Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Hát nem is vettem annyira komolyan, csak nekem ez elég alpári vicc volt. Másféle humort szoktam meg persze ez így jó mindenkinek más az ízlése.
Kis közösségünkben, gondolom ezt mindenki megérti tisztán és nem sértettem meg senkit.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: úgy szint 😀 én szeretem az SAO-t csak hülyéskedünk, 😀 de köszi az infót (a bandáról) már egy ideje nagyon érdekelt 😃 Ja és ha naruto! hallottad már a Yura yura-t meg a blue bird-öt (utóbbit nagy eséllyel már igen)
0
0
0
0
noNameFPS avatar
sudosu: Az előbbit csak viccnek szántam, semmi köze nincs az animéhez sem az előadóhoz.
0
0
0
0
sudosu avatar
Zenés ládám tartalma:
Ma megint egy kicsit komoly vizekre hajókázunk. Csak most nem a szép, hanem kicsit az Evil irányába vezetlek el titeket. Főként az Orgona az uralkodó hangszer, amelynek szintén szeretem a hangját 😀.

Sakamoto Shoichiro - Novit Enim Dominus Qui Sunt Eius

Sakamoto Shoichiro - Reduced Occult Moon

Végül ha már 11 Eyes-ból válogattam akkor legyen itt egy X360 VN-es OP:
Ayane - Endlless Tears...

norbli01:
Hát nem annyira ismert zenekar mint mondjuk egy One Ok Rock, Granrodeo etc... De tudok róluk pár dolgot. Eddig "csak" 3 albumuk van, azért tettem ez idézőjelbe mert Japánban nem túl sok albumot adnak ki inkább Single-ket, főleg ha Anime zenékről van szó. A 4. albumuk pont június végén fog megjelenni.
Itt egy wiki bejegyzés róluk: [url]http://www.generasia.com/wiki/HERO_(band)[/url]

Haruna Luna meg egy remek előadó, szóval a magyar társadalom legaljához nem kéne társítani. Attól hogy az anime nem tetszik amibe benne volt attól nem lesz rossz egy zene. Én is szeretem a Natúró OP-jét mégse nézném végig soha.
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Hát nem teljesen, de jó felé keresgélsz 😆

De akkor már még 1 mert ez az egyik kedvencem 😃 csak nem találom a bandát (sudosu: nem tudsz róla valamit??)

0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Nekem is ismerős, talán a Győzike show-ban volt? 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: én haverommal(jaimmal) szoktam játszani 😃

Ezt most találtam : (tudtam én hogy ismerős valahonnan 😃😉

0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: én csak jobban ARAM okat szoktam menni 😃 Néha néha normalokat meg egy két rankedet hogy ne dobjon le bronzba... Szóval ezért birom 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
A lol-t, hogy bírjátok solo-ban tolni? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
engem csak a lol, de
noNameFPS: nekem meg van, de annyira nem szeretem 😃 noob vagyok benne 😜
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: ahogy mondod 😃
engem mostanában csak a lol meg az osu! köt le csak...

noNameFPS: látom jó sokat dotázol, leszedtem mert mindenki azt mondta jobb mint a lol de nekem már a tutorial pályán unalmas lett... Szerinted adjak neki még egy esélyt? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Originen most 6€, de aki ügyes olcsóbban is betudja szerezni 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Aha vagy vedd meg nekünk 😆. Egyszerű.
Én játékot biztos nem fogok venni PC-re csak GW2-őt max.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Inkább BC2-zünk, szerintem jobb, megvan valakinek? 😃 Ha nem vegye meg azt csókolom 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát addig volt rendes szerver amíg nem tették ingyenessé, lehet többet nem is BF3-mazok. Most már tele lesz noob cheater-el mint a COD.
0
0
0
0
xoki avatar
Sniper elite V2 ingyenes a steamen töltsétek 😃

norbli01: nem hiszem hogy fogunk 😃 Mindesetre fenn hagyom egy-két hétig, hátha kedvem lesz nekem is játszani ha lesz rendes szerver....
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ha netán BF-eztek én is mehetek 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
noNameFPS De pedig az, mégpedig nekem másnak felőlem lehet szar is nekem akkor is műalkotás.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: Akkor sniperrel kellene mennem ugye? 😆 Egyébként a bf3 már teljesen kiakasztott hogy több a cécó vele mint a tört verzióval...
Ja és sudosu: Spoiler!
dat 3 külföldi like a mai posztodon... motivation lvl 3 nálam mostmár 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Xoki: Játszál Battlefield 3-mal és lespoilerztem mindent 😆.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: miért nem spoilerezel el semmi, pedig épp akartam kérni hogy ird már le nekem hogy miről szól 😃 :S
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem tudom talán én vagyok itt az egyik legnagyobb SAO fan 😀. Nem tudom igazából, nincs különösen sok baj vele így 68 más anime megnézése után sem. Szerintem az egy rossz lépés volt hogy Aincrad és Fairy dance egy évadba került. Ez 4 Light novell kötet.
Szerintem Aincrad-ból lehetett volna még többet is kihozni nem csak annyi részt amennyi készült belőle.

A Fairy Dance-ből is kilehetett volna hozni szerintem egy jó 25 részes animét, bár szerintem nem lett olyan jó mint az Aincrad.

Talán a CGI-n alakíthattak volna még kicsit, de ígyis az egyik legjobb CGI-s anime amit valaha láttam a másik meg a Shakugan no Shana volt.

A történet a Novelek elolvasása miatt elég hiányosnak tűnt, persze ez jogos is hogy ne untassák a népet aki nézi az Animét, de a kötetek elolvasása előtt nem volt rá panaszom.

Phantom Bullet-ből meg semmit nem spoilerezek el mielőtt bárki is kérné 😃. (Ugyebár már elolvastam). Aki akarja majd elolvassa.

Ma is játszadoztam kicsit a Vocaloid-al gondolom ismerős lesz ez a szám, aki mondjuk látott egy elég népszerű filmet vagy Rocker-eknek 😜.
FB-re feltöltött videó: [url]https://www.facebook.com/photo.php?v=251948034929161&set=vb.249695071821124&type=2&theater[/url]
0
0
0
0
norbli01 avatar
Az utolsó bekezdést nem olvastam, mert nem érdekelt, de látom a készítők/írók nem rontották el a történetet.... 😀
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: yep én is láttam a hiányosságait, egyébként egy erős 8 pontot vagy gyenge 9 pontot azért adok rá 😜

Myanimelistről van ez a kis bemutató leírás hogy miről fog szólni egy hajszálnyi spoiler veszély: Spoiler!
1 year after the SAO incident, Kirito is approached by Seijiro Kikuoka from Japan’s Ministry of Internal Affairs and Communications Department “VR Division” with a rather peculiar request.

That was an investigation on the “Death Gun” incident that occurred in the gun and steel filled VRMMO called Gun Gale Online (GGO). “Players who are shot by a mysterious avatar with a jet black gun lose their lives even in the real world…” Failing to turn down Kikuoka’s bizarre request, Kirito logs in to GGO even though he is not completely convinced that the virtual world could physically affect the real world.

Kirito wanders in an unfamiliar world in order to gain any clues about the “Death Gun.” Then, a female sniper named Sinon who owns a gigantic “Hecate II” rifle extends Kirito a helping hand. With Sinon’s help, Kirito decides to enter the “Bullet of Bullets,” a large tournament to choose the most powerful gunner within the realm of GGO, in hopes to become the target of the “Death Gun” and make direct contact with the mysterious avatar.
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: olvastam SAO kritikát és igen, én is észrevettem azokat a hiányosságokat, és a Csillag az a Fairy Tail 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Kmisi99, xoki, norbli01: "SAO fantasztikus anime". Na azért nem emeljük a csillagokig, mert messze nem olyan jó. Nem azt mondom, hogy rossz, mert jónak jó, de bőven tele van hiányosságokkal az egész amime. Most nem mennék bele, mert túl sokan szeretitek itten a SAO-t. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: oké vele nincs bajom, mert jól néz ki 😆 de miért csak mellékszereplő? oké, személyes okokból megérteném... szerintem Yui biztosan benne lesz, mert sokat segít és remélhetőleg ugyanazt a rendszert fogják használni az SAO2-ben, habár akkor annyit csinál Kirito, hogy bejelentkezik Heatcliff néven és ő lesz a fél isten. Amúgy én minden héten nézem FT-ből az új részt és mindig hozza az elvárt színvonalat (szerencsére). + tűkön ülök, mert várom az októberi The Walking Dead 5. évadot.... lehet azt is újranézem. 😃

Ja, és ki szándékozik rajtam kívül PS4-et venni? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01:
Ő lesz az egyik új főszereplő
https://cdn.myanimelist.net/images/characters/3/248345.jpg
+ kirito biztosan benne lesz, de hogy Asuna és Yui benne lesznek e azt nem tudom de én is remélem hogy igen...
Szerk: Asuna benne lesz mellékszereplőként, most találtam meg...

Valamint én megvárom, hogy legyen egy 30-40 rész az új fairy tailből aztán megnézem a legelejétől 😜 , és igy remélhetőleg nem fogom gyorsan beérni, mert épp elég 3 másik animét is várni hetente...
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: ja, nekem is tetszett, de az SAO jobb volt mert királyabbak voltak a képességek, jobban ismerted a világot és nagyobb volt a jelentősége ha meghaltál (😆😉 és részletgazdagabb volt 😜 😀
Ja, és jöhetnek új szereplők de ne b@sszák már el a sorozatot 😜 akkor majd nézem inkább újra a Fairy Tail-t és várom a Psycho-Pass-t :3
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Elvileg nem ők lesznek teljes mértékben a főszereplők most ha jól tudom. Mintha valahol ezt olvastam volna... Egyébként nekem is kb azok a részek tetszettek, tehát az első játékban amikor voltak, a második már kicsit eröltetett volt meg ez a repüléses tündér stilus kicsit hogy is mondjam, kicsit béna volt nekem 😃 De szerencsére a történet jó + kidolgozottságban tartotta a szinvonalat, ezért tetszett az is... 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
GarydePlayer: Itt mindenki ismeri 😃
xoki: Nekem az SAO-nak az első 14 része tetszett a legjobban a többi részét viszonylag kínlódva néztem végig de azért izgalmas is volt. Viszont az új érdekel csak legyen valami értelmes történet... mondjuk megint bezárják egy ilyen helyre.... egy kikötésem van: Kirito és Asuna legyen benne 😃 ja meg Yui
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Hát bevallom nem vagyok nagy animerajongó, de van egy sorozat amit bármikor képes vagyok újranézni, ez pedig az Elfen Lied, nem tudom mennyire ismeritek

[LINK]

ajánlom mindenkinek 😃
0
0
0
0
xoki avatar
NA a videó feltöltőjét meg kibanolták 😆 Szóval itt van újra 😃

+ Az első trailer ha esetleg valaki még nem látta

+ a legújabb trailer

(dat lightsaiber 😃😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Na ez a GGO szerintem nem fog annyira bejönni imádtam az SAO és az AHO fantasy világát.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Jaja, akartam is írni hogy: I'm back! vagy valami ilyesmi, de végül is elmaradt 😃 a rossz hír, hogy egy tövis állt a lábamba, a "jó" hír hogy megint gyökér a gép és amúgy egész jó volt az erdei suli 😀 csak kár hogy nem lesz már 😜
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: na látom visszatértél 😃 Július 5 a nagy nap, akkor jön az új rész 😀

0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki&Kmisi99: Veletek vagyok 😃 ja és ha tudtok valamit az új évadról (pl. mikor jön ki) akkor meg írhatjátok 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Kmisi99: Nem vagy egyedül ezzel, egyébként nem sokára jön a második évad 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Most értem a Sword Art Online végére, fantasztikus anime nálam top lisás, kegyetlen jó tökéletes anime és nincs 2000 részig elnyújtva így pont ideális. Bár másrészről 2000 részen át is elnéztem volna. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
https://kepfeltoltes.hu/140603/Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kis játék 😃
Ismerkedés a Vocaloid-al 😆

Ha van még aki szeretne komolyabban foglalkozni zenével 😀:
[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: eto ok, én már képek alapján is hülyeségnek tartottam, de most már még jobban annak tartom 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Kicsit hosszú szóval spoiler-be belevágom. Szóval twilight:
Spoiler!
Twilight-ból csak a könyv első kötetét olvastam el hát jobb mint a film (sajnos én láttam eddig az összeset) Egyébként valami romantikus féle, de vígjátéki elemet nem véltem felfedezni benne sak a csillámvámpírok nem jönnek be, egyébként nem lenne az olyan rossz film 5 a 10-ből talán lenne. ezek a modern vámpírok kicsapják nálam a biztosítékot, nem emberi vérrel táplálkoznak, nem is olyan agresszívak mint mondjuk egy Drakula filmnél szoktam meg. Kimennek a napra semmi bajuk 😃. Szánalmas...
Egyébként régen szinte minden új filmet megnéztem ami megjelent szóval a Twilight-ot sem hagytam ki 😃. Ez nem azt jelenti hogy szeretem is. De azért hogy dicsérjek is valamit a Twilight-al kapcsolatban a zenéket nagyon eltalálták benne (Muse, Paramore)

https://kepfeltoltes.hu/140603/sweet-mugi-chan-k-on-18082203-1366-768_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én is így szeretnék dolgozni az irodámba 😃.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: twilight? 😆 (természetesen nem láttam, meg azt se tudom hogy romantikus e 😃 csak egy tipp 😆😉

https://i39.photobucket.com/albums/e155/teh_Itachi/kon5p2.jpghttps://www.notcliche.com/lbw/wp-content/uploads/2009/05/snapshot20090513161949.jpghttps://kepfeltoltes.hu/140603/vlc_2014-06-03_11-53-41-43_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nos itt én nem nagy különbséget látok 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Jaj de hiányzott már ez a zene 😃, komolyan.

Igazából nem haragszok a filmre, egész jó csak mást vártam 😀.
Nincs a világon olyan romantikus vígjáték amiben nem szólalna el ez a zene 😃. Aki egyet mutat én megeszem a kalapomat. Persze a zene megjelenése után 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: látod én pont ezért nem néztem már nagyon régóta filmet... Nem mintha nem lenne tele az anime is klisékkel, de ott azért mégsem annyira szembetűnő, bár is nekem nem az... A filmekben viszont állandóan azokat használják és nagyon is észre lehet venni őket 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
MusiX for today :
Mai téma: Touhou Vocal

+1 Present
[LINK]

Nézem a filmet öcsém, direkt azért néznék Japán filmeket hogy ne Amerikai klisékkel találkozzak, erre a film tele van az amerikai Romantikus vígjátékokból megismert dolgokkal kis Japán konzervatívsággal megfűszerezve. A színészek hadarnak többször meg kell állítanom a filmet mert annyira gyorsan elkapja a feliratot, hogy ember nincs aki eltudja azt olvasni. Nem ítélem el az ilyen jellegű Amerikai filmeket csak jó lenne valami változatosság is néha.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: várom az esti zenéket 😃 😜
Ja egyébként én se láttam....
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem tudom hátha valaki néz e Japán filmeket 😀. Láttátok már a Hidamari no Kanojo-t?
Vélemények esetleg?
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: azt már láttam. Nekem is nagyon tetszett 😃

sudosu: én is töltöm épp a nyaruko sant, yakuindumo meg attack on titan után jó lesz az 😃
Spoiler!
de de be kell irni a teljes nevet, hogy kidobja 😃
Egyébként mi a véleményed a mai posztomról? Jobban nem találtam 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció