Nekem FX 6300 van GTX 670 mellett és a legigényesebb játékok alatt is max 60%-on fut, böven elég a VGA-hoz meg a játékokhoz is, szal ha 200euroval drágább i7-es lenne hejette akkor se lenne több fps-em
gatya123: 1 játék alatt átfogó vélemény formált a 2 cpu-ról? Elég nagy hülyeség. 10db-nál már lehetne valamit mondani. Pont a Bf3-nak mindegy, hogy milyen cpu van alatta (persze értelmes keretek között). Más játékoknál lett volna különbség. 😉
Roleey98 írta:
TaylorXIII: Kösz mindent, majd megnézem! 😃
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Bocs nem jelezte, hogy írtak a topikban😃 Ha megvan a szériaszám már csak be kell oda írni értelemszerűen. [url]http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=1[/url] Mivel nem tudom mi a szériaszám így én nem tudom megnézni, csakis te.
Semmi baj.Megvan!
Product:SCALEO LI 2608 /BU SCALEO LI 2608-7005/
Ezt írja.
na akkor menjél ide:[url]http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp?LNG=COM&LNID=&intlevel2=&intFehlercode=0&NavIDs=[/url]
írd be a serialod s kattints a continue gombra
itt pipáld be a show only supported operating systems-t
ezután nyisd le az os independent(BIOS, Firmware,etc)
válaszki az os independent(BIOS, Firmware,etc)-t
ezután átirányít egy másik oldalra
itt nyisd le a Flash BIOS-t és kattints a downloadra
lenn pipáld be I have read and agree to the terms and conditions.-t
menj a download software gombra
letöltött fájlt csomagold ki. S a benne lévő fájlt írd ki bootolható cdként(pl Neroval) S ha jól értettem indíts újra a gépet úgy, hogy cd benne van. Bár gondolom BIOSban át kell rakni, hogy CDről bootoljon.
pisti17 írta:
Azt szeretném megkérdezni hogy az amd fx 8150hez ez a hütő pászol-e? CoolerMaster Hyper TX3 EVO - RR-TX3E-22PK-R1 és megéri megvenni rá kösz előre is.
Jó lessz rá de ha megakarod nézni tuningban mit bír kajakra,akkor és raknék rá egy picikével erösebb hütőt!CM 212plus vagy hasonló...
Roleey98 írta:
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Bocs nem jelezte, hogy írtak a topikban😃 Ha megvan a szériaszám már csak be kell oda írni értelemszerűen. [url]http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=1[/url] Mivel nem tudom mi a szériaszám így én nem tudom megnézni, csakis te.
Semmi baj.Megvan!
Ezt írja.
De nincs meg! Elolvastad egyáltalán, hogy melyik sort másoltad ki???? Ott van alatta, hogy serial programban ami leolvassa. Azt másold ki ide vagy csináld meg magad vagy küldd el üzibe.
Sziasztok ehhez a procihoz AMF FX 8150 szerintetek gyári helyet érdemes venni egy jobbat mert egyik gyerek is írta fórumon hogy alapal 65 celsius körül volt a hőfok.Meg hogy ha vegyek akkor milyet ha lenne 10 alatt jó lenne és hogy corsair ramot akarok és hogy elfér-e ha a ram hűtőbordás vagy milyen.Kösz előre is.
Roleey98 írta:
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Semmi baj.Megvan!
Ezt írja.
Roleey98 írta:
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
pisti17 írta:
Help kéne még ujonc vok ilyen ügybe AMD FX 8150 Boxed egy ilyen proci mellé szerintetek gameleshez milyen vidi kártya kéne meg alaplap kösz előre is.
HD7990 Crossfire meg ASUS Crosshair V Formula. Egy dolgot kifelejtettél abból a kérdésből.
Több kártya mellé nem javasolt, főleg nem 7990 az már négy GPU.😆
pisti17 írta:
Help kéne még ujonc vok ilyen ügybe AMD FX 8150 Boxed egy ilyen proci mellé szerintetek gameleshez milyen vidi kártya kéne meg alaplap kösz előre is.
HD7990 Crossfire meg ASUS Crosshair V Formula. Egy dolgot kifelejtettél abból a kérdésből.
Nem tudom hol kéne megnézni😃 Ugye ez egy előre összerakott gép elvileg amiben van egy ECS G31T-M csak a Fujitsu Siemensnek gyártott G31T-M2 változata. Fujitsu oldalán lehet letöltögetni BIOS updatet meg mindenfélét csak tudni kéne, hogy mihez😃 Elméletileg core 2 duo E7500-at bírja a lap de csak BIOS updattel. ECS lapnál meg azt láttam, hogy Quad core is mehet bele. De anélkül, hogy tudná az ember, hogy pontosan melyik gépről van szó nehéz letölteni bármit is mert az alaplap beírása után semmi találat nincs. Csak legördülőkből lehet szemezgetni.
Dobozon vagy valahol gépházon keressél valami szériaszámot vagy nevet.
Ilyeneket kéne keresni:[LINK] Ott van 5 minta.
Sőt van egy progi ami leolvassa:[url]http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?Info=FTS&SoftwareGUID=32a83738-2e80-47e6-8bb7-7b58b29afedc[/url]
S itt lehet keresni a letölteni valókat a termékekhez.
[url]http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=1[/url]
Nekem az előző procim egy Amd 6000 2 magos volt , ami egy ati 3870-es vapor x -es kártyával nagyon szépen vitt mindent. Crysis 2-öt , F1 2011-et pl , nagyon jó kis páros volt . Szerintem még az Amd nem tudja 22nm-en gyártani a cpu-it addig sajnos le lesz maradva.
Szerintetek mikor lenne érdemes váltanom egy fx 8150-re? Csak mert már egy ideje tervbe van véve, csak ugye még sok játék nem használja ki, előbb meg nem akarok, mert az fx 4170 is bírni fogja még egy ideig.
Cooley írta:
humagyar: Ő is tudja milyen gyenge az a proci, mert volt 8120-a, és tényleg a legtöbb játék alatt csak 4 szálon dolgozik, és tényleg kutyafing. Viszont azért, hogy némelyest védjem a 8magosakat: [LINK] A DX11-es címekben már szépen dolgozik, és lazán felveszi a versenyt az Intellel! 😀 Bízom benne, hogy a közeljövőben minél több játék jön ki ilyen hardveres támogatással, ha már egyszer lassan 2013-at írunk...
de ha egyre jobb az új játékok alatt az fx 8000 akkor tulajdonképpen nem mondható gyengének, nem?😃
Fogalmazzunk úgy, hogy a magonkénti teljesítménye csapnivaló, de az összteljesítmény az árához képest kiváló. 😀
Cooley írta:
humagyar: Ő is tudja milyen gyenge az a proci, mert volt 8120-a, és tényleg a legtöbb játék alatt csak 4 szálon dolgozik, és tényleg kutyafing. Viszont azért, hogy némelyest védjem a 8magosakat: [LINK] A DX11-es címekben már szépen dolgozik, és lazán felveszi a versenyt az Intellel! 😀 Bízom benne, hogy a közeljövőben minél több játék jön ki ilyen hardveres támogatással, ha már egyszer lassan 2013-at írunk...
de ha egyre jobb az új játékok alatt az fx 8000 akkor tulajdonképpen nem mondható gyengének, nem?😃
Fogalmazzunk úgy, hogy a magonkénti teljesítménye csapnivaló, de az összteljesítmény az árához képest kiváló. 😀
Cooley írta:
sajnos m.o elég kevés %-ot fed le eladásokba a "drága" intel procik csak itt tűnnek drágának lexarják a gyártók megvesszük e kell kell nem nem nyugatabbra kicsit más a helyzet de ez már m.o hibája!!!!!
humagyar írta:
Inten erősebb, de én úgy néztem, hogy volt rá 40000Ft-om, ezért vettem az FX 4170-et, de ha most eladnám, akkor +20000Ft-ért már bebírom szerezni az FX 8150-et. Intel az nekem teljesen felesleges. Ha tudnék egy gépre 3 évente költeni 500000Ft-ot, akkor lenne Intel, mert akkor tényleg a legerősebbet venném, de most ugyanúgy kibírja a 8 magos, 4,1GHz-es bulldozer is addig, játék meg nem létezik, ami kifogna rajta. Igazából a mostani processzorom is lazán futtat ilyen GTA 4-et, meg Arma 2-t, BF3-at. A videókártya az más kérdés (HD7850), de igazából az nem is nagyon dolgozik, mert picike a monitorom 😊😆
Magyarán kutyafing az FX-4170, de neked elég, mert egykártyás rendszered van, abból sem a legerősebb.
Kutyafing? Mondj nekem egy olyan játékot, amit nem bír a gépem vinni maxon. Addig teljesen felesleges 8 magos proci, amíg sok új játék ki sem használja. Minek vennék akkor olyat? Megtehetném, de felesleges. Videókártyából is minek jobb? Ha majd nem lesz elég (pár év múlva), akkor veszek belőle még egyet. De addig minek?
Inten erősebb, de én úgy néztem, hogy volt rá 40000Ft-om, ezért vettem az FX 4170-et, de ha most eladnám, akkor +20000Ft-ért már bebírom szerezni az FX 8150-et. Intel az nekem teljesen felesleges. Ha tudnék egy gépre 3 évente költeni 500000Ft-ot, akkor lenne Intel, mert akkor tényleg a legerősebbet venném, de most ugyanúgy kibírja a 8 magos, 4,1GHz-es bulldozer is addig, játék meg nem létezik, ami kifogna rajta. Igazából a mostani processzorom is lazán futtat ilyen GTA 4-et, meg Arma 2-t, BF3-at. A videókártya az más kérdés (HD7850), de igazából az nem is nagyon dolgozik, mert picike a monitorom 😊😆
borcsokzsolt írta:
Ár és értékarányban messze veri az AMD az INTELT.
Az lehet de a mai villanyárak mellett a fogyasztás sem elhanyagolható szempont AMD ATI fogyasztásán ha sikerülne visszább venni nem lenne rossz mert az én HD 4870 esem is kajól rendesen napi 6 óra üzemelés mellett 1200ft fogyasztás nővekedést hozott az Nvidia után bár van teljesítménye is de bizony párom azóta mindég emlegeti minek vettem meg😆😂
Ez annyit jelent, hogy kb 72,6 fokon még nem nagyon károsodik a CPU hosszabb távú terhelés alatt. Szóval , bírja magasabb hőmérsékleten is, csak hosszabb távon károsodik .
TPD(hőtermelés) értéket megnézitek. mindegyik prockó más. intelek pl az enyém: 95W EGy Phenom II X4 965- é, ami elvileg nem is versenyképes mégcsak teljesítményben sem(pedig magasabb az órajele) 125W! az amd jobban melegszik. de kit? és hol? 😃 ha húzni akarod úgyis veszel hűtőt hozzá, ha nem akkor meg mindegy mennyire melegszik. mindegyik jó játszani, ha az adott alkalmazás támogatja a négy magot. Max 5-10 fps külömbség lesz, de ez még két azonos procinál is előfodul 😀 ez csak egy élemény, nem kell szidni semelyiket. nekem spec mindig is Intelem volt, teljesen meg vagyok elégedve, Ati kártya mellette és tökéletesen duruzsol.
Cooley megelőzött, hasonló a szemléletünk szerintem és én is kíváncsi lennék az ő általa feltett kérdésre 😃
Az egyetlen játék ahol az AMD gyorsabb. A Frostbite 2 köztudottan jobban fut AMD procik alatt és nem véletlenül... 😀
van már Fx6300? 😲 és mivel jobb mint az előző kettő?
AMD FX 6300 vagy a 8120?
És mi a véleményetek róla?
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Semmi baj.Megvan!
Ezt írja.
na akkor menjél ide:[url]http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp?LNG=COM&LNID=&intlevel2=&intFehlercode=0&NavIDs=[/url]
írd be a serialod s kattints a continue gombra
itt pipáld be a show only supported operating systems-t
ezután nyisd le az os independent(BIOS, Firmware,etc)
válaszki az os independent(BIOS, Firmware,etc)-t
ezután átirányít egy másik oldalra
itt nyisd le a Flash BIOS-t és kattints a downloadra
lenn pipáld be I have read and agree to the terms and conditions.-t
menj a download software gombra
letöltött fájlt csomagold ki. S a benne lévő fájlt írd ki bootolható cdként(pl Neroval) S ha jól értettem indíts újra a gépet úgy, hogy cd benne van. Bár gondolom BIOSban át kell rakni, hogy CDről bootoljon.
Azt szeretném megkérdezni hogy az amd fx 8150hez ez a hütő pászol-e? CoolerMaster Hyper TX3 EVO - RR-TX3E-22PK-R1 és megéri megvenni rá kösz előre is.
Jó lessz rá de ha megakarod nézni tuningban mit bír kajakra,akkor és raknék rá egy picikével erösebb hütőt!CM 212plus vagy hasonló...
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Semmi baj.Megvan!
Ezt írja.
De nincs meg! Elolvastad egyáltalán, hogy melyik sort másoltad ki???? Ott van alatta, hogy serial programban ami leolvassa. Azt másold ki ide vagy csináld meg magad vagy küldd el üzibe.
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Semmi baj.Megvan!
Ezt írja.
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Több kártya mellé nem javasolt, főleg nem 7990 az már négy GPU.😆
Megvan a széria szám.
Ezután? 😃
Dobozon vagy valahol gépházon keressél valami szériaszámot vagy nevet.
Ilyeneket kéne keresni:[LINK] Ott van 5 minta.
Sőt van egy progi ami leolvassa:[url]http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?Info=FTS&SoftwareGUID=32a83738-2e80-47e6-8bb7-7b58b29afedc[/url]
S itt lehet keresni a letölteni valókat a termékekhez.
[url]http://support.ts.fujitsu.com/download/index.asp?lng=COM&Level1=&LNID=1[/url]
Milyen 2 magos Intel processzorok férnek ebbe az alaplapba:
Fujitsu Siemens G31T-M2.
Ha lehet árral!
Válaszokat előre köszönöm!
több infó kéne. Pl hogy mi a gép neve. SCALEO elvileg de van 100 féle😃
Fujitsu Siemens G31T-M2.
Ha lehet árral!
Válaszokat előre köszönöm!
ASROCK ALIVE NF6P VSTA
éértem😃
[LINK]
Másik asszem i.p.o.n. os cikk szerint az Intel és az Nvidea is így szerepelt, szóval az egész pc piac gyengélkedik
Magyarán kutyafing az FX-4170, de neked elég, mert egykártyás rendszered van, abból sem a legerősebb.
Kutyafing? Mondj nekem egy olyan játékot, amit nem bír a gépem vinni maxon. Addig teljesen felesleges 8 magos proci, amíg sok új játék ki sem használja. Minek vennék akkor olyat? Megtehetném, de felesleges. Videókártyából is minek jobb? Ha majd nem lesz elég (pár év múlva), akkor veszek belőle még egyet. De addig minek?
Ár és értékarányban messze veri az AMD az INTELT.
http://ark.intel...._70-GHz%29
Ez annyit jelent, hogy kb 72,6 fokon még nem nagyon károsodik a CPU hosszabb távú terhelés alatt. Szóval , bírja magasabb hőmérsékleten is, csak hosszabb távon károsodik .
[url]http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium-II/Intel-Pentium%20II%20450%20-%2080523PY450512PE%20SECC2%20(BX80523U450512E).html[/url]
Maximum operating temperature: 90°C (Intel Pentium II 450 - 80523PY450512PE SECC2)
de az intel bírja 72.6C ig is amd csak 61!
Ezt honnan szeded? Forrást linkelnél?
Cooley megelőzött, hasonló a szemléletünk szerintem és én is kíváncsi lennék az ő általa feltett kérdésre 😃