Srácok mennyire lenne időtálló a jövőre nézve ha maradna ez a vga-m és jönne mellé egy új lap + 4770k vagy 2600k melyik lenne jobb vagy proci lap marad és jönne egy hd 7970 melyik dobna több fps-t 1680x1050 ban játszom arma 2 , arma 3, day z , battlefield széria ami érdekel illetve hogy van ezeknél a haswelleknél a tuning ugyanúgy csak a k-sakat lehet ?
25 perc teszt megvolt, és nem történt semmit, közben még gta-z tam is igaz szagatott mint a szemét , de amugy is szaggat mint a szemét, lehet jobb lenne ha visszatenném a régi cfg-t 😃
Én csak annyit mondok hogy az Intel jobb mint az AMD 😃 Igaz most AMD procim van ,de akkor még nem tudtam mekkorát hibáztam 😃 Gyengék is és melegszenek is hamar.... Az Intel meg valamivel erősebb is és nem fűt 😃
hát figyelj gta iv telepitése az egy jó 2,5-3 óra hossza volt miközben bögésztem de azt ugy hogy 5perc volt mire visszatudtam menni tálcáról a firefoxra szóval eléggé idegtépő volt 😃
Ez viszi a c2 és c3 965-t is😃 Ki tudja neked lehet C2 van még ha már elvileg nincs is egy sem forgalomban de hát attól még simán lehet😃 Nem hozzáértő sosem jön rá mit kapott szerintem😃 Na ha C2 a procid akkor 140 watt hivatalos maximum fogyasztása 125 helyett szóval így már bőven érthető miért nem bírja a lapod😃 Amit most ajánlottam az viszi mindkét fajtát.
Akkor legyen ez mert ez nem sokkal több 20nál és 8+2 fázisú VRM-mel rendelkezik. Ezzel már lehet tuningolni is jobban. http://ipo n.hu/webshop/product/gigabyte_ga_970a_ud3/180872
Mégis mi neked az olcsó? Max mennyi lehet? Azért szerintem 14-15 ezerért már jó lenne. Nem kel tuningolni és ennyi😃 Az én lapom elvileg viszi a 965 C3-t és ha jól tudom 12 ezer volt és szépen teljesít nekem😃 Igaz AM3 csak a lapom😃
tök olcsók az am3+ lapok vegyél olyat amik már tudják a 8 magos fx-et is ha már kevés lenne a 965 be igaz ramot cserélned kell akkor mer azok már mind ddr3-at támogatják!
nincs tovább lapod nem tud adni annyi áramot a procinak amennyi kéne neki 3400m hz en örülj megy 3000 en de lehet játék alatt még ígyis kékhalálozik majd
[LINK]
CTRL+F1 a BIOS főmenüben és az előkerült menüben a cpu ratio vagy hasonlót módosítsd 17ről 15-re. Ezután mentsd el és kész lehet nézni mi lett az eredmény.
használtan kaptam ezt a lapot meg a procit együtt, szal nem tudok vele mit csinálni egyébként miből gondolod hogy a szorzókat tudom állitgatni amikor még a bios-t se tudok frissiteni 😀 egyébként meg nem gondolom hogyha leis venném az órajelet az segítene , tuti h a támogatás miatt ilyen szoval vagy cserélek lapot vagy frissitem a biost nagyjából azért van fogalmam róla h kell de teljesen pontosan nem vágom..
Előbb inkább vedd vissza az órajelét 3000-re és ha az sem segít akkor még picit csökkentsd a cpu feszültségét is. A BIOS frissítés utolsó próbálkozás legyen csak szerintem. Egyébként alaplapod mint írtad most vetted szóval nem cserélhetnéd esetleg be egy olyanra ami viszi a procit hivatalosan a gyártó szerint? Bár ez már csak a legvégső megoldás legyen szerintem😃
Aha tényleg nem támogatja akkor bocs , tehát akkor bios-t kellene frissiteni hogy normálisan menjen? és ha ja akkor azt hogy kell mert sosem frissitettem még...
Hol látod te itt azt, hogy a 965 támogatott?😀 Csak kérdem😀 Attól még mert ott van a listában....
[LINK]
[LINK]
nankacu: Te CUDAval renderelsz nem? Azaz a VGA-val. Talán ennyire leterhelte a videokártyát, hogy már a megjelenítés is gondot okozott bár ha csak az egér szaggatott de más nem akkor nem tudom mitől lehetett.
most nézem a gigabyte oldalán és ott van a listán a 965 sőt 1100T ig van szóval nem vágom ,amugy minden jol van csatizva, hát konkrétan tegnap telpitettem a gépet mivel eddig intel cfg volt egy q8200 proci 4gb rammal.
Az alaplapod nem támogatja a processzort a gyártó szerint😞 125 wattos proci ez és ahogy nézem tiéd egyik 965 procit sem támogatja. Szorzót vedd lejjebb(elvégre BE szóval ez nem akadály) meg amúgy minden rendesen csatlakoztatva van? Friss windows lett mikor lett új proci? ha nem akkor azt mindenképp ki kéne próbálni. Ha semmi nem segít akkor már csak a BIOS frissítés jöhet szóba.
Szorzót úgy állíts, hogy 3000 Mhz legyen az órajel szóval egy 400Mhz-et csökkentsél hátha segít. Ha ez sem jó akkor alalulfeszelés vagy bios frissítés maradt megoldásnak szerintem.
Hy! következő problémám lenne most újítottam procit meg lapot egy x4 965 proci gyári hűtővel ami tudom h egy kalap fos majd cserés lesz a lényeg h frissen telepített win7 64bit fut a vinyón , de ha már f firefox megy meg telepitek egy gamet ugy laggol a gép h használhatatlan szinte fagy laggol , asztalrol visszamenni böngészni várni kell elvileg ez egy gyors proci mégis olyan mintha egy pIII gépen neteznék, igaz most csak 2gb ram van a gépben nem pedig 4 ,lehet nem ide tartozik ez a téma csak ide írtam ki!
gamewarrior: Akár kettő HD 7870 is szépen dolgozna velük😀 Csak ahhoz már egy MSI Z77A G45 alaplap kéne, hogy teljesen kiaknázd a CF lehetőségét na meg lehet SLI is😃 Ja és nem kéne B75 Chipsetes alaplapot veni K-s procihoz mert ha tuning kell akkor majd nem tudsz szorzót állítani az alaplap miatt és akkor vehetsz újat. Ha B75 lap lesz akkor i5-3570 legyen ne i5-3570k de ha utóbbi akkor megl egyen az az alaplap amit írtam ha CF vagy SLI is tervben van😀
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy Intel Core i5-3570K és egy Sapphire Radeon HD7870 2GB 256bit szépen dolgozna-e együt ???? A választ előre is köszönöm! 😀
sok idő az a 10-20 év. ssd tuti nem bírja addig. lényegesen kevesebb ideig bírják mint egy HDD és még egy HDDnek is sok idő ez.
ha belegondolsz 10 éve milyen kártáyk voltak és most milyenek vannak akkor szted a GTX 770 SLI hol lesz 2023-ban? sehol😃 processzor az ami még tudni fog akkor is még valamicskét meg a ház na az bírja 20 évig😃 elvégre csak vigyázni kell rá😃 De nem értem miért írtál ilyet mikor annyira nem lehetsz buta mert jó géped van ahogy elnézem.... Videokártyádra ráférne egy frissítés.
CTRL+F1 a BIOS főmenüben és az előkerült menüben a cpu ratio vagy hasonlót módosítsd 17ről 15-re. Ezután mentsd el és kész lehet nézni mi lett az eredmény.
[LINK]
[LINK]
nankacu: Te CUDAval renderelsz nem? Azaz a VGA-val. Talán ennyire leterhelte a videokártyát, hogy már a megjelenítés is gondot okozott bár ha csak az egér szaggatott de más nem akkor nem tudom mitől lehetett.
Szorzót úgy állíts, hogy 3000 Mhz legyen az órajel szóval egy 400Mhz-et csökkentsél hátha segít. Ha ez sem jó akkor alalulfeszelés vagy bios frissítés maradt megoldásnak szerintem.
ha belegondolsz 10 éve milyen kártáyk voltak és most milyenek vannak akkor szted a GTX 770 SLI hol lesz 2023-ban? sehol😃 processzor az ami még tudni fog akkor is még valamicskét meg a ház na az bírja 20 évig😃 elvégre csak vigyázni kell rá😃 De nem értem miért írtál ilyet mikor annyira nem lehetsz buta mert jó géped van ahogy elnézem.... Videokártyádra ráférne egy frissítés.
Asus GTX 770 2GB DDR5 GTX770-DC2OC-2GD5 videokártya -ebből 2db
Asus P9X79 WS alaplap
Cooler Master 1300W Silent Pro Hybrid RSD00-SPHAD3-EU tápegység
Cooler Master HAF X NVidia Edition NV-942-KKN1 számítógép ház
Corsair Dominator Platinum 2x8GB DDR3 1866MHz CMD16GX3M2A1866C10 memória -ebből 3db
Intel Core i7-3930K processzor
Kingston HyperX 480GB SH103S3/480G SSD meghajtó