Igen, elég válogatós vagyok... Bár nálam tényleg nem a kinézet számít, hanem ha megszólal az adott valaki akkor ne égjen a pofám nyilvánosán, szóval legalább annyira legyen inteligens mint én. 😀. Szóval a belső értékek nagyobb prioritást élveznek nálam.
Mi az gyerekek vagytok 😀? Csak általános iskolába nincs tanítás Magyaroszágon e napon. Legalábbis nekem így volt. Tudom ingyen volt a strand ha még nem voltál 14 , de régen voltam már 14 😆.
Gyereknapra csak annyit kérnék hogy legyen több like 😆.
xoki: Az addig oké de én azt sem látom rendesen, hogy mit lövök 😆 + az egér is rossz helyen van, majd beforgatom az asztalt akkor talán jó lesz.... valamit még akartam de azt is elfelejtettem... na, holnap kinek lesz tanítás? 😃
Olyan 7-8 felé lesz nekem jó majd egyébként...(inkább 8 lesz valószínű)
Szóval remélem mindenkinek oké ez az időpont.
Na még noNameFPS válasza kéne de úgy látszik tegnap óta elveszett vagy mi? 😃
norbli01: én nem célzok jobban nálad attól függetlenül hogy közel van a monitor, sose szoktam fps t játszani 😃
persze 😃 😆 csak hülyén nézek ki a profilképemen de szerintem amúgy is váltom... nevem: Lieszkofszki Norbert (és nem kitalált, tényleg ez 😆😉 de a like-olók között biztos ott vagyok 😀
Mit tom én hogy nő e vagy nem naaa csak kicsit olyan mintha az lenne, lényegtelen, az utolsó aki behamizza a végén a nőt 😃 (vagy az se nő? 😆 ) Az a nagypofájú 😆
xoki: ezek az első képek a titánokról, még nem nagyon akarták felfedni őket, másrészt a "főbb" titánok 10X jobban vannak kidolgozva, és + van arcuk 😃 ja meg nincs nemi szervük de ezt majd mondják 😀 és a 2. opening egy nagy szemétség... majd olvasd mit énekelnek benne... és figyeld mi történik 😜 😆
Na nem volt rossz, harc az epic, remélhetőleg ilyen lesz mindegyik részbe... Szóval minden oké volt vele kivéve:
Ezt nevezem én titán kidolgozottságnak 😃
Mondjuk valószinű hogy ilyen kell hogy legyen de: miért nincs arca... meg miért pucér?! (nem tudnak nagy ruhát varrni 😃 ) Csak a főbb titán szereplők vannak kidolgozva? :S Spoiler!
Mindent "nkór"-ról szedek le 😃
Amúgy meg HD ba szedtem le csak nem full Hd ba, az túl nagy 😃
Olyan a grafikája mint valami, nme is tudom... kicsit szoknom kell szóval megyek is megnézem az első részt 😃
Tudom hogy őrült vagyok, de ez nem azt jelenti hogy hülye is vagyok.
xoki: Hát a HTT ből Yui a kedvenc.
Nekem azunyan a kedvenc még mindig szóval ahogy mindenhol irják ilyenkor: flat is justice... 😃
noNameFPS: Viszont a második kedvenc Yui nem? 😃 Vagy is l4d be azzal akartál játszani 😃
😆
Wtf?!
Tessék 😆
Gyereknapra csak annyit kérnék hogy legyen több like 😆.
8 óra fele játszhatunk.
norbli01: Nálunk ugyan úgy lesz tanítás mint mindig, nem szokott ilyesmi lenni az iskolában.
noNameFPS nélkül meg csak nem megyünk , kitudja mit csinálhat 😃.
Szóval remélem mindenkinek oké ez az időpont.
Na még noNameFPS válasza kéne de úgy látszik tegnap óta elveszett vagy mi? 😃
norbli01: én nem célzok jobban nálad attól függetlenül hogy közel van a monitor, sose szoktam fps t játszani 😃
Jelölhetünk facebookon ismerősnek téged is egyébként?
[LINK]
36:30-46:00-ig
+
leginkább ezek voltak + még néhány amihez nem találtam anyagot.. pl.: Fairy Tail vs. Acnologia (sehol nem találtam meg rendesen)
Best 😃.
Kuristina! 😆
Kawaii
Mi volt a legemlékezetesebb anime jelenetetek? (akár több is)
Ez lehet vicces jelenet, szomorú, zene, akár horror, ecchi, stb 😃 Ja és lehetőleg videó vagy kép illusztrációval...😀
Enyém ez, ezen a jeleneten kivül még csak a K-on! volt az ami ennyire meg tudott nevettetni...
AKB48 4ever 😀
Az Idolm@ster Xbox 360 játékból származik (ami hasonlít a K-on!-os PSP játékra)
Végül kis Koreai idol csapat zenéje
"To cake or not to cake, that is the question."
Hirasawa Yui
😆
Van női titán Shingeki No Kyojin-ban
Spoiler!
Mondjuk a nő titánnak az első rész végén már volt arca is...
Na nem volt rossz, harc az epic, remélhetőleg ilyen lesz mindegyik részbe... Szóval minden oké volt vele kivéve:
Ezt nevezem én titán kidolgozottságnak 😃
Mondjuk valószinű hogy ilyen kell hogy legyen de: miért nincs arca... meg miért pucér?! (nem tudnak nagy ruhát varrni 😃 ) Csak a főbb titán szereplők vannak kidolgozva? :S Spoiler!
Amúgy meg HD ba szedtem le csak nem full Hd ba, az túl nagy 😃
Olyan a grafikája mint valami, nme is tudom... kicsit szoknom kell szóval megyek is megnézem az első részt 😃