majdnem végig néztem...
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Nekem a Yu yu hakusho meg a Bleach (mivel egymás után volt a tv be ezért irok kettőt 😃 )

Valaki tudja hogy ez mi akar lenni? 😆
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1505102_840014742693865_7094410467852031983_n.jpg
0
0
0
0
sudosu avatar
Mi volt az első animétek?
Már régebben volt kérdés, akkor még nem voltál köztünk 😀, szóval nekem a Sword Art Online volt a legelső normális. A Dragonball, Pokemon-t nem számolom be mert azok szemetek számomra.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: no problem, azt hiszem értem... de amúgy azért nézi mert a játék keltette fel az érdeklődését az anime kapcsán 😃 ... na szóval, egyenlőre nem akarok rá erőltetni semmit, de majd lehet be ajánlok neki párat... én pl. az Inuyasha-t néztem elsőnek.. 😀 ebből adódóan egy kérdés (csak mert én nem tudom):
Mi volt az első animétek?
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: szóval nem csak én használom a facebookot főként ilyen animés oldalak miatt 😆

norbli01: mondjuk tényleg nem a narutot kellett volna elsőnek, viszont ha az megtetszett neki animébe akkor lehet hogy a többi is felkelti majd az érdeklődését 😃 Meg amúgy is a játék miatt nézi szóval, másra nem is nagyon lett volna esély mivel naruto játék van pc re ami jónak mondható animés verekedős játék...(kicsit érdekes lett a mondat sry 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: nekem tetszik, de visszanézve (főleg a szinkron miatt) nagyon gagyi 😆 nem nézhetetlen, de rossz... szerencsére a shippuuden 1000x jobb 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:[LINK]
Pont a natúrót hát kezdhetett volna jobbal is 😆.
0
0
0
0
norbli01 avatar
De rég hallottam, jó ALI PROJECT számot 😀
sudosu: Ez a kép honnan van?
És... csak hogy legyen valami... megszerettettem az évfolyam társammal a Naruto-t 😜 vagyis csak mutattam a játékot és erre elkezdte nézni az animét 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Nyan! 😀
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10297586_566282976820312_2570048818964524425_n.jpg

Éji zene kimaradt tegnap, szóval van itt néhány:

Jormungand New Order OP

Jormungand OP

ALI PROJECT - Seishoujo Ryouiki
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: elkezdtem játszani a Stein;Gate-tel de ez így nagyon nehéz :/ de azért folytatom még 😀
xoki: Nem nagyon tudok mit hozzá fűzni... a legszimpatikusabb Ayana 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Egyértelmű hogy Hikasa Yoko. Bár Kotobuki Minako is jó 😀.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10355375_681541131893156_8999210672594160153_n.jpg

Dat kép.
0
0
0
0
xoki avatar
Nohát milyen téma van itt 😆

Na kinek ki a favorit az alábbi seiyuuk közül? 😃 Lehet hogy volt már ilyen kérdés de most találtam facebookon... (természetesen K-on! ról van szó elsősorban 😆 )

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10338252_761260257239852_4620790718857750399_n.jpg

Ja természetesen nálam Ayana 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
ó, thx 😃 😆 azok is megteszik 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
erogegames.com 😆 (viccen kívűl bár itt csak Eroge Novel-ek vannak)
nyaa.se-n egyébként fenn van mindegyik amit írtam.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Nem mondtam, hogy a Sci-Fi nem jön be csak most valahogy nincs hozzá kedvem, de valszeg' majd megnézem azt is. És köszi, most legalább van pár amit elkezdhetek 😃
(Hol lehet letölteni ezeket?? Gondolok én arra, hogy van valami web-hely ami csak ezzel foglalkozik? 😀😉
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
A Steins;Gate-el nincs semmi probléma, én már egyszer elolvastam Fansubbal az is tökéletes volt. Most nemrég megjelent hivatalos Angol változat is, annak nagyon picit nehezebb a nyelvezete de jó. Tervezem megvenni az extra tartalmak miatt 😀 kb 11k HUF
Ha meg a SCI-FI-s éra nem jön be akkor javaslom a G Senjou No Maou-t, ez is egy remek bár grafikailag nem olyan mint a S;G visual novel.
Vagy olvasd a leghíresebb VN-t a Fate/Stay-t.
Ha meg komédia kéne, de ahogy írtad nem... de azért azt is leírom Dracu Riot.

Ezekhez mind van angol sub és japán szinkron is. Megjegyezném sok Angolra fordított VN abszolút nem rendelkezik szinkronnal.

Egyébként ma megtudtam nézni a napi statisztikát a blogomon és nem Blog.hu a legtöbb hivatkozó hanem Index.hu... lehet hogy rosszul írja vagy lehet valahol Index.hu-ra rakták ki a posztom??? Aki olvas rendszeresen index-et írjon bátran 😃. Egyébként az index is indás mint a blog lehet azért.

Ja igen mai napra felejtős a L4D2, mert mostmár biztos hogy lan party lesz, meg kimegyünk helyi fesztiválra.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki&sudosu: ettől sem lettem okosabb 😆 még egyszer sem sikerült normális visual novelt leszednem.... tudtok ajánlani valami jót? 😃 szinte bármi lehet benne csak ne legyen az egész ilyen... komédia? asszem azt a szót kerestem 😜 na jó éjt!
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: használj frapsot...
0
0
0
0
sudosu avatar
Steins;Gate Visual Novel, csak back logról tudtam képet csinálni mert szutyok screenshotoló program.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: Na jó hogy kiraktad azt a képet yuiról épp azon gondolkoztam hogy elkezdem megint elölről 😆 Nem akarok újba belekezdeni mert akkor hajnalig nézném...

norbli01: steins;gate visual novel
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu:Ez mi?? mármint az a párbeszédes izé...?
0
0
0
0
sudosu avatar
Ejnye mayushii nem szabad elmondani az ajándék árát! 😀
https://kepfeltoltes.hu/140516/8543979602014-05-16_00001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyik azt mondja "fun things are fun" a másik meg "bad things are bad" 😃

https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1390/43/1390431862314.jpghttps://kepfeltoltes.hu/140516/1807835642014-05-16_00002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ki van takarva, mert előtte elég nagy spoilert lőnnék el 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ezt nem régiben találtam 😃

Attack on Titan OP1 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem is oké akármikor, steamen fenn vagyok szóval majd szól valaki 😃

sudosu: ez az interjú az első találat az anime szóra 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Na mind1 ha mindenki ráér csak írjatok steam-en 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem is 8 igazából 😃.
May'n indonéziában járt gondolom lefordítom az interjút.
[LINK]
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Felőlem most is mehetünk ha mindenkinek jó.
0
0
0
0
norbli01 avatar
amm... kérdés: a hétvégén fogunk L4D-ezni?? 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Ééés tényleg első találat 😆
Előbb utóbb biztos lesznek sokan akik olvasni fogják. Mondjuk én az animével kapcsolatosakat mind elolvastam 😃 Szóval abból csak irjál jó sokat 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Én meg igazából magam szórakoztatására írom a blogot, ha nem olvasnák akkor is írnám 😀.
Persze nagyon örülök neki hogy ilyen hirtelen rohamosan megnőtt a látogatottságom, szóval ebből adódóan növelni fogom a színvonalát a blogomnak 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Egyébként miért ilyen meglepő? 😃
Jól van mondjuk az előzőeknél alig 40 van átlagosan csak 😲 ahhoz képest sok, mondjuk én ezért nem kezdem el rendesen blogozni mert alig nézték akkor meg minek irkáljak(kb 1 hónapig csináltam még jó régen 😆 )
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja szerintem az furulya.

Igazából nem tudom megfejteni hogy melyik közösségi platformról jött a legtöbb. Eddig mindig csak Facebook, Twitter és ha olyan itt volt megosztva és nem ez az első amit megoszottam itt 😃.

Aha, már rájöttem: Blog.hu-n keressettek rá arra a kulcsszóra hogy ecchi, első találat a posztom... És folyamatosan nő, ezt nem hiszem el 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: én is megnéztem 😆 valószínű amit xoki írt 😀 akkor az az elején furulya? 😃 nekem úgy tűnik hegedű is van benne... vagy csak sokat hallgattam Lindsey-t 😃 apropó:

vélemény? 😀
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: lehet hogy azért ilyen sok, mert belinkelted ide is az ecchi irományod 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Ma, mint mindennap, megnéztem a blogomat, bejelentkeztem adminba erre tátva maradt a szám, mondom ez miez? 😀 Remélem nem csak 1 bug ami az alábbi képeken vannak:

https://kepfeltoltes.hu/140516/490263243Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/140516/1205674904Snap2_www.kepfeltoltes.hu_.png

ui.: Azért vannak kitakarva a előző posztok, mert azok még vázlatok

norbli01:
Van benne furulya, bass g, dob, harmónika. Kb ennyit ismertem fel.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: eltaláltad 😉
viszont nem tudom.. ebben a számban mik vannak benne?

nagy kedvencem 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Milyen hangszerektől önt el titeket kellemes érzés?
-Gitár
-Dob
-Zongora
-Hegedű

pl.
[LINK]

Nem a legjobb minőség, de megteszi 😃 Most, hogy így felhoztad a témát egy csomó zenét beraktam a torrentba letöltésre 😃
0
0
0
0
xoki avatar

hmm háát a zenék 50% nál nem ismerem fel, hogy melyik ez a hangszer 😆 (mármint hogy mi adja ki azt a hangot)

Szóval a válaszom ez lesz:
Legtöbb esetben az elektromos gitár (tehát az a kettő amin a k-on ban játszik yui és azusa)
Néhány esetben a szintetizátor...
A többit meg nem tudom mi adja ki, de lényegében a legtöbb esetben gitárról van szó esetleg holnap majd linkelek be bár ilyen számot és valaki kielemezi nekem a hangszert a hang alapján 😆

Vagyis eszembe jutott egy bár szerintem ez gitár... De hogy milyen azt nem tudom 😆

kb 10 másodperctől az a rockos hang nem a háttér hang...
0
0
0
0
sudosu avatar
Ez alapján norbli01 te is szereted a Jazz, Country műfajokat 😀.
0
0
0
0
norbli01 avatar
-Szaxofon
-Zongora
-Dob
-Gitár(szintén basszus/akusztikus)
-Hegedű
Ezek volnának 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Én animézés helyett County zenét hallgatok, olyan jó érzésem van amikor ilyen számokat hallgatok, ellazítanak. Ebből adódóan igaz már késő van de holnapra egy kérdés 😀:

Nekem ezektől:
- Basszus gitár
- Zongora
- Skót duda
- Shamisen
- Szaxofon
- Akusztikus gitár
- Szintetizátor

Kicsit off, de kíváncsi vagyok nálatok mik ezek a instrumentek.
Lehet csak én imádom ennyire a zenéket 😀.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Á, de rég is láttam már a Girls Und Panzer-t.. de jó volt 😀 hogyan szedtetek össze ennyi pontot? 😆 na mind1 😃 köszi a zenét erre fogok el aludni 😜 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Egyébként én már írtam mindenkinek Steam-en 😀.
Finish Him! 😃
Xoki vs SudoSu
https://kepfeltoltes.hu/140515/screenshot036_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttps://kepfeltoltes.hu/140515/screenshot035_www.kepfeltoltes.hu_.png
Utolsó mindent eldöntő match 😃. Már fáradt voltam

Kis éji zene, hogy mára se maradjon ki:

Ma kicsit komolyabb Instrumentál zenék vizére utazunk 😀.

Steins;Gate PC Visual Novel Menu BGM

Fate/Stay Night Soundtrack

Girls Und Panzer Soudntrack
0
0
0
0
xoki avatar
Akkor részemről a l4d2 elnapolva máskorra...
Csak gondoltam irok ide hogy ne várjon senki feleslegesen.
0
0
0
0
sudosu avatar
Mostantól bármikor mehetünk, csak írjatok 😃, noNameFPS-re már ráírtam de minek 😆? Gondoltam megérdeklődöm nálad mi az este, ahogy látom az van már mert dotázol 😜.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: lassítsa a gépet 😆 (jó van igazából nem, de nem szeretem ha sok a futó program...)
Ja és igen ha akartok játszani majd irtok steamen...

noNameFPS: azt irta sudosu hogy estefele lehet egy kis l4d ha gondoljátok, szóval időpontot beszéljétek meg, vagy valami ha már dotázni akarsz 😃 Nekem teljesen mindegy mikor...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ja, hogy akartok L4D-ezni? 😃 Akkor mennyünk most mert estére dotát terveztem be 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Fáj sztímen lenni Xoki 😀? Nekem mindegy ma ráérek, lehet a hétvégém is szabad lesz ha szombaton is ilyen fantasztikus idő lesz, akkor nem megyek fesztiválra 😃
Na mind1 aki akar jönni majd ír Steam-en én megyek kicsit lazítani 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció