Milyen gépet vegyek?

2008. February 07., téma
Fórum » Asztali PC
Vásárlási tanácsadó szolgálat...:p
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaizinger avatar
megfigyeltem és ez a teszt ma már nem állja meg a helyét akkoriban tényleg a reális képet adta de a mai játékok tesztjével már bőven nem ez lenne a helyzet bármenyire is nehéz ezt neked beismerni de lenyomja ma már egy erősebb x4 is
0
0
0
0
kung avatar
kaizinger: tudom, hogy Cooley, Synda Rebirth és Pc Game1994 haverod nem ért egyet az Oliverda tesztjével, de hátha te figyelmesebben átolvasod és megérted, mielőtt még szétszakadnál.

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Ugyanaz ami eddig, annyi változással hogy, vga Gtx 660, ramból 4Gb, tápból 400w.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
csàó . lett egy kis pénz ügyi gondom . igy 120 ezer a plafon ennyiért mit tudtok össze dobni .
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Reincarnation: hát lehetőleg ennél a konfignál maradnék, mert nagyon "beleszerettem" a sapphire toxic r9 280x-be. Esetleg ha addig kijönne (de kétlem) az új nvidia kártya sorozat.
0
0
0
0
ximo avatar
Szerintem tök jó cuccok, csak nagyon drágák 😀
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Sziasztokl. Szerintetek ezeket az alkatrészeket ennyiért érdemes most megvenni ( p c x-ről) vagy esetleg érdemes várni még vele kb 1 hónapot?

AMD FX-8350 4GHz AM3+ (46633 Ft)
Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz CMZ16GX3M2A1866C9 Vengeance XMP memória (48837 Ft)
ASUS Sabertooth 990FX R2.0 (40624 Ft)
CORSAIR HX SERIES 850W POWER SUPPLY MODULAR 80+ GOLD (43849 Ft)
Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hũtő (8001 Ft)
Meg majd lenne egy Sapphire Toxic R9 280x (kb 100000 Ft)

Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Cooley avatar
Teszteknél ilyenekről nem beszélnek, de azt azért illik tudni, ha már foglalkozol a számítástechnikával, hogy a magok tranzisztorokból állnak, azok pedig kapcsolók, nem fogyasztók.
0
0
0
0
kung avatar
Talmacsi: sokan dolgoznak napi11-12 óràban hétfőtől szombatig, és nagyon átgondolják, hogy mire költik el a keservesen megkeresett pénzüket. Persze tudom, hogy vannak kivételek. Végül is te döntesz, a te pénzed. Akkor vedd a Synda Rebirth által összeállított gépet. Bocs hogy szóltam, hogy miért előnyösebb az általam összeállított gépet megvenni.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Mióta lényeges egy számitógépnél a fogyasztásO_o!
több mag egyértelműen több feszültség több áram!
Egyébként régen kiszámoltuk apámal menyi is az annyi 7-8 ezrett fizetünk vilanyra😀
ez egy családi ház😀
3 laptop 2 asztali gép 5 tévé😃 a laptopok éjjel mindig töltön vannak a telefonok androidosok szóval alaphogy kétnaponta töltön vannak😃 a két gép megálás nélkül megy a egyik torrentezik a másikal én játszok vagy netezek😀 nálunk a tv dísznek van csak megy hogy csőnd ne legyen😃!
a gépek összesen olyan 2320 ft körül fogyasztotak egy hónapra szóval nem vágom ezt a témátO_o!
én tuti synda ajánlását venném!
0
0
0
0
Pc Game1994 avatar
Max 1 sörrel kevesebbet iszol😆
0
0
0
0
Cooley avatar
Akkor tételezzük fel, hogy alszol mondjuk 6 órát, mert beéred kevéssel is, és van 1 minimális életed amellett, hogy napi 5 órát játszol. Akkor havi 750Ft. Többet spórolsz azzal, ha annyit csökkentesz - ha dohányzol - a dohányzáson, hogy 1 dobozzal kevesebbet szívsz 1 hónap alatt. Szóval ez a fogyasztás dolog baromság. Viszont a 30% teljesítménykülönbség már szembetűnő.
0
0
0
0
no avatar
Napi 12h munka mellett simán jut még 12h játékra.😊 😂
0
0
0
0
DeXHerO avatar
napi 10 óra at tuti ki van löve mert 11-12óràba dolgozok hétfötöl-szombatig.
0
0
0
0
Cooley avatar
kung: Ember, Synda összeállítása kb. 30%-kal erősebb, és még jobban is tuningolható. Az a 114W difi meg tudod mi? 10órányi masszív terhelés mellett ~50Ft. Ha napi 10 órát játszik a hét minden napján, az 1 hónap alatt ~1500Ft. Ehhez nem kell vastag pénztárca, amellett, hogy akasztani való kocka lenne...
Synda gyorsabb volt. 😃
0
0
0
0
no avatar
Napi 10 óra játékkal +50Ft többletfogyasztás generál, ez havi szinten 1500Ft, ha ez neked sok add el az összes elektronikai készüléked, menj ki a rétre és simogasd a lepkéket.😉
0
0
0
0
Pc Game1994 avatar
Te idiota ne a 7970-et haszonlitsd ossze fogyasztasban a 270-el!
0
0
0
0
DeXHerO avatar
veszek egy P2-est és no problem 😀
0
0
0
0
no avatar
Talmacsi: 4 játék létezik ami kifog rajta, Crysis 3, Tomb Raider 2013, Metro 2033/ Last Light, lehet van több is, de azokat nem próbáltam.😆
0
0
0
0
DeXHerO avatar
max ha kevés lesz a 7970-es akkor rakok be melé mèg egyetv😀
0
0
0
0
kung avatar
Talmacsi: vedd az i5-öst amit én ajánlottam, gyengébb VGA van benne de minden játékra elég és jóval kevesebbet fogyaszt. A Synda Rebirth jó, hogy erősebb VGA van de, hogy ezt (talán) kihajtsa az FX 6300 oda legalább 4.5GHZ kell hajtani, és ekkor megnézheted a fogyasztást is, amikor ez a két áramzabáló beindul. Arról nem beszélve, hogy ebben az esetben szükséged lesz egy jobb cpu hűtőre (8-10k) ami megint csak költség. Szerintem gondold át, mielőtt döntesz.
0
0
0
0
kaizinger avatar
meg arakd össze p C x en egy jó 3-4 ezrett sporolsz! meg a házhoz szálitás se 2500 ft😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Talmacsi: Mondtam, ott van, amit Synda összerakott, csak a házat cseréld ki a VS3-V-re, meg ha kell, akkor tegyél bele ODD-t.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
akkor 7970 lightning lesz a kari benne hez màrcsak a töbit kell hozzà rakni.
0
0
0
0
ximo avatar
Ez most mindenhol akciós ahol néztem, nem egik vagy másik webshop promóciója, én nem nézegettem az árakat egy ideje nem is foglalnék állást de nem vagyok biztos benne, hogy annyival olcsóbb lenne amiket Synda válogatott össze itt valakinek minden alkatrész olcsóbb volt a I P o N -on, kivéve az említett videokarit ami mindkét helyen akciós
0
0
0
0
kaizinger avatar
meg nem hiszem hogy 4K monitorral vagy tv vel rendelkezel😃

hát észrevételeim szerint minden drágább i p o n on!
ha az a vga akció nem lenne helyből 20 ezer ft al olcsobban ki jösz P C X en
0
0
0
0
ximo avatar
Most ez komoly kérdés? Itt írták pár sorral lejjeb, hogy egy 120 ezres top kategóriás vas, minden játékhoz elég, és az is lesz még egy darabig, az meg hogy van-e olyan játék ami kifog rajta: (persze, a pl 4K felbontáson) beállítás és felbontás függő full hd ban egy monitoron szerintem nincs.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
7970 lightning milyen kategoriàba van teljesitmény ügyileg. mai jàtékok ki tudnak rajta fogni ? (telorol nyomom mert a gépem be halt.
0
0
0
0
no avatar
7970 akciós Ip.onnál, csak azért olcsóbb, ráadásul a Lightning ami egyébként 120k.😜
Többi termék közt sincs nagy különbség, 1-2k a difi, van amit P.C.X ad olcsóbban és fordítva.
0
0
0
0
ximo avatar
Nem tudom hogy jött ki Synda-nak, megnéztem az összeállítást amit összedobott a ***-en minden pár száz forintal DRÁGÁBB, MSI-ből 7970 lightning pedíg itt is akciós 81E. Szumma tök ugyan annyiba kerül 😀
Ez a videókari most tényleg jó vétel! Vegyétek vigyétek amíg van.
0
0
0
0
kaizinger avatar
hát akárhogy nézem *** jóval olcsobb mint Ip.on nézegettem az árákat és 3-4 ezerel drágább nem tudom hogy jött neked ez a szám ki:/
0
0
0
0
no avatar
P.C.X ugyanazt a gépet 187k-ért adja, ami 15k +.😆
0
0
0
0
kaizinger avatar
én a helyébe ezt venném amit írtam ezzel ellene ehhez meg csapjon hozzá egy házat azt kész😀!
I.P.O.N ról nem rendelnék egyrészt sokat rádob az árakra meg még a posta se valami olcsó azt hiszem 2500 ft körül4

P.C.X et ajánlom az a legolcsobb bolt igy webshop-ba és nagyon gyorsak😀 gépösszeszerelés náluk is van teljesen ingyenes és gép tesztelést is lehet kérni tölük és miután letesztelték hogy minden faya küldik is😀
0
0
0
0
DeXHerO avatar
Synda össze dobod kompleten a gépet . köszi
0
0
0
0
Cooley avatar
Talmacsi: Synda összeállítása jó, csak a Vaya helyett VS3-V ház kell. A 180-ba meg még belefér 1 ODD, ha kell, illetve a szállítási és utánvételi költség.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
monitor nem kell. de azon kivül minden . hàz,tàp....
0
0
0
0
kung avatar
Talmacsi: majd a Synda Rebirth és a Cooley összeírnak egy gépet, de jobban jársz ha összeszereléssel kéred. Cooley azt állítja ha egybeszerelve kéred, és valami nem stimmel mint az előbb a ház és vga, akkor úgyis szólni fognak és kijavíthatod.
0
0
0
0
kaizinger avatar
monitor is kell?
Asrock 970 EXTREME3 R2.0 alaplap
21000

AMD FX 8320 processzor
36811

Corsair 4GB DDR3 Vengeance
11659 ft x 2

Gigabyte GTX 760 2GB DDR5 OC
69000 ft

FSP Raider 550W
15000 ft

Western Digital 1TB
15000 ft
0
0
0
0
DeXHerO avatar
én csak jàtékra akkarom hasznàlni. nagyon max 180 ezer a keret . hdmi legyen a vgàn . a régi gépböl nem birok semi ki szerelni meg àt rakni mert acél betkosal szétrugtam.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nem is mentegetözőt 😀 a méretekel eddig sose volt semmi gondom😀 mennyi ember vágta már itt szét a gépházát csak mert nagy volt a kártya attól függetlenül mert kicsi lenne a gépházam simán megvenném a kártyát max szétszedem a egész gépházat😀
0
0
0
0
kung avatar
Cooley: persze, persze az igazság az, hogy én nem hibáztatlak. Nekem nem kell szavatkozni, én megértelek.
0
0
0
0
Cooley avatar
kung: Miután egybeszerelve szeretne gépet vásárolni, már a boltban kiderült volna, és szóltak volna neki, hogy másik ház kell. Illetve ha maga akarná összeszerelni, akkor se lenne belőle gáz, mivel 8 munkanapig el lehet állni a vásárlástól, és ingyen kicseréltetheti. A másik probléma pedig ott van, hogy oké, ez hiba, de teljesen független a korábbi vitától. Csak bele akartál kötni valamibe... Ez amúgy is inkább a gépösszerakó hiányossága, mivel egy csomó minden miatt szól, szólhatna amiatt is, hogy nem megfelelőek a méretek.
0
0
0
0
PoPet avatar
Jaj aztán ha nem megy bele? Oszt a flex mire való? 😃
Haveromnak is raktunk össze jókis sufnituning házat.. 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
jah csak béna dolgokba vágsz bele😉
0
0
0
0
kung avatar
Cooley: szerintem ez nem jelentéktelen dolog, mert ha megrendelte volna 172k-ért, és az összeszerelésnél meg elkeseredetten tapasztalja, hogy nem lehet beilleszteni a házba a videokártyát, mert túl nagy, ez őszintén szólva nem egy jó érzés.. Én ezt nem nevezném jelentéktelen dolognak. Én nem is szeretnék jobb lenni, én csak segíteni szeretnék, ott ahol lehet.
0
0
0
0
kaizinger avatar
ennyiért ott van a én házam Modecom bulldozer ház 10 rugó
teljesen csavar mentes vizhütés támogatás kiszerelhető keretek😀 és egész tágas jól hüthető ház😀
hülye ellenérv volt a gép megvásárlás lebeszéléséről
0
0
0
0
Cooley avatar
De igen, veled kell, mert elképesztő hülyeségeket beszélsz állandó jelleggel, teljes meggyőződéssel, hogy neked van igazad, és ezt máshogy nem lehet kezelni. Most az egyszer épp más is tévedett, egy amúgy jelentéktelen dologban. Ettől te nem leszel jobb.
0
0
0
0
kung avatar
Srácok nincs harag, csak nem kell lekezelően bánni senkivel.
0
0
0
0
no avatar
Egyébként valóban igaza van, én azt hittem kiszerelhető a HDD rack, de nem az.

Sharkoon VS3-V 8k, árban ugyanaz, 350mm szörnyet is befogad.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció