sudosu: Hmm... nehéz kérdés mert most is beszélgetek haverokkal szóval.... vagy később vagy nem tudom... de itt követhetitek élőben 😃 : (elméletileg és ha még nem találtátok meg)
norbli01: Ha akarsz te is gyere TS-re, Nona mondta hogy lesz.
Xoki:Spoiler!
Még jó mivel alapból Love Live! based közösség vagyunk. Meg amúgy is Japánban lassan olyan nagy népszerűségnek örvend mint a K-on!, Sword Art Online, Shingeki No Kyojin.
Na nem is lesz olyan rossz, jó sok érdekes cím van. Ja és igen még érdekel a witcher 3, majd nem elfeledkeztem róla!
Szerk: felfedeztem köztük egy érdekes játék cimet 😃 - Hatsune Miku -Project DIVA- F 2nd
sudosu: Spoiler!
nem akarok privátot irni mert gyorsan tele lesz a postaláda 😃 Úgy látom a Love live! os posztok elég népszerűek, szóval rakok majd olyanokat én is a napokban többet😀
sudosu: pedig épp kerestem a képeket hozzá hogy holnap felrakjam FB re 😆
Egyébként nagyon jó ez a Nichijou, most néztem meg az első részt 😃 A rajzolás kicsit fura de egyediséget ad neki, nekem nagyon tetszik, szakadok rajta 😆 Valaki látta már ? 😃
Ó de kár hogy nem mehet H FB-re 😃. De ezen nem módosítunk. Pedig mondtam volna jobb minőségű képekkel angol fordítással mehetne 😆. De nem.
Sugoi, sugoi.
Kis off:
Nem túl sok új EU és USA pop-ot szeretek de ez jó 😃. Hú de "epic" klipp.
"Hurrá" nemsoká kezdődik a foci VB, remélem megint olyan lesz hogy ha F1-el egy időbe lesz meccs akkor inkább azt szakítják meg a kis rohadékok. Akkor végleg átállok Angol stream-re 😃.
Szóval lehet Torchlight 2 elmarad ma is hát Forma 1 22:30-kor lesz vége majd meglátom hogy mennyire leszek fáradt.
Xoki: Spoiler!
Megvan az első külföldi komment 😃. Privátban leírok pár dolgot mert steam-en nem vagy fenn.
Mivel tegnap is kimaradt ezért most korábban lesz éji zene, mert kitudja F1 után eszembe lesz e egyáltalán 😃.
Ma nem Japán zenékkel készültem. Lehet mostantól minden héten lesz egy nap amikor lesz Kínai és Koreai musiX is. Szóval mai áldozatom a Koreai zenék 😀. Legyen kis változatosság.
Kedves internet szolgáltatóm úgy döntött hogy nekem nincs internetkapcsolatra szükségem éjszakára, szóval ma majd Torchlight 2 este.
Annyira rossz hogy már tetszik 😃.
Gondoltam hogy kicsit bővítem a Koreai zenei tudásom.
A csaj olyan szépen énekel. Egyik Magyar előadónak is hasonló hangja hirtelen nem ugrik be kicsoda. Bár a férfi hangsávját lelőném 😃 mert neki elég szerencsétlen hangja van.
norbli01: microbitre tudok meghívót küldeni ha kell 😀 (és persze ha nem dobatod ki magad 😃😉 És akkor torrentbe lebirod szedni, ha nem sok a 60gb 😃 Én csak torrentet meg indavideót használok az animék letöltésére 😃
Yare yare, sudosu nem rakott esti zenét, na majd akkor én 😃
Hogy miért pont ezeket mert épp most játszottam le osu! ba 😆 Mondhatni ezek olyan kawaii kategóriába tartoznak 😃 😜
Most nem találtam olyan jót mint múltkor szóval jó lesz ez a kawaii style 😆
Valaki nem tudja, hogy 185 rész mennyit foglalhat kb? ja és hogy honnan lehetne letölteni felirattal mert elfelejtettem.... magyar vagy angol mind1 de magyarnak jobban örülnék 😃
sudosu: igen sajnos egy egér mutatóval nem birok egyszerre több helyre kattintani, ez az egyik legnagyobb baj vele... mindenesetre csináltam belőle egy posztot facera is 😃
Óó sleeping dogsozol, az jó kis game, egyik favorit nálam 😃
Mai éji zene:
Mivel ma van a Normandiai partraszállás 70. évfordulója ezért ma néhány Japán marching "menetelős" dallal készültem 😃, igaz Japánnak nem volt túl sok köze Normandiához de én így emlékszek meg erről az eseményről.
Itt azért pontos előadókat nem tudok mondani, de remek dalok, próbáltam azért olyanokat választani amiben nincs olyan sok propaganda.
norbli01: akkor vigyázz nehogy visszabetegedj a képek miatt 😆 Bár még nem találtam másikat, pedig nagy ütemben keresek ilyeneket jelenleg, sudosu tudja miért 😆
azt hiszem újra keresgélni fogjuk hogy mi hol van 😃
Mennyire idegesítő már hogy 2-3 beatmapot megcsinálok osu! majdnem SS re vagy néha arra is aztán a többin meg bénázok mint a nem tudom micsoda.....
^ az ilyeneket is rakjam facera?
Az igaz, én is keresem a képeket stb, de sose találok olyat ami normális, meg kreativ szöveget lehet rá irni... Szóval egyenlőre én funnymamaról csórom a posztok nagy részét 😃
Tudom szabályozni a prioritásokat a facebook oldalunk és a programozás bőven a játék felett áll. 16:00 fele fogok végezni szóval utána próbálok minél többet posztolni
Jobbulást mindenesetre, természetesen megvárunk, úgy se sürgős, most az a 2 GB úgyis elfér 😃.
Nekem jövőhéten viszont kezdődik a nyári gyakorlatom majd meglátom hogy mennyi energiám, kedvem lesz játszani.
Lehet kell egy hét hogy megszokjam 😜. Bár ha csinálunk is valamit akkor kevésbé fáradok, a semmittevés fárasztóbb. Vagy lehet beviszek Light novel-t olvasni hogy értelmesen töltsem el az időt.
Asian musiX mára:
Igen, már hiányzik a MusiX legközelebb már csak jövőre fog lenni megint. Emlékezetes volt a ismét , igaz már februárban láttam csak kezd már hiányozni.
Na jó az én kínom senkit nem érdekel, szóval itt vannak a zenék 😃. Mai témám Visual Novel zenék.
Lesz itt jó kis Fripside, Itou Kanako szóval kicsit széles körökben (Japánon kívül) is ismert zenék lesznek.
Fripside - Sword Of Virigin
Hú de jó Visual Novel csak legyen már kész hozzá az Angol fordítás! Koiken Otome
Nem tudom igazából olyan közepes hangja van Nana Kitade-nek, viszont elég monoton vokálhangja van mintha nem tudna magasabb hangot. Talán picit hamis is a hangja, idegesítő hogy alig énekel szinte csak beszél, mintha valami RAP szám lenne (legalábbis ennél a számnál) . Nincs annyi dinamika a vokál hangjába.
Hangszereléssel van a legnagyobb problémám igazából, szinte 2-3 ütem megy az egész dal alatt, ahogy halottam eddigi munkáit, nem erőltette meg sehol a háttérzenekar vagy a producer magát. Az indításnál jó volt a hangszerelés, de utána olyan lett mintha Minimal-t hallgatnák. Ezzel nincs is baj ha Minimal-nak szánták a zenét, de mivel ez J-POP-ROCK ezért nem ártott volna egy kicsivel több dinamika.
Azért hogy mondjak pozitívumot is az a érdekes szintetizátor hang bejött, nem tudom honnan lehet az a sampler.
sudosu: azt hittem már, hogy a sima fullmetal alchemist-nek az egyik OP-ja 😆 de ezt is szeretem 😃 ja és hogyha itt tartunk erről tudsz valami mondani?? :
Yup jó music.
Még jó hogy ismerem amikor elég széleskörű a zenei ízlésem és nagyon sok zenét ismerek, az már csak apróság hogy Osu!-ban is van beatmap belőle. Yui-tól még a Again című szám is jó, amely a Full Metal Alchemist egyik OP-je.
Mostanában azon gondolkozok hogy ha majd lesz keresetem akkor elmegyek egy zenei producer iskolába is, ha tetszik lehet munkahelyet váltok. Kreativitásom szerintem lenne hozzá csak még nem igazán ismerem az ott használt szoftvereket. De ez majd akkor kiderül.
Persze mindez előtt megtanulok kottát, gitár tabot profin olvasni és persze gitározni 😀.
Ezt a moslékot 1 nap alatt 7+ millióan látták. Ez még a Gentleman és a Gangnam Style-nál is rosszabb. Még az előbb említettek poénosok is voltak 😃.
[LINK]
Xoki:Spoiler!
Még jó mivel alapból Love Live! based közösség vagyunk. Meg amúgy is Japánban lassan olyan nagy népszerűségnek örvend mint a K-on!, Sword Art Online, Shingeki No Kyojin.
Szerk: felfedeztem köztük egy érdekes játék cimet 😃 - Hatsune Miku -Project DIVA- F 2nd
noNameFPS: Veled vagyok 😃
!!! [LINK] !!!
Lesz Mass Effect 4 😃 ja meg még a Dragon Age Inqqusision-t várom 😜
Előkapartam a tavalyi emlékeket 😆, jó volt benchmarknak.
Ja igen nem fogok sokáig maradni mert holnap gyakorlatom lesz.
Egyébként nagyon jó ez a Nichijou, most néztem meg az első részt 😃 A rajzolás kicsit fura de egyediséget ad neki, nekem nagyon tetszik, szakadok rajta 😆 Valaki látta már ? 😃
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/221788.gif[/img]
Sugoi, sugoi.
Kis off:
Nem túl sok új EU és USA pop-ot szeretek de ez jó 😃. Hú de "epic" klipp.
"Hurrá" nemsoká kezdődik a foci VB, remélem megint olyan lesz hogy ha F1-el egy időbe lesz meccs akkor inkább azt szakítják meg a kis rohadékok. Akkor végleg átállok Angol stream-re 😃.
Lool...
[LINK]
Hát ilyet én is csinálok 😆
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/256302.jpg[/img]
Xoki:
Spoiler!
Mivel tegnap is kimaradt ezért most korábban lesz éji zene, mert kitudja F1 után eszembe lesz e egyáltalán 😃.
Ma nem Japán zenékkel készültem. Lehet mostantól minden héten lesz egy nap amikor lesz Kínai és Koreai musiX is. Szóval mai áldozatom a Koreai zenék 😀. Legyen kis változatosság.
Hong Jing Young - Boogie Man
Scarlet - Do Better
APink - Mr Chu
Annyira rossz hogy már tetszik 😃.
Gondoltam hogy kicsit bővítem a Koreai zenei tudásom.
A csaj olyan szépen énekel. Egyik Magyar előadónak is hasonló hangja hirtelen nem ugrik be kicsoda. Bár a férfi hangsávját lelőném 😃 mert neki elég szerencsétlen hangja van.
Oyasumi.
Yare yare, sudosu nem rakott esti zenét, na majd akkor én 😃
Hogy miért pont ezeket mert épp most játszottam le osu! ba 😆 Mondhatni ezek olyan kawaii kategóriába tartoznak 😃 😜
Most nem találtam olyan jót mint múltkor szóval jó lesz ez a kawaii style 😆
Óó sleeping dogsozol, az jó kis game, egyik favorit nálam 😃
Azért volt korai mert mindjárt megyek játszani.
Találtam egy jó kis játékot 😃
Android game emulatorral játszom 😜
Kicsit nehézkes irányitani :S Szóval nem az igazi... De egy kis önaloműzőnek jó lesz 😃
Mivel ma van a Normandiai partraszállás 70. évfordulója ezért ma néhány Japán marching "menetelős" dallal készültem 😃, igaz Japánnak nem volt túl sok köze Normandiához de én így emlékszek meg erről az eseményről.
Itt azért pontos előadókat nem tudok mondani, de remek dalok, próbáltam azért olyanokat választani amiben nincs olyan sok propaganda.
Nem tudom a nő hangja olyan kawaii 😀.
Mennyire idegesítő már hogy 2-3 beatmapot megcsinálok osu! majdnem SS re vagy néha arra is aztán a többin meg bénázok mint a nem tudom micsoda.....
Ilyen beszívott zenét. És Japán Chart vezető volt múlt héten az a poén. Zeneileg olyan 0 mint a Gangnam Style. Mondhatom talán azt is ő a Japán PSY 😆
Xoki
Spoiler!
Az igaz, én is keresem a képeket stb, de sose találok olyat ami normális, meg kreativ szöveget lehet rá irni... Szóval egyenlőre én funnymamaról csórom a posztok nagy részét 😃
Spoiler!
De Nightcore 😀, A háttér is jó.
Spoiler!
Nekem jövőhéten viszont kezdődik a nyári gyakorlatom majd meglátom hogy mennyi energiám, kedvem lesz játszani.
Lehet kell egy hét hogy megszokjam 😜. Bár ha csinálunk is valamit akkor kevésbé fáradok, a semmittevés fárasztóbb. Vagy lehet beviszek Light novel-t olvasni hogy értelmesen töltsem el az időt.
Asian musiX mára:
Igen, már hiányzik a MusiX legközelebb már csak jövőre fog lenni megint. Emlékezetes volt a ismét , igaz már februárban láttam csak kezd már hiányozni.
Na jó az én kínom senkit nem érdekel, szóval itt vannak a zenék 😃. Mai témám Visual Novel zenék.
Lesz itt jó kis Fripside, Itou Kanako szóval kicsit széles körökben (Japánon kívül) is ismert zenék lesznek.
Fripside - Sword Of Virigin
Hú de jó Visual Novel csak legyen már kész hozzá az Angol fordítás! Koiken Otome
Fripside - Fortissimo the ultimate crisis
fortissimo VN-ből.
Kanako Itou - Hisenkei Geniac
Steins;Gate PS3 VN OP.
+1
Katakiri Rekka - Answers
[LINK]
G Senjou no Maou OP.
Na mindegy itt egy kis elemzés számról:
Nem tudom igazából olyan közepes hangja van Nana Kitade-nek, viszont elég monoton vokálhangja van mintha nem tudna magasabb hangot. Talán picit hamis is a hangja, idegesítő hogy alig énekel szinte csak beszél, mintha valami RAP szám lenne (legalábbis ennél a számnál) . Nincs annyi dinamika a vokál hangjába.
Hangszereléssel van a legnagyobb problémám igazából, szinte 2-3 ütem megy az egész dal alatt, ahogy halottam eddigi munkáit, nem erőltette meg sehol a háttérzenekar vagy a producer magát. Az indításnál jó volt a hangszerelés, de utána olyan lett mintha Minimal-t hallgatnák. Ezzel nincs is baj ha Minimal-nak szánták a zenét, de mivel ez J-POP-ROCK ezért nem ártott volna egy kicsivel több dinamika.
Azért hogy mondjak pozitívumot is az a érdekes szintetizátor hang bejött, nem tudom honnan lehet az a sampler.
Ha már minimal akkor egy kis BGM 😃
De nosztalgikus ezt így hallgatni 😃
Lecsekkolom emezt is, a full metal alchemist zenéire már nem is emlékszek 😃
Még jó hogy ismerem amikor elég széleskörű a zenei ízlésem és nagyon sok zenét ismerek, az már csak apróság hogy Osu!-ban is van beatmap belőle. Yui-tól még a Again című szám is jó, amely a Full Metal Alchemist egyik OP-je.
Mostanában azon gondolkozok hogy ha majd lesz keresetem akkor elmegyek egy zenei producer iskolába is, ha tetszik lehet munkahelyet váltok. Kreativitásom szerintem lenne hozzá csak még nem igazán ismerem az ott használt szoftvereket. De ez majd akkor kiderül.
Persze mindez előtt megtanulok kottát, gitár tabot profin olvasni és persze gitározni 😀.
Most zene/osu! hangulatom van valamiért 😃
Szóval rakok én is egy esti zenét 😀
Gondolom sudosu biztos ismeri 😃