noNameFPS: Valahogy éreztem 😃 (sudosu hol vagy ilyenkor 😆😉
na megpróbálkozok vele még egyszer 😃 Spoiler!
éli könyve
a ravasz az agy és a két füstölgő puskacső - ez elég régi 😃
crank
katasztrófafilm (mint vigjáték, nem katasztrófafilm)
nem ugrik be több 😞 majd lehet frissitem ezt a listát még ha beugrik valami nem túl ismert jó film 😃
Ismét lenne egy kérésem felétek, most kivételesen egy jó anime helyett, egy jó film érdekelne. Tudnátok esetleg ajánlani valami jót, ami nektek is nagyon tetszett?
Stílus mindegy, az sem baj ha kicsit régi, de 1990-nél újabbat ha lehet 😀
sudosu: köszi, szókincsből van, de könyvet nem igazán olvasok, most van egy nagyon jó trilógia amit elkezdtem és még nem untam meg 😀 nemigazán számítok nagy sikerre, ki sem akartam adni, legfeljebb hátha felkerülne Anime Addicts-ra. De nem rossz ötlet, hogy el kéne olvasni párat 😆 az SAO-n gondolkodtam, de azt még végig akarom vézni szóval az úgy elmaradt... Azt hiszem Shingeki no Kyojin-ből van egy.
Szóval: nem tudom hányan ismeritek úgy igazán az attack ON titan-t (easter egg 😆😉 de én már a sorozat kezdetén találtam egy király kis játékot, csak a Unity kell hozzá:
[LINK]
Nem rég jött hozzá egy fissítés amitől eléggé nehéz lett de összességében király 😃 a régi rekordom 8 titán volt, de már csak 2-3-at tudok tartani 😜
Xoki hát te vállaltad 😃.
Nekem még jövőhéten egész héten nyári gyakorlatom lesz. Elkezdtem dolgozni már a referencia munkámon amit majd jövőre amikor állást keresek akkor használhassam, meg ott van a FB oldal amit indítottam folyamatosan dolgozom rajta hogy minél több ököl legyen. Szóval mostanában nem jut túl sok időm itt tölteni időt. Ha van kis szabadidőm azt próbálom játékkal tölteni 😃.
Én most nem nézek semmi olyan animét amit még nem láttam, a SAO-nak ugortam neki mégegyszer a második évad kezdete előtt. Alig foglal 54GB-t 😃. Úgy gondoltam megnézem BD 1080P-ben.
Szerencsére most nem unom szét magam annyira mint eddig, sudosu - nak köszönhetően, mert elfoglal a facebook 😃 De egyébként tényleg kihalt a téma megint szóval egy véleményezés:
Rohadt jó ez a nyaruko san 😃 Most kezdtem el nézni, jó rövid szóval a to aru majutsu no index második évad előtt tökéletes kis anime 😃 Mondjuk nem tudom még megmondani hogy mi az értelme de attól még jó 😆
Hát én a Light Novel-eleket jobban preferálom, az utóbbi években egyre jobban szeretek olvasni. Szeretem a hosszú bő történeteket, amit egy anime sose fog megadni, ami persze nem is baj, mert ha minden apró részletre kitérnének akkor 40 perces lehetne egy rész és lehetne belőle legalább 150-et csinálni. Shakugan No Shana-nál is kevés volt a 3 évad, a Light novel feldolgozásra.
Hát elég bizonytalan ez a dolog, igazából valakit megkéne kérdezni arról hogy milyen szókincs szükséges hozzá. Mert én tudnék változatosan beszélni, csak próbálok nagyon köznyelvi maradni hogy mindenki megértse amit írok (ennek köszönhető az időnkénti helyesírási hiba amit mindig javítgatok 😆😉. Mindig át kell fordítani az agyamba 1-2 szót. Lényegében az agyam egy interpreter funkciót is ellát, amikor írok fórumokra, beszélgetek chat-en vagy esetleg TS-en beszélek valakivel. Ha olyan társaságom van, akkor meg kiélhetem magam 😃. Mindenestre sok sikert hozzá norbli01. Bár egyelőre szerintem tényleg a tanulásra koncentrálj, ráérsz majd iskola után foglalkozni vele, meg akkor meglesz az alap is amire tudsz építeni.
sudosu: háát nálam is azok ha azt nézzük hogy melyik a vicces 😆 A kínaiból semmit nem értettem, mintha motyogott volna csak...
Valamint látod tudtam én hogy tudni fogod rá kb a választ 😃
norbli01: én is gondoltam már rá igazából hogy irok valamit, de mivel én is béna vagyok kegyetlenül rajzból ezért a képregény kizárva. Novelekhez meg tényleg hatalmas szókincs kell hogy ne legyen unalmas. Nekem rengeted ötletem lenne ilyen harry potter, vagy éppen akármelyik manga történethez hasonló stilusban, és szerintem nem is lenne egyik se rossz, csak hát azt le is kell irni 😃
Hát norbli01 egy Light novel nem túl sokban különbözik egy normális regénytől csak, főként a már nem teenager otaku-kat célozza meg. Személy szerint már én több LN-t olvasok mint animét nézek. Könnyedebb hangulata van mint mondjuk egy Bűn és bűnhődésnek 😀. Egyébként főként Japánban van elterjedve ez a műfaj szóval, ha esetleg ebből adódó nagy sikert akarsz ne számíts jóra.
Bár szerintem addig hozzá se fogj egy ilyen jellegű regény írásához amíg el nem olvastál rengeteget ebből a genréből, látnod kell hogy építi fel a történetet egy profi, rendkívül műveltnek is kell lenned (ez most nem feltétezelés volt hogy nem vagy az). Persze azt sem elhanyagolandó tény hogy szükséged remek szókincsre , ennek az a előfeltétele hogy alapból sok könyvet olvass, komolyabb műveket is ahogy említettem mondjuk Bűn És Bűnhődés, Shakespeare regények etc... Ezeket ne aggódj olvasni is fogod ha elkerülsz gimnáziumba. Már ha szorgalmas leszel és nem az olvasónaplót fogod letölteni netről 😃. Mint mondjuk én, bár Thomas Mann, Dosztojevszkij írt néhány jó regényt tőlük ami érdekelt utólag most elolvastam 😀. Én is gondolkoztam már azon hogy valami regénybe belekezdek csak időm nem lenne rá. Meg igazából azt se tudom hogy elég művelt vagyok e egy ilyen nagy vállalkozásba kezdjek.
Xoki:
Szerintem az Olasz és a Német a legjobb. Hát nekem ez a kettő kedvencem. A Chinese volt a vicces szerintem. Bár igazából a Magyar sem rossz.
Hali mindenki 😃 sajnos mostanában nem nagyon vagyok/leszek, de most feljöttem valamit kérdezni tőletek :
Mi a különbség egy átlag könyv és a light novel-ek között?
Én ehhez hülye vagyok, csak gondoltam írok egyet, ha már rajzolni nem nagyon tudok...
Én már a kliséket nem is figyelem, nem is számolom negatívumnak és nem is érdekelnek. Azért mert szinte már minden létező témát felhasználtak, nehéz újat, egyedit alkotni.
Így vagy úgy minden anime-ben van valami klisé hol nagyobb, hol meg kevesebb.
Ha érdekes és leköt az anime mit számít, hogy tartalmaz -e klisét vagy sem? 😀
Well, yup. Igazából nem tudom ki lehet a Pepsi oldalon.
Én is ma fejeztem be 3 hónap után a Log Horizon-t.
Igazából nem rossz anime, de már láttam jobbat is. Túl sok Déja vu érzésem volt nem csak SAO-ból, hanem úgy átlagba minden ilyen jellegű Fantasy, Akció animéből . Persze ez nem gond, csak már tele van a padlás a tipikus Animés klisékkel. Az nem tetszik hogy a egy bizonyos résztől már hiányzik a drámai szál belőle. Nem volt olyan rész ahol izgultam volna valamelyik karakterért hogy vajon megnyeri e az adott csatát (nem csak a fizikai csatára értem).Az MMORPG-s vonal persze sok plusz pontot ad a történethez. A karakterekről is csak elhintettek kis információt, persze ez majd következő évad(okban) változhat.
Lehet elolvasom belőle a novel-t is hátha az jobban fog tetszeni, már nem egy anime volt ami alapból nem tetszett de elolvastam belőle a Novel-t és a részletesebb változat jobban tetszett.
Szóval azt mondanám egy erős közepes anime: 6/10-el.
Joshiraku-t valószínű ma fogom befejezni erről is írok előre pár mondatot (úgy sincs semmi konkrét története)
Szóval ennyit animén még nem nevettem. Egyszerűen semmi értelme, de mégis olyan szórakozást nyújtott amit más rajzfilm nem volt képes adni különösen az utóbbi időkben. A karaktereknek a jelleme szerethetőek, bár szinte semmi konkrétat nem lehet tudni a hátterükről. Biztos vagyok benne jó szórakozást nyújthat mindenkinek aki szeretne nevetni. Javaslom a Magyar felirat használatát volt néhány alkalom amikor én sem értettem a nyakatekert közmondásokat amiknek sokszor magyarul sincs értelme 😃.
Összefoglalva: Egy könnyed szórakozást nyújtó anime.
Egy kis értékelés: A komédia miatt egy erős 8-as. Történetileg: 1/10.
Ha már értékelős kedvembe vagyok akkor Love Live 2. évadjának előre megadom a 100/10-et. (Nem írtam el)
Megjegyezném szubjektív véleményt láthatattok az előző sorokban.
Ja és már adok kis zenét rég volt ilyen:
Mai téma: Sudo-Sensei kedvenc Touhou Eurobeat-jei 😀
Önzőzök ma egy kicsit kedvenceim közül rakok be.
Nayuta - God Knows
A-one - T.E.B.
A-one - Anything for you
Xoki: Spoiler!
ui.: Pont most láttam meg hogy máshol is posztoltak hasonló képet ahol ugyanaz a karakter van ott megkérdeztem, majd válaszolnak 😃. Ja és beszédem van veled hgyere fel FB-re.
noNameFPS: Na leszedtem akkor én is a Log Horizont hamár ennyire dícséri mindenki 😃
Ja és látom kezd kihalni a téma megint, szóval itt vagy egy kis érdekesség 😃
sudosu: Spoiler!
ha megmondod miben van a pepsi girl akkor megy facera is 😃 még nem sikerült rájönnöm :S és nem ártana tudni ha véletlen megkérdezik vagy a hashtag miatt...
Na befejeztem a Log Horizon-t. A véleményem róla az, hogy ez mekkora királyság volt már!!!
Komolyan régen láttam ilyen anime-t ami ennyire lekötött és ennyire érdekelt. Először is az MMORPG-s feeling-et nagyon vissza adja, megvannak benne csinálva a kasztok, megvan mindenkinek a szerepe mint egy rendes MMO-ban. Legjobb MMORPG-s anime amit láttam, mondjuk nem mintha e téren olyan széles volna a repertoár.
Fő story jól megvan csinálva, karakterek szerethetők voltak, főleg a főszereplő karaktere nekem nagyon bejött, az a sok cselszövés meg taktikázás, zseniális volt.
Grafika meg a hangok rendben voltak, összességében nálam 8/10 kap. 2. évad ősszel fog jönni, mivel a történet szál félbe van hagyva így még várósabb az a 2. évad.
Egyébként sok helyen láttam, hogy írták róla " SAO copy" így meg úgy. Nem bírtam rájönni a logikájukra ezeknek az embereknek, hogy mi alapján lenne "copy".
MMORPG-t adaptál mind a kettő, mellesleg a Log Horizon jobban. Valószínűleg ezek az emberkék mondják minden MMO-ra, hogy WoW copy, mert csak azt ismerik és amiben fellelnek egy szikrányi hasonlóságot az már KOPI.
noNameFPS: na most ami hirtelen eszembe jut azokat leirom lehet majd szerkesztgetem a kommentet is... Myanimlistedet néztem hogy mit nem láttál szóval ha véletlen olyat irok amit még is láttál már akkor elnéztem vagy nem raktad be a listába 😃
Szóval:
Fullmetal Alchemist
Soul eater
Amit az előbb irtam: to aru majutsu no index (bár ez 4 évad, asszem 4x25 rész -csak kb)
basilisk, csak 12 rész - nem valami epic jó anime de egyszer nézhető
Meg még egy hosszabbat is irok - yu yu hakusho
Hellsing ultimate 10 rész körül van de asszem 45 percesek...
Pandora Hearts - elég jó, graft mondják kicsit rossznak
Claymore
Ja és szólj ha egyik se jó, vagy ha valamelyik igen, mert ha egyik se akkor szedek még ki a listából 😃
Ezekből néhány a "majd egyszer biztosan megfogom nézni" listámon van 😀
Zenék mára:
Fáradt vagyok nincs semmi ötletem zenére, azért szerintem most is mutatok valami újat 😀.Mert tudom hogy többnyire csak az Animés zenéket ismeritek, ezért indítottam ezt a rovatot hogy azért ne csak ilyenekről tudjatok 😜 (persze időnként én is azt használom forrásnak) . Szóval az AKB48-at azért ismerhetitek, akkor biztos ha eddig olvastátok az Idolos hozzászólásaimat itt 😀.
Atsuoka Maeda-t (Acchan) és Haruna Kojima-t továbbra is nagyon szeretjük 😀.
noNameFPS: szerinted honnan küldöm át trollfészre a posztokat? 😆 hát funnymama meg 9gag ről 😆 Meg persze a többiek is onnan küldik, egyébként én az animés posztokat azért küldöm oda mert idegesíti őket. Végül is ez a "troll"fész oldal 😆
norbli01: Well, egyesével lusta vagyok töltögetni 😃 Online nem szeretem nézni meg amugy már túl sok van igy is letöltve 😆
sudosu: befaileltem egy 20+ perces beatmapot a legvégén.... Nem sokára kell megint új bill 😆
Hogyan inditsunk kommentháborút tutorial: trollfész version by xoki 😆
Egyszerűen rakj fel ilyen posztot 😃
Úgy hallottam beteg vagy:
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/256353.jpg[/img]
(jól van tudom hogy csak pár komment van de tuti hogy hogy estére már lesz több 😃 😜)
Itt a komment szekció ha valakit érdekelne az is, de ha nem akartok kiakadni ne olvassátok el, inkább véleményezzétek, hogy jó poszt volt e 😆
[LINK]
sudosu: én már akkor tudtam, hogy anime amikor először néztem 😆 amúgy azt hittem valami jobb OST-t raksz be 😜 de hát ízlések és pofonok... 😃 vagyis a játék nem tetszik nem az OST :3
A Sámán király király anime 😃. Még TV-be láttam régen, amikor azt se tudtam mi az anime, kb 1 éve tudom hogy anime.
Ja és zene:
Ha már E3 van akkor itt egy kis Game Soundtrack, persze Japán fejlesztésből 😃
Devil May Cry DMC Soundtrack - Never Surrender
System Of A Down - Legend Of Zelda
Soulfly - World Scum (Sleeping Dogs)
Ezek azért nem Japán zenék. Csak a játék kiadói azok.
De rég hallottam már ezt a számot, de rohadt jó , nem Japán related persze 😀.
Stargate - Save The World
[LINK]
Engem nagyon lázba hozott most a Battlefield Hardline azt hittem valami kis gagyi BF lesz erre kiderült, hogy a Visceral nem csak horrorhoz ért 😃 már van is Bétám 😃 Na de a Mass Effect sem semmi, mindenki csak döbbenten nézte a "semmit" 😃 de még ez is kielégítő információ volt 😀
noNameFPS: Érdekel a Sámán Király?? 😃 én imádom, csak már régen láttam... se baj, majd újranézem
Izgalmasabbra számítottam, egy két traileren kivül egyik sem volt kreativ... A játékok amik érdekeltek azoknál kb erre számitottam, most még az ubisoft érdekelne még csak, de mivel már mutattak AC t igy már lehet meg se várom inkább animézek vagy kockulok valamit 😃
Hát, engem ami úgy érdekelt az esetleg a Fable (kár, hogy csak x-box-ra lessz) meg a Witcher 3. Na, de nemsokára lesz az EA konferenciája. Ami itt érdekel az mindenképpen a Mass Effect 4 és még esetleg az új Dragon Age, BF annyira nem hoz lázba engem, más "nagy" cím meg nem jut eszembe amiről tudom, hogy ott lesz.
Az Ubisofnál gondolom lesz Assasins Creed, de innentől engem már nem nagyon érdekel. Sony-nak meg majdnem minden PS exlusive lesz vagy csak consol-os na meg Vita meg ilyenek. 😃
TS-re ha akartok gyertek én fent vagyok. 😀
Szerk. Ez nem nagyon tartozik ide, de gondoltam leírom. Előbb találtam az utcán egy eredeti Sámán Király DVD-t tokkal együtt, először nézem, hogy mi is akar lenni ez, persze már én távolról láttam, hogy valami animés dolog lesz. Azt nézem, Sámán Király. Mondom tök jó úgysem láttam még, csak hallottam róla. De sajnos a másik fele totál tropa volt, szóval repült is átt az út másik felére..uhm akarom mondani a kukába. 😉
Z Világháború (85% hogy láttad)
Shooter (Mesterlövész)
Zombieland
A dolog
Alien 2
Prometheus
majd még írok ha tudok 😜 eddig ennyi... habár a Shooter-t nem láttam teljesen mert közben be aludtam....
na megpróbálkozok vele még egyszer 😃
Spoiler!
éli könyve
a ravasz az agy és a két füstölgő puskacső - ez elég régi 😃
crank
katasztrófafilm (mint vigjáték, nem katasztrófafilm)
nem ugrik be több 😞 majd lehet frissitem ezt a listát még ha beugrik valami nem túl ismert jó film 😃
Spoiler!
képlet
kábelbarát
szállitó
hipervándor
a karate kölyök
doa: dead or alive
borat
ki nevel a végén
feláldozhatók
Na kb minden stilusba van pár. Kiváncsi vagyok hányat nem ismersz közülük ha véletlen mind akkor szólj és irok még valamit 😃
Stílus mindegy, az sem baj ha kicsit régi, de 1990-nél újabbat ha lehet 😀
Szóval: nem tudom hányan ismeritek úgy igazán az attack ON titan-t (easter egg 😆😉 de én már a sorozat kezdetén találtam egy király kis játékot, csak a Unity kell hozzá:
[LINK]
Nem rég jött hozzá egy fissítés amitől eléggé nehéz lett de összességében király 😃 a régi rekordom 8 titán volt, de már csak 2-3-at tudok tartani 😜
Na ezt muszáj ide is kiraknom 😃
Nekem még jövőhéten egész héten nyári gyakorlatom lesz. Elkezdtem dolgozni már a referencia munkámon amit majd jövőre amikor állást keresek akkor használhassam, meg ott van a FB oldal amit indítottam folyamatosan dolgozom rajta hogy minél több ököl legyen. Szóval mostanában nem jut túl sok időm itt tölteni időt. Ha van kis szabadidőm azt próbálom játékkal tölteni 😃.
Én most nem nézek semmi olyan animét amit még nem láttam, a SAO-nak ugortam neki mégegyszer a második évad kezdete előtt. Alig foglal 54GB-t 😃. Úgy gondoltam megnézem BD 1080P-ben.
Rohadt jó ez a nyaruko san 😃 Most kezdtem el nézni, jó rövid szóval a to aru majutsu no index második évad előtt tökéletes kis anime 😃 Mondjuk nem tudom még megmondani hogy mi az értelme de attól még jó 😆
Nálunk még jövőhéten is van suli, nem tudom nálatok, hogy megy.
Valamint látod tudtam én hogy tudni fogod rá kb a választ 😃
norbli01: én is gondoltam már rá igazából hogy irok valamit, de mivel én is béna vagyok kegyetlenül rajzból ezért a képregény kizárva. Novelekhez meg tényleg hatalmas szókincs kell hogy ne legyen unalmas. Nekem rengeted ötletem lenne ilyen harry potter, vagy éppen akármelyik manga történethez hasonló stilusban, és szerintem nem is lenne egyik se rossz, csak hát azt le is kell irni 😃
Bár szerintem addig hozzá se fogj egy ilyen jellegű regény írásához amíg el nem olvastál rengeteget ebből a genréből, látnod kell hogy építi fel a történetet egy profi, rendkívül műveltnek is kell lenned (ez most nem feltétezelés volt hogy nem vagy az). Persze azt sem elhanyagolandó tény hogy szükséged remek szókincsre , ennek az a előfeltétele hogy alapból sok könyvet olvass, komolyabb műveket is ahogy említettem mondjuk Bűn És Bűnhődés, Shakespeare regények etc... Ezeket ne aggódj olvasni is fogod ha elkerülsz gimnáziumba. Már ha szorgalmas leszel és nem az olvasónaplót fogod letölteni netről 😃. Mint mondjuk én, bár Thomas Mann, Dosztojevszkij írt néhány jó regényt tőlük ami érdekelt utólag most elolvastam 😀. Én is gondolkoztam már azon hogy valami regénybe belekezdek csak időm nem lenne rá. Meg igazából azt se tudom hogy elég művelt vagyok e egy ilyen nagy vállalkozásba kezdjek.
Xoki:
Szerintem az Olasz és a Német a legjobb. Hát nekem ez a kettő kedvencem. A Chinese volt a vicces szerintem. Bár igazából a Magyar sem rossz.
Na nem pont ide tartozik de azért egy picit igen 😃
Szerintetek is japán az egyik legjobb? 😃
Mi a különbség egy átlag könyv és a light novel-ek között?
Én ehhez hülye vagyok, csak gondoltam írok egyet, ha már rajzolni nem nagyon tudok...
Így vagy úgy minden anime-ben van valami klisé hol nagyobb, hol meg kevesebb.
Ha érdekes és leköt az anime mit számít, hogy tartalmaz -e klisét vagy sem? 😀
Én is ma fejeztem be 3 hónap után a Log Horizon-t.
Igazából nem rossz anime, de már láttam jobbat is. Túl sok Déja vu érzésem volt nem csak SAO-ból, hanem úgy átlagba minden ilyen jellegű Fantasy, Akció animéből . Persze ez nem gond, csak már tele van a padlás a tipikus Animés klisékkel. Az nem tetszik hogy a egy bizonyos résztől már hiányzik a drámai szál belőle. Nem volt olyan rész ahol izgultam volna valamelyik karakterért hogy vajon megnyeri e az adott csatát (nem csak a fizikai csatára értem).Az MMORPG-s vonal persze sok plusz pontot ad a történethez. A karakterekről is csak elhintettek kis információt, persze ez majd következő évad(okban) változhat.
Lehet elolvasom belőle a novel-t is hátha az jobban fog tetszeni, már nem egy anime volt ami alapból nem tetszett de elolvastam belőle a Novel-t és a részletesebb változat jobban tetszett.
Szóval azt mondanám egy erős közepes anime: 6/10-el.
Joshiraku-t valószínű ma fogom befejezni erről is írok előre pár mondatot (úgy sincs semmi konkrét története)
Szóval ennyit animén még nem nevettem. Egyszerűen semmi értelme, de mégis olyan szórakozást nyújtott amit más rajzfilm nem volt képes adni különösen az utóbbi időkben. A karaktereknek a jelleme szerethetőek, bár szinte semmi konkrétat nem lehet tudni a hátterükről. Biztos vagyok benne jó szórakozást nyújthat mindenkinek aki szeretne nevetni. Javaslom a Magyar felirat használatát volt néhány alkalom amikor én sem értettem a nyakatekert közmondásokat amiknek sokszor magyarul sincs értelme 😃.
Összefoglalva: Egy könnyed szórakozást nyújtó anime.
Egy kis értékelés: A komédia miatt egy erős 8-as. Történetileg: 1/10.
Ha már értékelős kedvembe vagyok akkor Love Live 2. évadjának előre megadom a 100/10-et. (Nem írtam el)
Megjegyezném szubjektív véleményt láthatattok az előző sorokban.
Ja és már adok kis zenét rég volt ilyen:
Mai téma: Sudo-Sensei kedvenc Touhou Eurobeat-jei 😀
Önzőzök ma egy kicsit kedvenceim közül rakok be.
Nayuta - God Knows
A-one - T.E.B.
A-one - Anything for you
Xoki:
Spoiler!
Ja és látom kezd kihalni a téma megint, szóval itt vagy egy kis érdekesség 😃
sudosu: Spoiler!
Komolyan régen láttam ilyen anime-t ami ennyire lekötött és ennyire érdekelt. Először is az MMORPG-s feeling-et nagyon vissza adja, megvannak benne csinálva a kasztok, megvan mindenkinek a szerepe mint egy rendes MMO-ban. Legjobb MMORPG-s anime amit láttam, mondjuk nem mintha e téren olyan széles volna a repertoár.
Fő story jól megvan csinálva, karakterek szerethetők voltak, főleg a főszereplő karaktere nekem nagyon bejött, az a sok cselszövés meg taktikázás, zseniális volt.
Grafika meg a hangok rendben voltak, összességében nálam 8/10 kap. 2. évad ősszel fog jönni, mivel a történet szál félbe van hagyva így még várósabb az a 2. évad.
Egyébként sok helyen láttam, hogy írták róla " SAO copy" így meg úgy. Nem bírtam rájönni a logikájukra ezeknek az embereknek, hogy mi alapján lenne "copy".
MMORPG-t adaptál mind a kettő, mellesleg a Log Horizon jobban. Valószínűleg ezek az emberkék mondják minden MMO-ra, hogy WoW copy, mert csak azt ismerik és amiben fellelnek egy szikrányi hasonlóságot az már KOPI.
[LINK]
Akarom mondani zenék mára:
Néhány nyugodt kicsit melankolikus szerelmi hangzású kínai zene.
Lala Xu - Missing Person (Xun Ren Qi Shi):
Ella Koon - Thank you for leaving
Ella Koon - So In Love
Só a szerelembe tök úgy mondja az Angol So-t (vagy akár lehetne Soul is) mintha só lenne 😆.
Xoki:
Spoiler!
Szerk. Amúgy valakinek nincs kedve Aion-ozni jönni? Én is még csak 1 hete kezdtem el kb.
Szóval:
Fullmetal Alchemist
Soul eater
Amit az előbb irtam: to aru majutsu no index (bár ez 4 évad, asszem 4x25 rész -csak kb)
basilisk, csak 12 rész - nem valami epic jó anime de egyszer nézhető
Meg még egy hosszabbat is irok - yu yu hakusho
Hellsing ultimate 10 rész körül van de asszem 45 percesek...
Pandora Hearts - elég jó, graft mondják kicsit rossznak
Claymore
Ja és szólj ha egyik se jó, vagy ha valamelyik igen, mert ha egyik se akkor szedek még ki a listából 😃
Ezekből néhány a "majd egyszer biztosan megfogom nézni" listámon van 😀
Egyébként jó ez a To aru majutsu no index, rosszabbnak hittem...
Ő a sensei az iskolában 😃 *** logic 😃
Ma ismét komolyabb instrumentál zenék jönnek (Angel Beats OST), már kezdek kifogyni a stílusokból szóval mostantól előfordulnak duplikációk is.
Theme of SSS
Burial
+1 kakukktojás amiben vokál is van:
Lia - My Soul, Your Beats
Azért koncert flevétel, mert tűrhető hangminőség és szépen énekel Nuendo (vagy egyéb stúdió szoftver) nélkül is Lia.
Pénteken elmarad a zene 😃, gyertek motoros találkozóra ha akartok zenét hallani 😆.
El is köszönök mára, oyasumi minna!
Fáradt vagyok nincs semmi ötletem zenére, azért szerintem most is mutatok valami újat 😀.Mert tudom hogy többnyire csak az Animés zenéket ismeritek, ezért indítottam ezt a rovatot hogy azért ne csak ilyenekről tudjatok 😜 (persze időnként én is azt használom forrásnak) . Szóval az AKB48-at azért ismerhetitek, akkor biztos ha eddig olvastátok az Idolos hozzászólásaimat itt 😀.
Atsuoka Maeda-t (Acchan) és Haruna Kojima-t továbbra is nagyon szeretjük 😀.
AKB48 - Bingo
AKB48 - Shonichi
AKB48 - Pioneer
Na lépek is oyasumi.
El Psy Congroo.
Erre most bukkantam rá:
Jó kis szám
[LINK]
sudosu: befaileltem egy 20+ perces beatmapot a legvégén.... Nem sokára kell megint új bill 😆
Hogyan inditsunk kommentháborút tutorial: trollfész version by xoki 😆
Egyszerűen rakj fel ilyen posztot 😃
Úgy hallottam beteg vagy:
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/256353.jpg[/img]
(jól van tudom hogy csak pár komment van de tuti hogy hogy estére már lesz több 😃 😜)
Itt a komment szekció ha valakit érdekelne az is, de ha nem akartok kiakadni ne olvassátok el, inkább véleményezzétek, hogy jó poszt volt e 😆
[LINK]
Ja és zene:
Ha már E3 van akkor itt egy kis Game Soundtrack, persze Japán fejlesztésből 😃
Devil May Cry DMC Soundtrack - Never Surrender
System Of A Down - Legend Of Zelda
Soulfly - World Scum (Sleeping Dogs)
Ezek azért nem Japán zenék. Csak a játék kiadói azok.
De rég hallottam már ezt a számot, de rohadt jó , nem Japán related persze 😀.
Stargate - Save The World
[LINK]
noNameFPS: Érdekel a Sámán Király?? 😃 én imádom, csak már régen láttam... se baj, majd újranézem
Az Ubisofnál gondolom lesz Assasins Creed, de innentől engem már nem nagyon érdekel. Sony-nak meg majdnem minden PS exlusive lesz vagy csak consol-os na meg Vita meg ilyenek. 😃
TS-re ha akartok gyertek én fent vagyok. 😀
Szerk. Ez nem nagyon tartozik ide, de gondoltam leírom. Előbb találtam az utcán egy eredeti Sámán Király DVD-t tokkal együtt, először nézem, hogy mi is akar lenni ez, persze már én távolról láttam, hogy valami animés dolog lesz. Azt nézem, Sámán Király. Mondom tök jó úgysem láttam még, csak hallottam róla. De sajnos a másik fele totál tropa volt, szóval repült is átt az út másik felére..uhm akarom mondani a kukába. 😉
Ja és mi van a ts-el? 😜
Mert olyanra nem nyomok amit nem néztem végig.