Amiket leírtál arra tökéletesen megfelel az Fx 6300. Ramnak inkább a mennyisége fontos, MSI 970A-G46 ebbe már menet az 1600Mhz. Hűtőt megint nem értem, dobozos(box) verziókban van hűtő, ha Oem változatot veszel akkor nincs. Videókártyát még nem láttam hűtő nélkül, max mikor leszereltem. 😃
hát fö részt game és renderelés(after effect,3d)
meg hát gondolom azért ilyen ide oda másolás is kicsit gyorsabb stb.
De sztem a proci teljesen megfelel és erre a 3dologra meg is van a pénzem
szval proci alaplap és 8gb ram
Hát hogyha azt mondtátok az asrockot vegyem meg akk 1333 MHz de ha a másikat vettem volna akk 1600 asat vettem vna Na akk kell még a rohadt drága vidikari gondolom vmi szintén nem olcso hűtő mert nem hiszem hogy adnak hozzá ... ugyh ötleteket várok arra is aztán még ezekszerint vmi táp is hogyha a 350 nem viszi ezt el.
szval ugy érzem még meg kéne dupláznom a pénzem de legalább legyen meg mit akarok venni 😃
Sima gyorsaság alatt mit értesz ? 😆 Játékon kívül mire használod a géped, ha bonyolult geometriákat szerkesztesz akkor igen, jobb az Fx 8320. Utóbbival foglalatoskodsz akkor Xeon procit vegyél.😀
Az a szöveg 😃 hát de ha pl nem játékban gondolkodom hanem sima gyorsaságban akkor sokat számit legalábbis én ugy tudom. de lehet én vagyok a hülye mert én csak én vagyok ugye nem pedig 1 piros nyul sajnos :/
Bronson tényleg én néztem el bocs de az elsö linkben ne mond hogy nem nagyon durván átláthatatlan az a rendszer
De az ám a baj hogy hd78070 van pl ez a rohadt olcso
http://www.mercateo.hu/p/1505-11199(2d)16(2d)20G/VC_Sapphire_AMD_Radeon_HD7870_GHZ_EDITION_2G_GDDR5_PCI_E_DL_DVI_I_SL_DVI_D_HDMI_DP_1000MHz_1200MHz_256_bit_2_slot_active_LITE.html
Meg vannak sokkal drágábbak
Pl ez
http://microstore.hu/index.php?route=product/product&product_id=15458
Pénzt akarsz spórolni processzorból fx 6300, máris 10k marad a zsebben, több jut kártyára. Nagy felbontásra elengedhetetlen, Gtx 660 vagy Hd 7870 alá ne add.
Ö de ezek pontosabban milyen márkák jó gondolom a gtx ek gigabyte de pl HD7870 böl van saphire radeon meg asus radeon de még gigabyte radeon is van O.o Meg am nem is tudtam hogy ilyen drágák manapság ezek a kártyák azt hittem ez lesz a leg olcsobb aztán nem 😲
HD7850,GTX650TI,7790,GTX660,HD7870 és még sorolni lehet reggelig...elég vicces lenne ezektől gyengébbet tenni egy olyan konfigba! 😆 esetleg használtan megbízható vevőtől tudsz venni VGA kártyát ami belefér a keretedbe... 😉
Van benne valami de énsem tudom igazábol hát minél olcsaobban szeretném meg úszni ezért is kényszerültem amd re pedig én nagyon intel párti vagyok 😃
nem nagyon tudok mondani keretet mert igazábol most igy annyi pénzem van ami az alaplap meg a proci esetleg a ram 😆 szval arra még össze kell szednem szval minél olcsobb de ne az hogy pont megy a BF4 hanem azért kicsit löjjünk felé hogy azért esetleg vmi más is menjen 😃
Én az Asrock alaplapot választanám,mellé meg kénytelen leszel venni egy jobb tápot!Egy minőségi 400-500wattos táp elég lesz(attól függ főleg hogy milyen VGA-t választasz!)ez mellé egy felső-középkategóriás VGA és nem lesz gondod a BF4-el! 😉
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni töletek hogy a mostani gépem látjátok és szerintem ebbe a 775 os intelekbe már ne nagyon gondolkozzak cél BF4 meg a most megjelent játékok jól menjenek nem ultrán meg ilyenek csak hogy azért viszonylag jól.
Szóval azt tenném hogy ha fejlesztek akk a mostani csúcsra de nincs rá keretem igy valami átlagot szeretnék venni.
És mivel nagyon pénz szükében vagyok Arra gondoltam áttérek az amd ben mert ugye ö az olcsoságra hajt mert az intelt minöségben nem érheti be.
Elösször is néztem 2 alaplapot hát igazábol nem nagyon tudom mijen jellege van a ilyen olyan pci nek stb stb ugyh nem tudom melyiket vegyem...
1. ami nekem jobban tetszik mert ugysem használók sok ramot:GIGABYTE GA-970A-DS3P
2.ASROCK 970 EXTREME3 R2.0
irhatnátok róla ezt azt és ebbe gondoltam 1
AMD FX-8320 3.5GHz processzort
És 8Gb 1333MHz ramot(2*4)
és mit tudtok ajánlani? ez igy megfelel esetleg hozzávaló videókártyát stb stb.
Illetve gondolom tápot is le kell cserélnem mert ha jól láttam 220w-t eszik ez a monstrum proci és 350W-s tápom van
Elöre is köszi
hello. segítségeteket kérném, persze ha lehet.
le akarom cserélni a jelenlegi gépemet, egy jobb gépre.
Ki néztem magamnak egyet és nem tudom, h meg e érné, és jutok-e vele többre mint a mostanival.
nem a leg jobb gépet akarom ki hozni, csak tugyak játszani "ujabb" játékokkal és gyórs legyen.
Szerintem kb annyiért amennyiért most is,csak ujabb modelleket,korszerübbeket...Ha 1-2 év mulva akarod venni,akkor addig kár is nézelödni,mint irtam addigra jabbak lesznek,a jelenlegik meg valszeg nem is lesznek kaphatok ujann,pláne h lentebb 4-5évet irtál,amire meg már lesz BF8 is...
sziasztok az a kérdésem lenne hogy melyik párosítást érdemesebb meg venni ( játékra használnám 1280x1024 es felbontáson és emelet minden maxon kb. az a cél hogy a dragon age 3 és hasonló játékok amik jönnek majd vígan fusson max grafon elég sok fps-el )
Intel i5 4570
hd 7850
4Gb ram
vagy egy
AMD FX 6300
R9 270x
8Gb rammal
a két konfigon a későbbiekben nem szeretnék egyáltalán semmit javítani úgyhogy az olyanokkal kérlek hagyatok hogy ved az i5 öt és majd később cserész videokártyát meg veszel belle ramot
a válaszokat előre is köszönöm szépen
Igaz,én is azt számoltam,hogy processzorcsere miatt cserélhetnék lapot is majd az elsőben,a másodikban pedig nem feltétlenül. Na meg videókártyát ígyis-úgyis cserélni kell az elsőben is nem sokára,addig meg inkább játszok csak fifával meg régebbi NFS-sel,aztán ugyan annyi ráfordítással egy jobb gépem lesz. Ja és a második olcsóbb is 2-3 ezerrel.
egyértelműen a 2.konfiguráció!Erősebb proci,jobb alaplap,nagyobb HDD jobb ház...szerintem mindenképp azt érné meg jobban! 😉 bár a VGA az elsőben sokkal jobb mint a másodikban...
Sziasztok,döntés előtt állok,ezért szeretném a témában nálam sokkal jobban mozgó emberek segítségét kérni 😃
ez:
MB: [Gigabyte GA-790XT-USB3]
CPU: [AMD Phenom II X2 250 Black Edition]
RAM: 4x1GB DDR3 1333MHz
VGA: [Sapphire Radeon 7750 1GB DDR5 LP]
HDD:
40Gb Maxtor (838nap használat, 100/100%)
CASE: [Asus TA-8H3]
PSU: 400W ATX 2
ehhez még vennem kellene egy értelmes winchestert
vagy ez:
Alaplap: Asrock 890GX Extreme3
Processzor: phenom II x2 555 BE
ház: M-tech-as08a
táp: Hipro HPA-500
ram: 4x samsung m378b2873fh0-ch9
hdd: wd2500aajs
vga: Asus EAH4670
éri meg jobban hasonló árért?
Azt is figyelembe szeretném venni,hogy ha 1 év múlva rám jön,hogy fejleszteni szeretnék,akkor melyiket egyszerűbb és olcsóbb. Előre is köszönöm,ha valaki tud válaszolni.
Szerintetek ez mennyit ér,illetve mennének-e rajta az új játékok?(Vagy legalább kiindulási alapnak jó-e?) Leginkább fifára használnám, de szeretnék néha magasabb gépigényű játékokkal is játszani. pl far cry 3 jön be nagyon.
Természetesen egy új hdd menne bele.
meg hát gondolom azért ilyen ide oda másolás is kicsit gyorsabb stb.
De sztem a proci teljesen megfelel és erre a 3dologra meg is van a pénzem
szval proci alaplap és 8gb ram
Hát hogyha azt mondtátok az asrockot vegyem meg akk 1333 MHz de ha a másikat vettem volna akk 1600 asat vettem vna Na akk kell még a rohadt drága vidikari gondolom vmi szintén nem olcso hűtő mert nem hiszem hogy adnak hozzá ... ugyh ötleteket várok arra is aztán még ezekszerint vmi táp is hogyha a 350 nem viszi ezt el.
szval ugy érzem még meg kéne dupláznom a pénzem de legalább legyen meg mit akarok venni 😃
Bronson tényleg én néztem el bocs de az elsö linkben ne mond hogy nem nagyon durván átláthatatlan az a rendszer
http://www.mercateo.hu/p/1505-11199(2d)16(2d)20G/VC_Sapphire_AMD_Radeon_HD7870_GHZ_EDITION_2G_GDDR5_PCI_E_DL_DVI_I_SL_DVI_D_HDMI_DP_1000MHz_1200MHz_256_bit_2_slot_active_LITE.html
Meg vannak sokkal drágábbak
Pl ez
http://microstore.hu/index.php?route=product/product&product_id=15458
Gondolom akk a második vmiben jobb nem?
De én csak egy PirosNyúl vagyok, azt mondok amit akarok.
nem nagyon tudok mondani keretet mert igazábol most igy annyi pénzem van ami az alaplap meg a proci esetleg a ram 😆 szval arra még össze kell szednem szval minél olcsobb de ne az hogy pont megy a BF4 hanem azért kicsit löjjünk felé hogy azért esetleg vmi más is menjen 😃
meg bármilyen ötletet szivesen várok
Segitséget szeretnék kérni töletek hogy a mostani gépem látjátok és szerintem ebbe a 775 os intelekbe már ne nagyon gondolkozzak cél BF4 meg a most megjelent játékok jól menjenek nem ultrán meg ilyenek csak hogy azért viszonylag jól.
Szóval azt tenném hogy ha fejlesztek akk a mostani csúcsra de nincs rá keretem igy valami átlagot szeretnék venni.
És mivel nagyon pénz szükében vagyok Arra gondoltam áttérek az amd ben mert ugye ö az olcsoságra hajt mert az intelt minöségben nem érheti be.
Elösször is néztem 2 alaplapot hát igazábol nem nagyon tudom mijen jellege van a ilyen olyan pci nek stb stb ugyh nem tudom melyiket vegyem...
1. ami nekem jobban tetszik mert ugysem használók sok ramot:GIGABYTE GA-970A-DS3P
2.ASROCK 970 EXTREME3 R2.0
irhatnátok róla ezt azt és ebbe gondoltam 1
AMD FX-8320 3.5GHz processzort
És 8Gb 1333MHz ramot(2*4)
és mit tudtok ajánlani? ez igy megfelel esetleg hozzávaló videókártyát stb stb.
Illetve gondolom tápot is le kell cserélnem mert ha jól láttam 220w-t eszik ez a monstrum proci és 350W-s tápom van
Elöre is köszi
Mennyiért vennéd egyébként?
le akarom cserélni a jelenlegi gépemet, egy jobb gépre.
Ki néztem magamnak egyet és nem tudom, h meg e érné, és jutok-e vele többre mint a mostanival.
nem a leg jobb gépet akarom ki hozni, csak tugyak játszani "ujabb" játékokkal és gyórs legyen.
Proci: Intel Quad Core Q6600 4x 2.4Ghz 8M cache
RAM: 2GB DDr2 800Mhz
VGA: nVidia Geforce 8600 GTS
Táp: 430W Minőségi
HDD: 80gb 100/100 16 M Cashe
erről a gépről van szó(persze ramot még kapna, meg vinyót)
előre is köszönöm a válaszolóknak
Intel i5 4570
hd 7850
4Gb ram
vagy egy
AMD FX 6300
R9 270x
8Gb rammal
a két konfigon a későbbiekben nem szeretnék egyáltalán semmit javítani úgyhogy az olyanokkal kérlek hagyatok hogy ved az i5 öt és majd később cserész videokártyát meg veszel belle ramot
a válaszokat előre is köszönöm szépen
ez:
MB: [Gigabyte GA-790XT-USB3]
HDD:
ehhez még vennem kellene egy értelmes winchestert
vagy ez:
Alaplap: Asrock 890GX Extreme3
Processzor: phenom II x2 555 BE
ház: M-tech-as08a
táp: Hipro HPA-500
ram: 4x samsung m378b2873fh0-ch9
hdd: wd2500aajs
vga: Asus EAH4670
éri meg jobban hasonló árért?
Azt is figyelembe szeretném venni,hogy ha 1 év múlva rám jön,hogy fejleszteni szeretnék,akkor melyiket egyszerűbb és olcsóbb. Előre is köszönöm,ha valaki tud válaszolni.
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8300 2500 GHz
Memória: Kingmax 1333 Mhz 1x2Gb
Videókártya: GAINWARD 0513 GF 9600GT 1024MB DDR2
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock 41M-GS32
Merevlemez: Seagate 160 Gb SATA
Optikai meghajtó: LG
Ház: mezei
Tápegység: 400W
Monitor: HP L1706 LCD 4:3 max 1280x1024
Billentyűzet: magyar
Egér: Genius optikai
HDD:
Szerintetek ez mennyit ér,illetve mennének-e rajta az új játékok?(Vagy legalább kiindulási alapnak jó-e?) Leginkább fifára használnám, de szeretnék néha magasabb gépigényű játékokkal is játszani. pl far cry 3 jön be nagyon.
Természetesen egy új hdd menne bele.